نوشته شده توسط : sadis

شاهدان عینی به آسوشیتدپرس گفته اند کمی قبل از این که خودروی این عده منفجر و شعله ور شود، صدای هواپیماهای بدون سرنشین اسراییلی را در منطقه شنیده اند.

اسراییل در حمله هوایی یکی از رهبران ارشد مقاومت فلسطینی را کشت.

منابع فلسطینی و اسراییلی تایید کرده اند که زهیر القیسی دبیر کل کمیته های مقاومت مردمی در حمله هوایی اسراییل به غزه کشته شده است.

اسراییلی ها می گویند آقای القیسی به این دلیل هدف قرار گرفته که خود در تدارک یک حمله علیه اسراییل بوده است.

یک شبه نظامی دیگر نیز در این حمله کشته شده است.

ارتش اسراییل کمی بعد از این حمله تایید کرد که در یک حمله هوایی دوم دو نفر دیگر را که برای پرتاب راکت به اسراییل آماده می شدند هدف قرار داده است.

جهاد اسلامی اعلام کرده این دو نفر عضو این سازمان نظامی بوده اند.

سازمان کمیته های مقاومت مردمی که چند گروه نظامی هم سو با حماس را نمایندگی می کند چندین بار به اسراییل حمله کرده است.

منابع فلسطینی می گویند فرد دومی که در این حمله کشته شده محمود حنانی، عضو ارشد دیگری از کمیته های مقاومت مردمی بوده است.

منابع درمانی می گویند نفر سومی نیز در این حمله که در نزدیکی شهر غزه صورت گرفته به شدت مجروح شده است.

شاهدان عینی به آسوشیتدپرس گفته اند کمی قبل از این که خودروی این عده منفجر و شعله ور شود، صدای هواپیماهای بدون سرنشین اسراییلی را در منطقه شنیده اند.

این حمله هوایی چند ساعت پس از شلیک دو گلوله خمپاره از غزه به سوی اسراییل انجام شد. این حمله تلفاتی در اسراییل به بار نیاورد.

سخنگوی ارتش اسراییل می گوید آقای القیسی عامل اصلی چند حمله و بمب گذاری در نزدیکی مرز اسراییل و مصر بوده که سال گذشته رخ داد و به کشته شدن ده سرباز اسراییلی منجر شد. در این حمله ده نفر از عاملان و 5 سرباز مصری نیز کشته شدند.

یک سخنگوی کمیته های مقاومت مردمی در غزه گفت انتقام این حمله را از اسراییل خواهند گرفت.

ابو عطیه به خبرگزاری رویترز گفت: " ما برای پاسخ دادن به این جرم نفرت انگیز، از تمام گزینه ها استفاده خواهیم کرد. مرگ رهبر ما مقاومتمان را پایان نخواهد داد.



:: برچسب‌ها: زمستان , مردم ,
:: بازدید از این مطلب : 386
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

موافقت آمریکا با واگذاری مسئولیت بازداشتگاه بگرام به دولت افغانستان، از موضوع‌های اصلی مورد بحث روزنامه‌های چاپ امروز کابل است.

بر اساس موافقتنامه رسمی که ژنرال جان آلن، فرمانده کل نیروهای بین‌المللی و آمریکایی در افغانستان، و عبدالرحیم وردک، وزیر دفاع افغانستان، روز جمعه (۱۹ حوت/اسفند)، امضا کردند، مسئولیت این بازداشتگاه تا شش ماه دیگر به طور کابل به دولت افغانستان واگذار خواهد شد.

در این بازداشتگاه حدود ۳ هزار نفر از اعضای گروه طالبان و گروه القاعده نگهداری می‌شوند و در حال حاضر این بازداشتگاه به عنوان بخشی از پایگاه نظامی بگرام، تحت کنترل نیروهای آمریکایی است.

هشت صبح نوشته است که به نظر می‌رسد با واگذاری مسئولیت بازداشتگاه بگرام به دولت افغانستان، راه برای امضای پیمان استراتژیک میان این کشور و آمریکا هموار شده است. این روزنامه افزوده است که پیش از این جدال سیاسی بین کابل و واشنگتن بر سر شرایط حامد کرزی برای امضای این پیمان در جریان بوده است.

اخیرا رئیس جمهور افغانستان تاکید داشت که واگذاری این بازداشتگاه به دولت افغانستان و همچنین توقف عملیات شبانه از سوی نیروهای خارجی علیه طالبان باید پیش از این امضای پیمان استراتژیک عملی شود.

هشت صبح افزوده است: این در حالی است که حکومت افغانستان در مورد اداره زندان‌های تحت کنترل خود "ضعف" دارد و نشانه‌های آن این است که برخی از زندانیان در زندان پلچرخی کابل "سلاح‌های گرم و سرد" در اختیار دارند و "برخی عملیات‌های انتحاری و خرابکارانه" را سازماندهی می‌کنند.

نویسنده معتقد است که فرار زندانیان زندان قندهار در گذشته و "احتمال معامله" افراد بانفوذ برای رهایی زندانیان، این نگرانی را پدید آورده است که با زندانیان بگرام هم چنین برخوردی صورت گیرد. هشت صبح همچنین انتقاد کرده است که با اینکه آقای کرزی می‌داند که نیروهای افغان توانایی کافی برای راه‌اندازی عملیات شبانه ندارند، بر توقف عملیات شبانه نیروهای خارجی تاکید دارد.

نویسنده افزوده است: حالا که شرایط آقای کرزی برآورده می‌شود، راه برای امضای پیمان استراتژیک هموار می‌شود و باید از این فرصت برای عقد این پیمان در راستای اطمینان دادن به مردم از حمایت جهانی استفاده شود. به نظر هشت صبح، این پیمان می‌تواند افغانستان را وارد "طلایی‌ترین فصل سیاسی" کند.

اما روزنامه سرنوشت از واگذاری مسئولیت بازداشتگاه بگرام به دولت افغانستان، به عنوان "نخستین موفقیت" این کشور در آستانه امضای پیمان استراتژیک با آمریکا یاد کرده و نوشته است: در حالی که برخی "تبلیغات" می‌کردند که کرزی "شرایط سختی" برای امضای این پیمان مطرح کرده است، حالا یکی از این شرایط اجرا می‌شود.

این روزنامه تاکید کرده است: همان‌گونه که آمریکایی‌ها در مورد منافع خود پافشاری دارند، دولت افغانستان هم بر موضع خود بماند تا آمریکایی‌ها تامین منافع افغانستان را در پیمان استراتژیک بپذیرند. سرنوشت تاکید کرده است که مردم هم باید به تبلیغات "گروه مزدور آمریکایی" در این مورد توجه نکنند.

این روزنامه توضیح نداده که منظورش از "گروه مزدور آمریکایی" چه گروهی است.

روزنامه باور ملی تاکید کرده است که دولت افغانستان پس از به عهده گرفتن مدیریت بازداشتگاه بگرام، فردی با تفکر ملی را به عنوان رئیس آن تعیین کند و شرایط نگهداری از بازداشتی‌ها در آن و از جمله خدمات بهداشتی و دسترسی سازمان‌های حقوق بشری به آنها را هم بهبود ببخشد.

باور ملی افزوده است که دولت افغانستان باید آمادگی‌های لازم را در این زمینه داشته باشد و همه مواد توافقنامه واگذاری بازداشتگاه بگرام به دولت این کشور را به اجرا بگذارد و هیچ دلیلی برای داشتن زندان برای خارجی‌ها باقی نگذارد.

شماری از روزنامه‌های چاپ کابل مطالب اصلی خود را به هفدهمین سالگرد قتل عبدالعلی مزاری، رهبر پیشین حزب وحدت اسلامی، به دست اعضای گروه طالبان و همچنین سخنان رهبران احزاب سیاسی و مقام‌های دولتی در مراسمی به همین مناسب اختصاص داده‌اند.

روزنامه وحدت در صفحه نخست خود عکس بزرگی از مزاری را چاپ کرده و کل شماره امروز خود را به صورت ویژه‌نامه به همین مناسبت اختصاص داده است. در سرمقاله این روزنامه آمده است که او پرچمدار عدالت‌خواهی و ستم‌ستیزی در افغانستان بود.

به نظر نویسنده، حالا هفده سال پس از قتل عبدالعلی مزاری هنوز هم سایه "انحصارطلبی" بر تحولات سیاسی کشور سایه افکنده است و می‌رود تا به تشکیل "نظام خودکامه" منتهی شود. وحدت تاکید کرده است که نسل امروز افغانستان نیازمند تفکر در اندیشه‌های مزاری در مورد مردمسالاری است.

نویسنده وحدت هشدار داده است که تحولات سیاسی در افغانستان در جهت خلاف مردمسالاری در حرکت است و "اسیر شدن قدرت و سیاست به دست یک طیف خاص، زنگ خطری است برای تضعیف و مرگ مردمسالاری و عدالت اجتماعی" در افغانستان.

راه نجات در سرمقاله خود با اشاره به روز جهانی زن، هشتم مارس، این انتقاد را مطرح کرده است که با این که در ده سال اخیر دفاع از حقوق زن یکی از شعارهای اصلی دولت بوده و یک وزارتخانه هم به همین منظور تشکیل شده است، ولی آمارها نشان می‌دهد که تبعیض و خشونت علیه زنان در این کشور رو به افزایش است.

این روزنامه تاکید کرده است که دولت و نهادهای مدنی و فرهنگی باید بر کارکردهای خود در زمینه حمایت از زنان تجدیدنظر کنند و تلاش‌های جدی‌تری در این زمینه به خرج دهند. به تعبیر راه نجات، بزرگداشت از جایگاه زنان در جامعه به صورت "نمادین" هیچ سودی ندارد.

نویسنده تاکید کرده است که دولت و این نهادها باید به نیازهای اساسی زنان براساس آموزه‌های قرآن توجه کنند و برای تحقق آن گام‌های جدی بردارند. این روزنامه از جایگاه زنان در جوامع غربی هم انتقاد کرده و نوشته است که نامگذاری یک روز به عنوان روز زن برای دفاع از حقوق زنان کافی نیست.

روزنامه دولتی انیس در سرمقاله خود با اشاره به کنفرانس بین‌المللی آینده توکیو درباره افغانستان، نوشته است که شرکت‌کنندگان در این کنفرانس باید با طرحی مشابه به "طرح مارشال" برای بازسازی و توسعه اقتصادی این کشور بروند.

طرح مارشال پس از جنگ جهانی دوم به وسیله جرج مارشال، وزیر خارجه وقت آمریکا، برای بازسازی و توسعه اقتصادی اروپای غربی ارائه شد. این طرح از موفق‌ترین طرح‌های اقتصادی آمریکا در سطح بین‌المللی شناخته شده است.

انیس تاکید کرده است: کنفرانس توکیو، که تا برگزاری آن کمتر از چهار ماه دیگر باقی مانده، فرصتی است تا برای توسعه اقتصادی افغانستان اندیشید و به ویژه مقام‌های دولت افغانستان در این مورد برنامه‌ریزی کنند تا این کشور از مشکلات کنونی نجات یابد.

این روزنامه همچنین افزوده است: زمانی که نیروهای بین‌المللی با مجوز شورای امنیت سازمان ملل متحد وارد افغانستان شدند، جرج بوش پسر از طرحی مشابه به طرح مارشال برای بازسازی افغانستان سخن گفت و حالا "وضعیت آشفته" این کشور بیانگر نیازمندی آن به چنین طرح است.



:: برچسب‌ها: گل , حیوانات , نقاشی های دیواری ,
:: بازدید از این مطلب : 449
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش ایرنا ، ' آروتید مهتا ' روز شنبه در گردهمایی بزرگ تجار ایرانی و هندی در محل اتاق تهران ، میزان كل مبادلات ایران و هند را حدود 15 میلیارد دلار عنوان كرد و گفت : تراز تجاری دو كشور به نفع ایران است .

وی همچنین گفت: مجموع مبادلات هند با جهان 450 میلیارد دلار است كه از این میزان 300 میلیارد دلار مربوط به صادرات هند و مابقی واردات این كشور اختصاص دارد.

دبیر كل وزارت بازرگانی هند این موضوع را نیز گفت كه تولید ناخالص داخلی هند با توجه به جمعیت 1.2 میلیارد نفری این كشور ، 2 تریلیون دلار است .

به گفته وی ، فرصت های فراوانی برای توسعه روابط میان تهران و دهلی نو وجود دارد كه سفر هیات 80 نفره هندی كه روز گذشته وارد ایران شد ، تاثیر مهمی در تعمیق همكاری های تجاری دارد .

مهتا تاكید كرد: بازرگانان ایران و هند علاقه مند به توسعه روابط هستند ، محصولات كشاورزی ، دارو و خدمات بیمارستانی با كیفیت بالا و ارزان ، از جمله زمینه های همكاری است كه ایران می تواند از شریك تجاری خود بهره مند شود .

اقتصام **1601**1319



:: برچسب‌ها: لندن , هالووین ,
:: بازدید از این مطلب : 474
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 20 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش روز شنبه ایرنا و به نقل از روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور، این نشست با هدف تبادل نظر، اندیشه و تجربیات بین معاونت سرمایه انسانی و توسعه اشتغال وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی و سازمان آموزش فنی و حرفه ای و هم افزایی بین بخشی برگزار شد.

بنا بر همین گزارش در این نشست معاون وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور گفت : وزارت تعاون،كار و رفاه اجتماعی دارای قابلیتهای بسیار بالایی برای خدمت به مردم است كه ضرورت دارد تعامل بین بخشی برای ایجاد هم افزایی برای دستیابی به اهداف در این وزارتخانه صورت پذیرد .

'كورش پرند' افزود :در همین راستا به دنبال تدوین یك الگوی مناسب برای ارتباط و تعامل بین بخشی با دستگاه های اجرایی هستیم و این نشست نیز در همین راستا تشكیل شده است.

وی تاكید كرد: در حال حاضر تناسب بین آموزش های دانشگاهی و نیاز بازار ، متعادل نیست و ضرورت دارد براساس نیاز بازار كار برنامه ریزی لازم برای ایجاد این تعادل صورت پذیرد.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای اظهار داشت : با توجه به شرایط كنونی كشور نیاز به شناسایی و طبقه بندی مشاغل براساس استعدادها و ظرفیت های بومی و منطقه ای در كشور داریم تا از این طریق بتوانیم برای آموزش های مورد نیاز حرفه های مختلف و دستیابی به اشتغال پایدار برنامه ریزی لازم انجام شود.

پرند در بخش دیگری از سخنان خود بر تعامل و ارتباط موثر بین بخش های مختلف وزارت تعاون ، كار و رفاه اجتماعی و دستگاه های اجرایی مرتبط با رسالتهای این وزارتخانه تاكید كرد و گفت: برای ایجاد تعامل و ارتباط موثر بین بخشی و فرا دستگاهی كمیته ها و كارگروه های تخصصی در سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور در حال شكل گیری است .

بر اساس این گزارش ،در ادامه این نشست 'محمدحسین فروزانمهر' معاون سرمایه انسانی و توسعه اشتغال وزارت تعاون ، كار و رفاه اجتماعی با اشاره به تدوین سند راهبردی مهارت در سازمان آموزش فنی و حرفه ای گفت : تدوین سند راهبردی مهارت و فناوری سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور اقدام بسیار بدیع و ارزشمندی است كه متناسب با اسناد بالادستی راهبردها، سیاست ها، اهداف و برنامه های عملیاتی در حوزه آموزش های فنی و حرفه ای صورت گرفته است.

وی اظهار داشت : با توجه به ابلاغ سیاست های كلی اشتغال از سوی مقام معظم رهبری، موضوع اشتغال یك موضوع فرابخشی و فرادستگاهی و حتی فراقوه ای است كه نیاز به تعامل بین دستگاه های اجرایی، مراكز آموزشی و مراكز تولیدی و صنعتی است.

وی افزود: در حال حاضر در راستای سامان بخشی به بازار كار و اشتغال كشور سامانه ملی بازار كار ایجاد شده است و بیش از 800 مركز كاریابی به این سامانه مجهز شده اند.

معاون سرمایه انسانی و توسعه اشتغال وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی با اشاره به اهمیت تولیدات داخلی در موضوع اشتغال گفت : در شرایط كنونی موضوع تولیدات داخلی در دستیابی به اشتغال پایدار، موضوع بسیار موثری است و این در شرایطی است كه پاشنه آشیل تولید در كشور، موضوع بهره وری است و برای رسیدن به بهره وری بهترین مسیر آموزش های فنی و حرفه ای و استانداردسازی این آموزش ها با سطح جهانی است.

فروزانمهر افزود: همچنین با توجه به تقاضای بالای كار در كشور، بنگاه های اقتصادی زودبازده یكی از راهكارهای اجرایی برای پاسخگویی به این تقاضاها است كه در این زمینه برای پایدار سازی این بنگاه ها نیازمند آموزش های مهارتی هستیم .

در این نشست فعالیت های دفاتر توسعه اشتغال و سیاستگذاری بازار كار،توسعه كارآفرینی، هدایت نیروی كار و كاریابی ها، مركز آمار و اطلاعات بازاركار و ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی در وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی توسط مدیران دفاتر تشریح و در ادامه مدیران دو مجموعه پیرامون مباحث كار بحث و تبادل نظر كردند.

بر اساس این گزارش در پایان نشست هم اندیشی، كارگروه های تخصصی برای ارتباط و تعامل دو مجموعه تشكیل شد.

اقتصام ** 9123 **1561



:: برچسب‌ها: بارسلونا , کانادا , پارک ,
:: بازدید از این مطلب : 412
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 20 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش ایرنا، تعداد گروههای مخالف مسلمانان در یك سال گذشته به یك هزار و 278 گروه رسیده كه این آمار در تاریخ آمریكا كم سابقه است.

این گروهها منشعب از'جنبش میهن پرستانه' آمریكا هستند كه حدود 18سال قبل برای اولین بار اعلام موجودیت كردند.

قبل از حادثه 11 سپتامبر سال 2001 تعداد این گروهها كمتر از 150 عدد بود اما بعد از این حادثه و تبلیغات منفی گسترده علیه جامعه مسلمانان، این گروهها افزایش چشمگیری پیدا كردند.

از زمان به قدرت رسیدن اوباما تعداد این گروهها افزایش زیادی یافت و تنها ظرف سال گذشته 400 گروه جدید به فهرست گروههای ضد اسلام افزوده شده اند.

به قدرت رسیدن اوباما، نحوه مبارزات انتخاباتی حزب جمهوریخواه علیه اوباما و سخنرانی های تحریك آمیز مسئولین آمریكا از جمله مواردی هستند كه به موج اسلام هراسی در آمریكا دامن زده است.

جمهوریخواهان با شایعاتی مانند اوباما یك مسلمان است و مسلمانان قصد دارند، آمریكا را تسخیر كنند، بسیاری از تندروها و جوانان آمریكایی را تحریك می كنند.

اهانت به مقدسات مسلمانان، به آتش كشاندن برخی از مساجد، تبعیض علیه مسلمانان در محیط های اقتصادی و اجتماعی از جمله مهمترین اقدامات برای اذیت و آزار مسلمانان به شمار می رود.

اروپام 2252 **1908**1590**



:: برچسب‌ها: واشنگتن , تابستان ,
:: بازدید از این مطلب : 363
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 20 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش ایرنا، 'یه روز ابری بدون باران' به كارگردانی مسعود كرامتی و تهیه كنندگی سیدعلیرضا خاتمی با بازی مسعود كرامتی، علی جاوید فر و بهروز پیروزان داستان زندگی پسربچه ای 8 ساله را روایت می كند كه به دلیل مشكلات بسیار تصمیم می گیرد از خانه فرار كند.

'عامل سوم' به كارگردانی مجید جوانمرد به تهیه كنندگی محمدرضا ایزدی یكتا با مضمون پلیسی ـ معمایی به عملكرد یك شركت رایانه ای می پردازد كه تمام لوازم نرم افزاری و سخت افزاری اداره های دولتی را تأمین می كند؛ در این فیلم كه نوروز 91 از شبكه دو پخش می شود، كوروش تهامی، لیلا بلوكات، پویا امینی و امیر دژاكام ایفای نقش كردند.

فیلم تلویزیونی 'من قهرمان نیستم' به كارگردانی محسن توكلی و تهیه كنندگی مجید مظفری داستان كودكی را روایت می كند كه به دنبال قهرمان شدن در همه زمینه ها با مسایلی روبه رو می شود كه آغازگر ماجراهایی در ذهن و زندگی اوست در این فیلم بازیگران بومی خراسان رضوی به ایفای نقش پرداخته اند.

فیلم تلویزیونی 'یه گوشه دنج' به كارگردانی افشین صادقی و تهیه كنندگی اكبر صادقی برای پخش در سال نو تهیه و تولید می شود.

'یه گوشه دنج' با بازی عباس غزالی، حدیث میرامینی، خسرو احمدی، فریده دریامج، هما خاكپاش، ابراهیم آبادی، بهرام ابراهیمی و رویا حسینی داستان زوج جوانی را روایت می كند كه بر سر برخی اختلافات درگیر مشكلاتی می شوند كه ماجراهای بسیاری را در زندگی آنها به وجود می آورد.

'پرواز' از گروه مجموعه های نمایشی شبكه دو به كارگردانی محمد حمزه ای و تهیه كنندگی محمد ناجی در نوروز 91 از این شبكه روی آنتن می رود.

این تله فیلم با بازی سیاوش خیرابی، خاطره حاتمی، اسماعیل سلطانیان و زهره حمیدی داستان مردی به نام پرهام را به تصویر می كشد كه از همان نوجوانی بلند پرواز بوده و همین موضوع باعث می شود او در زندگی مشترك خود دچار مشكل شود.

'روز چهارم' عنوان دیگر تله فیلم نوروزی شبكه دو به كارگردانی فیاض موسوی و تهیه كنندگی علی حجازی مهر است كه داستان زندگی مردی را روایت می كند كه با ورودش به باند سرقت جواهرات دچار درگیری های بسیاری در زندگی خود و خانواده اش می شود؛ نیما فلاح، سحر ولد بیگی و علی دهكردی بازیگران این فیلم هستند.

همچنین 'قصه من و دوچرخه بابام' به كارگردانی فیاض موسوی و تهیه كنندگی علی حجازی مهر نیز روایتگر قصه زندگی پسر بچه ای است كه با فوت پدرش سعی دارد چرخ زندگی و امرار معاش خانواده را به دست گیرد. این فیلم با نگاهی به خورده فرهنگ های بومی مردم كاشان ساخته می شود.

فیلم تلویزیونی 'شیشه های بخار گرفته' به كارگردانی سیدرحیم حسینی و تهیه كنندگی علی مهام اثری دیگر از گروه فیلم های تلویزیونی شبكه دو سیماست كه با بازی محسن قاضی مرادی، محرم زینال زاده، فرحناز منافی ظاهر و مهرداد ضیایی تولید شده است.

این فیلم كه با نگاهی متفاوت به مقوله كارآفرینی در حال تولید است، قصه فردی را روایت می كند كه در كار و مسایل مالی مورد سوء ظن قرار می گیرد و او برای رهایی از این موضوع درگیر ماجراهایی می شود.

فراهنگ** 2025



:: برچسب‌ها: پارک , روش ,
:: بازدید از این مطلب : 520
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 20 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis
ژنرال جان آلن و ژنرال عبدالرحیم وردک

ژنرال جان آلن و ژنرال عبدالرحیم وردک موافقتنامه رسمی واگذاری مسئولیت بازداشتگاه بگرام به دولت افغانستان را امضا کردند

فرمانده کل نیروهای بین المللی در افغانستان موافقتنامه واگذاری مسئولیت بازداشتگاه بگرام به دولت این کشور را امضا کرد.

روز جمعه ۱۹ حوت/اسفند آخرین مهلت یک ماهه قبلا حامد کرزی، رئیس جمهوری افغانستان اعلام کرده بود که به آمریکایی ها یکماه مهلت می دهد تا کنترل این بازداشتگاه را به دولت افغانستان واگذار کنند.

این مهلت، امروز جمعه ۱۹ حوت/ اسفند پایان یافت.

براساس توافق دولت افغانستان و آمریکا، قرار است در ابتدا کنترل بخشی از زندان بگرام که ۵۰۰ تن از زندانیان در آنجا هستند به دولت افغانستان واگذار شود و در ششماه آینده مسئولیت تمامی حدود ۳۰۰۰ زندانی در بگرام را نیروهای امنیتی افغان به عهده بگیرند.

زندانیان بگرام به عضویت در گروه القاعده، طالبان و دیگر گروه های شورشی متهم هستند.

اهمیت سیاسی بازداشتگاه بگرام

داوود ناجی، بی‌بی‌ سی

آزادی زندانیان طالبان، یکی از مهم ترین پیش شرط های این گروه در مذاکرات نه چندان شفاف گذشته با آمریکا و غرب بوده است.

طالبان درحالی که پذیرفتند وارد مذاکره با آمریکایی ها شده اند، اما هر بار که بحث مذاکره با دولت افغانستان مطرح شده، این گروه آن را رد کرده است.

وقتی به شرط مهم و نخستین طالبان به عنوان ادامه مذاکرات نگاه کنیم، متوجه می شویم که طالبان به این دلیل به مذاکره با دولت افغانستان تن نداده اند که می دانند دولت چیزی برای امتیاز دادن به گروه طالبان ندارد.

طالبان ابتدا می خواهند همرزمان خود را از بگرام و گوانتامو آزاد کنند، اما نه کلید گوانتامو در اختیار حامد کرزی است و نه کلید بگرام.

دولت افغانستان نیز این نکته را بخوبی درک کرده است. بخصوص وقتی مقام های دولت افغانستان احساس کردند در مذاکرات طالبان و آمریکایی ها، به حاشیه رانده شده اند، تاکید بر واگذاری کنترل زندان بگرام را افزایش دادند.

دولت افغانستان این فشار را زمانی وارد کرد که سرگرم گفت و گو با آمریکا برای نهایی کردن پیمان استراتژیک است.

اما از آنجایی که آمریکایی ها هنوز می توانند در مورد رهایی یا عدم رهایی زندانیان بگرام، اظهار نظر کنند، می توان گفت آمریکایی ها حاضر نیستند به این سادگی همه امتیازها را به دولت افغانستان واگذار کنند.

ژنرال جان آلن، فرمانده نیروهای ناتو و آمریکایی مستقر در افغانستان در آخرین فرصت در مراسمی رسمی با شرکت ژنرال عبدالرحیم وردک، وزیر دفاع افغانستان موافقتنامه واگذاری مسئولیت این بازداشتگاه به دولت افغانستان را امضا کرد.

ژنرال آلن در این مراسم گفت: "امضای این یادداشت گام مهمی برای پیشبرد گفتگو در مورد همکاری های استراتژیک و در راستای عملی کردن سفارشهای لویه جرگه و خواستهای رئیس جمهور کرزی است."

آقای کرزی ماه عقرب گذشته برای مشورت با رهبران قومی افغانستان در مورد همکاری های استراتژیک با آمریکا، لویه جرگه سنتی را برگزار کرد و این جرگه تاکید کرد که نیروهای خارجی نباید در افغانستان زندان یا بازداشتگاه داشته باشند.

در موافقتنامه ای که روز جمعه به امضا رسید، آمده است: "ایالات متحده بار دیگر تصدیق می نماید که هیچ زندانی در قلمرو افغانستان در اختیار نداشته باشد و مبتنی بر احکام این تفاهمنامه، بازداشتگاههای آمریکایی مستقر در خاک افغانستان را در اختیار افغانها می گذارد."

از جمله بازداشتگاهی که از آن به طور مشخص در این موفقتنامه نام برده شده، بازداشتگاه بگرام است و تاکید شده که نیروهای آمریکایی کنترل آن را به افغانها واگذار می کند.

فرمانده کل ناتو همچنین گفت: "این مثال دیگری از پیشرفت برنامه انتقال (مسئولیت های امنیتی از نیروهای خارجی به نیروهای افغان) و تلاشهای ما است تا مطمئن شویم که افغانستان نمی تواند پناهگاه امنی برای تروریست ها باشد."

براساس تفاهمنامه ای که روز جمعه امضا شد، قرار است تا شش ماه دیگر روند واگذاری مسئولیت همه بازداشتگاههای تحت کنترل نیروهای آمریکایی به دولت افغانستان واگذار شود.

دولت افغانستان همواره بر پایان کنترل نیروهای خارجی بر بازداشتگاهها در این کشور تاکید کرده است

دولت آمریکا متعهد شده که تا یک سال دیگر همچنان به کمکهای خود در زمنیه های فنی و لژستیک به دولت افغانستان برای اداره بازداشتگاه بگرام ادامه می دهد.

در عین حال آمریکا همچنان برروند رهایی زندانیان از بگرام نظارت خواهد کرد و اگر این کشور لازم بداند، آنها همچنان در بازداشت می مانند.

دولت افغانستان برای در اختیار گرفتن کنترل بازداشتگاه های تحت کنترل نیروهای خارجی، صدها نفر را آموزش داده است.

اما هنوز هم نگرانی هایی در مورد توانایی دولت افغانستان برای حفاظت از بازداشتی های گروه طالبان و گروه القاعده وجود دارد.

پیش از این مواردی از فرار دسته جمعی زندانیان گروه طالبان از زندانهای تحت کنترل دولت افغانستان وجود داشته و از جمله در یک مورد، صدها زندانی طالبان از زندان مرکزی شهر قندهار در جنوب افغانستان فرار کرده است.



:: برچسب‌ها: سیاتل , دریا , آلمان ,
:: بازدید از این مطلب : 353
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش ایرنا، مدیركل گفت و گوی بین ادیان فیلیپین روز جمعه در چهارمین دور گفت وگوهای اسلام و مسیحیت فیلیپین با موضوع ' دین، بیداری و توسعه ' همزمان با آیین رونمایی از ترجمه انگلیسی دعای كمیل در دانشگاه دالاسال مانیل، همچنین همكاری و تفاهم میان ادیان را با اهمیت توصیف و ابراز امیدواری كرد این نشست ها بتواند عامل رشد و توسه معنویت و تفاهم میان همه ادیان و مذاهب شود.

به گزارش رایزنی فرهنگی ایران در فیلیپین، دكتر 'ری ورا' معاون دانشكده مذهب و دین دانشگاه دلاسال مانیل نیز با تقدیر از رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران، گفت: امیدوارم شاهد تفاهم هر چه بیشتر ادیان و مذاهب با یكدیگر و در نتیجه صلح و ثبات جهانی باشیم و این گونه نشست ها یقیناً نقش مؤثری دراین زمینه خواهند داشت.

در این نشست كه با حضور شماری از شخصیت های علمی، مذهبی و دانشگاهی مسلمان و مسیحی و تعداد زیادی از دانشجویان برگزار شد، برنارد معاون دانشگاه دلاسال در سخنانی، برگزاری دور چهارم گفت وگوی اسلام و مسیحیت تحت عنوان دین و بیداری را افتخاری بزرگ دانست و گفت: برگزاری این اجلاس گام بسیار مثبتی است برای درك، فهم و همكاری با یكدیگر و فرصتی است كه شناخت بهتری به دست آوریم.

برنارد افزود: باید دانست آنچه كه متضمن برقراری صلح میان ملت هاست، وجود تعامل، همكاری و صلح بین ادیان است و این مهم محقق نمی شود مگر آنكه دیالوگ میان ادیان برقرار باشد.

محمدی سفیر جمهوری اسلامی ایران در فیلیپین نیز در سخنانی با اشاره به اهمیت برگزاری این اجلاس در دانشگاه دلاسال به عنوان یكی از شناخته شده ترین دانشگاه ها در امور دینی، اظهار داشت: برای این نشست، موضوع بسیار مهمی در نظر گرفته شده كه توجه به آن برای جهان امروز كه به دنبال یافتن راه حل مشكلات و نابسامانی های خود است، بسیار با اهمیت بوده و وقایعی همچون وال استریت، جنبش های بیداری اسلامی در منطقه خاورمیانه و امثالهم این پاسخ را ارائه می دهد كه همگی به دنبال یافتن راه حل مشكلات از طریق بازگشت به تفكرات و اموزه های دینی هستند. محمدی ضمن تشریح جایگاه گفت وگوی بین ادیان و مذاهب در جمهوری اسلامی ایران و نقش ایران در ایجاد صلح و ثبات جهانی، به برخی رویكردها و سیاست های كشورمان اشاره و ابراز امیدواری كرد كه ایران و فیلیپین بتوانند با گفت وگوها و برنامه های مختلف مانند این نشست، نقش بهتری را در موضوع گفت وگوی بین ادیان ایفا كنند.

حسین دیوسالار رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در فیلیپین نیز در این نشست با اشاره به برخی آیات قرآنی و تأكید این كتاب آسمانی بر مقوله گفت وگو و همكاری و ضمن رد این نظریه كه امروز نقش دین در زندگی بشری كمرنگ شده به موضوع جایگاه دین در جوامع بشری پرداخت.

دیوسالار گفت:‌ بر خلاف این دیدگاه كه توجه به دین درقرن حاضر كمرنگ شده باید گفت كه بیش از بیش دین در زندگی بشر درحال نقش‌آفرینی است و نمونه آن را می‌توان در منطقه آسیا و در خاورمیانه شاهد بود كه گرایش به دین و آموزه‌های دینی توانست بیداری را آن هم به تعبیر رهبر معظم جمهوری اسلامی ایران از نوع اسلامی برای غلبه بر تفكرات استبدادی در برخی از این كشورها فراهم آورد.

وی ادامه داد: امروز شاهد آنیم كه كشورها خواستار برقراری حكومتی مبتنی بر دین و اخلاق و رعایت حقوق مردم در تمامی اركان حكومتی هستند، نظیر آنچه 33 سال قبل در ایران به وقوع پیوست. در تمامی این حركت‌ها نقش رهبران در توجه افكار عمومی به جایگاه دین و اندیشه‌های دینی بسیار چشمگیر است.

'الفونزو تاگلیافری' معاون سفارت ایتالیا در فیلیپین و رابط كلیسای كاتولیك فیلیپین و رم نیز در سخنانی با تأكید بر اهمیت سخنان سفیر جمهوری اسلامی ایران، به نقش و جایگاه گفت وگوی میان ادیان اشاره كرد و گفت: توجه به ادیان و تنوع دیدگاه ها در میان آنان باید مورد توجه قرار گیرد و باید به یاد داشته باشیم كه برخی اختلافات میان ادیان ناشی از نگاه سیاسی و نه مذهبی و ادیانی است و باید تفاوت ها را بشناسیم و برای آن راه حل بیابیم تا در واقع شاهد بروز اختلافات و یا برخورد تمدن ها وفرهنگ ها نباشیم.

پدر ریچارد بااوبااو از شخصیت های دینی و عضو كنفرانس كاتولیك های فیلیپین نیز در سخنانی تحت عنوان 'تبیین عوامل معنویت و بیداری' با اشاره به فضای شدید پیشرفت اطلاعات در جامعه امروز و اظهار تأسف از اینكه آنچه امروز در انتهای توجه نگاه داشته شده كه همانا دین، معنویت و خداست، تصریح كرد كه توجه به دین می تواند بسیاری از مشكلات امروز را حل و فصل كند.

ساگامابانینگ رییس قضایی انتخابات فیلیپین نیز به عنوان سخنران مسلمان، مطالب خود را تحت عنوان ' اهمیت و استراتژی دیالوگ میان ادیان' ارائه كرد و در بخشی از آن خواستار توجه وزارت اموزش فیلیپین در ایجاد كرسی و واحد درسی دیالوگ میان ادیان شد.

در این برنامه همچنین با حضور تعدادی از شخصیت های دینی از ترجمه تاگالوگ و چاپ همزمان با انگلیسی و تلفظ عربی دعای كمیل چاپ رایزنی فرهنگی به همراه توضیحات آن رونمایی شد.

آساق**335**1504



:: برچسب‌ها: بهار , وابسته به تکزاس ,
:: بازدید از این مطلب : 395
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش ایرنا، هر چند روابط ایران و بلاروس از زمان استقلال این جمهوری شوروی سابق در اوایل دهه 1990 میلادی همواره روند رو به رشدی را تجربه كرده است، ولی سیر مناسبات دو كشور در دو سال اخیر جهش چشمگیری داشته است.

از سوی دیگر با وجود اینكه پس از اعلام استقلال بلاروس،‌ ایران از نخستین كشورهایی بود كه استقلال مینسك را به رسمیت شناخت و سفیر كشورمان در اوكراین به عنوان سفیر آكردیته در بلاروس تعیین شد، اما سفارت بلاروس در دسامبر 1997 در تهران و سفارت جمهوری اسلامی ایران در فوریه 2001 در مینسك دایر شد.

از آن زمان تاكنون دو كشور روابط متوازنی با یكدیگر داشته اند و می توان گفت بلاروس در زمره آن دسته از كشورهای اروپایی است كه روند مناسبات آن با ایران از زمان استقلال تاكنون فراز و نشیب چندانی نداشته است و مقام های ارشد دو كشور در سطح روسای قوای سه گانه سفرهای منظم و متقابلی به خاك همدیگر داشته و موافقت نامه های متعددی در زمینه همكاری های دوجانبه، منطقه ای و بین المللی امضا كرده اند.

لوكاشنكو در مدت ریاست جمهوری خود دو بار در سال های 1998 و 2006 میلادی به كشورمان سفر كرد كه این اقدام وی با سفرهای متقابل روسای جمهوری وقت كشورمان دنبال شد و حاصل آن امضای 21 سند همكاری در حوزه های مختلف میان تهراو و مینسك بود.

حاكم بودن فضای مثبت و رو به رشد در مناسبات سیاسی ایران و بلاروس در دو دهه گذشته موجب شد كه مناسبات بازرگانی دو كشور نیز با تاثیرپذیری از اراده مقام های تهران و مینسك برای گسترش روابط، روند رو به رشدی را تجربه كرده و از حدود 7 میلیون دلار در سال 1999 به بیش از 100 میلیون دلار در سال گذشته برسد.

به عقیده كارشناسان مهم ترین عامل در توسعه همه جانبه روابط ایران و بلاروس در طول سال های گذشته، رویكرد مستقل دو كشور در قبال تحولات منطقه ای و بین المللی و ایستادگی در برابر زیاده خواهی های جبهه غرب به سركردگی آمریكا می باشد كه باعث شده است مینسك و تهران به درك مشتركی از سیاستگزاری خارجی در تعامل با تحولات مهم جهانی دست یابند.

در همین راستا سفر رسوی هفته جاری وزیر خارجه ایران به مینسك با استقبال محافل سیاسی و رسانه های خبری بلاروس مواجه شد و آنان با اشاره به رویكردها و مواضع نزدیك كشورشان با ایران در تاكید بر حفظ استقلال و توسعه روابط خارجی مبتنی بر اصل احترام متقابل، دیدار صالحی با لوكاشنكو را گام جدیدی در تعمیق مناسبات تهران و مینسك ارزیابی كردند.

رسانه های خبری بلاروس با توجه به تحریم ها و فشارهای غرب علیه كشورشان، دیدار وزیر امور خارجه ایران با مقام های مینسك را با تاكید بر این نكته كه ایران توانسته است بر تهدید تحریم های 30 ساله غرب غلبه كرده و آن را به فرصت گرانبهایی برای توسعه توانمندی های خود تبدیل كند، برجسته كردند.

مهم ترین بخش سفر وزیر امور خارجه كشورمان به مینسك، دیدار با 'آلكساندر لوكاشنكو' رییس جمهوری بلاروس بود كه توسعه روابط دوجانبه و تاكید بر رایزنی های مدوام مسوولان دو كشور در خصوص تحولات منطقه ای و جهانی در مركز توجه آن قرار داشت.

خبرگزاری دولتی 'بلتا' بلاروس در تفسیری در باره این دیدار با اشاره به اهمیت فراوان روابط با ایران نوشت: تهران و مینسك دارای روابط حسنه ای هستند و امضای 36 سند همكاری دوجانبه در طول سال های گذشته دال بر وجود پتانسیل بالای تعمیق مناسبات دو كشور می باشد.

بلتا افزود: همكاری های دوجانبه ایران و بلاروس از زمان برقراری روابط دیپلماتیك در سال 1993 روند رو به توسعه داشته و سفر متقابل هیات های عالیرتبه دو كشور به طور منظم انجام می گیرد.

خبرگزاری بلاروسی 'تلگراف' هم در گزارشی در این ارتباط، جمهوری اسلامی را شریك مهم بلاروس در منطقه خاورمیانه و خلیج فارس خواند و نوشت: مینسك و تهران همكاری های سودمندی دارند و حجم مبادلات بازرگانی آنها به بیش از 120 میلیون دلار در سال رسیده است كه افزایش این رقم به یك میلیارد دلار در دستور كار همكاری های دو كشور قرار دارد.

در گزارش تحلیلی این منبع خبری دولتی به طرح های مشترك و جذب سرمایه در بخش های اقتصادی به عنوان بخش مهمی از همكاری های دوجانبه یاد و ابراز امیدواری شده است كه تهران و مینسك با پیگیری های مستمر خود زمینه تعمیق هر چه بیشتر مناسبات در سطوح مختلف را فراهم كنند.

'تلگراف' با اشاره به حضور گسترده شركت های ایرانی در بخش های اقتصادی بلاروس به ویژه در عرصه ساخت هتل ها و مجموعه های مسكونی و تجاری این كشور نوشت: در سال های اخیر حضور جمهوری اسلامی در بخش های اقتصادی بلاروس پررنگ شده است.

روزنامه 'نارودنایا گازتا' از نشریات معتبر بلاروس نیز در مقاله ای تحلیلی در صفحه اول خود با عنوان 'بلاروس به تحقق طرحهای مهم با ایران مصمم است'، نوشت: وزیر امور خارجه ایران به بلاروس سفر كرد و این دیدار را می توان تلاش برای بررسی و هماهنگی مواضع در روابط دو كشور توصیف كرد.

روزنامه بلاروسی با اشاره به دیدار صالحی با رییس جمهوری بلاروس افزود: 'آلكساندر لوكاشنكو' در این دیدار بر ضرورت بازنگری در روند اجرای برنامه های مشترك تهران و مینسك و ارتقای سطح آن تاكید كرد.

'نارودنایا گازتا' با اشاره به انتقاد لوكاشنكو از سیاست های غرب علیه كشورهای مستقل و مخالفت مینسك با هر گونه یكجانبه گرایی و مداخله خارجی و تحمیل اراده قدرت ها بر كشورهای مستقل از این اقدام به عنوان نشانه نزدیكی مواضع ایران و بلاروس در مواجهه با توسعه طلبی های غرب نام برد.

روزنامه بلاروسی به عزم رییس جمهوری این كشور برای توسعه روابط با ایران اشاره كرد و افزود: مینسك برای اجرای طرح های مشترك با تهران اهمیت فراوان قائل است و برای تحقق آنها تلاش می كند.

'ساوتسكایا بلاروسیا' روزنامه دیگر بلاروسی نیز در مقاله ای به قلم 'دمیتری كریات' به تشریح وضع روابط ایران و بلاروس با محوریت سفر وزیر خارجه ایران به این كشور پرداخت.

نویسنده مقاله با بیان اینكه روابط ایران و بلاروس در حال حاضر در سطح عالی قرار دارد، خاطرنشان كرد كه مواضع مشترك دو كشور در مسایل بین المللی و منطقه ای و نیز عزم سران تهران و مینسك برای توسعه مناسبات، موجب افزایش همكاری ها شده است.

روزنامه بلاروسی نوشت: آنچه كه ایران و بلاروس را به هم پیوند می دهد، علاوه مبادلات بازرگانی و همكاری های اقتصادی و طرح های مشترك، اشتراك مواضع و دیدگاه های آنها مبنی بر حق كشورها برای تعیین مسیر توسعه خود می باشد.

نویسنده مقاله به نقل از رییس جمهوری بلاروس اعلام كرد كه مینسك بر این عقیده است سران دو كشور باید تلاش های خود را در وهله اول بر اقداماتی متمركز كنند كه ملت ایران و بلاروس بهتر و در آرامش زندگی كنند.

تحلیلگران سیاسی با اشاره به مواضع نزدیك ایران و بلاروس در خصوص جهان تك قطبی و استفاده ابزاری غرب از مفاهیمی مانند حقوق بشر، تحریم و دموكراسی به منظور افزایش فشارها بر تهران و مینسك می گویند كه چشم انداز توسعه روابط دو كشور در حوزه های مختلف مثبت و رو به رشد است.

از این دیدگاه، ایران و بلاروس به دلیل قرار گرفتن در وضعیت مشترك مقابله با مداخله جویی های غرب در مسایل داخلی كشورهای مستقل و یكه تازی در تصمیم سازی های بین المللی، عزم خود را برای توسعه مناسبات در سطوح مختلف دوجانبه، منطقه ای و بین المللی جزم كرده اند.

در نهایت می توان گفت كه سفر هفته جاری وزیر امور خارجه ایران به بلاروس و دیدار با مقام های ارشد این كشور افق جدیدی را در مناسبات تهران و مینسك در دو بعد توسعه همه جانبه همكاری های دوجانبه و نزدیكی هر چه بیشتر مواضع دو كشور در تعامل با معادلات بین المللی نوید می دهد.

اروپام/2242**518



:: برچسب‌ها: گل ,
:: بازدید از این مطلب : 463
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا ،'سید محمد حسینی 'شامگاه پنجشنبه به وقت محلی در مراسم نخستین شب فرهنگی ایران درمقر اتحادیه سازمان آ-سه- آن در جاكارتای اندونزی،افزود:غنای فرهنگی ایران در پیوند با گستردگی جمعیتی حوزه سازمان آ-سه-آن می تواند باعث تحول عظیم در دنیای فرهنگی و هنری شود.

وی فعالیت های سازمان آ- سه- آن را قابل قبول و دائما درحال رشد و پویایی عنوان كرد و گفت: این سازمان توانسته در دستیابی به اهداف آن گامهای موثری برداشته و كارهای مهمی در مسیر پیشرفت اقتصادی و رفع موانع انجام دهد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهارداشت: خوشبختانه جمهوری اسلامی ایران در هر موسسه ،سازمان و مجمع جهانی كه عضو و یا بعنوان ناظر بوده موفق عمل كرده و حضوری فعال داشته است.

عضو كابینه دولت دهم در ادامه حضورفعال و تاثیرگذارهمه ساله رئیس جمهوری در سازمان ملل متحد،حضورایران در جنبش عدم غیر متعهدها،حضور در سازمان شانگهای ،كنفرانس اسلامی و یونسكو را از جمله نمونه های بارز حضورفعال ایران در مجامع بین المللی عنوان كرد.

حسینی همچنین ثبت جهانی نوروز ،تكریم مفاخر ،مشاهیر و بزرگان و همچنین ثبت آثار معنوی را از جمله فعالیت ها ی ایران در یونسكو برشمرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به سازمان اكو نیز اشاره ای كرد و افزود: بخش فرهنگی این سازمان در ایران فعال است و در فراخوان های اعلامی این سازمان هنرمندان كشورهای مختلف آثار خودشان را برای این سازمان ارسال می كنند و فعالیت های زیادی در طول سال از سوی این سازمان فرهنگی صورت می گیرد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینكه فرهنگ همواره باید برسیاست و اقتصاد قالب شود نه اینكه تحت شعاع آنها قرار گیرد، گفت: در نگاه ما فرهنگ باید پیشتاز و طلایه دار دیگر فعالیت های باشد.

حسینی تاكید كرد: دربحث فرهنگ و هنرهرچه صحبت شود بازجای كار و فعالیت های فراوانی وجود دارد.

وی به سابقه دیرینه و درخشان هنرمندان ایرانی در زمینه های مختلف هنری شامل تجسمی ،نمایشی،فیلم،سریال ،شعر و ادب،سینما و... اشاره كرد و افزود:این تجربیات و وجود ظرفیت های فراوان هنری می تواند در تعامل و فعالیت های مشترك با دیگر كشورها تجلی پیدا كند.

وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی با تاكید براینكه ایران سرزمین شعر و ادب و فرهنگ و هنرو تمدن غنی است ،گفت: این آمادگی وجود دارد كه با تمامی كشورهای جنوب شرقی آسیا فعالیتهای مشتركی فرهنگی و هنری را گسترش داده و ساماندهی كند.

نخستین شب فرهنگی ایران در مقر سازمان آ- سه – آن شامگاه پنجشنبه به وقت محلی با حضور سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سفیر ایران در اندونزی ،سفرا و دیپلماتهای مقیم این كشور ،معاون فرهنگی سازمان آ-سه-آن و جمعی از ایرانیان مقیم و مردم اندونزی در مقر این سازمان در جاكارتا برگزار شد.

فراهنگ ** 1355**1580



:: برچسب‌ها: چشم انداز ,
:: بازدید از این مطلب : 360
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 اسفند 1390 | نظرات ()