نوشته شده توسط : sadis

روزنامه‌های چاپ امروز کابل عمدتا کشته شدن ۱۶ غیرنظامی در اثر تیراندازی یک سرباز آمریکایی در قندهار و هشدارهای رهبران اپوزیسیون افغانستان نسبت به مشارکت احتمال گروه طالبان در قدرت را بررسی کرده‌اند.

روزنامه محور در سرمقاله خود نوشته است که حادثه قندهار حادثه بدی است اما رویداد فوق‌العاده نیست و دلیل آن این است که هر روزه ده‌ها افغان کشته می‌شوند و در مواردی آنها حتی بسیار وحشتناک‌تر از این حادثه کشته می‌شوند، اما کسی در مورد سوال هم نمی‌کند.

روز یکشنبه، ۲۱ حوت/اسفند، یک سرباز آمریکایی در قندهار به روستایی نزدیک به یک پایگاه نظامیان آمریکایی رفت و به سمت غیرنظامیان آتش گشود. در اثر این تیراندازی ۱۶ غیرنظامی کشته شدند. مقام‌های آمریکایی گفته‌اند که در مورد این حادثه تحقیق می‌کنند.

روزنامه محور افزوده است: این‌که یک سرباز آمریکایی از پایگاه خود بیرون شود و در کنار پایگاه خود بیش از ده غیرنظامی را بکشد و بعد وارد پایگاه خود شود، نمی‌تواند تصادفی باشد. نویسنده تاکید کرده است که مردم خواهان محاکمه این سرباز آمریکایی هستند.

نویسنده در ادامه تاکید کرده است که حکومت افغانستان باید حسابش را با آمریکایی‌ها پاک کند. این روزنامه افزوده است: درست است که افغانستان از لحاظ اقتصادی نیازمند کمک‌های آمریکا است، اما جاده روابط باید دوطرفه باشد و آمریکا هم برای رسیدن به منافع استراتژیک خود در منطقه نیازمند همکاری افغانستان است.

محور با این مقدمه تاکید کرده است که دولت افغانستان باید در مورد امضای پیمان استراتژیک با آمریکا شرایط خود را مشخص کند و تدابیری سنجیده شود که از وقوع رویدادهای مشابه حادثه قندهار جلوگیری شود و در صورت وقوع از مجراهای قانونی پیگیری شود.

روزنامه باور ملی این حادثه را "وحشیانه" خوانده و نوشته است که این نخستین بار نیست که آمریکایی‌ها با شلیک گلوله افراد بی‌گناه را در افغانستان می‌کشند، بلکه به نوشته روزنامه، نیروهای ناتو و آمریکایی پیش از این در حملات هوایی و شبانه خود هم باعث کشتار غیرنظامیان شده‌اند.

نویسنده در مورد خبرهای منتشر شده درباره این که سرباز عامل کشتار غیرنظامیان در قندهار دچار اختلال روانی است، شک و تردیدهایی را مطرح کرده و افزوده است که ممکن است کسان دیگری هم در این کشتار شرکت داشته باشند.

باور ملی در ادامه تاکید کرده است که سرباز عامل کشتار غیرنظامیان در قندهار باید به صورت علنی محاکمه شود تا مردم افغانستان بدانند فردی که افراد بی‌گناه را کشته است، محاکمه می‌شود. نویسنده از دولت افغانستان خواسته است که در این زمینه گام‌های جدی بردارد.

روزنامه ماندگار در مطلب صفحه اول خود با عنوان "برای پس از ۲۰۱۴ آماده باشیم"، از قول احمدضیا مسعود، معاون پیشین رئیس‌جمهور و رهبر جبهه ملی نوشته است که "باید مجاهدین اتحاد خود را حفظ کنند و برای (مقابله با وضعیت) پس از سال ۲۰۱۴ میلادی با حفظ تشکل نظامی خویش، در مقابل حوادث قابل پیش‌بینی بایستند."

قرار است نیروهای بین‎المللی مستقر در افغانستان تا سال ۲۰۱۴ میلادی به صورت تدریجی از این کشور خارج شوند. تا آن زمان مسئولیت امنیتی در سراسر افغانستان به نیروهای داخلی واگذار خواهد شد.

آقای مسعود در نخستین سالگرد ترور عبدالرحمان سیدخیلی، فرمانده پیشین پلیس قندوز گفته است: "حکومت موجود که به رشوه‌خواری در سطح جهان مشهور است، نمی‌تواند در مقابل گروهی‌که انگیزۀ مذهبی دارد، بجنگد. فقط مجاهدین می‌توانند در مقابل حرکت‌های دشمنان افغانستان بایستند. بعد از آن‌که در سال ۲۱۰۴ خارجی‌ها از افغانستان بیرون ‌شوند، هیچ تضمینی برای تداوم وضعیت موجود وجود ندارد."

به نوشته ماندگار همچنین عبدالله عبدالله، رهبر ائتلاف ملی افغانستان، در این مراسم مصالحه با طالبان را "معامله" خوانده و گفته است: "با کمال وضاحت می‌گویم، هیچ نوع معامله پشت‌پرده را چه از سوی خارجی‌ها صورت بگیرد و یا از سوی دولت افغانستان، چون به قیمت خون شهدا و پامال کردن آرمان آن‌ها تمام می‌شود، مردم نخواهند پذیرفت."

روزنامه وحدت در تیتر اول خود از قول محمد محقق، رهبر حزب وحدت اسلامی مردم و عضو ارشد جبهه ملی، نوشته است که "دولت افغانستان در حال طالبانی شدن است". آقای محقق همچنین هشدار داده است که "به احتمال زیاد طالبان دوباره به قدرت خواهند رسید".

آقای محقق در مراسم هفدهمین سالگرد قتل عبدالعلی مزاری، رهبر پیشین حزب وحدت اسلامی، گفته است که او نگران ورود طالبان در قدرت است. این عضو مجلس افزوده است: "مردم افغانستان سلاح خود را (پس از روی کار آمدن نظام کنونی) تسلیم کرده‌اند و در صورت ورود طالبان، مردم با مشکل جدی برخواهند خورد."

روزنامه وحدت همچنین از قول این رهبر جهادی نوشته است که دولت برای ترویج "تفکر طالبانی" تلاش دارد و اذهان مردم را آماده گرایش‌های طالبانی می‌کند. آقای محقق ضمن تاکید بر این‌که با گفتگو با گروه طالبان مشکلی ندارد، گفته است که اگر طالبان خواهان مصالحه هستند، باید قوانین افغانستان را بپذیرند.

روزنامه افغانستان با اشاره به "نگرانی‌ها" پس از سال ۲۰۱۴ میلادی، نوشته است که "نیروهای خارجی در حالی از افغانستان خارج می‌شوند که نیروهای نظامی و امنیتی افغانستان به هیچ صورت قادر نیستند به تنهایی در مقابل تهدیدهای داخلی و خارجی ایستادگی نمایند. نیروهای نظامی و امنیتی افغانستان از جهت آموزش، تعداد و تجهیزات نقاط ضعف بسیاری دارند."

نویسنده با تاکید بر این که "نیروهای بین‌المللی در جنگ علیه تروریسم و بازسازی افغانستان به اهداف خود نرسیده‌اند"، نوشته است که "از یک سو دولت افغانستان در حد قابل قبولی تقویت نشده و از سوی دیگر میزان توانایی و جنگ‌افروزی طالبان نیز افزایش قابل توجهی داشته است."

سرمقاله‌نویس روزنامه افغانستان معتقد است که مایه نگرانی اصلی، نفس خروج نیروهای خارجی نیست، بلکه "کارکرد حکومت" افغانستان است. به باور نویسنده، دولت به راحتی و بدون دغدغه به طالبان "امتیاز" می‌دهد. به نظر این روزنامه، "سیاست‌های دولت سبب شده است تا طالبان از گروهی شکست‌خورده به یک نیروی قابل توجه در مقابل دولت افغانستان تبدیل شود."



:: برچسب‌ها: دریاچه , روز تعطیل , جشن تولد ,
:: بازدید از این مطلب : 436
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین سید 'جواد بهشتی' روز دوشنبه درنخستین اجلاس نماز در یزد افزود: گسترش فعالیت های فرهنگی و بكارگیری ابرازهای نوین درخصوص فرهنگ سازی این واجب الهی، موثر است.

وی اضافه كرد: یكی از راه هایی كه می تواند درگسترش اقامه نماز در بین عموم مردم و نسل جوان موثر باشد، همان پرورش ریشه های فطری نماز و تقویت آن است.

مشاور رئیس ستاد اقامه نماز اظهار داشت: موثر ترین روش برای گسترش فرهنگ نماز در بین خانواده ها و فرزندان آنها، مسئولیت پذیری این قشر در قبال نماز است.

این مسئول بر تقویت نماز با شیوه های متنوع تاكید كرد و یادآور شد: اگر نماز در بین نسل جوان نهادینه شود، هیچ تهدیدی نمی تواند بر روی جوانان غالب شود.

وی گفت: بدون شك یكی از مهمترین اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی، گسترش فرهنگ نماز و فراهم كردن زمینه تحقق این واحب دین است.ك2

7536/1968



:: برچسب‌ها: زنده , حیوانات ,
:: بازدید از این مطلب : 325
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری،' محمود احمدی‌نژاد'عصر امروز (دوشنبه) ‌در دیدار'صفر ابی‌اف' وزیر دفاع آذربایجان با بیان اینكه جمهوری اسلامی ایران همواره از استقلال، عظمت، پیشرفت و تمامیت ارضی جمهوری آذربایجان حمایت می‌كند، اظهار داشت: از گذشته‌های دور تا به امروز روابط جمهوری اسلامی ایران و آذربایجان صمیمی و برادرانه بوده و هیچگونه مشكلی در روابط بین دو كشور وجود نداشته است.

رییس‌جمهوری با تاكید بر اینكه باید مراقب دشمنان دوكشور و شیاطین بود، افزود: دشمنان نمی‌خواهند روابط تهران – باكو گسترش پیدا كند، البته مشكلات مصنوعی وجود دارد كه می توان آنها را برطرف و سطح روابط را گسترش داد.

احمدی‌نژادادامه داد:امروز دشمنان مشترك دو كشور نمی‌خواهند نه ایرانی وجود داشته باشد و نه آذربایجانی چرا كه آنها همواره به دنبال منافع خود بودند تا بتوانند از این طریق ایران و آذربایجان را زیر سلطه خود درآورند.

رییس‌جمهور همچنین بابیان اینكه مامطمئن هستیم هیچ مشكلی از سوی كشور دوست و برادر آذربایجان علیه ایران رخ نمی‌دهد ، گفت:‌ مطمئن باشید روابط تهران -باكو هیچگاه صدمه نخواهد دید، زیرا جمهوری اسلامی ایران همواره پیشرفت و عظمت آذربایجان را پیشرفت خود می‌داند و این موضوعی نیست كه به سادگی از بین برود.

وی با تاكید بر اینكه روابط سیاسی و اقتصادی ایران و آذربایجان همواره براساس مذاكرات و گفتگوهای مقامات ارشد دو كشور تنظیم گردیده است، خاطر نشان كرد: قطعاً این روابط هیچگاه تحت تأثیر و القاء فرد، گروه و یا رسانه‌ای قرار نخواهد گرفت.

احمدی‌نژاد در ادامه به گفتگوهای سازنده وزرای دفاع دو كشور اشاره كرد و گفت:‌باید تلاش كرد تااین روابط هرچه بیشتر گسترش یابد چرا كه گسترش سطح روابط بین تهران-باكو علاوه بر دو كشور به نفع كشورهای منطقه نیز خواهد بود.

وی همچنین در این دیدار پیشاپیش عید نوروز را به الهام علی‌اف رییس‌جمهور، دولت و ملت جمهوری آذربایجان تبریك گفت.

** وزیر دفاع آذربایجان خواستار افزایش سطح همكاری ها با ایران شد

' صفر ابی‌اف ' وزیردفاع جمهوری آذربایجان نیزدر این دیدار ضمن ابراز خرسندی از سفر به جمهوری اسلامی ایران،خواستار افزایش سطح همكاری‌ها بین دو كشور شد.

وزیر دفاع جمهوری آذربایجان بابیان اینكه روابط تهران - باكو روابطی عمیق و رو به گسترش است، تاكید كرد: هیچ كشوری نمی‌تواند خللی در روابط بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان ایجاد كند.

وی افزود: جمهوری آذربایجان همچون گذشته به هیچ‌كس اجازه نخواهد داد كه از زمین و هوای این كشور علیه جمهوری اسلامی ایران استفاده كند چرا كه ما كشور ایران را كشور دوست و برادر خود می‌دانیم.

صفر ابی‌اف همچنین در این دیدار پیام تبریك عید نوروز الهام علی‌اف رییس‌جمهور آذربایجان، دولت و ملت این كشور را به دكتر احمدی‌نژاد ابلاغ كرد.

سیام **1708



:: برچسب‌ها: کانادا ,
:: بازدید از این مطلب : 332
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis
حمله قندهار

در اتاق یکی از خانه های که مورد حمله قرار گرفته، خاکستر و سوختگی به چشم می خورد

در ساعات اولیه بامداد روز یکشنبه ۲۱ حوت / اسفند یک سرباز آمریکایی مربوط به واحد نظامی مستقر در ولایت قندهار در جنوب افغانستان، ساکنان غیرنظامی روستایی را در ولسوالی پنجوایی مورد حمله قرار داد.

گفته شده که این سرباز، حداقل در دو روستای الکوزی و ناجیبن، در فاصله حدود ۵۰۰ متری پایگاه خود، وارد خانه های مردم شده و به طرف افراد غیرنظامی تیراندازی کرده است.

در پایان حمله، شانزده نفر، به شمول ۹ کودک کشته و پنج نفر دیگر زخمی برجا ماند. گزارش شده که اجساد برخی از کشته شدگان به آتش کشیده شده است.

این سرباز آمریکایی که تا حالا نام او افشا نشده، بعد از حمله به پایگاه خود برگشت و خود را به نیروهای آمریکایی تسلیم کرد.

تیراندازی در شب

مقامات محلی افغان در قندهار گزارش کرده اند که این سرباز حوالی ساعات ۳ بامداد، پایگاه خود را به قصد روستاهای نزدیک ترک گفت.

با این حال، حداقل یک نفر از شاهدان عینی گفت که سرباز مهاجم یک ساعت پیشتر وارد روستا شده بود.

عبدالباقی، از ساکنان محلی پنجوایی به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت که در نیمه شب، چندین بار صدای تیراندازی را شنیده است.

او گفت: "زمانی که حمله شد، ما داخل خانه خود بودیم. من صدای تیراندازی را شنیدم، بعد همه چیز آرام شد و دوباره صدای تیراندازی بلند شد."

عبدالصمد، یکی دیگر از ساکنان محل به بی‌بی‌سی گفت: "ما از سوی دولت و از سوی طالبان مجبور به این شده ایم که در جریان شب از خانه های خود بیرون نشویم."

او گفت: "اما این شب از قبل هم نا آرام بود. حوالی نیمه شب صدای هلیکوپتر به گوش رسید، بعد آرام شد و بعد حوالی ساعات یک یا یک و نیم، دوباره صدای هلیکوپتر و تیراندازی شنیده شد."

یک شاهد عینی دیگر به بی‌بی‌سی گفت که او صدای تیراندازی را حوالی ساعات دو نیمه شب شنیده است.

او گفت که یک سگ در حالی که سر و صدا به راه انداخته بود، با ضرب گلوله یک مرد مسلح کشته شد.

بیش از یک سرباز؟

در حالی که ساکنان محل از شنیدن صدای تیراندازی می گویند، اما کمتر کسی در محل وجود دارد که خود سرباز مهاجم را به چشم دیده باشد.

یک پسر نوجوان حدود پانزده یا شانزده ساله، به نام رفیع الله، گفته شده که چشم دیدهای خود را از طریق تلفن، به حامد کرزی، رئیس جمهوری افغانستان حکایت کرده است.

از رفیع الله که خودش نیز در حادثه آن شب از ناحیه پا مجروح شد، نقل قول شده که یک سرباز آمریکایی در نیمه شب وارد خانه آنها شده، اعضای خانواده اش را از خواب بیدار کرده و به طرف آنها تیراندازی کرده است.

گزارش شده که تنها از یک خانواده، یازده نفر در این حمله کشته شده اند

جان آغا، بیست ساله، دیگر شاهد عینی، به خبرگزاری رویترز گفت که او و پدرش، با صدای تیراندازی از خواب بیدار شدند.

او گفت که تیراندازی بیشتر شد، و پدرش با برخورد چند گلوله به گلو و صورتش از پا در آمد. در این تیراندازی همچنین مادر، خواهر و برادر جان آغا کشته شدند.

او گفت که برای اینکه مورد حمله قرار نگیرد، خود را روی زمین انداخت و وانمود کرد که مرده است.

جان آغا همچنین گفته که به نظر او، بیشتر از یک سرباز وارد خانه آنها شده بود.

او گفت: "آمریکایی ها برای مدتی در خانه ما ماندند. من به شدت ترسیده بودم."

'مواد شیمیائی'

پس از آنکه خبر این حمله در رسانه ها منتشر شد، خبرنگاران برای دیدار با بازماندگان این حمله به محل رفتند.

صمد خان، پدربزرگ، در حالی که اشک می ریخت به خبرنگاران گفت که یازده عضو خانواده اش به شمول فرزندان و نواسه های او در این حمله کشته شدند.

صمد خان که کشاورز است، در شب حمله مشغول کار روی زمین های خود بوده است. او گفت که باور دارد پس از کشته شدن اعضای خانواده اش، ماده شیمیائی بروی آنها ریخته و به آتش کشیده شده اند.

تصاویر اجساد قربانیان این حمله نشان می دهد که نیم بدن یکی از کودکانی که در این حمله کشته شد، سوخته است، و همچنین در روی زمین اتاق یکی از خانه های که مورد حمله قرار گرفته، خاکستر به چشم می خورد.

این تصاویر همچنین نشان می دهد که شماری از قربانیان، در نتیجه ضرب گلوله به سر شان کشته شده اند.

فرمانده عمومی نیروهای ناتو در افغانستان با انتشار یک اعلامیه تائید کرده که سربازی که متهم به اجرای این حمله است، در بازداشت بسر می برد.

گفته شده که این سرباز قبل از اجرای این حمله، دچار نوعی اختلال روانی شده بود.

قندهار که از آن به عنوان زادگاه تحریک طالبان نام برده می شود، ظرف سالهای اخیر شاهد خشونتهای زیادی بوده است و ولسوالی پنجوایی، در محور بسیاری از این خشونتها قرار داشته است.

سخنگوی آیساف گفت: "آنچه تا حالا معلوم است، این است که این سرباز پایگاه را ترک کرده و بعد از حمله دوباره به پایگاه بازگشت."

او گفت: "این فرد در بازداشت قرار دارد و ما در حال تحقیق در مورد این حادثه هستیم، به شمول این که چه دلایل و شرایطی برای این حمله وجود داشته است."



:: برچسب‌ها: مدل ,
:: بازدید از این مطلب : 376
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش ایرنا؛این نشست درحالی برگزارشد كه دولت سوریه كوفی عنان نماینده ویژه سازمان ملل و والری ایموس معاون بان كی مون را به این كشور دعوت كرده و بشار اسد و كوفی عنان در مورد آخرین تحولات مربوط به آن كشور دیدار و گفت وگو كردند.

بعد از نشست شورای امنیت سازمان ملل ؛ وزرای خارجه آمریكا، انگلیس، فرانسه و روسیه در جمع خبرنگاران حضور یافتند و مواضع كشورهای خود در خصوص تحولات مربوط به سوریه را اعلام كردند.

رسانه های غربی ضمن تقدیر از مواضع روسیه اعلام كردند كه كرملین مواضع خود را نسبت به دولت بشار اسد تغییر داده و با جامعه جهانی همصدا شده است.

اروپام 1908



:: برچسب‌ها: دوچرخه , سبز , معماری ,
:: بازدید از این مطلب : 351
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

'نادر وادی خیل' دوشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در آمل گفت: برای آماده كردن این پایگاه جهت زیرپوشش قرار دادن رده های مختلف سنی كشتی در مازندران، 5/1 میلیارد ریال اختصاص یافته است.

وی افزود: برای سال 91 نیز اعتبار خوبی از دفتر استعدادیابی و توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان برای فعالیت های پایگاه استعداد یابی و قهرمانی كشتی مازندران اختصاص داده خواهد شد.

وادی خیل گفت: اجرای موفق و علمی این طرح و نتیجه حاصل از آن باعث خواهد شد تا پایگاه های استعدادیابی كشتی در استان های دیگر هم ایجاد شود.

وی افزود: یكی از سیاست های وزارت ورزش و جوانان، اجرای طرح های استعدادیابی در كشور بر اساس ظرفیت های شناسایی شده است.

مدیركل دفتر استعداد یابی وزارت ورزش و جوانان گفت: مازندران از جمله استان هایی است كه در رشته كشتی حرف های زیادی برای گفتن دارد و دارای توانمندی ها و استعدادهای زیادی در این رشته است.ك/3

7327/1654



:: برچسب‌ها: روز , زرد , قرمز ,
:: بازدید از این مطلب : 353
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش دوشنبه شب ایرنا، 'علی كفاشیان' در باره حضورش در دادسرای كاركنان دولت گفت: این موضوع ربطی به موضوع بازنشستگی من و نامه سازمان بازرسی نداشت و به پرونده دیگری مربوط بود.

كفاشیان ادامه داد: مجمع، من را به ریاست فدراسیون فوتبال انتخاب كرده است و باید با عملكرد خوبم، پاسخ اعتماد آنها را بدهم.

گفتنی است، در حالی كه در چند روز گذشته، فشارها به 'علی كفاشیان' برای كنار رفتن از ریاست فدراسیون فوتبال ادامه یافته است، روز دوشنبه 'سپ بلاتر' رییس فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) با ارسال پیامی، انتخاب مجدد وی به این سمت را تبریك گفت و آن را نشان دهنده اعتماد جامعه فوتبال به كفاشیان عنوان كرد.

2024 / 1589



:: برچسب‌ها: دریاچه , هندوستان , استرالیا ,
:: بازدید از این مطلب : 436
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

'حسین امیرعبداللهیان' این سخنان را امروز (دوشنبه) در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا و در پاسخ به سووالی درباره اظهارات اخیر وزیر امور خارجه تركیه بیان كرد.

روزنامه رادیكال چاپ تركیه روز شنبه به نقل از داود اوغلو، وزیر امور خارجه این كشور مدعی شده بود كه جمهوری اسلامی ایران و روسیه در زمان حاضر حمایت خود از دولت بشار اسد، رییس جمهوری سوریه را نسبت به سال گذشته میلادی كاهش داده اند.

معاون وزیر امور خارجه در واكنش به این اظهارات با اعلام حمایت همه جانبه جمهوری اسلامی ایران از ملت و دولت سوریه گفت: ما اطمینان داریم مردم سوریه در سایه طرح اصلاحات آقای بشار اسد، رییس جمهوری این كشور در مسیر تكمیل روند اصلاحات و مقابله با مداخله خارجی گام های مستحكم خود را تداوم خواهند بخشید.

امیرعبداللهیان افزود: جمهوری اسلامی ایران راه حل سیاسی و حمایت از مطالبات مردم سوریه كه مورد اهتمام جدی رییس جمهوری بشار اسد قرار گرفته است را مناسب ترین راهكار می داند.

معاون وزیر امور خارجه با تاكید بر ضرورت پرهیز برخی طرف های بین المللی و منطقه ای نسبت به اقدامات شتابزده و حمایت از مسلح كردن مخالفان خاطرنشان كرد: جمهوری اسلامی ایران مسوولیت هر گونه تشدید بحران را متوجه كشورهایی می داند كه از بی ثباتی و نا امنی در سوریه حمایت می كنند.

سیام**2026



:: برچسب‌ها: د ,
:: بازدید از این مطلب : 341
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به ایرنا از مالزی، مخالفان دولت مالزی معتقدند كه افزایش محبوبیت نجیب تون رزاق نخست وزیر این كشور لزوما به معنای حمایت بیشتر از حزب حاكم آمنو نیست.

موضوع توزیع 500 رینگیت از سوی دولت در میان اقشار كم درآمد باعث افزایش محبوبت نخست وزیر در طبقات پایین تر جامعه شده است. دولت به خانواده های مالزیایی كه درآمد ماهانه كمتر از 3000 رینگیت (معادل 1000 دلار) داشتند 500 رینگیت كمك هزینه پرداخت كرد.

نمایندگان احزاب مخالف، محبوبیت ناشی از این اقدام را موقتی دانسته و بر این اعتقادند با تاخیر بیشتر در برگزاری انتخابات این محبوبیت باز هم كاهش خواهد یافت. افرادی كه این مبلغ را دریافت كرده اند تا كنون آن را هزینه كرده و كسانی كه مشمول دریافت این مبلغ نبودند، نیز از این موضوع گلایه دارند.

مخالفان دولت مالزی معتقدند اگر چه نجیب تون رزاق ممكن است محبوبیت داشته باشد اما توانایی تغییر بازی سیاسی موجود را ندارد. تا زمانی كه وی نتواند اصلاحات و تغییرات واقعی وعده داده شده را انجام دهد، بیشتر مردم به تغییر رای خواهند داد.

این گزارش حاكی است، نجیب تون رزاق كه در آغاز به دست گرفتن قدرت شعار مالزی واحد را مطرح كرده است اكنون در آستانه انتخاباتی قرار دارد كه می تواند سیاست های مالزی را در مواجهه با تایید یا رد برتری قومی در مالزی به اثبات برساند.

در همین حال و با توجه به احتمال برگزاری انتخابات سراسری در مالزی، نتایج نظر سنجی عمومی مركز استقلال (مردكا) مالزی نشان داده است كه از ماه اوت سال گذشته میلادی نجیب تون رزاق نخست وزیر مالزی به شرایط مطلوبتری در مالزی دست یافته و توانسته است محبوبیت خود را از 59 درصد به 69 درصد افزایش دهد.

مركز نظر سنجی استقلال مالزی این افزایش را نشانه تخصیص برنامه های اقتصادی به خانوارهای كم درآمد در مالزی دانسته است اگرچه ائتلاف مخالفان دولت مالزی نظری جز این داشته و محبوبیت نخست وزیر این كشور را رو به تنزل می داند و یا اینكه معتقد است افزایش جزئی محبوبیت نخست وزیر مالزی نشانه افزایش محبوبیت ائتلاف حاكم باریسنان نشنال نیست.

نتایج این تحقیق همچنین نشان می دهد كه 73 درصد از افراد بیش از 50 سال و 64 درصد از افراد بین 21 تا 30 سال از حامیان اصلی نجیب تون رزاق بوده اند كه این موضوع نیز نشان می دهد حمایت وی در بین افراد با رده سنی بالاتر بیشتر است.

داده های این تحقیق كه از بین 1022 پاسخگو گردآوری شده اند، بیان می كنند كه رضایت عمومی از نخست وزیر این كشور بخاطر انجام اقدامات دوستانه با مردم، پیشنهاد اقدامات دمكراتیك از قبیل اصلاح قانون امنیت داخلی، اصلاح قانونی در مورد دانشگاه های این كشور و همچنین افزایش شفافیت سازی در فرایند انتخاباتی به دست آمده است.

البته مسایل و مشكلات درون تشكیلاتی نیز گریبان نخست وزیر این كشور را گرفته است. بسیاری از شخصیت های با نفوذ حزب آمنو (مالایی تباران متحد) و در مجموع ائتلاف حاكم باریسان نشنال به ویژه ماهاتیر محمد نخست وزیر مالزی چندان روی خوشی به شعار مالزی واحد و تصمیم دولت برای كاهش امتیازات مالایی تباران نشان نداده اند و بعضا با آن مخالفت نیز كرده اند.

در هر حال تلاش دو ائتلاف موجود در مالزی بر این است كه در انتخابات آینده پارلمانی این كشور بهترین نتیجه را كسب كنند. نخست وزیر مالزی قصد دارد انتخابات سراسری این كشور را پیش از موعد مقرر در سال 2012 میلادی برگزار كند.

آساق**335



:: برچسب‌ها: باغ , جزیره ,
:: بازدید از این مطلب : 389
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

روزنامه‌های امروز صبح تهران در تیترهای اول خود از دادگاه اختلاس بزرگ نوشته‌اند و با اشاره به برداشت‌های بانک مرکزی از حساب بانک‌های خصوصی، آن را تخلفی خوانده‌اند که اینک با دستور مجلس باید برگردانده شود. در حالی که یک سایت خبری قدیمی بعد از انتشار خبری پیرامون یک قرارداد تجارتی بین ایران و چین که آن را "ترکمانچای دیگر" خوانده بود، فیلتر شده است و بیشتر ستون‌های طنز روزنامه‌ها نیز تعطیل شده است، تنها ستون طنز باقی‌مانده روزنامه اعتماد هم با یادداشت کوتاهی امروز در جایش نیست.

پوریا عالمی در جای ستون کاناپه نوشته است: کاناپه مثل آدمیزاد است. اختیارش را فکر می‌کند دست خودش است، اما دست خودش نیست. امروز هم "کاناپه" تعمیرات داخلی و خارجی داشته. کم کم اسم "مدیر مسوول" را باید به "مدیر مسوول تعمیرات داخلی" تغییر دهیم! تا فردا.

سئوال از رییس‌جمهور تابوی مجلسیان

صفحه اول ابتکار

"اختلاف درباره طرح سوال از احمدی‌نژاد" عنوان اصلی تهران امروز است، "گفت‌وگو به جای طرح سوال" در صدر گزارش‌های خبری ابتکار آمده، مردم‌سالاری نوشته "شکست تابوی سوال از رئیس‌جمهور پس از ۳۳ سال" و سیاست‌روز از "اما و اگرهای یک حضور" خبر داده است.

هادی وکیلی در ابتکار نوشته است: به نظر می‌رسد پس از کش و قوس‌های فراوان، طرح "سوال از رئیس‌جمهور" که از طرف هیات رئیسه اعلام وصول شده و ظاهرا بنا بود که این هفته با حضور ریاست محترم جمهور ارائه گردد، با اما و اگرهای جدید روبه‌رو شده‌است. در فاصله یک سال گذشته -از زمانی که علی مطهری طرح سوال از رئیس‌جمهور را پیش کشید- تاکنون، این طرح با نوسانات بسیاری همراه شده‌است؛ به‌گونه‌ای که بارها تا مرز اعلام وصول پیش رفت، ولی در لحظه آخر، یا با ریزش بعضی از امضاکنند‌گان و یا با وساطت و مصلحت‌اندیشی اعضای هیات رئیسه، به تعویق افتاد. این نوسانات آنچنان بود که حتی کار به جایی رسید که خود علی مطهری در مقطعی ترجیح داد در اعتراض به کارشکنی‌های موجود، استعفا دهد.

به نوشته این مقاله، به هرحال طرحی که می‌توانست در فضایی سالم و بدون حاشیه به عنوان بخشی از وظایف نمایندگان تحقق یابد و در عین حال می‌توانست برای رئیس‌جمهور محترم نیز فرصتی برای شفاف‌سازی باشد، با کش و قوس پیدا کردن، حکم "تابو" پیدا کرد و بدین شکل، تفسیر و تحلیل بسیاری را به همراه آورد. در مملکت ما رسم بر این است که مسائل صنفی، جزئی و قانونی، وقتی به الان گروه‌های سیاسی می‌رسد، به راحتی رنگ سیاسی پیدا می‌کند و نگاه سیاسی نیز مانع مطرح شدن چیستی، چرایی و چگونگی مسئله می‌گردد؛ بنابراین دیگر کسی نمی‌پرسد که به چه دلیل بنا بود رئیس‌جمهور مورد سوال قرار گیرد، بلکه همه نگاه‌ها به طراحان سوال معطوف می‌گردد!

سرمقاله ابتکار نوشته است: در این شرایط که همگان منتظر طرح سوال در ۲۴ اسفند بودند، گویا مطابق بیانیه تعدادی از مشاهیر اصولگرای مجلس ظاهرا این بار نیز بنا نیست این اتفاق محقق شود و همچنان تابوی ساخته‌شده، شکست‌ناپذیر باقی خواهد ماند؛ البته پیشنهاد "گعده" به جای سوال کمی به مزاح نزدیک است و دلهره عده‌ای از دلسوزان مبنی بر احتمال طرح مسائلی توسط ریاست محترم جمهور که به گمان آنان به مصلحت نیست، چندان موجه نمی‌نماید.

از کیف‌های میلیاردی تا افشاگری های رییس بانک

"رشوه‌های میلیاردی در کیف متهمان فساد بانکی" تیتر اصلی کیهان است و " کیف‌های۲۰۰ میلیونی و سلطان رشوه" عنوان اول قدس.

به گزارش اعتماد همزمان با برگزاری دومین جلسه دادگاه اختلاس بزرگ، محمد جهرمی، مدیرعامل برکنار شده بانک صادرات و از متهمان فساد سه هزار میلیاردی در سیستم بانکی، بار دیگر مسئولیت فساد مالی را بر عهده دولت و مدیرعامل فراری بانک ملی گذاشت و اتهامات خود را رد و برای نخستین بار تایید کرد که یک بار مورد بازجویی قرار گرفته و تفهیم اتهام شده است.

به گزارش این روزنامه، جهرمی گفت: اعلام کردم هر نوع قصوری که متوجه من باشد را پاسخگو هستم. بعد هم من را بازجویی کردند و به عنوان اهمال در کار که این اتهام را قبول نداشتم، تفهیم اتهام کردند. گفتم تعریف اهمال چیست تا بگویم می‌دانستیم و پیگیری نکردیم یا اینکه از زمانی‌که دانستیم پیگیری نکردیم. مردم قضاوت کنند که در یک شعبه از ۳۲۰۰ شعبه، یک فردی در خارج از بانک از مدارک و فرم‌های بانک سوءاستفاده کرده، آن هم قبل از حضور بنده، بعد بیایند شما را متهم کنند با توجه به اینکه خودتان نیز با این مساله قاطعانه برخورد کرده باشید.

اعتماد از قول وزیر سابق کابینه احمدی‌نژاد نوشته است: چندین جلسه در وزارت اقتصاد و بانک مرکزی با آقای خاوری داشتم. حتی وقت هم گرفته بودم تا بروم پیش آقای احمدی‌نژاد و به ایشان بگویم افراد زیر مجموعه‌ات فساد اقتصادی دارند، ولی مسئولان وزارت اقتصاد و بانک مرکزی به گونه‌ایی ذهنیت برای آقای احمدی‌نژاد به وجود آورده بودند که اصلا پذیرش حرف‌های من را هم نداشتند و به همین خاطر هم وقت برای شنیدن حرف‌های من نگذاشت. وقتی ما اطلاعات را در اختیار قوه قضاییه گذاشتیم، من دیدم از همان جا آقای خاوری، مدیرعامل سابق بانک ملی، در جلساتی که داشتیم هر چه من می‌گویم گوش‌هایش سرخ می‌شود و قیافه‌اش تغییر می‌کند. اینقدر آقای خاوری ترسیده بود که به من گفت: "شما بیا و بدهی بانک صادرات به بانک ملی را قبول کن، ولی چهار سال بعد آن را بدون سود پرداخت کن. حتی من سود‌هایی که از ال‌سی‌ها نقد کرده‌ام و پولش را به امیر منصور آریا نداده‌ام را از شما نمی‌گیرم." من دیدم خیلی پیشنهاد سخاوتمندانه، از کیسه خلیفه بخشیدن و غیرمعقولی است. قبول نکردم و گفتم تا زمانی‌که قوه قضائیه مسئولیت بر گردن بانک صادرات نگذارد، اجازه ندارم بانک صادرات را بدهکار کنم.

به ادعای محمد جهرمی پس از اینکه مدارکی که در اختیار قوه قضائیه خوزستان قرار دادیم و آنها هم به دنبال آن رئیس شعبه بانک ملی و رئیس منطقه آزاد را دستگیر کرده بودند، آقای خاوری را هم خواستند. من تمایلی ندارم الان مطرح کنم که چه کسی اجازه داد تا آقای خاوری فرار کند. دولت پیگیری می‌کرد که آقای خاوری باید به خارج از کشور برود، اما اینکه چه کسی نقش داشته است را الان نمی‌گویم و قصد دارم بعد‌ها اشاره کنم.

صداقت دمشق و شعله بیداری در سعودی

"دمشق از تلاش‌های صادقانه حمایت می‌کند" تیتر اول فرهیختگان است و " توافق روسیه و اعراب در مورد سوریه" در صدر خبرهای شرق آمده، روزنامه جمهوری اسلامی از "گسترش تظاهرات از شرق به غرب سعودی" نوشته و جوان خبر از " شعله بیداری در دانشگاه‌های عربستان" داده است.

کیهان در سرمقاله خود به تشریح وضعیت خاورمیانه پرداخته، جمهوری اسلامی را پیروزمند همه جنگ‌های این منطقه خوانده و از قول فرید زکریا روزنامه‌نگار آمریکایی نوشته است: با سقوط حسنی مبارک، سومین ستون امپراتوری آمریکا پس از ایران و ترکیه، در مصر فرو ریخت، و از قلم یک مجله آمریکایی تاکید کرده است: "بهار انقلاب‌های عربی، بهار ایران و بهار آیت‌الله خامنه‌ای است".

به نوشته این روزنامه مدیریت حکیمانه آیت‌الله خامنه‌ای، اوباما را دو بار و نتانیاهو را یک‌‎بار وادار کرد تا با وجود پیش‌قراولی تهدیدهای نظامی علیه ایران، تهدید به درگیری را پرگویی و وراجی پرهزینه بخوانند، بنابراین روزنامه یواس‌ای تودی حق داشت ۳ ماه پیش تاکید کند "ایران متخصص جنگ‌های نامتقارن و استاد جنگ فرسایشی است". و نیز، اگر به پشتوانه دلالت‌های دائمی مقتدای انقلاب و گوشزد کردن مدام ایشان به جهاد علمی و جنبش نرم‌افزاری، فناوری خوشه در خوشه روئید و نهال پیشرفت شاخه در شاخه قد کشید.

کیهان نتیجه‌گیری کرده است: سال ۱۳۹۰ را به یک معنا باید سال تلالو و تابندگی دوباره ولایت فقیه دانست. صاحبان نظر در دنیا - دشمن و دوست- بار دیگر آثار خیره‌کننده و معجزه‌گون دکترین ولایت فقیه را در قاب "امت-امامت" نظاره کردند. کرمانشاه مهرماه ۱۳۹۰ و آن شکوه تاریخی استقبال گرم امت از مقتدای خود، این پرسش را متاع پرجاذبه چهارسوق افکار عمومی دنیا کرد که در روزگار به هم ریختگی حوزه سیاست و تضاد حاکمان و شهروندان در جهان، راز این محبت و پیوند در چیست؟ همین پرسش در ایستگاه ۱۴ بهمن (نمازجمعه تاریخی) و ۲۲بهمن ارج و قرب تازه‌ای در میان اهل نظر و صاحبان فکر پیدا کرد.

بانک مرکزی و برداشت شبانه از حساب بانک‌ها

محمدصادق جنان‌صفت در سرمقاله دنیای اقتصاد نوشته است: صورت بعضی مسائل به اندازه‌ای مبهم طرح می‌شود که پیدا کردن راه‌حل برای آنها دشوار و شاید ناممکن باشد. طرح مبهم صورت مساله ممکن است به عمد یا به سهو باشد، اما نتیجه یکی است. درباره این مساله و مجادله میان کمیته ساماندهی بازار ارز و کانون بانک‌های خصوصی یادآوری چند نکته ضروری به نظر می‌رسد.

او نوشته است: اولین پرسش این که آیا بانک مرکزی روزی که به بانک‌ها ارز می‌فروخته است به آنها به طور قانونی و مبتنی بر اسناد ابلاغ کرده است که مابه‌التفاوت نرخ ارز در روزی که فروخته شده را در روزی دیگر محاسبه کرده‌ و از آنها دریافت خواهد کرد؟ اگر چنین قراردادی منعقد شده است بانک مرکزی حق دارد و بانک‌های خصوصی باید این خواسته را بپذیرند. در غیر این صورت، کمیته ساماندهی بازار ارز از قراردادی که وجود ندارد، چگونه می‌خواهد مابه‌التفاوت بگیرد؟

به نوشته این روزنامه، نکته دوم این است که بانک مرکزی ارقام یادشده را بر پایه کدام نرخ‌ها از حساب بانک‌ها برداشت کرده است؟ به این معنی که قیمت ارز را در روزی که از حساب بانک‌ها برداشت کرده است؛ با کدام عدد تطبیق داده است؟ اگر این قیمت مورد نظر، قیمت ارز در بازار غیررسمی است باید معلوم شود که چه عددی است. اگر نرخ ارزی که مبنای محاسبه قرار گرفته است، نرخ دلار ۱۲۲۶ تومانی است که باید این نیز معلوم شود. آیا این اقدام بانک مرکزی و کمیته ساماندهی بازار ارز به معنای پذیرش نرخ ارزهای متفاوت است؟ اگر این گونه است چرا مدام از تک‌نرخی شدن ارز صحبت می‌شود؟

دنیای اقتصاد اضافه کرده است: بالاخره این که آیا فقط بانک‌های خصوصی از بانک مرکزی ارز خریداری کرده‌اند و هیچ سازمان و بنگاه اقتصادی دولتی یا غیردولتی، ارز با قیمت‌های پایین دریافت نکرده است؟ اگر سازمان‌ها و بنگاه‌های دیگر نیز مشمول خرید ارز بوده‌اند، آیا از حساب آنها نیز برداشت خواهد شد یا می‌توانند رانت به دست آمده را با آرامش، بخشی از سودآوری خود بدانند؟ با صدها خریدار و مشتری ارز که توانسته‌اند از بانک‌ها با قیمت‌های اعلامی توسط بانک مرکزی ارز به دست آوردند و با آن فعالیت کنند چه رفتاری خواهد شد؟.

مریم باستانی هم در سرمقاله جهان صنعت نوشته است: ماجرای برداشت از حساب بانک‌ها توسط بانک مرکزی که این روزها با عنوان "برداشت شبانه" مطرح می‌شود همچنان خبرساز است. اگرچه پیش از این، گفته شده بود که مجلس به این موضوع ورود خواهد کرد، اما تذکر کتبی ۱۸ نماینده مجلس به رئیس‌جمهور در این رابطه موضوع را وارد فاز تازه‌ای کرد.

این مقاله به یادها آورده است: ابتدای تشکیل مجلس هشتم بود که زمزمه استقلال بانک مرکزی مطرح شد. برخی دیدگاه‌ها اصرار بر استقلال بانک مرکزی داشتند حال آنکه در نهایت این هدف به نتیجه نرسید. شاید اگر بانک مرکزی استقلال می‌یافت، اینک این بحث‌ها هم دلیلی بر مطرح شدن نداشت چه آنکه بانک مرکزی موظف است علاوه بر سیاست‌گذاری، بازار پول را نیز کنترل کند. با چنین دیدگاهی می‌توان پذیرفت که اقدام بانک مرکزی اتفاقا درست بوده است، به شرط آنکه رسما قانون بانک مرکزی در ایران دارای جایگاه استقلال حقوقی باشد، این درحالی است که این جایگاه حقوقی در اختیار بانک مرکزی نیست و در نتیجه بانکداران و نمایندگان مجلس می‌توانند چنین اعتراضی را مطرح کنند.

جهان صنعت در انتهای سرمقاله‌اش ابراز امیدواری کرده است: کاش این روزها کسانی که داعیه استقلال بانک مرکزی را داشتند، سکوت خود را بشکنند، چرا که سیاست یک بام و دو هوا هرگز نتیجه‌ای در پی نخواهد داشت.

کارتون علی کاشی، مردم‌سالاری

گرانی و تورم به گردن کیست؟

جام جم در تیتر بزرگ خود ادعا کرده "نوسانات ارزی جهانگردی را گسترش داد" جهان صنعت نوشته "فاز دوم هدفمندی به تاخیر افتاد"، اعتماد از "تجدید نظر در واردات کالای ممنوعه" نوشته و دنیای اقتصاد "رشد چهل درصدی دیه در سال ۹۱ " را مهم دیده است.

سید جواد سیدپور در سرمقاله تهران امروز با اشاره به این که احمدی‌نژاد دیروز در کرج ایجاد اخلال در بازار ارز و طلای کشور توسط عده‌ای را ضربه زدن به سیاست‌های اقتصادی دولت خواند، نوشته است: احمدی‌نژاد در شرایطی خط سلب مسئولیت از دولت و فرافکنی درباره گرانی و تورم را ادامه داده که از قضا ساعاتی قبل از این سخنرانی، کمیته خودرو که مستقیما زیر نظر دولت است، رای به گرانی تا ۱۰ درصدی خودروهای ساخت داخل داد و چندی است که دعوای شدید بین بانک مرکزی و بانک‌های خصوصی و برخی بانک‌های دولتی رخ داده و به صورت ناخواسته بخشی از راز گرانی و تلاطم بازار ارز در زمستان سال جاری را آشکار کرده است.

به نوشته تهران امروز این در حالی است که تمام مقامات دولت و در راس آن شخص رئیس‌جمهور به جای اینکه قبول مسئولیت کنند و ریشه گرانی و تورم اخیر را نتیجه تصمیمات غلط نهادهای اقتصادی دولتی بدانند، به سراغ موجودات خیالی رفته و بازتاب گرانی‌ها در چند رسانه مکتوب را عامل گرانی و تورم ارزیابی می‌کنند. جالب است که وزیراقتصاد پیش‌تر گناه گرانی غیرمنتظره ارز و سکه را به گردن یک خبرگزاری انداخته بود و گفته بود که برخی با اس‌ام‌اس باعث گرانی شدند.

جام‌جم در گزارش اصلی خود ادعا کرده است: نوسانات قیمت دلار اگرچه برای تورهای خارجی، بلای آسمانی شده است که شمار مسافران‌شان را به شدت کاهش داده، اما برای تورهای داخلی، همای سعادت است که نشسته روی شانه‌شان تا در آستانه سال نو، پر مشتری شوند.

بنا به این گزارش، به گواه آژانس‌دارها، بالا رفتن قیمت دلار در ماه‌های اخیر سبب شده است مقاصد گردشگری نیز گران شود و صاحبان تورهای خارجی ناچار شده‌اند قیمت‌هایشان را به تناسب این افزایش قیمت، بیشتر کنند و این جهش ناگهانی قیمت، مردمی را که قصد سفر داشته‌اند از سمت تورهای خارجی به تورهای داخلی کوچ داده است و پیش‌بینی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری را درباره افزایش ۲۵ تا ۳۰ درصدی گردشگران داخلی به واقعیت نزدیک کرده است.

تیترهای پنهان

ابتکار در ستون تیترهای پنهان خود با نقل جمله‌هایی از مسئولان، با آنها شوخی کرده است:

- خسرو دانشجو: مشکلات معیشتی کارکنان دانشگاه آزاد را رفع می‌کنیم [من که مثل مدیران جاسبی نیستم]

- رئیس‌جمهور: اگر مخالفان مانع‌تراشی نکنند قول می‌دهم تا پایان دولت، بیکاری را ریشه‌کن کنم. [خوشبختانه مانع‌تراشی می‌کنند و این بار سنگین از دوش دولت برداشته می‌شود]

- حسینیان: هر ۲۵ نفر کاندیدای جبهه پایداری در دور دوم انتخابات وارد مجلس خواهند شد. [دیگه چه نیازی به گفتگو هست؟]

- احمدی‌نژاد: پایه‌های اقتصاد کشور محکم است. [تکون نده آقا!]

- واکنش خسرو دانشجو به دو شغله بودنش [این یکی که شغل نیست. اومدم به داداشم فرهاد کمک کنم]

- لاریجانی: سوال از رئیس‌جمهور پیچیده نیست [ولی ممکنه پیچیده بشه]

کارتون روز

کارتون علی درخشی، شرق



:: برچسب‌ها: اروپا ,
:: بازدید از این مطلب : 387
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 اسفند 1390 | نظرات ()