نوشته شده توسط : sadis

'محمود كلهر' روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ورزشی ایرنا افزود: كفاشیان در میان گزینه هایی كه حضور داشتند شایسته تر بود.

وی ادامه داد: كفاشیان به خوبی مشكلات فوتبال ایران را می شناسد و برخلاف اوایل حضورش در فدراسیون تجارب خوبی بدست آورده است.

كاپیتان اسبق تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: پیشنهاد می كنم كفاشیان با دید بازتر و قدرت بیشتر كار خود را دنبال كند زیرا این نیاز اصلی فوتبال ایران است.

وی تصریح كرد: كفاشیان باید در كنار خودش افرادی را انتخاب كند كه تخصص لازم را داشته باشند و حتما از اهالی فوتبال باشند.

بازیكن اسبق تیم ملی فوتبال كشورمان گفت: حضور فوتبالی ها در فدراسیون باعث آشتی مردم با فوتبال كشور می شود زیرا این افراد به خوبی مشكلات فوتبال را می دانند.

كلهر خاطرنشان كرد: كفاشیان باید به تیم های پایه بیش از گذشته توجه كند زیرا تیم های پایه آینده فوتبال ایران خواهند بود.

' علی كفاشیان' در نشست دو روز پیش مجمع فدراسیون فوتبال با 47 رای برای یك دوره چهار ساله دیگر به ریاست این فدراسیون انتخاب شد.

**-1553- 9118



:: برچسب‌ها: پرنده , سبز ,
:: بازدید از این مطلب : 379
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، بانك مركزی جمهوری اسلامی ایران این بخشنامه را در تاریخ 14 اسفندماه جاری به مدیران عامل بانكهای دولتی، خصوصی، پست بانك و موسسه اعتباری توسعه ابلاغ كرده است.

در این بخشنامه آمده است: بر اساس مصوبه هفتاد و نهمین جلسه مورخ 19 بهمن ماه امسال كمیسیون اعتباری بانك مركز ی جمهوری اسلامی ایران كه به تأیید ریاست كل بانك مركزی نیز رسیده، مقرر شد اعطای هرگونه تسهیلات (اعم از ارزی و ریالی) توسط بانكها و مؤسسات اعتباری غیر بانكی به صرافی‌ها در رابطه با خرید و فروش ارز و مسكوكات طلا ممنوع اعلام شود.

بانك مركزی از بانك ها خواسته است كه این بخشنامه را به شعبات خود ابلاغ كرده و بر حسن اجرای آن نظارت كنند.

اقتصام** 9141**1319



:: برچسب‌ها: مدل , مرخصی , فوتبال ,
:: بازدید از این مطلب : 413
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش اخبار گروه شب ایرنا به نقل از اداره كل اطلاعات و مطبوعات وزارت امورخارجه،وزیر امورخارجه سه شنبه شب برای شركت در دومین اجلاس سه جانبه ایران - تركیه و جمهوری آذربایجان وارد نخجوان محل برگزاری این اجلاس شد.

سنگ بنای اجلاس وزرای خارجه كشور ایران - تركیه و جمهوری آذربایجان در تاریخ 27فروردین 1390 در شهر ارومیه گذاشته شد.

**1536**



:: برچسب‌ها: زمستان ,
:: بازدید از این مطلب : 369
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

باراک اوباما گفته است دنیا علیه حکومت ایران متحد است و تحریمهای اعمال شده نیز کارساز بوده اند

در حالی که میت رامنی نامزد جمهوری خواه در سرمقاله ای در روزنامه واشنگتن پست از برخورد با ایران در صورت پیروزی اش در انتخابات نوشته باراک اوباما و سناتور جان کری از حزب دموکرات جمهوری خواهان را به "پرگویی بیهوده درباره جنگ" متهم کرده اند.

باراک اوباما، رییس جمهور آمریکا، روز سه شنبه با انتقاد از مخالفانش در حزب جمهوریخواه گفت که وقتی آنان "به راحتی از جنگ با ایران صحبت می کنند،" بدان معناست که آنها خیلی مسوولیت پذیر نیستند.

آقای اوباما گفت "اگر این آقایان الان می خواهند وارد جنگ شوند باید به مردم آمریکا بگویند که چرا جنگ لازم است و تبعات چنین جنگی چه خواهد بود."

او گفت که اعتقاد دارد دیپلماسی هنوز در مورد ایران کارساز است و به نفع همه طرفین است که مسئله تحقیقات هسته ای ایران بدون توسل به جنگ حل و فصل شود.

او همچنین گفت آمریکا اجازه نخواهد داد که ایران به سلاح اتمی دست یابد.اما جهان علیه حکومت ایران متحد است و تحریمهای اعمال شده علیه آن کشور کارساز بوده اند.

میت رامنی که از حزب جمهوری خواه برای نمایندگی محافظه کاران در انتخابات ریاست جمهوری با هم حزبی هایش رقابت می کند روز گذشته در سرمقاله ای در روزنامه واشنگتن پست با انتقاد ار رویکرد باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا نوشت: "یا آیت الله های ایران پیام ما را ( برای دست کشیدن از برنامه هسته ای) می گیرند و یا اینکه عزم قاطع آمریکایی به آنها درسی دردناک خواهد آموخت."

در همین حال سناتور جان کری، رییس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا از حزب دموکرات با انتقاد شدید از میت رامنی گفت: "آقای فرماندار بهتر است به جای لفاظی در روزنامه با رییس جمهوری آمریکا بحث کند و حرف هایش را مستند به واقعیات کند. اگر قرار باشد همانطور که مردم آمریکا می خواهند ما از مجهز شدن ایران به بمب هسته ای جلوگیری کنیم، باید مانند یک دولت مرد عمل کنیم و نه یک نامزد انتخاباتی. باید دقیقا بدانیم چه دستاوردهایی داشته ایم و چه کارهای نکرده ای باقی مانده است."

جان کری در بیانیه ای در صحن سنای آمریکا میت رامنی را تلویحا به عدم صداقت و بی مسئولیتی متهم کرده و از سیاست باراک اوباما در قبال ایران شدیدا حمایت کرده است.



:: برچسب‌ها: کلیسا , جغرافیایی برچسب ,
:: بازدید از این مطلب : 506
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

تاریخچه

ازبکستان پس از بیش از یک قرن تحت سلطه روسها - در ابتدا بخشی از امپراتوری روسیه، و سپس به عنوان یکی از جمهوری های اتحاد جماهیر شوروی سابق - در سال ۱۹۹۱ میلادی به کشوری مستقل تبدیل شد.

ازبکستان، که در کنار جاده تاریخی ابریشم میان اروپا و آسیا قرار دارد، شامل شهرهای باستانی سمرقند و بخاراست، که به خاطر معماری های باشکوه شان شهرت دارند و زمانی از جمله مراکز غنی بازرگانی و فرهنگی جهان بودند.

نظام سیاسی ازبکستان استبدادی است و بارها به دلیل نقض حقوق بشر مورد انتقاد قرار گرفته است.

ازبکستان پرجمعیت ترین کشور آسیای مرکزی، و همچنین مقتدرترین قدرت نظامی در این منطقه است. ناظران سیاسی بر این باورند که ازبکستان می کوشد نقشی مسلط در منطقه به دست آورد. هیچ اپوزیسیون قانونی در داخل کشور وجود ندارد و رسانه ها شدیدا توسط دولت کنترل می شوند.

در گزارشی از سازمان ملل اعمال شکنجه در این کشور "نظام یافته" توصیف شده است.

ازبکستان یکی از تولیدکنندگان اصلی پنبه در جهان و دارای منابع سرشار طبیعی از جمله نفت، گاز و طلاست. با این حال اصلاحات اقتصادی روند کندی داشته و نرخ فقر و بیکاری بسیار بالاست.

ازبکستان، که در کنار جاده تاریخی ابریشم میان اروپا و آسیا قرار دارد

در پی حملات یازده سپتامبر، ازبکستان اجازه داد به نیروهای آمریکایی اجازه داد که در خاک این کشور در پشت مرز با افغانستان مستقر شوند.

گروه های حقوق بشری بارها جامعه بین المللی را در خصوص اعمال شکنجه و آزارهای گزارش شده در ازبکستان به توجهی متهم کرده اند.

از زمان استقلال، بارها بمبگذاری و تیراندازی در کشور رخ داده که مقامات حکومتی آن را به گروههای افراطی اسلامگرا نسبت داده اند.

در ماه مه ۲۰۰۵ در شهر اندیجان در شرق ازبکستان مردمی که در اعتراض به زندانی کردن عده ای به اتهام ارتباط با این گروه ها، دست به تظاهرات زده بودند، توسط نیروهای نظامی سرکوب شدند.

شاهدان عینی گزارش کردند که در این رخداد صدها غیرنظامی کشته شدند. اما مقامات رسمی ازبکستان تعداد کشته شدگان را کمتر از ۱۹۰ نفر اعلام کرد.

اسلام کریم اف، رئیس جمهور ازبکستان می گوید که مخالفان قصد دارند با سرنگونی حکومت یک خلافت اسلامی در آسیای مرکزی تاسیس کنند.

در واکنش به نا آرامی ها در اندیجان، دولت ازبکستان به شدت مورد حمله غرب قرار گرفت و روابط این کشور با غرب به سردی گرائید. ازبکستان نیروهای آمریکایی را از خاکش بیرون راند و به روسیه نزدیکتر شد.

دولت اسلام کریم اف متهم به اعمال شکنجه و آزار علیه شهروندان اش است

آقای کریم اف رابطه خود با روسیه را این گونه توصیف کرد که ازبکستان "قابل اعتمادترین شریک و متحد" روسیه است.

از سال ۲۰۰۸ به این سو، به دلیل جست وجوی اروپایی های برای یافتن منبع انرژی جایگزینی در آسیای میانه و موقعیت استراتژیک ازبکستان در خصوص عملیات علیه طالبان در افغانستان، روابط این کشور با غرب کمی بهبود یافته است.

اتحادیه اروپا از شدت تحریم ها که پس از رخداد اندیجان اعمال شده بود، کاست و بانک جهانی در تصمیم خود مبنی بر تعلیق پرداخت وام به ازبکستان تجدید نظر کرد.

در همین حال روابط تاشکند با مسکو رو به کاهش گذاشت تا جایی که دولت ازبکستان در سال ۲۰۰۹ در واکنش به طرح استقرار پایگاه نظامی روسیه در قرقیزستان، در همسایگی خود، لب به انتقاد گشود.

سیاستهای انعطاف ناپذیر اسلام کریم اف موجب پیدایش شکاف میان ازبکستان و دیگر کشورهای آسیای مرکزی شده است. ازبکستان با هرگونه حرکتی به سوی ایجاد همگرایی سیاسی نزدیک میان جمهوری های شوروی سابق مخالفت نموده است.

در یک نگاه

جمعیت: ۲۷.۸ میلیون (سازمان ملل، ۲۰۱۰)
پایتخت: تاشکند
مساحت: ۴۴۷،۴۰۰ کیلومتر مربع
زبان اکثریت: ازبکی، تاجیکی، روسی
دین اکثریت: اسلام
امید به زندگی: ۶۶ سال (مردان)، ۷۲ سال (زنان) (سازمان ملل)
واحد پول: ۱ سوم ازبک = ۱۰۰ تین
صادرات عمده: پنبه، طلا، گاز طبیعی، کود، فلزات، منسوجات و وسایل نقلیه موتوری
میانگین درآمد سالانه: ۱.۲۸۰ دلار (بانک جهانی)
نشانه اینترنتی : uz.
کد تلفن بین المللی: ۹۹۸+

رهبران

رئیس جمهور: اسلام کریم اف

متولد ۱۹۳۸، سمرقند

اسلام کریم اف تنها رهبر ازبکستان پس از استقلال بوده است

اسلام کریم اف از سال ۱۹۸۹ که به سمت ریاست حزب کمونیست ازبکستان شوروی سابق رسید و یک سال بعد به مقام ریاست جمهوری دست یافت و این مقام را پس از استقلال نیز حفظ کرد، همواره در صدر رهبری قرار داشته است.

در یک همه پرسی که در سال ۱۹۹۵ برگزار شد، دوره ریاست جمهوری وی به مدت پنج سال تمدید شد. او در سال ۲۰۰۰ بدون هیچ مخالفتی بار دیگر در انتخابات به پیروزی رسید.

او مجددا در سال ۲۰۰۲ در یک همه پرسی دیگر موفق شد که دوران ریاست جمهوری را از پنج به هفت سال تمدید نماید. دوره او در سال ۲۰۰۷ به پایان رسید، اما او بار دیگر در انتخابات دسامبر ۲۰۰۷ این مقام را حفظ کرد که مخالفانش آن را ساختگی خواندند.

آقای کریم اف برخوردی استبدادی با هرگونه مخالفتی دارد. عده معدودی از ناظران غربی که بر انتخابات پارلمانی سال ۲۰۰۴ نظارت داشتند، این انتخابات را فاقد معیارهای بین المللی دانستند و گفتند که همه کاندیداها از هواداران رئیس جمهور بودند.

وی در کنار اعمال کنترلهای شدید در داخل کشور و سرکوبی مخالفان سیاسی و مذهبی تلاش کرده است که موقعیتش را در منطقه تقویت کند.

استفاده از تهدید مسلحانه اسلامگریان برای توجیه روش استبدادی رهبری، اتهامی است که متوجه آقای کریم اف است. اما ناظران بر این عقیده اند که ترکیب سرکوب بی رحمانه و سطح پائین زندگی زمینه را برای رشد مقاومت خشونت آمیز در منطقه افزایش می دهد .

تحصیلات آقای کریم اف در رشته اقتصاد است و مناصب مهمی در ازبکستان شوروی سابق به عهده داشته است، از جمله وزارت دارایی و ریاست کمیته مرکزی حزب کمونیست ازبکستان.

رسانه‌ها

تلویزیون محبوب ترین رسانه در ازبکستان است

رسانه ها تحت کنترل شدید حکومت هستند.

با وجود اینکه قانون اساسی سانسور خبری را ممنوع و آزادی مطبوعات را تضمین کرده است، براساس گزارشی که در سال ۲۰۱۰ از سوی گزارشگران بدون مرز منتشر شد روزنامه نگاران به اتهام "دخالت در امور داخلی" و "توهین به شان شهروندان" طبق قانون مجازات می شوند.

بنا بر این گزارش از زمان قیام اندیجان در سال ۲۰۰۵ روزنامه نگاران و رسانه های خارجی به "تدریج اخراج شدند".

با وجود اینکه در سال ۲۰۰۲ سانسور مطبوعات قبل از چاپ آنها لغو شد خودسانسوری امری متداول است. طبق قانون رسانه مسئول مطالب منتشر شده خود هستند.

در این گزارش اضافه می شود که حکومت خبرنگارانی را که این قوانین را زیرپا می گذارند مورد اذیت و آزار قرار می دهد و یا به زندان می اندازد.

کمیته حمایت از روزنامه نگاران می گوید که بسیاری از ازبک ها به دلیل محدودیت های حاکم بر رسانه های داخلی، از منابع خبری خارجی از جمله تلویزیون روسیه و بی بی سی استفاده می کنند.

اکثر چاپخانه ها و مراکز پخش تحت کنترل دولت قرار دارند.

تلویزیون محبوب ترین رسانه در ازبکستان است. شبک های رادیویی و تلویزیونی خصوصی در کنار شبکه های دولتی فعالیت دارند.

شبکه های خارجی از طریق کابل که به طور گسترده در دسترس هستند، پخش می شوند.

تعداد کاربران اینترنتی در مارس ۲۰۱۱ حدود ۷.۵ میلیون نفر برآورد شده است. (InternetWorldStats)

سانسور اینترنتی و فیلترینگ شدیدا اعمال می شود. به گفته گزارشگران بدون مرز در سال ۲۰۱۰ ازبکستان "دشمن اینترنت" است.





:: برچسب‌ها: شهرستان , مردم ,
:: بازدید از این مطلب : 437
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

نادر قاضی پور روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: برخلاف تحریمها و تبلیغات دشمنان علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی، مردم ایران با عزمی راسخ در پای صندوق های رای حاضر شدند و بی توجه به تهدیدات دشمنان سرنوشت خود را تعیین كردند.

وی اظهار كرد: با وجود سلایق مختلف در كشور ملت فهیم ایران در 12 اسفند با اتحاد و یكدلی در برابر دشمن قدعلم كرده و با آرای خود چشم دشمنان را كور كردند.

نماینده منتخب مردم ارومیه گفت: ملت ایران ناظر و مجری انتخابات بودند آنها با بصیرت و آگاهی به صحنه آمدند و با درایت كامل آینده خود را رقم زدند.

قاضی پور خاطرنشان كرد: حركت زیبای ملت ایران به جهان نشان داد مردم مسلمان ایران از وحدت عمیقی برخوردار هستند و وجود برخی اختلاف سلیقه ها هرگز نمی تواند آنها را از نظام روی گردان كند.

وی افزود: دنیا باید بداند ملت ایران برای خلق انقلاب اسلامی از جان و مال خود گذشته اند و با تقدیم بهترین عزیزان خود انقلابی را در جهان آفریدند كه هنوز هیچ ملتی نتوانسته همتای آن را خلق كند و بدون تردید برای ماندگاری این سرمایه ارزشمند هرگز دست دوستی به بیگانگان نخواهد داد.

نماینده مردم ارومیه در مجلس نهم اضافه كرد: انتخابات مجلس نشان داد اراده ملت ایران محكم تر از آن است كه برخی خود فروختگان و استكبار جهانی بتوانند آن را دچار سستی كند.

قاضی پور خاطرنشان كرد: بدون تردید برگزاری باشكوه انتخابات به جهان ثابت كرد مردم ایران ایمانی عمیق به انقلاب، امام راحل و ولایت فقیه و رهبر معظم انقلاب اسلامی دارند و همچنان بر ایمان خود پایدار خواهند ماند.

8135/581/ 1645



:: برچسب‌ها: فرانسه , بچه ها ,
:: بازدید از این مطلب : 388
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

رییس دانشگاه علوم پزشكی بیرجند در این مراسم گفت: سلامت محوری ترین عامل توسعه جامعه است زیرا با وجود سلامت می توانیم جامعه ای خلاق، پویا و سالم داشته باشیم.

'قاسم كریمی' همچنین گفت: 415 مقاله به این همایش ارایه شد و از این تعداد 150 مقاله پذیرفته شد كه 32 مقاله به صورت سخنرانی و 118 مقاله به صورت پوستر در جریان برپایی همایش ارائه می شود.

وی 'پژوهش در سلامت خانواده و محیط، بیماریهای غیرواگیر، بیماریهای عفونی و گرمسیری، تحقیقات بنیادی در سلامت، عدالت، مدیریت و اقتصاد سلامت، گیاهان دارویی و طب مكمل، مراقبتهای بالینی پرستاری و مامایی و آموزش علوم پزشكی' را از محورهای این همایش اعلام كرد.

رییس دانشگاه علوم پزشكی بیرجند ادامه داد: در این محورها در زمینه بیماریهای غیرواگیر 85 مقاله، بیماریهای عفونی و گرمسیری 42 مقاله، تحقیقات بنیادی و سلامت 24 مقاله و مراقبتهای بالینی، پرستاری و مامایی 26 مقاله ارسال ارایه شده و مابقی مربوطه به سایر محورها است.

وی برگزاری كارگاههای تخصصی و آموزشی را از برنامه های جانبی همایش سه روزه پژوهش در توسعه سلامت در بیرجند ذكر كرد.

نایب رییس همایش كشوری پژوهش در توسعه سلامت نیز گفت: برای تحقق سلامت در جامعه باید به پژوهش در توسعه سلامت هویت داده شود و تمام جوانب این حوزه مورد پژوهش و تحقیق قرار گیرد.

'اصغر زربان 'ادامه داد: توسعه فرهنگ پژوهش و ارتقا سطح سلامت جامعه از مهمترین انگیزه های برگزاری این همایش است.

وی با بیان اینكه همایش به منظور آشنایی نسل جوان، مردم و اساتید با پژوهشهای حوزه سلامت برگزار می شود اظهار داشت: در این راستا مردم با آخرین دستاوردهای علمی دانشگاهها در این حوزه آشنا می شوند.

او گفت: همایش ملی پژوهش در توسعه سلامت تا 18 اسفند ماه جاری ادامه دارد.

665/110



:: برچسب‌ها: اروپا ,
:: بازدید از این مطلب : 369
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

ساركوزی شاید تا یك سال پیش خود را رئیس جمهور بلامنازع فرانسه در دور دوم می دانست اما در آخرین سال اقامتش در الیزه، فرانسه با حوادثی رو برو شد كه می تواند او را در سراشیبی تحویل قدرت به همتای جدیدش قرار دهد.

درگیر شدن در درگیریهای خاورمیانه، صرف بودجه ضروری كشور در بخش نظامی، از دست دادن رتبه اقتصادی در صحنه بین الملل، و... شاید هیچ كدام به اندازه مشكل بیكاری و حذف هزاران شغل در بخش آموزش و دیگر بخش ها مردم فرانسه را نگران نكرده است. به عبارت دیگر فرانسوی ها بیش از آنكه دیپلماسی خارجی كشور برایشان مهم باشد -كه ساركوزی بسیار كوشید از طریق شراكت با همتای آلمانی خود وجهه ای در سطح اروپا و نیز عرصه بین الملل بیابد و چهره خود را نزد مردمش بهبود بخشد- در اندیشه اصلاح امور داخلی و نیز بهبود وضع معیشت و دستیابی آسان تر به نیازهای اولیه خود هستند.

روزنامه 'فیگارو' چاپ فرانسه با اشاره به اینكه این روزها، روزهای سرنوشت سازی برای ساركوزی است، به تلاش های وی برای ترمیم چهره خود نزد فرانسوی ها اشاره كرده و می نویسد: ساركوزی هفته ای حساس و مهم را آغاز كرده و سعی دارد سیاست های جدید خود را برای مردم فرانسه اعلام كند. هفته ای كه روحیه ساكنان الیزه كمی تضعیف شده به نظر می رسد.

فیگارو در این میان همچنین به دیدار ساركوزی از منطقه 'بایون' اشاره كرده و یادآور می شود: آقای رئیس جمهور طی هفته گذشته شاهد سلسله حوادث ناخوشایندی بود: استقبال نه چندان گرم از سوی ساكنان منطقه بایون كه با پرتاب تخم مرغ به سوی وی همراه بود! و نیز اعلام مالیات 75 درصدی از سوی 'فرانسوا اولاند' كه وعده ای شوكه كننده برای میلیونرهای فرانسه و رئیس جمهور حامیشان بود به طوری كه وعده ها و شعارهای ساركوزی در زمینه آموزش را تحت الشعاع قرار داد. این درحالی است كه به تازگی یكی از استراتژیست های ساركوزی در كمپین انتخاباتی، ورود وی به رقابت های انتخاباتی را یك موفقیت خوانده و گفته بود همه چیز بر وفق مراد اوست. وی كنترل كامل را در دست گرفته است.

فیگارو همچنین به برنامه های رسانه ای ساركوزی اشاره و تأكید می كند: آقای رئیس جمهور تا حدودی روی دستور كار رسانه ای این هفته برای افزایش توهین ها حساب كرده است! حضور در شبكه 'فرانس2' و گفت و گو درباره برنامه هایش پیرامون 'امنیت'، شركت در شبكه تلویزیونی'TF1' و غیره. ساركوزی از همزمانی برنامه هایش كمی نگران و در عین حال امیدوار است كه بتواند حداكثر مخاطبان را پای تلویزیون ها بكشاند. گرچه برخی كارشناسان معتقدند كه او به مخاطب قرار دادن اكثریت خاموش فرانسه ادامه می دهد.

**ساركوزی و تلاش برای ترمیم چهره ای مخدوش

-------------------------------------------------------

استراتژیست های كمپین انتخاباتی ساركوزی معتقدند، وی تنها به عنوان یك نامزد انتخاباتی مطرح نیست بلكه برنامه های سخت تری نسبت به دیگر رقبای خود در پیش دارد چرا كه علاوه بر دادن وعده های انتخاباتی و شعارهای مرسوم، باید به ترمیم چهره مخدوش خود در اذهان عمومی فرانسویان كه ره آورد دوران چهار ساله ریاست جمهوریش است بپردارد. یكی از مشاوران وی در این باره می گوید: ساركوزی باید برای برداشتن این وزنه، 'قوی ترین' باشد.

روزنامه فیگارو در این زمینه می نویسد: ساركوزی برای آماده شدن در نخستین هفته رقابت های انتخاباتی، تمام هفته گذشته را با مشاورانش در الیزه گذراند. در طول این نشست ها او نتوانست خشم خود را از اتفاقات و اعتراضات مردمی در حاشیه دیدارش از 'بایون' پنهان كند. وی اذعان كرد كه حوادث بایون وی را غافلگیر كرده است و شاید اصلا ارزش نداشت كه به این منطقه می رفت. وی تاكید كرده بود كه باید پیش بینی می كردیم. البته گویا تنها حوادث این دیدار نبود كه ساركوزی نتوانسته بود آن را پیش بینی كند، بلكه نتایج نظرسنجی های اخیر نیز از نظر وی پنهان مانده بود.

در تازه ترین نتایج مركز نظرسنجی 'LH2' كه روز یكشنبه در سایت یاهو منتشر شد، طی دو هفته، محبوبیت ساركوزی در دور اول با 3 درصد كاهش روبرو بود (23درصد) و فرانسوا اولاند با 30 درصد همچنان بالاتر از وی است. چیزی كه به زعم یكی از مشاوران ساركوزی 'چندان خوشایند نیست'. البته تحلیلگران خویش بین تر، بر این باورند كه هفته گذشته همچون یك بازی صفر ـ صفر بین اولاند و ساركوزی بود. آنها معتقدند كه اولاند هم در نظرسنجی ها كاهش رتبه داشته و اینكه پیشنهادش برای اعمال مالیات بر درآمدهای بالا با اتفاق آراء روبرو نبود. در هر حال، به پیش بینی استراتژیست های ساركوزی، هفته آخر، هفته دوئل بین ساركوزی و اولاند است. سؤال این است كه چطور می توان این دوئل را بین دو بینش سیاسی موجود در جامعه فرانسه انجام داد؟ اگر انتخابات به دور دوم بكشد ساركوزی بازنده است در غیر این صورت او برنده این دوئل خواهد بود.

این درحالی است كه فرانسوا اولاند نیز 'پایان دادن به مطلقه بودن ریاست ساركوزی' را از وعده های انتخاباتی خود اعلام كرده است. وی پیش تر گفته بود: در دوران ساركوزی، جمهوریت مفهوم خود را از دست داده و فرانسه دارای رژیمی 'اومنیپریزیدنس'(ریاست مطلقه) شده؛ رژیمی كه در آن، قدرت مطلق در نهایت منجر به ضعف و سستی جامعه می شود. این ناتوانی نیز به زعم خود بی مسئولیتی را به همراه می آورد. او همچنین نظامی را كه در آن همیشه دلیل شكست، 'دیگری' است نه خود فرد، محكوم و تأكید كرده بود 'كشور از تبلیغات و وعده های بدون آینده و پوچ خسته شده است'.

البته باید خاطر نشان كرد كه اعلام نظر ساركوزی طی هفته های گذشته مبنی بر متناقض بودن عرضه غذای حلال در مدارس و جداسازی ساعات استفاده از استخر برای زنان و مردان مسلمان با قوانین سكولار فرانسه، خشم مسلمانان این كشور را برانگیخت و تا حدودی از میزان محبوبیت وی كاست. وی اعلام كرده بود 'چنین مسائلی به اصول مذهبی ارتباط ندارد بلكه مربوط به اصول تمدن ماست.'

هفته نامه فرانسوی 'نوول ابسرواتور' نیز با اشاره به نتایج نظرسنجی های اخیر در این زمینه نوشت: نظرسنجی انجام شده از سوی مركز LH2 كه در دوم و سوم مارس و در میان 971 پرسش شونده 18 سال به بالا انجام شد، از كاهش رتبه ساركوزی در دور اول خبر می دهد.

انتخابات فرانسه در 22 آوریل برگزار می شود و به نظر می رسد هرچه به انتخابات ریاست جمهوری فرانسه نزدیك می شویم، این سؤال بیشتر در اذهان قوت می گیرد، آیا ساركوزی می تواند به حمایت های داخلی و خارجی امید داشته باشد یا او نیز به سرنوشت همتای خود 'والری ژسكار دستن' دچار شده و رئیس جمهور تك دوره ای خواهد بود؟

پژوهش**ز.ج**9123



:: برچسب‌ها: استرالیا , رقص , تایوان ,
:: بازدید از این مطلب : 419
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

لئون پانه تا گفته است که آمریکا کمک نظامی اش را از زمان روز کار آمدن باراک اوباما به اسرائیل افزایش داده است

لئون پانه‌تا، وزیر دفاع آمریکا گفته است در صورتی که دیپلماسی در "متوقف کردن ایران از دستیابی به سلاح هسته ای" کارساز نباشد، آمریکا دست به اقدام نظامی خواهند زد.

آقای پانه‌تا که این سخنان را امروز (سه شنبه) در کمیته روابط عمومی آمریکا و اسرائیل( آیپک) در واشنگتن بیان کرد، افزود: "اقدام نظامی آخرین گزینه برای مقابله با برنامه هسته ای ایران خواهد بود."

وزیر دفاع آمریکا گفت: "اشتباه نکنید، اگر مجبور شویم، اقدام نظامی خواهیم کرد."

آقای پانه‌تا در جریان این سخنرانی تاکید کرد که آمریکا به طور جدی متعهد به هر گونه حمایت از اسرائیل برای حفظ برتری نظامی آن کشور نسبت به ایران است.

او با اشاره به کمک های امنیتی آمریکا به اسرائیل گفت که دولت آمریکا به نحو چشمگیری کمک های نظامی به اسرائیل را از زمان ورود آقای اوباما به کاخ سفید افزایش داده است.

وزیر دفاع آمریکا افزود: "بودجه اختصاص یافته برای کمک نظامی به اسرائیل ۳.۱ میلیارد دلار برآورد شده است که این میزان در مقایسه با سال ۲۰۰۹ که ۲.۵ میلیارد دلار بود، قابل توجه است."

آقای پانه‌تا در جریان این سخنرانی همچنین گفت که آمریکا قصد تحویل دادن موشک های پیشرفته و همچنین برنامه ای برای ارسال هواپیماهای جنگنده پیشرفته به اسرائیل دارد.

به گفته وزیر دفاع آمریکا، این تجهیزات اسرائیل را به کشوری با برتری هوایی" غیرقابل انکار" تبدیل می کند.

باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا هم، دیروز به رهبران ایران هشدار داد که برای جلوگیری از دسترسی ایران به سلاح هسته ای، در مورد توسل به زور تردید نخواهد کرد.

آقای اوباما گفت که اسرائیل همیشه این حق را دارد که در مورد تدابیر امنیتی خود راسا تصمیم بگیرد.

در همین حال کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، امروز از طرف گروه ۱+۵ موافقت خود را برای انجام دور تازه ای از مذاکرات اتمی با ایران اعلام کرد.

موافقت خانم اشتون در پاسخ به نامه سعید جلیلی، مذاکره کننده ارشد ایران اعلام شده است که ماه گذشته نوشته شده بود.

به این ترتیب پنج عضو دائمی شورای امنیت و آلمان که خواستار توقف غنی سازی اورانیوم از سوی ایران هستند، موافقت خود را با از سرگیری مذاکرات با ایران درمورد برنامه هسته ای این کشور اعلام کردند.



:: برچسب‌ها: رنگ , روش ,
:: بازدید از این مطلب : 416
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

دیدار تیم های فوتبال فولاد خوزستان و داماش گیلان در هفته بیست و هفتم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه های ایران، روز

جمعه در ورزشگاه تختی شهر اهواز برگزار می شود.

'حسین ابن قاسم' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: علاوه بر این دو نفر، آندره رینالدو مصدوم است ضمن آنكه وضعیت امیر شرفی كه به علت مصدومیت دو روز است به تمرین آمده نا مشخص است.

وی اضافه كرد: دیگر بازیكنان این تیم مشكلی برای بازی روز جمعه ندارند به طوری كه بر اثر تمرینات منسجم و پیگیری این تمرینات در شرایط آمادگی خوبی بسر می برند.

ابن قاسم اظهار داشت: به رغم مصدومیت این بازیكنان كلیدی، این تیم در مقابل تیم داماش گیلان با هدف برد و كسب سه امتیاز این مسابقه پا به میدان خواهد گذاشت.

وی افزود: به همین منظور در مقابل تیم داماش گیلان یك بازی هجومی و تاكتیكی را به معرض نمایش خواهیم گذاشت.

سرپرست تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: با توجه به شناختی كه از تیم داماش گیلان داریم، كادر فنی فولاد خوزستان اطلاعات لازم را برای بازی روز جمعه در اختیار بازیكنان خود قرار داده اند.

تیم فوتبال فولاد خوزستان در حال حاضر با 37 امتیاز در مكان ششم جدول لیگ برتر باشگاه های ایران قرار دارد.

639/642

1589



:: برچسب‌ها: خانه , تابستان , ابرها ,
:: بازدید از این مطلب : 424
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 اسفند 1390 | نظرات ()