نوشته شده توسط : sadis
آیت الله علی خامنه ای

آیت الله خامنه ای: عرصه مهم در سال جاری، عرصه اقتصادی است

مقامات ارشد جمهوری اسلامی در پیام های خود به مناسبت آغاز سال نو شمسی بر تلاش برای غلبه بر مشکلات و بهبود شرایط اقتصادی کشور تاکید نهاده اند.

به مناسبت تحویل سال ۱۳۹۱ میلادی در روز سه شنبه، ۱ فروردین (۲۰ مارس)، رسانه های خبری ایران پیام آیت الله علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی، را پخش کردند که در آن، ضمن طرح دیدگاه های خود در مورد تحولات داخلی و بین المللی در سال گذشته، نظراتی را نیز درباره شرایط ایران در سال آینده ابراز داشته است.

رهبر جمهوری اسلامی سال گذشته شمسی را "یکی از سال های پر حادثه در سطح جهان و در منطقه و در کشور ما" خواند و گفت: "آنچه که در مجموع انسان مشاهده می کند این است که این حوادث بر روی هم به سود ملت ایران و در راه کمک به هدف های آن تمام شده است."

آیت الله خامنه ای در شرح این نظر خود گفت که کشورهای غربی، دچار مشکلات گوناگونی هستند، و ظاهرا در اشاره به قیام هایی که علیه حکومت ها در برخی از کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا روی داده، گفت که "ملت هایی که جمهوری اسلامی از آنها همواره حمایت کرده است، به هدف های بزرگی دست پیدا کرده اند، دیکتاتورهایی به زیر کشیده شدند، قانون های اساسی مبتنی بر اسلام در کشورهایی تصویب شد، دشمن درجه یک امت اسلامی و ملت ایران، یعنی رژیم صهیونیستی در محاصره قرار گرفت."

وی افزود که در داخل هم "سال ۹۰ سال اقتدار ملت ایران بود" و راهپیمایی های دولتی سالگرد انقلاب و برگزاری انتخابات را یادآور شد و افزود که این رویدادها "آنچنان شاخصی را برای اقتدار ملت ایران در تاریخ منطقه ثبت کرد که نظیر آن را در گذشته کمتر داشتیم."

رهبر جمهوری اسلامی بخش قابل توجهی از پیام خود را به مسایل اقتصادی اختصاص داد و با یادآوری اینکه سال ۱۳۹۰ را سال جهاد اقتصادی نام گذاشته بود، گفت که "اگرچه هوشمندان و آگاهان می دانستند که این نام و این جهتگیری و شعار برای سال ۹۰ یک امر لازم است، اما بعد تلاش های دشمنان در این سال هم همین را ثابت کرد."

اشاره آیت الله خامنه ای به تشدید تحریم های اقتصادی خارجی علیه ایران است که با هدف وادار کردن جمهوری اسلامی به قبول قطعنامه های شورای امنیت در مورد تعلیق بخشی از برنامه های اتمی این کشور به اجرا گذاشته شد و به گفته ناظران، فشارهای شدیدی را بر اقتصاد ایران وارد کرده است.

رهبر جمهوری اسلامی وضعیت اقتصادی ایران در سال جدید را هم همراه با چالش های جدی دانست و گفت: "به تشخیص من، بر طبق گزارش ها و مشاوره با افراد مطلع و آگاه، به این نتیجه می رسیم که عرصه چالش مهم در همین سال جاری - که این سال امروز و از این ساعت شروع می شود - عرصه اقتصادی است."

آیت الله خامنه ای گفت که جهاد اقتصادی برای ملت ایران یک ضرورت است و در این زمینه، بر تلاش برای حل مشکلات تولید داخلی تاکید نهاد و گفت که در صورت موفقیت در این زمینه، "بدون تردید بر چالش هایی که دشمن آن را فراهم کرده است، غلبه کامل و جدی خواهد شد."

وی ابراز امیدواری کرد که رونق در تولید داخلی مشکلات تورم و اشتغال را حل کند و موفقیت در این زمینه را باعث ناکامی "دشمن" دانست و افزود "اینجاست که دشمن با مشاهده این وضعیت، مایوس و ناامید خواهد شد و وقتی دشمن مایوس شد، تلاش دشمن، توطئه دشمن، کید دشمن هم تمام خواهد شد."

رهبر جمهوری اسلامی، که در سال های گذشته هم معمولا شعاری را برای طول سال تعیین می کرد، سال جدید را سال رونق تولید داخلی نامگذاری کرد و گفت که شعار مورد نظر ا و برای این سال "تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی" است.

پیام احمدی نژاد

محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری نیز به مناسبت سال نو شمسی پیامی فرستاد و در آن، برنامه دولت در سال جدید را ادامه "حمایت از تولید داخلی، صادرات ملی، سرمایه و کار ایرانی" معرفی کرد.

احمدی نژاد

احمدی نژاد: امسال هم چون گذشته حمایت از تولید، صادرات ملی، سرمایه و کار ایرانی در دستور کار دولت است

وی گفت که سال گذشته سالی پر فراز و نشیب برای ملت ایران و جامعه بشری بود و افزود که در آن سال "تعهد این دولت بر عدالت، خدمت، پاکی، مهرورزی و تعالی کشور عمیق تر و وثیق تر از سال های گذشته در تمام لحظات و فعالیت ها جاری بود."

آقای احمدی نژاد وعده داد که دولت به روشی که در سال گذشته در پیش گرفته بود ادامه خواهد داد و افزود: "امسال نیز همچون گذشته، حمایت از تولید، صادرات ملی، سرمایه و کار ایران در دستور کار دولت خواهد بود."

محمود احمدی نژاد اظهار داشت که در سال گذشته، ایران دستاوردهای گسترده ای در زمینه های اقتصادی، علمی، صنعتی، فناوری و سیاسی داشته که در سال ۱۳۹۱ با سرعت بیشتری ادامه خواهد یافت.

وی در شرح این دستاوردها، به راه اندازی تعدادی طرح عمرانی در نقاط مختلف و برنامه ریزی برای "اقدامات تحولی بسیاری" اشاره کرد و گفت که "برنامه عظیم 'مهر ماندگار' برای تکمیل و بهره برداری از تمام طرح های بزرگ عمرانی، علمی، بهداشتی، صنعتی، فناوری و کشاورزی و فرهنگی تهیه شده و آماده اجراست."

محمود احمدی نژاد هدف از تهیه این برنامه را تکمیل برنامه های دولت کنونی دانست و گفت: "در حقیقت ما می خواهیم این فرصت برای دولت بعدی باقی باشد که برنامه و بودجه خود را خودش تنظیم کند و براساس برنامه هایی که با تایید ملت ایران می رسد، کارهایش را جلو ببرد و طرح های نیمه تمام مانع اجرای برنامه های دولت بعدی نشود."

به گزارش خبرگزاری ها، شبکه های تلویزیونی دولتی ایران حلول سال جدید شمسی را با شلیک توپ از ناوشکن جماران اعلام کرد در حالیکه به گفته سایت خبری خبرآنلاین، در سال های گذشته، آغاز سال نو معمولا با پخش تصاویری از حرم امام رضا و تصاویری نمادین از شلیک توپ همراه بود.

به مناسبت حلول سال نو شمسی، برخی شخصیت ها و فعالان و گروه های سیاسی مخالف و منتقد جمهوری اسلامی نیز پیام هایی خطاب به ملت ایران فرستاده اند که در سایت های اینترنتی در دسترس کاربران قرار گرفته است.

روز گذشته هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا نیز در پیامی خطاب به ملت ایران، حلول سال جدید شمسی را به آنان تبریک گفت.



:: برچسب‌ها: آسیا , جشنواره , غذا ,
:: بازدید از این مطلب : 339
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش خبرنگاران ایرنا، در مقابل درهای ورودی صحن های مطهر صفهای طویلی از مشتاقان دیدار رهبر معظم انقلاب تشكیل شده است.

در داخل صحن ها نیز جمعیت قابل توجهی حضور دارند و می كوشند تا خود را به محل سخنرانی رهبری در صحن جامع رضوی و رواق امام خمینی (ره) برسانند.

در طول مسیرهای منتهی به حرم مطهر از بست پایین خیابان، بست بالا خیابان، خیابان امام رضا (ع) ، بلوار طبرسی ، خیابان خسروی نیز جمعیت به دلیل محدودیت های ترافیكی ایجاد شده پیاده گروه گروه به سمت حرم مطهر در حركت هستند.

در میان این جمعیت از همه گروه و سنی می توان یافت اما در میان آنان بیش از همه جوانان به چشم می خورند كه با چهره هایی شاد و سرزنده به دیدار رهبر خود می شتابند.

بر اساس اعلام آستان قدس رضوی سخنرانی رهبر معظم انقلاب در ساعت 15:30 عصر امروز در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر انجام می شود.

2713/587



:: برچسب‌ها: سفر , دوچرخه , عکس ,
:: بازدید از این مطلب : 334
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش سه شنبه شب ایرنا، 'آرش برهانی' در جمع خبرنگاران خاطرنشان كرد: بازی بسیار مشكلی را پشت سر گذاشتیم و با این شرایط انتظار چنین برخوردی از هواداران خود را نداشتیم.

وی هواداران استقلال را كارشناس در فوتبال خواند و ادامه داد: به طور حتم افرادی كه به ورزشگاه می آیند یك نوع كارشناس هستند و ریز و درشت فوتبال را به خوبی می دانند و در همین راستا از آنان انتظار می رود به نكات سطحی توجه نكرده و شرایط استقلال را درك كنند.

برهانی با اشاره به قهرمانی استقلال در جام حذفی گفت: بهتر بود تماشاگران امروز تحمل بیشتری داشتند و موجبات ناراحتی بازیكنان را فراهم نمی آوردند.

وی در خصوص عدم پرداخت مطالبات بازیكنان این تیم عنوان كرد: هنوز موعد زمان چكم فرا نرسیده و مشكلی با مسوولان باشگاه ندارم و معتقدم مشكل دیگر نفرات هم به زودی برطرف می شود.

برهانی در خصوص دریافت پاداش قهرمانی این تیم در جام حذفی عنوان كرد: مسوولان باشگاه قول مساعدی در این خصوص به ما داده اند تا پاداش قهرمانی به زودی در اختیار نفرات قرار بگیرد.

3783/ 3404



:: برچسب‌ها: بهار ,
:: بازدید از این مطلب : 296
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

دیوید کوهن برای مذاکره درباره تشدید تحریم ها علیه ایران و سوریه به عراق، لبنان و امارات متحده عربی سفر می کند

دیوید کوهن، معاون وزیر خزانه داری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی، برای رایزنی درباره تشدید تحریم‌ها علیه ایران و سوریه در هفته جاری به عراق، لبنان و امارات متحده عربی سفرخواهد کرد.

وزارت خزانه داری آمریکا امروز سه شنبه ۲۰ مارس ( اول فروردین ماه) با صدور بیانیه ای اعلام کرد که آقای کوهن برای دیدار و مذاکره با مقامات دولتی و نمایندگان بانکها درباره تحریم های جدید آمریکا علیه بانک مرکزی ایران به این کشورها سفر خواهد کرد.

در این بیانیه آمده است: "آقای کوهن درباره تحریم های جدید ایران علیه بانک مرکزی این کشور و همچنین تلاش های بین المللی برای تشدید تحریم ها علیه سوریه از جمله مواردی که از سوی اتحادیه عرب اعلام شده، با مقامات کشورهای عراق، لبنان و امارات متحده عربی مذاکره خواهد کرد."

امارات متحده عربی از جمله شرکای اصلی تجاری ایران بشمار می رود.

ایران همچنین قراردادهایی طولانی مدت با لبنان و عراق دارد.

در همین حال تیموتی گایتنر، وزیر خزانه داری آمریکا گفته است که دولت این کشور همچنان به دنبال راههایی برای تشدید فشارها بر ایران است و در این راستا از اروپا، ژاپن، چین و کره جنوبی کمک خواهد گرفت.

تیموتی گایتنر گفته است که در راستای تشدید تحریم ها علیه ایران؛ کشورهای ژاپن، چین، کره جنوبی و اروپا با آمریکا همکاری خواهند کرد

آقای گایتنر که این سخنان را امروز در نشست کنگره این کشور بیان کرد، همچنین افزود: "در حال حاضر همکاری های ما بسیار فراتر از کشورهای اروپایی رفته است. شما در حال حاضر شاهد آن هستید که کشورهای ژاپن، چین، کره جنوبی و کشورهایی دیگر در سراسر جهان واقعا همسو با سیاست های آمریکا در تشدید تحریم ها علیه ایران هستند."

شورای امنیت سازمان ملل با صدور بیانیه ها و قطعنامه هایی طی حدود شش سال گذشته، از ایران خواسته است که برای شفاف سازی فعالیت های اتمی خود با نهادهای بین المللی همکاری کامل داشته باشد و تا زمانی که جامعه جهانی از صلح آمیز بودن این فعالیت ها اطمینان نیافته، بخشی از برنامه های اتمی خود، به خصوص در زمینه غنی سازی اورانیوم را به حالت تعلیق در آورد.

این شورا برای وادار کردن جمهوری اسلامی به قبول خواست های مندرج در این مصوبات، یک رشته تحریم های بین المللی را علیه ایران به اجرا گذاشته است، اما مقامات جمهوری اسلامی قطعنامه های شورای امنیت را غیرقانونی دانسته و از پذیرش آنها خوداری کرده اند.

در همین حال ایالات متحده و کشورهای عضو اتحادیه اروپا که پیشتر نیز تحریم های یکجانبه ای را علیه ایران به اجرا گذاشته بودند، به وضع تحریم های جدیدی مبادرت کردند و تحریم های دیگری را نیز در دست بررسی دارند.



:: برچسب‌ها: سان فرانسیسکو , فرمت مربع , روز تعطیل ,
:: بازدید از این مطلب : 307
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

آقای لاوروف خواستار علنی شدن طرح پیشنهادی کوفی عنان به دولت سوریه برای خاتمه خشونت ها در این کشور شده است

روسیه اعلام کرده که آماده است از قطعنامه سازمان ملل که تائید کننده طرح کوفی عنان برای حل بحران سوریه است، حمایت کند که به گفته برخی ناظران، می تواند نشانه ای از آمادگی این کشور برای افزایش فشار بر سوریه ، متحد قدیمی اش باشد.

درعین حال، در اظهاراتی که به عزم روسیه به چانه زنی بر سر قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل در مورد سوریه تعبیر شده، سرگئی لاوروف، وزیرا خارجه روسیه در سخنانی در روز سه شنبه، ۱ فروردین (۲۰ مارس)، هشدارداد که قطعنامه مورد نظر شورای امنیت "نباید به معنای اولتیماتومی به دولت سوریه باشد."

با این همه، اظهارات روز سه شنبه آقای لاوروف می تواند حاکی از آن باشد که دولت روسیه احتمالا شکیبایی خود را در قبال اقدامات بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه در برخورد با اعتراضات سیاسی این کشور از دست داده است.

روسیه و چین تاکنون دو بار با وتو کردن قطعنامه های سازمان ملل علیه سوریه، حمایت خود را از رژیم بشاراسد نشان داده اند.

اما روسیه در عین حال حمایت خود را از کوفی عنان، نماینده ویژه سازمان ملل و اتحادیه عرب در امور سوریه ابزار کرده است.

آقای عنان اوایل ماه جاری دوبار به سوریه سفر کرد و پس از دیدار با بشار اسد، پیشنهادهایی را برای خاتمه دادن به خشونت سیاسی در این کشور ارائه داد.

تاکنون جزئیات پیشنهاد آقای عنان انتشار نیافته و آقای لاورف گفته زمان آن رسیده است تا این پیشنهادها علنی شود.

وزیر خارجه روسیه گفت:" شورای امنیت سازمان ملل باید از پیشنهادهای آقای عنان حمایت کند، البته نه به عنوان اولتیماتومی به دولت سوریه، بلکه به عنوان پایه و اساسی برای تداوم تلاش های آقای عنان که با هدف دستیابی به توافقی بین تمام گروههای سیاسی در سوریه صورت می گیرد؛ توافقی که دربرگیرنده تمامی مسائل اساسی مورد اختلاف از جمله کمک های بشردوستانه ، توقف خشونت ها از سوی تمامی گروهها، آغاز گفتگوهای سیاسی و دسترسی رسانه ها به این کشور باشد."

دیده‌بان حقوق بشر گفته است برخی مخالفان مسلح حکومت سوریه مرتکب نقض موازین حقوق بشر شده اند

آقای لاوروف این سخنان را در حالی بیان کرده که دیده بان حقوق بشر، از سازمان های بین المللی مدافع حقوق بشر، گفته است که برخی از مخالفان مسلح حکومت سوریه مرتکب نقض موازین حقوق بشر از جمله گروگانگیری، شکنجه و قتل شده اند.

این سازمان مدافع حقوق بشر افزوده است که مخالفان بشار اسد حق ندارند به تلافی عملیات خشونت آمیز حکومت سوریه علیه معترضان، دست به اقدام مشابه بزنند.

دیده بان حقوق بشر، که از جمله منتقدان اقدامات حکومت سوریه علیه معترضان در این کشور بوده، گفته است که گروه های مسلحی که مرتکب چنین اقداماتی می شوند ظاهرا با تشکل های شناخته شده مخالف دولت سوریه مرتبط نیستند و از شورای ملی سوریه - متشکل از شخصیت ها و گروه های مخالف حکومت - اطاعت نمی کنند.

حمایت روسیه از طرح آتش بس

پیشتر وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه ای اعلام کرد که با طرح کمیته بین المللی صلیب سرخ برای برقراری یک آتش بس دو ساعته در هر روز، به منظور کمک رسانی به مناطق آسیب دیده موافق است.

وزارت خارجه روسیه از دولت سوریه و گروههای مخالف در این کشور خواسته است تا "بدون تعلل" با این طرح موافقت کنند.

صلیب سرخ گفته بود برای خارج کردن مجروحان از مناطق درگیری نظامی و رساندن مواد غذایی و سایر تجهیزات پزشکی و درمانی به نیازمندان در این مناطق، هر روز لازم است دست کم به مدت دو ساعت وقفه ای در این درگیری ها برقرار شود.

این نهاد بین المللی تاکید کرده که در حال حاضر وضعیت انسانی در شهرهای حمص و ادلب وخیم است.

این دو شهر در هفته های اخیر هدف حملات گسترده نیروهای ارتش سوریه به محله های مسکونی بوده است که ظاهرا محل حضور مخالفان مسلح حکومت است.



:: برچسب‌ها: فرمت مربع ,
:: بازدید از این مطلب : 312
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

هنوز کسی مسئولیت این بمب گذاری ها را برعهده نگرفته است

تعدادی زائر ایرانی در اثر وقوع انفجار در عراق جان خود را از دست داده اند.

روز سه شنبه، ۱ فروردین (۲۰ مارس) گزارش شد که در شماری از شهرهای عراق از جمله کربلا و سامرا، از شهرهای زیارتی شیعیان، انفجارهایی روی داده و تعدادی کشته و زخمی برجای گذاشته است.

به گفته منابع خبری، شهرهای کربلا، سامرا، بعداد و کرکوک از شهرهایی محل وقوع انفجارهای روز سه شنبه بوده اند تلفات سنگینی برجای گذاشته است.

خبرگزاری فارس گفته است که در انفجار بمب در شهر کربلا پنج زائر ایرانی کشته و یک نفر به شدت زخمی شده است.

یک مقام مسئول در سازمان حج و زیارت ایران به این خبرگزاری گفته است که از آنجایی که انفجار کربلا در محل پیاده و سوار شدن مسافران صورت گرفت، تعداد کشته ها زیاد بوده است.

هنوز آمار دقیق تعداد کشته ها و مجروحان این بمب گذاری ها مشخص نشده است.

در همین حال آمار تائید نشده از کشته شدن دست کم ۳۸ نفر و مجروح شدن شمار زیادی در جریان بمب گذاری های روز سه شنبه در شهرهای مختلف عراق حکایت دارد.

هنوز کسی مسئولیت این حملات را برعهده نگرفته است، اما خبرنگار بی بی سی می گوید بسیاری بر این عقیده اند که با توجه به این که عراق در هفته آینده پس از ۲۰ سال برای اولین میزبان نشست سران اتحادیه عرب است، ممکن است هدف عاملان این انفجارها تخریب وجهه دولت باشدکه خود را برای برگزاری این نشست آماده می کند.

با خاتمه ماموریت نظامیان آمریکایی در عراق و انتقال مسئولیت حفظ امنیت به دولت این کشور، مقامات عراقی مایل بوده اند اطمینان سایر کشورها را نسبت به توانایی خود در حفظ امنیت جلب کنند.

به گفته خبرنگاران، علیرغم افزایش تولید نفت عراق، شرایط اقتصادی این کشور همچنان بحرانی است و مردم به طور مرتب با قطع برق، کمبود آب آشامیدنی، فساد مالی گسترده و بیکاری فزاینده روبرو هستند.

انفجارهای روز سه شنبه در حالی گزارش می شود که روز گذشته دهها هزار نفراز حامیان مقتدی صدر، روحانی شیعه، در نهمین سالگرد حمله ائتلاف به رهبری آمریکا به این کشور که منجر به سرنگونی حکومت صدام حسین، رئیس جمهوری سابق شد، در شهر بصره دست به راهپیمایی زدند.

در جریان این تظاهرات، شرکت کنندگان شعارهایی در اعتراض به شرایط جاری از جمله فقر و فساد مالی در عراق سردادند.



:: برچسب‌ها: کلیسا , کالیفرنیا ,
:: بازدید از این مطلب : 307
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

آقای لاوروف خواستار علنی شدن طرح پیشنهادی کوفی عنان به دولت سوریه برای خاتمه خشونت ها در این کشور شده است

روسیه اعلام کرده که آماده است از قطعنامه سازمان ملل که تائید کننده طرح کوفی عنان برای حل بحران سوریه است، حمایت کند که به گفته برخی ناظران، می تواند نشانه ای از آمادگی این کشور برای افزایش فشار بر سوریه ، متحد قدیمی اش باشد.

درعین حال، در اظهاراتی که به عزم روسیه به چانه زنی بر سر قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل در مورد سوریه تعبیر شده، سرگئی لاوروف، وزیرا خارجه روسیه در سخنانی در روز سه شنبه، ۱ فروردین (۲۰ مارس)، هشدارداد که قطعنامه مورد نظر شورای امنیت "نباید به معنای اولتیماتومی به دولت سوریه باشد."

با این همه، اظهارات روز سه شنبه آقای لاوروف می تواند حاکی از آن باشد که دولت روسیه احتمالا شکیبایی خود را در قبال اقدامات بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه در برخورد با اعتراضات سیاسی این کشور از دست داده است.

روسیه و چین تاکنون دو بار با وتو کردن قطعنامه های سازمان ملل علیه سوریه، حمایت خود را از رژیم بشاراسد نشان داده اند.

اما روسیه در عین حال حمایت خود را از کوفی عنان، نماینده ویژه سازمان ملل و اتحادیه عرب در امور سوریه ابزار کرده است.

آقای عنان اوایل ماه جاری دوبار به سوریه سفر کرد و پس از دیدار با بشار اسد، پیشنهادهایی را برای خاتمه دادن به خشونت سیاسی در این کشور ارائه داد.

تاکنون جزئیات پیشنهاد آقای عنان انتشار نیافته و آقای لاورف گفته زمان آن رسیده است تا این پیشنهادها علنی شود.

وزیر خارجه روسیه گفت:" شورای امنیت سازمان ملل باید از پیشنهادهای آقای عنان حمایت کند، البته نه به عنوان اولتیماتومی به دولت سوریه، بلکه به عنوان پایه و اساسی برای تداوم تلاش های آقای عنان که با هدف دستیابی به توافقی بین تمام گروههای سیاسی در سوریه صورت می گیرد؛ توافقی که دربرگیرنده تمامی مسائل اساسی مورد اختلاف از جمله کمک های بشردوستانه ، توقف خشونت ها از سوی تمامی گروهها، آغاز گفتگوهای سیاسی و دسترسی رسانه ها به این کشور باشد."

دیده‌بان حقوق بشر گفته است برخی مخالفان مسلح حکومت سوریه مرتکب نقض موازین حقوق بشر شده اند

آقای لاوروف این سخنان را در حالی بیان کرده که دیده بان حقوق بشر، از سازمان های بین المللی مدافع حقوق بشر، گفته است که برخی از مخالفان مسلح حکومت سوریه مرتکب نقض موازین حقوق بشر از جمله گروگانگیری، شکنجه و قتل شده اند.

این سازمان مدافع حقوق بشر افزوده است که مخالفان بشار اسد حق ندارند به تلافی عملیات خشونت آمیز حکومت سوریه علیه معترضان، دست به اقدام مشابه بزنند.

دیده بان حقوق بشر، که از جمله منتقدان اقدامات حکومت سوریه علیه معترضان در این کشور بوده، گفته است که گروه های مسلحی که مرتکب چنین اقداماتی می شوند ظاهرا با تشکل های شناخته شده مخالف دولت سوریه مرتبط نیستند و از شورای ملی سوریه - متشکل از شخصیت ها و گروه های مخالف حکومت - اطاعت نمی کنند.

حمایت روسیه از طرح آتش بس

پیشتر وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه ای اعلام کرد که با طرح کمیته بین المللی صلیب سرخ برای برقراری یک آتش بس دو ساعته در هر روز، به منظور کمک رسانی به مناطق آسیب دیده موافق است.

وزارت خارجه روسیه از دولت سوریه و گروههای مخالف در این کشور خواسته است تا "بدون تعلل" با این طرح موافقت کنند.

صلیب سرخ گفته بود برای خارج کردن مجروحان از مناطق درگیری نظامی و رساندن مواد غذایی و سایر تجهیزات پزشکی و درمانی به نیازمندان در این مناطق، هر روز لازم است دست کم به مدت دو ساعت وقفه ای در این درگیری ها برقرار شود.

این نهاد بین المللی تاکید کرده که در حال حاضر وضعیت انسانی در شهرهای حمص و ادلب وخیم است.

این دو شهر در هفته های اخیر هدف حملات گسترده نیروهای ارتش سوریه به محله های مسکونی بوده است که ظاهرا محل حضور مخالفان مسلح حکومت است.



:: برچسب‌ها: کلیسا , شیکاگو , ساحل ,
:: بازدید از این مطلب : 344
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis
مصباحی مقدم، توکلی، نادران

سه نماینده اقتصاددان مجلس ایران در گذشته به دلیل نظراتی که در مورد نحوه هدفمندکردن یارانه‌ها ابراز کرده بودند، به تندی مورد انتقاد آقای احمدی‌نژاد قرار گرفته بودند

سه نماینده منتقد دولت در مجلس ایران در نامه‌ای سرگشاده به رئیس جمهور این کشور، ضمن استقبال از تصمیم بانک مرکزی برای فعال کردن صرافی‌ها، خواهان گسترش یافتن بیشتر بازار فرعی ارز به منظور کاستن از اثر تحریم‌های بین‌المللی شده‌اند.

الیاس نادران، احمد توکلی و غلامرضا مصباحی مقدم در این نامه که روز ۲۹ اسفند، آخرین روز سال ۱۳۹۰، منتشر شد، نوشته اند که در پی افزایش تحریم های بین المللی علیه ایران و قطع خدمات سوئیفت (اتحادیه جهانی انتقالات بین بانکی)، مبادلات ارزی برای بانک های ایرانی، به ویژه بانک های دولتی "بسیار دشوار" شده است.

این سه نماینده مجلس ایران از دولت خواسته اند که بازار فرعی ارز را گسترش دهد و از این طریق تأمین نیازهای وارداتی را آسان تر کند.

به عقیده آنها، ارزی که در اختیار بانک مرکزی است باید تنها به تأمین کالاهای اساسی اختصاص یابد و تأمین سایر نیازهای ارزی به بازار غیر رسمی محول شود.

دولت و بانک مرکزی ایران در پی بروز بحران در بازار ارز این کشور در پی این بودند که بازار غیر رسمی ارز را با همکاری پلیس تعطیل کنند، اما سرانجام حدود یک هفته پیش به ادامه فعالیت این بازار تن دادند.

آقایان نادران، توکلی و مصباحی مقدم در نامه خود به آقای احمدی نژاد یادآوری کرده اند که در جلسه "غیرعلنی و غیر رسمی" مجلس در روز ۹ بهمن به وزیر اقتصاد هشدار داده بودند که تعطیل کردن بازار فرعی ارز ممکن نیست، اما او تلاش کرد با "بگیر و ببند" نرخ تک نرخی را حاکم کند و موفق نشد.

امضاکنندگان نامه به رئیس جمهور ایران پیشنهاد کرده اند که دولت، بازار فرعی ارز را گسترش دهد و صادر کنندگان را از سپردن پیمان ارزی معاف کند تا آنها بتوانند ارز حاصل از صادرات کالاهای خود را در داخل یا خارج از کشور با واردکنندگان معامله کنند و از این طریق اثر تحریم های بین المللی را که مبادلات مالی ایران را هدف قرار داده اند، کاهش دهند.

"پذیرش واقعیت و مدیریت آن در جهت حق، شرط عقل و تدبیر است"

سه نماینده مجلس خطاب به رئیس جمهور

به نوشته آنها، بانک مرکزی ایران باید از دخالت در بازار فرعی تا حد ممکن بپرهیزد و تفاوت زیاد نرخ دولتی و نرخ آزاد را به رسمیت بشناسد.

به عقیده این سه نماینده مجلس، بانک مرکزی همچنین باید از تلاش برای کسب درآمد ریالی از طریق فروش ارز یا تلاش برای کاستن از قیمت غیر رسمی آن برای جلب "رضایت کوتاه مدت" افکار عمومی خودداری کند.

آنها نوشته اند: "پذیرش واقعیت و مدیریت آن در جهت حق، شرط عقل و تدبیر است".

منتقدان می گویند که دولت تلاش کرده است با دامن زدن به بحران ارز و افزودن به قیمت آن، منابع ریالی لازم برای پرداخت یارانه های نقدی را فراهم کند.

اما دولت منتقدان خود را به توطئه علیه ثبات اقتصادی از طریق ایجاد آشوب در بازار ارز و طلا متهم می کند.



:: برچسب‌ها: به من ,
:: بازدید از این مطلب : 368
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

آیت الله علی خامنه ای، رهبر ایران تأکید کرد که کشورش در پی تولید سلاح اتمی نیست، اما اگر مورد حمله قرار گیرد، در همان سطح پاسخ خواهد داد.

آقای خامنه ای در نخستین روز سال ۱۳۹۱ و در سخنرانی نوروزی خود در مشهد، با قرائت آیاتی از کتاب مقدس مسلمانان گفت: "قرآن به ما نوید داده است که اگر دشمن به شما حمله کرد، قطعا شکست خواهد خورد".

او گفت که مردم ایران در فکر تهاجم و تجاوز نیستند، اما هستی، هویت، دین و "جمهوری اسلامی خود" را با تمام وجود دوست دارند.

رهبر ایران گفت که کشورهای غربی قصد دارند با اعمال تحریم های اقتصادی مردم ایران را از حکومت این کشور جدا کنند.

به گفته او، این کشورها می دانند که ایران در پی تولید سلاح اتمی نیست و پرونده هسته ای ایران تنها بهانه ای برای فشار آوردن به حکومت جمهوری اسلامی است.

آیت الله خامنه ای گفت: "ما به دلایل خودمان به هیچ وجه به دنبال سلاح هسته ای نیستیم. نه تولید کرده ایم و نه تولید خواهیم کرد. این بهانه است".

رهبر ایران گفت که مشکل اصلی غرب با ایران به منابع نفت و گاز این کشور مربوط می شود.

به گفته او، کشورهای غربی از نظر منابع انرژی دچار مشکل هستند و منابع نفت و گاز آنها در سال های آینده پایان خواهد گرفت در حالی که ایران از نظر مجموع ذخایر نفت و گاز در صدر کشورهای جهان قرار دارد.

او گفت: "مسئله، مسئله هسته ای یا حقوق بشر نیست. مسئله جمهوری اسلامی است که مثل شیر در مقابل اینها ایستاده است".

او در عین حال به کشورهای غربی توصیه کرد که به جای تقابل با مردم ایران، "محترمانه" با آنها رفتار کنند.



:: برچسب‌ها: آب ,
:: بازدید از این مطلب : 295
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis
جان هنری براون، وکیل مدافع

آقای براون گفت که هنوز عواملی که منجر به بروز حادثه قندهار شد، مشخص نیست

وکیل مدافع سرباز آمریکایی که متهم به کشتن شانزده غیرنظامی در افغانستان است، برای اولین بار با موکل خود در یک زندان نظامی در آمریکا دیدار کرده است.

جان هنری براون، وکیل مدافع سرشناس آمریکایی، ملاقات سه ساعته خود با رابرت بیلز، سرباز متهم را "احساساتی" توصیف کرد.

تیراندازی این سرباز آمریکایی به غیرنظامیان در ولسوالی پنجوایی ولایت قندهار که منجر به کشته شدن شانزده غیرنظامی، به شمول کودکان و زنان شد، روابط حکومت افغانستان را متحد اصلی اش - آمریکا - تحت تاثیر قرار داده است.

رابرت بیلز که سی و هشت سال دارد، از زمان انتقالش از افغانستان به آمریکا، در یک سلول انفرادی نگهداری می شود و مقامات آمریکایی تعهد کرده اند که روند محاکمه این سرباز شفاف خواهد بود.

این سرباز، تنها فرد متهم به کشتار غیرنظامیان در قندهار است که در بازداشت بسر می برد. با این حال، دولت افغانستان بارها تاکید کرده است که در این حادثه، بیشتر از یک سرباز آمریکایی دخیل بوده است.

حامد کرزی، رئیس جمهوری افغانستان که اخیرا با بزرگان ولایت قندهار در کابل دیدن کرد، به بی بی سی گفت که براساس شواهد و اظهارات شاهدان عینی، نسبت به اینکه این حمله از سوی تنها یک سرباز صورت گرفته باشد، تردید وجود دارد.

گزارشها می رساند که شماری از غیرنظامیان پس از آنکه در ساعات اولیه بامداد در خانه هایشان به ضرب گلوله کشته شدند، در یک اتاق به آتش کشیده شدند.

'کاملا متفاوت'

رابرت بیلز، سرباز متهم

این سرباز متهم به کشتن شانزده غیرنظامی در قندهار است

جان هنری براون، وکیل مدافع سرباز متهم پس از دیدارش با او به خبرنگاران گفت: "در مورد آنچه که در افغانستان اتفاق می افتد، شما هم می خوانید، من هم می خوانم، اما آنچه را که از زبان کسی که عملا در آنچه حضور داشته می شنویم، کاملا متفاوت است."

آقای براون گفت که انتظار می رود یک بار دیگر نیز بزودی با موکل خود دیدار کند.

او با انتشار یک اعلامیه گفته است: "هنوز بسیار زود است که مشخص کنیم چه عواملی باعث بروز این حادثه (کشتار غیرنظامیان در قندهار) شده است."

آقای براون پیشتر گفته بود که موکل او برای ادامه خدمت سربازی در افغانستان آماده نبوده است چون به گفته او، در ماموریت های قبلی خود جراحات زیادی برداشته بود.

وزارت دفاع آمریکا گفته است که اگر اتهامات علیه این سرباز ثابت شود، می تواند با مجازات مرگ روبرو باشد.

این گونه محاکم، می تواند تا چندین سال به طول بکشد؛ در حالی که افغانها خواستار پیگیری فوری پرونده این سرباز هستند.



:: برچسب‌ها: باغ , عکاسی , سفر ,
:: بازدید از این مطلب : 362
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 فروردين 1391 | نظرات ()