نوشته شده توسط : sadis
فریده خلعتبری

خانم خلعتبری می گوید با این روندی که وزارت ارشاد برای صدور مجوز کتاب کودک و نوجوان پیش گرفته باید به انصاف هیات نظارت بر کتاب کودک شک کرد

مدیر نشر شباویز در گفتگو با خبرگزاری کار ایران، ایلنا گفت که عدم صدور مجوز برای برخی کتاب های این انتشاراتی حدود دو میلیارد تومان برایش هزینه داشته است.

فریده خلعتبری، در این گفتگو ضمن انتقاد از روند صدور مجوز برای کتابهای کودک و نوجوان گفت که این شیوه باعث می شود ناشران خصوصی کتاب کودک و نوجوان ضرر کنند.

به گفته خانم خلعتبری روند صدور مجوز برای این کتاب ها به این شکل است که ناشر باید نسخه نهایی را برای صدور مجوز به وزارت ارشاد بفرستد، یعنی به این ترتیب هزینه هایی چون حروفچینی، تصویرگری و لیتوگرافی پرداخت می شود بی آنکه معلوم باشد که کتاب اجازه انتشار خواهد یافت یا خیر.

مدیر نشر شباویز در گفتگوی خود با ایلنا گفته که معتقد است غالبا کتابهایش به "دلایل واهی و غیر کارشناسانه" مورد تایید ارشاد قرار نمی گیرد. خانم خلعتبری همچنین گفت که "ناشران دولتی یا منتسب به دولت" هرگز با مشکلاتی از این دست روبرو نمی شوند.

خانم خلعتبری در این گفتگو به چند نمونه از مواردی که از وی خواسته شده کتابهایش را برای دریافت مجوز اصلاح کند، اشاره کرد از جمله در مورد کتاب "المیرا" که به گفته خانم خلعتبری "رد شده است". او گفت داستان این کتاب درباره "دختر سه ساله ای است که بیمار است و همیشه تب دارد و با وجود مراقبت های پدر و مادرش با روایتی لطیف و زیبا در پایان داستان، زندگی را ترک می گوید".

مورد دیگری که این ناشر کتاب کودک و نوجوان به آن اشاره کرد این بود که درباره کتاب دیگری به او گفته اند: "چرا در آن به عزرائیل جنسیت مونث داده اید؟".

مدیر انتشارات شباویز همچنین گفت "با این روندی که وزارت ارشاد پیش گرفته باید به انصاف هیات نظارت بر کتاب کودک و نوجوان در اداره کتاب شک کرد از طرف دیگر این روند روز به روز به مشکلات ما اضافه می کند بنا بر این مسئولان اگر مدعی دلسوزی در این حوزه هستند باید چاره ای برای حل مشکلات موجود بیندیشند."

این اولین بار نیست که یک ناشر نسبت به ممیزی و روند صدور مجوز برای کتاب ها معترض است. به غیر از ناشران بسیاری از نویسندگان هم به عملکرد وزارت ارشاد در ممیزی کتاب هایشان اعتراض دارند.

چندی پیش نیز اخباری مبنی بر حذف بخش هایی از منظومه خسرو و شیرین برای کودکان منتشر شد که واکنش های زیادی را برانگیخت.



:: برچسب‌ها: کودک , پارک , شیکاگو ,
:: بازدید از این مطلب : 529
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش ایرنا، 'علی گهرسودی' دوشنبه شب در جمع خبرنگاران گفت: این نمایشگاه به مدت پنج روز در محل مجتمع بزرگ فرهنگی، هنری ارشاد اسلامی ایلام برگزار خواهد شد.

او ادامه داد: در این نمایشگاه بازی های رایانه ای، نرم افزارهای علمی، فنی، فرهنگی و موسیقی، قرآن و حدیث، فیلم، پویانمایی و نرم افزارهای چند رسانه ای در قالب 30 غرفه از مراكز و موسسه های رسانه ای سراسر كشور در معرض دید قرار می گیرد.

وی بسترسازی برای توسعه و تولید فرهنگ بومی، ملی و اسلامی در حوزه رسانه های دیجیتال، ایجاد جایگاه سالانه برای عرضه و ارزیابی رسانه های دیجیتال، مقابله با جنگ رسانه ای فرهنگ غرب و آشنا كردن مردم با آخرین دستاوردهای كشور و جهان در حوزه رسانه های دیجیتال را از اهداف برپایی این نمایشگاه برشمرد.

گهرسودی بیان كرد: این نمایشگاه با همكاری مركز توسعه فن آوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می شود.

سرپرست فرهنگ و ارشاد اسلامی ایلام گردهمایی اهالی رسانه، نشست با كارشناسان و نقد و بررسی برنامه ها، مسابقه های فرهنگی و جنگ شادی را از برنامه های جنبی نمایشگاه سراسری رسانه های دیجیتال عنوان كرد.ك/3

565/7171



:: برچسب‌ها: ساحل ,
:: بازدید از این مطلب : 393
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

روزنامه‌های روز دوشنبه، ۱۵ اسفند، در صدر اخبار خود نتایج حاصله از شمارش انتخابات جمعه را منعکس کرده و از جمله خبر داده‌اند که چهره‌های اصلی محافظه‌کاران به مجلس راه نیافته‌اند. در کنار این اخبار، انتخابات ریاست جمهوری روسیه هم بااهمیت دیده شده، انتخاباتی که در آن برگزیده شدن ولادیمیر پوتین قطعی است. ابراز نگرانی از گرانی‌ها و به نتیجه نرسیدن وعده‌های مسکن مهر، از جمله دیگر مطالب این روزنامه‌هاست. چند روزنامه هم خبرهایی علیه اسرائیل را بااهمیت‌ترین گزارش‌های روز خود قرار داده‌اند.

تیتر و عکس صفحه اول شرق

بازنشستگی اجباری ریش سفید و دفن تابوت اصلاحات

"نمایندگان مجلس، آنان که رفتند آنان که ماندند" تیتر اول ابتکار است، تهران امروز نوشته است: "اصولگرایان در صدر مجلس نهم"، اعتماد از "بازنشستگی اجباری ریش‌سفیدهای اصولگرا" خبر داده و جوان نوشته است: "مردم بار دیگر اصولگرایان را بر کرسی نشاندند".

رسالت در سرمقاله خود نوشته است: در نهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی زنگ‌ها برای کدام جریان به صدا درآمد؟ چرا مردم در این انتخابات چهره‌های شاخص اقلیت اصلاح‌طلب مجلس را کنار گذاشتند؟ چرا خواهر احمدی‌نژاد در زادگاه رئیس جمهور با فاصله‌ای زیاد نسبت به نفر اول شکست خورد؟ انتخاب ترکیبی از لیست جبهه متحد و پایداری در تهران و اقبال گسترده به نامزدهای جبهه متحد اصولگرایان در شهرستان‌ها حاوی چه پیامی بود؟ و ...

به نوشته این روزنامه جناح راست پاسخ به این سئوالات بسته به سنجش متغیرهای عینی و ذهنی است که در رفتار انتخاباتی رأی‌دهندگان موثر بوده است که می‌توان به برخی از این متغیرها اشاره کرد: انتخابات نهم مجلس واپسین ایستگاه در حیات سیاسی و اجتماعی جریان اصلاحات بود. اصلاح طلبان با عدم حضور در این انتخابات و تحریم آن آخرین میخ را بر تابوت جریان اصلاحات کوبیدند. از این رو اکثریت رأی‌دهندگان حاضر نشدند زیر تابوت اصلاحات بروند و به چند چهره باقی مانده در شهرستان‌ها رأی بدهند.

تحلیل دیگر سرمقاله رسالت این است که انتخابات نهم نشان داد که گفتمان انقلاب فراتر از محمود احمدی‌نژاد است و قطار انقلاب و عرصه‌های خدمتگزاری میراث کسی نیست. محمود احمدی‌نژاد در یکی دو سال پایانی عمر دولت خود با فاصله گرفتن از گفتمان انقلاب به دلیل برخی حاشیه‌سازی‌های اطرافیان، روند کاهش محبوبیت را حتی در شهرستان‌های کوچک سپری می‌کند و این درست برخلاف محاسبات گروه انحرافی است که محبوبیت نظام را صرفا گره به محبوبیت رئیس‌جمهور زده بودند.

منصور فرزامی در سرمقاله مردم‌سالاری نوشته است: چنان که در این یک هفته، همه ما را دیدند و با عملکردمان شناخت آنان از ما، کامل‌تر شد و اگر هفته‌ای دیگر ادامه می‌یافت، خیلی چیزها می‌دیدند. خدا رحم کرد که همان یک هفته بود! پرده‌ها برافتاد و همه دیدند که وزن دنیا و آخرتمان چیست؟ آنچه می‌گفتیم و مدعی بودیم، برملا شد.

به نوشته این روزنامه باز مردم ما را شناختند که آیا "آنچه می‌نماییم هستیم؟" در این انتخابات، باور کنیم که اگرچه خیلی چیزها به دست آوردیم، خیلی از اندوخته‌های "پارسایی و تقوا" را آسان از دست دادیم. یعنی، دنیای دیگران آخرتمان را برد. معلوم شد که حساسیت ما نسبت به "بیت‌المال" چیست؟ اگرچه "شمع علی" بسیار تابنده بود، اما ما ندیدیم. یعنی نخواستیم که ببینیم. همه دیدند که اقتضای منافع و مصالح ما "شمع علی" را چگونه تبیین و تفسیر می‌کند و گویی باقی فسانه است!

در انتهای سرمقاله مردم‌سالاری آمده است: معلوم نبود و نیست و شاید هم هرگز به مصلحت نباشد تا بدانند و بدانیم که آن همه هزینه از کجا آمده است، آسمانی است یا زمینی؟ اندوخته پیشین بود یا بادآورده کنونی؟ آیا نمی‌شد که با این ثروت از این «احساس تکلیف رنگین» گذشت و زندانیانی را در آستانه نوروز چوپانی، به آغوش گرم خانواده بازفرستاد و دل امام زمان (عج) را شاد کرد و بار سنگین "حق‌الناس" را به خانه آخرت نبرد؟

تیتر و عکس صفحه اول رسالت

مهسا امرآبادی در گزارش اصلی اعتماد نوشته است: انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی با حضور کاندیداهای مختلف برگزار شد. جبهه پایداری با رهبری آیت‌الله مصباح‌یزدی و جبهه متحد اصولگرایان با رهبری آیت‌الله مهدوی‌کنی به عنوان دو رقیب در تهران تاکنون توانسته‌اند بیشترین آرا را از آن خود کنند و متحدی‌ها با ۲۳ منتخب و پایداری‌ها با ۲۰ منتخب توانستند به مرحله دوم راه یابند. اما با بررسی جایگاه و میزان آرای کاندیداها، آنچه بیش از پیروزی جبهه متحد یا جبهه پایداری جلب نظر می‌کند، قرار گرفتن چهره‌های شاخص اصولگرایان سنتی در انتهای لیست ۵۵ نفره منتخبان است.

به نوشته این گزارش هرچند می‌توان پیروز میدان رقابت نهمین دوره انتخابات مجلس را فهرست جبهه متحد اصولگرایان معرفی کرد، اما شاید با وجود حضور سنتیان و چهره‌های شاخص احزاب قدیمی و پرسابقه در جبهه متحد، محافظه‌کاران سنتی در دل جبهه متحد را بتوان بازنده این دور از انتخابات نامید. در بین اعضای شاخص سنتیان و ریشه‌داران اصولگرا، دیدن نام افرادی همچون غفوری‌فرد، محمدنبی حبیبی و اسدالله بادامچیان در قعر جدول راه‌یافتگان به مرحله دوم، شاید آغازی باشد بر پایان کار ریش‌سفیدان و مدعیان و نماد‌های اصولگرایی سنتی در کشور.

و در نهایت، گزارشگر اعتماد معتقد است که در این دور از انتخابات مجلس، سنتیانی که پایه‌گذار جناح راست در ایران هستند، توسط افرادی کنار گذاشته شدند که از دل همین جریان برآمدند و به نظر می‌رسد که اینک پس از سال‌ها فعالیت سیاسی در زمان‌های انتخابات، نوبت به بازنشستگی اجباری ریش‌سفیدان سنتی در برابر نیروهای تازه‌نفس و بعضا رادیکال اصولگرا که به سختی می‌توان آنان را محافظه‌کار نامید، رسیده باشد.

تورم ۲۱ در صدی، گرانی و وعده‌های عمل نشده

"پیش بینی تورم ۲۱ درصدی تا پایان سال" تیتر دو روزنامه اقتصادی جهان صنعت و دنیای اقتصاد است.

محمد نهاوندیان در مقاله‌ای در شرق، بودجه سال ۹۱ را یکی از ابهامات بزرگ بخش خصوصی در این مقطع حساس خوانده و نوشته است: از آنجایی که بودجه روی تصمیمات آتی فعالان بخش خصوصی تاثیرگذار است، باید تا حد ممکن شفاف باشد، بنابراین با در نظر گرفتن حساسیت‌های موجود که به واسطه تحریم‌ها و در پیش بودن اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها به بالاترین سطح خود نیز رسیده است، این سوال مطرح می‌شود که بودجه سال ۱۳۹۱ تا چه حد با سیاست‌های بالادستی و کلی اقتصادی کشور انطباق دارد.

رییس اتاق بازرگانی و صنعت ایران در این مقاله با طرح سئوال‌های دیگر تاکید کرده است: این‌طور به نظر می‌رسد که دولت باید در روش بودجه‌نویسی خود تجدیدنظر کرده و اصلاحاتی را اعمال کند. زیرا بررسی‌ها نشان می‌دهد که روش‌های بودجه‌نویسی و رعایت ترتیب بندها از سوی دولت به هنگام تدوین لایحه بودجه، اغلب رعایت نشده است. پس از ابلاغ سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی همواره این نکته مورد تاکید قرار گرفته است که قانون بودجه نباید مانند سابق نوشته شود و مدل کشورداری اقتصادی در ایران باید دگرگون شود و ما باید این خواسته خود را به صورت نگاهی راهبردی مطرح کنیم. در حال حاضر نگرانی جدی این است که سرعت واکنش ما نسبت به تحول‌های در حال وقوع، کمتر از سرعت وقوع وقایع باشد.

در ادامه سرمقاله شرق آمده است: آثار قانون هدفمندی یارانه‌ها در نهایت با کمی تاخیر به تولید رسید، بدون اینکه پیام روانی مطلوب و دلگرم‌کننده‌ای توسط دولت به واحدهای تولیدی برای حمایت و پشتیبانی ارسال شود، این در حالی است که با توجه به پتانسیل‌های موجود در حوزه تولید در صورت حمایت و تخصیص اعتبارات در نظر گرفته شده، بهتر می‌توانستیم آثار تورمی این قانون را کنترل کنیم. امروز دیگر نگرانی اصلی ما از شرایط نیست، بلکه از احساس دلسردی و بی‌سرپرستی تولید در کشور است.

میثم هاشم‌خانی در سرمقاله دنیای اقتصاد نوشته است: طرح "استخدام نیمه‌وقت کارکنان زن در دستگاه‌های دولتی"، در شرایطی از سوی معاونت توسعه سرمایه انسانی ریاست جمهوری ارائه شده است که پانزده استان کشور با نرخ بیکاری بالای ۵۰ درصدی برای زنان جوان (زیر ۲۹ سال) مواجه هستند. همچنین براساس آمارهای رسمی مرکز آمار ایران، ۱۰ استان کشور نیز نرخ بیکاری بالای ۶۰ درصدی را برای "زنان جوان شهرنشین" تجربه می‌کنند.

کارتون علی درخشی ، شرق

به نظر نویسنده، نکته مهم در تفسیر نرخ‌های بیکاری فوق، آن است که براساس تعریف استاندارد مورد استفاده مرکز آمار ایران، افرادی که به طور فعال به دنبال شغل نگردند، جزو جمعیت بیکار طبقه‌بندی نمی‌شوند. به عبارت دیگر زنان خانه‌دار، زنان دانشجو یا زنان غیرشاغلی که بنا به هر دلیل به دنبال یافتن شغل نیستند، جزو آمار بیکاران به حساب نمی‌آیند. برای مثال نرخ بیکاری ۶۶ درصدی زنان جوان در استان اردبیل، به این معناست که ۶۶ درصد از زنان جوان مایل به مشارکت در بازار کار، شاغل نبوده و هم‌اکنون در جست‌وجوی شغل هستند.

در ادامه سرمقاله دنیای اقتصاد آمده است: ناتوانی شدید بازار کار کشور در پاسخگویی به موج صعودی تمایل زنان (عمدتا تحصیلکرده) برای اشتغال، علاوه بر آنکه موجب هدررفتن سرمایه‌های هنگفت مربوط به تحصیل زنان و دختران خواهد شد، می‌تواند نتایج اجتماعی ناخوشایندی را در پی داشته باشد و در نتیجه سیاست‌گذاری منطقی برای جلوگیری از استمرار چنین وضعیتی، از اهمیت مضاعفی برخوردار خواهد بود.

بیت‌الله ستاریان در سرمقاله تهران امروز نوشته است: اگر به آمار ساخت‌وسازی که دولت تحت عنوان مسکن‌مهر در حال انجام آن است نظر بیندازیم متوجه می‌شویم که این آمار نسبت به میزان تقاضای کل بسیار ناچیز است. اگر ما شرایط ساخت‌وساز مسکن‌مهر در تهران و میزان تقاضای مسکن در این کلانشهر را مدنظر قرار دهیم، بیش از پیش متوجه تولید ناچیز مسکن‌مهر در مقابل میزان تقاضا می‌شویم. در این مدت تولید مسکن‌مهر آنقدر پایین‌ بوده‌ که به کلی از آمار تولید ما حذف شده است.

به نوشته این مقاله، هم‌اکنون در شهر جدید پرند و هشتگرد که از اصلی‌ترین شهرهای مهر اطراف تهران به حساب می‌آیند، چیزی حدود ۱۵۰ هزار واحد ساخته شده‌اند که افتتاح آنها مدام به تاخیر می‌افتد و دولت هم آنرا به اصلی‌ترین دستگاه وعده‌دهی خود تبدیل کرده‌است. این در حالی‌است که ۱۵۰هزار واحد مسکونی در مقابل سیل تقاضای مسکن در تهران بسیار ناچیز به نظر می‌آید. باید توجه داشت که این ۱۵۰ هزار واحد، در طول ۸ سال ساخته شده‌اند و از همین‌رو میزان تاثیرگذاری آن بر بازار مسکن خارج از بحث است.

در ادامه سرمقاله تهران امروز آمده است: قرار بود که در طول سال جاری مقدار یک میلیون واحد مسکتن مهر در کل کشور افتتاح و به متقاضیان تحویل شود، اما این آمار هنوز به ۲۰۰ هزار واحد هم نرسیده‌است. این در حالی‌است که ما تنها ۱۵ روز تا انتهای سال جاری فاصله داریم و دولت به‌هیچ عنوان نمی‌تواند در ۱۵روز ۸۰۰ هزار واحد مسکن‌مهر را در کشور به مرحله افتتاح برساند.

هشدارهای ضداسرائیلی و گزارش‌های آن

"ناامیدی سران اسرائیل از ادامه حیات اسرائیل" تیتر اول روزنامه جمهوری اسلامی است، کیهان از قول مردم آمریکا نوشته است: "به حمایت از ایران آیپک را اشغال می‌کنیم" و حمایت از "هشدار دبیرکل حزب‌الله به اسرائیل".

کیهان در گزارش اصلی خود نوشته است: همزمان با نشست سالانه کمیته روابط عمومی آمریکا و اسرائیل "آیپک" که نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، روز گذشته در آن سخنرانی کرد، گروه‌های ضدجنگ با اعلام موجودیت جنبش تسخیر آیپک، فشار بر کاخ سفید در مخالفت با تهدیدهای تل‌آویو ضد ایران را آغاز کرد.

این روزنامه بدون اشاره به منبع خبر خود اضافه کرده است: جنبش تصرف آیپک در بیانیه‌هایی جداگانه از باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا خواست در دیدار امروز خود با نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، تهدیدهای این رژیم درباره جنگ با ایران و درگیری با فلسطینیان را رد کند.

کیهان ادعا کرده است که جولی ایوانز، از بنیانگذاران گروه "کدپینک" (کد صورتی) و فعالان جنبش تسخیر آیپک همان فردی است که پنجشنبه شب در نیویورک و به هنگام سخنرانی انتخاباتی اوباما در منهتن، خطاب به وی فریاد زد "قدرت رهبریت خودت را به کار ببر، ما خواستار جنگ با ایران نیستیم".

مشکل فقط همین بود

پوریا عالمی در ستون کاناپه اعتماد نوشته است: آقای محمود احمدی‌نژاد چند روز پیش جایی دورتر از کاناپه گفت: "مشکل کشور منابع مالی نیست". این جمله مهم و کارگشا و راهگشایی است که حیف است بررسی نشود. برای همین چند روز است داریم بررسی می‌کنیم مشکل کشور دقیقا چیست، اما به نتیجه نمی‌رسیم. با چند کارشناس هم مشورت کردیم و به نتایج زیر رسیدیم:

به نوشته این ستون، مشکل کشور منابع مالی نیست، ورودی اتوبان کرج است که روزهای تعطیل خیلی ترافیک درست می‌شود. مشکل کشور منابع مالی نیست، شیب حمام مادر رجب است که آب کف آن جمع می‌شود و او از کف مطالبات رجب کوتاه نمی‌آید. مشکل کشور منابع مالی نیست، منابع مالی مشکل مردم است و ربطی به کشور ندارد. مشکل کشور منابع مالی نیست، مشکل این است که پول نفت را چطوری خرج کنیم. مشکل کشور منابع مالی نیست، مشکل فقط همین بود دوستم نداشتی...

او اضافه کرده است: البته من اصلا تعجب کردم آقای احمدی‌نژاد گفته مشکل کشور منابع مالی نیست، برای اینکه تا این لحظه من اصلا نمی‌دانستم کشور مشکلی دارد. الان رفتم توی فکر که اگر مشکل کشور منابع مالی نیست پس چیه؟ واقعا ‌ها.

طنزنویس اعتماد در پایان از قول رییس دولت نوشته است: "اگر رشد جمعیت به ۱۲ درصد هم برسد برای مسکن برنامه‌ریزی شده است و کسی فاقد مسکن نخواهد بود" و خود او اضافه کرده است: ما هم معتقدیم اگر رشد جمعیت به ۱۲ درصد برسد، کسی فاقد مسکن نخواهد بود. منتها چون فعلا رشد جمعیت به ۱۲ درصد نرسیده، خیلی‌ها فاقد مسکن هستند. به همین سادگی.

کارتون روز

گرانی، کاری از فیروزه مظفری، اعتماد



:: برچسب‌ها: بهار , دره عمیق و باریک , قدیمی ,
:: بازدید از این مطلب : 404
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا مستقر در ستاد انتخابات كشور، مصطفی محمد نجار این موضوع را عصر دوشنبه در ادامه نشست مطبوعاتی خود با خبرنگاران اعلام كرد.

محمدنجار همچنین تصریح كرد:جزئیات اطلاعات مربوط به انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سایت وزارت كشور موجود بوده و نامزدهای انتخابات می توانند برای كسب آگاهی از آنها به این اطلاعات دست یابند.

** مرحله دوم انتخابات اردیبهشت ماه

وزیر كشور تاكید كرد: انتخابات مرحله دوم طی یك ماه آینده پس از تایید صحت انتخابات از سوی شورای نگهبان برگزار خواهد شد و احتمال دارد زمان برگزاری مرحله دوم، نیمه اول اردیبهشت ماه سال آینده باشد.

محمدنجار با اشاره به این كه در تهران پنج نفر موفق به كسب اكثریت یك چهارم آرا شده اند اظهارداشت: 50 نامزد دیگر برای كسب 25 كرسی باقیمانده به رقابت خواهند پرداخت.

** نتایج انتخابات مجلس خبرگان رهبری

وی همچنین در خصوص برگزاری همزمان نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی با انتخابات میان دوره ای مجلس خبرگان رهبری اظهارداشت: دراستان خراسان رضوی ' حسن عاملی ' و در كردستان ' ماموتسا حسام الدین مجتهدی ' به این مجلس راه یافته اند.

وزیر كشور خاطرنشان كرد: راهبرد وزارت كشور بر اجرای دقیق قانون بوده و در این راستا با مبنا قراردادن عدالت محوری، امانت داری و پاسداری از آراء ،‌به فضل الهی این انتخابات را برگزار كرد.

محمدنجار در ادامه گفت: در این راستا از هدایتهای مقام معظم رهبری و حمایتهای رییس جمهوری و حضور گسترده آحاد مردم كه به این وظیفه دینی خود عمل كرده اند تشكر و قدردانی می كنم.

** نتیجه حضور گسترده مردم؛ تشكیل مجلسی صالح؛ سالم و مقتدر خواهد بود

وزیر كشور ضمن تبریك حماسه حضور به ملت ایران گفت كه نتیجه حضور گسترده مردم بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب؛ تشكیل مجلسی سالم؛ صالح و مقتدر خواهد بود.

محمدنجار افزود: برگزاری این مانور و جشن ملی؛مشت پولادینی بر دهان و سیلی محكمی بر صورت قدرت های استكباری بود كه تا مدت ها آن ها را گیج و مبهوت خواهد كرد.

وی اظهار داشت این دوره از انتخابات با 207 حوزه اصلی ؛ 799 حوزه فرعی و 46 هزار و 924 شعبه اخذ رای دارای ویژگی ها مهمی بود.

محمدنجار گفت : طراحی سامانه جامع انتخابات با سیستم عامل بومی كه اطلاعات به ترتیب از شعب به حوزه های فرعی؛ اصلی و ستاد انتخابات كشور در محیطی امن و پایدار مبادله می شد از جمله این ویژگی ها بود كه می شد برای دریافت اطلاعات به راحتی به آن مراجعه كرد و این سامانه سند كاملا روشنی در وزارت كشور به شمار می رود.

وزیر كشور همچنین تصریح كرد استفاده از این سامانه در استعلام از مراجع چهارگانه و اعلام نتایج نیز موجب افزایش سرعت و دقت شد.

وی همچنین به برگزاری انتخابات 100 درصد رایانه ای در 14 حوزه اشاره كرد و گفت: بسیاری می گفتند انتخابات رایانه ای برگزار نكنید اما با برگزاری آن این كار به نتیجه رسید و در 14 حوزه؛ 14 استان و هزارو 400 شعبه انتخابات به صورت رایانه ای برگزار شد.

وزیر كشور برگزاری انتخابات رایانه ای را تجربه ای ارزشمند توصیف كردو گفت: بااین كه برگزاری انتخابات رایانه ای به صورت آزمایشی انجام شد اما تجربه خوبی برای برگزاری انتخابات بعدی بدست آمد.

محمدنجار ادامه داد: تهیه طرح های توجیهی آموزشی برای مجریان ؛ برگزاری كارگاه های آموزشی متعدد و مانورهای مختلف از دیگر ویژگی های این دوره از انتخابات بود.

وی با بیان این كه بنا بود كل ستاد انتخابات؛ فرمانداری ها و نظایر آن به صورت یكپارچه و هماهنگ عمل كنند گفت: این هماهنگی و یكپارچگی نیاز به توجیه ،‌ جلسه؛ مانور و هماهنگی داشت.

وی تعامل و همكاری بین ستادها؛ هیات های اجرایی ؛ شورای نگهبان و حوزه های دیگر را بخشی از برجستگی ها و امتیازات این دوره ذكر كرد.

محمدنجار با اشاره مجدد بر مشاركت 64 درصدی مردم در انتخابات توضیح داد: در اطلاعیه های ستاد؛ مراحل بعدی اطلاع رسانی می شود و استان به استان استانداران اطلاعات لازم را اعلام خواهند كرد و فردا نیز اطلاعات استان به استان روی سایت وزارت كشور قرار خواهد گرفت.

وزیر كشور در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر این كه آیا شكایتی از نامزدها پس از انجام انتخابات واصل شده است گفت: شكایت جزئی از سوی تعدادی از نامزدها كه رای نیاورده اند؛ به ستاد انتخابات كشور صورت گرفته كه لیست افراد بعدا منتشر می شود.

سیام**گ.س**1478 7378 9012



:: برچسب‌ها: روش , تایوان , شهرستان ,
:: بازدید از این مطلب : 389
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش ایرنا از مركز خبر حوزه، وی روز دوشنبه در جمع تعدادی از فرماندهان نیروی انتظامی مناطق مختلف كشور با بیان اینكه باید بخاطر این حماسه و حضور گسترده شكرگزار باشیم، افزود: هر وقت دشمنان از این حضور نگران می شوند، ما در راه عقیده و مسیر ولایی خود ثابت قدمتر می شویم.

وی با بیان اینكه ملت ایران بصیرت خود را در عرصه های مختلف ثابت كرده است، تاكید كرد: بطور قطع این حضور همیشگی است و در انتخابات دو سال آینده ریاست جمهوری نیز مردم با بصیرت بیشتر به پای صندوقهای رای خواهند رفت و بار دیگر دشمنان اسلام و انقلاب را ناامید خواهند كرد.

استاد برجسته حوزه قم با قدردانی از حماسه آفرینی ملت ایران خاطرنشان كرد: باید از مردم بخاطر تبعیت از امر ولی فقیه تقدیر كرد، از مسوولان كشور نیز كه توانستند در چنین شرایطی با نظم و انضباط و امنیت كامل ، چنین فضایی را در كشور ایجاد كنند، تقدیر می كنیم.

وی تاكید كرد: ولایت مداری ملت ایران و حضور در عرصه های مختلف سیاسی و اجتماعی كشور قابل تقدیر و تحسین است.

آیت الله علوی گرگانی یادآور شد: دنیا باید بداند ایران كشوری اسلامی است و در تمام بخشهای آن، به قوانین نورانی اسلام عمل می‌شود و الگوی دیگر كشورهای اسلامی محسوب می‌شود.

وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اهمیت نظم در جامعه گفت: وجود نظم و امنیت در هر جامعه ای ضامن بقا و آرامش است، كشوری كه از این نعمت بی بهره باشد، هر روز با آسیبهای بیشتری روبه رو می شود.

وی با بیان اینكه كاركنان نیروی انتظامی با صداقت و پشتكار فراوان در راستای حفظ امنیت جامعه اسلامی تلاش می كنند، افزود: مردم ما قدردان نعمت بزرگ امنیت در كشور كه با تلاش نیروی انتظامی ایجاد شده است، هستند.

/7404/ 380/



:: برچسب‌ها: تابستان , ایتالیا ,
:: بازدید از این مطلب : 409
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

15 اسفند 1369

قانون اتاق بازرگانی و صنایع و معادن جمهوری اسلامی ایران تصویب شد، این اتاق به منظور كمك به فراهم آوردن موجبات رشد و توسعه اقتصادی كشور، تبادل افكار و بیان آرا و عقاید مدیران صنعتی، معدنی، كشاورزی و بازرگانی تاسیس شده است.

15 اسفند1364

آیت الله مرتضی حائری یزدی استاد علوم دینی، عضو مجلس خبرگان رهبری و فرزند آیت الله حاج شیخ عبدالكریم حائری یزدی بنبانگذار حوزه علمیه قم درگذشت.

15 اسفند 1357

پس از پیروزی انقلاب اسلامی، صادرات نفت ایران كه 70 روز دچار وقفه شده بود، از سر گرفته شد.

15 اسفند 1351

دبیرخانه سازمان ملل متحد در سند مورخ 5 مارس سال 1971 میلادی و یادداشت AD311/IGEN به دولت ایران، یادآور می‌شود كه عرف جاری در دبیرخانه سازمان ملل متحد در اسناد و نقشه‌های جغرافیایی منطقه آبی بین ایران از سمت شمال و خاور و تعدادی از كشورهای عربی از سوی جنوب و باختر به نام خلیج فارس نامیده می شود و این، بنا بر عرف قدیمی انتشار اطلس‌ها و فرهنگهای جغرافیایی است.

15 اسفند 1344

به دستور 'محمدرضا پهلوی' كمیسیونی در دفتر وزیر دربار تشكیل شد تا ترتیب برگزاری همزمان مراسم تاجگذاری و جشنهای 2500 ساله شاهنشاهی داده شود. اما این كمیسیون از برنامه‌ریزی همزمان این دو رویداد عاجز ماند. قرار شد تاجگذاری در 1346 و جشنهای2500 ساله در 1350 برگزار شود.

15 اسفند 1337

وزارت امور خارجه اعلام كرد عهدنامه دفاعی دو جانبه ایران و‌ آمریكا به زیان هیچ طرف سومی نیست و شوروی از انعقاد این پیمان نباید نگران باشد. در این ایام روزنامه‌های شوروی و رادیوهای كشورهای كمونیستی دولت ایران را به خاطر آنچه كه واگذاری پایگاههای موشكی به آمریكا می خواندند مورد حمله قرار داده بودند.

15 اسفند 1321

مجلس شورای ملی اختصاص پنج میلیون ریال برای مبارزه با بیماری تیفوس را كه در تهران شیوع پیدا كرده بود، تصویب كرد.

15 اسفند 1301

موافقان و مخالفان 'احمد قوام' ( قوام‌السلطنه) در داخل و خارج مجلس شورای ملی به زد و خورد با یكدیگر پرداختند.

15 اسفند 1299

'ماژور مسعود خان' وزیر جنگ، وزارت جنگ وقت را منحل و طی اعلامیه‌ای وعده داد بزودی وزارت جنگ با تشكیلات جدید دایر خواهد كرد.

15 اسفند 1295

همدان و كرمانشاه به اشغال نظامیان روسیه درآمد.

15 اسفند 1293

حاج 'مخبرالسلطنه' والی فارس ماموریت یافت به موضوع بازداشت اتباع آلمانی رسیدگی كند و آنان را آزاد سازد. 'ویلهلم واسموس' رییس كنسولگری آلمان در بوشهر و عد‌ه‌ای از همكاران وی سه روز قبل توسط نظامیان انگلیسی بازداشت شده بودند.

اطلاع**9131**1717



:: برچسب‌ها: ایالات متحده ,
:: بازدید از این مطلب : 402
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش ایرنا به نقل از سپاه نیوز سرتیپ پاسدار ' سید مسعود جزایری ' افزود : عقبه های انقلاب اسلامی روز به روز پرقدرت تر می شوند و آمادگی دارند با هر مهاجمی بطور قهرآمیز برخورد پشیمان كننده داشته باشند.

وی گفت : دوران تسلط جهانی زورگویان و رژیم های سلطه بسر آمده و حتی مردم آمریكا نیز زیاده خواهی های دولت هایشان و تسلط صهیونیست ها بر مقدراتشان را بر نمی تابند.

معاون فرهنگی ستاد كل نیروهای مسلح با بیان اینكه دست و پا زدن های صهیونیست های اشغالگر بخاطر جلوگیری و كاستن از سرعت افول آنهاست گفت: اكثر كارشناسان محیط بین الملل اعتقاد راسخ دارند كه دوران فروپاشی سلطه امریكا و صهیونیسم جهانی فرا رسیده است و مقاومت در برابر این سقوط سبب می شود آنها هر چه بیشتر در مرداب خود ساخته فرو بروند.

وی تاكید كرد: پاسخ ایران به هر نوع تهدید نظامی بسیار جدی و زمان دار خواهد بود. ما در این زمینه نیازی به سخنان بلوف آمیز نداریم و در اقدام خود راسخ هستیم.

سردار جزایری خطاب به اوباما رئیس جمهور آمریكا اظهار داشت: فرصت های خود و مردم امریكا را با شیوه های عملیات روانی دهه گذشته هدر ندهید و چشمان خود را روی واقعیت های نوین جهانی و تحولات خارج از دسترس شما نبندید.

سیام **1708 1568



:: برچسب‌ها: آیفون , عکاسی , بریتانیا ,
:: بازدید از این مطلب : 460
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش خبرنگار ایرنا، 'جلیل بشارتی' روز دوشنبه در مراسم افتتاح پروژه گازرسانی منطقه نمونه گردشگری تنیان از توابع بخش میرزا كوچك شهرستان صومعه سرا اظهار كرد: در چهار سال گذشته، 27 پروژه ورزشی، فرهنگی، آموزشی و عمرانی با اعتبار 55 میلیارد ریال در منطقه تنیان شهرستان صومعه سرا به بهره برداری رسیده است.

وی هدف اصلی سفرهای هیات دولت به مناطق محروم و روستایی كشور را شناسایی این مناطق و محرومیت زدایی عنوان كرد.

مشاور رییس جمهوری و رییس دفتر مناطق محروم كشور با اشاره به پروژه های برق رسانی، آب رسانی، آسفالت راه روستایی و گازرسانی به این منطقه در چهار سال گذشته افزود: احداث سالن ورزشی، خانه عالم، مقاوم سازی و احداث مسكن روستایی، نوسازی مؤسسات آموزشی و احداث سه دهنه پل منفرد از جمله خدمات دولت خدمتگزار در این منطقه محروم است.

بشارتی با تأكید بر اینكه گام های بیشتری در راستای محرومیت زدایی از روستاها توسط دولت برداشته می شود، ادامه داد: هدف اصلی دولت خدمتگزار، رسیدگی به مناطق محروم و روستایی است و با توجه به رفع محرومیت ها و كاهش آن، شاهد پیشرفت های خوبی در روستاها هستیم.

به گزارش ایرنا، همزمان با سفر یك روزه دكتر محمود احمدی نژاد رییس جمهوری اسلامی ایران به استان گیلان، پروژه گازرسانی به روستای تنیان صومعه سرا افتتاح شد.

با بهره برداری از این طرح، 769 خانوار این منطقه از نعمت گاز بهره مند شدند.

برای اجرای این طرح گازرسانی، 25 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده و آبادی های رشته پلنگان، خونابكش، نارنج پره، شانده، تازه آباد و رفتگی گازدار شدند.

منطقه تنیان از توابع بخش میرزا كوچك خان صومعه سرا در 15 كیلومتری غرب مركز این شهرستان، 25 هزار نفر جمعیت دارد.

شهرستان صومعه سرا با 132 هزار نفر جمعیت در 25 كیلومتری غرب رشت مركز استان گیلان واقع است. ك/3

ج*ص/604/508



:: برچسب‌ها: جزیره ,
:: بازدید از این مطلب : 401
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش خبرنگار ایرنا از مقر آژانس بین المللی انرژی اتمی، در این بیانیه برای نخستین بار گزارش داده شده كه در فاصله دو دور مذاكرات ایران و آژانس در تهران، سه ملاقات نیز در وین صورت گرفته و تفاهماتی بدست آمده است.

یكی از نكات جالب و تفاهمات طرفین این بوده است كه 'تقاضای دسترسی به پارچین طبق رویكرد 'موضوع به موضوع' تا بعد از نشست شورای حكام در ماه مارس به تعویق بیفتد.

اهمیت این تفاهم به این دلیل است كه در گزارش اخیر 'یوكیا آمانو' مدیركل آژانس بین المللی انرژی اتمی و همچنین بیانیه وی در نشست روز نخست شورای حكام، به آن اشاره ای نشده و این ادعا مطرح شده كه ایران اجازه دسترسی به پارچین را نداده است!.

بر اساس بیانیه نمایندگی ایران در آژانس، طرفین همچنین در وین توافق كردند كه 'اول متن مدالیته مورد توافق قرار گیرد و منعقد گردد و سپس بر اساس همین مدالیتی مورد توافق رویكرد موضوع به موضوع اجرا شود'.

ایران و آژانس تاكید كرده اند: 'رویكردی كه در این فرآیند وجود دارد موضوع به موضوع خواهد بود و مسایل فنی مرتبط با هم در یك موضوع طبقه بندی خواهد شد تا برای تسهیل كار رویكرد فشرده، موثر و نتیجه بخشی بدست آید'.

گفتنی است پیش از این ایران و آژانس تجربه موفقی در حل و فصل موضوعات داشتند.

طبق مدالیته یا برنامه عمل سال 2007 یا همان سند INFCIRC/711، شش موضوع 'آزمایشات پلوتونیوم' ، 'سانتریفوژهای پی یك و پی دو'، 'منشاء آلودگی'،'سند اورانیوم فلزی' ، 'پلونیوم 110' و 'معدن گچین' حل و فصل شد و ایران در این شش زمینه از آژانس گواهی گرفت.

این موضوع در بیانیه مطبوعاتی نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران در وین به عنوان سابقه مورد اشاره قرار گرفته است: 'پیرو مذاكرات سیاسی در سطح بالا، برنامه كاری (INFCIRC/711) برای روشن شدن مسایل باقیمانده از گذشته در تاریخ 27 اوت 2007 میان جمهوری اسلامی ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی توافق شد. در نتیجه همكاری بسیار فعالانه ایران، شش مسأله باقیمانده در تاریخ 2008 حل و فصل گردید و مدیر كل قبلی آن را به شورای حكام گزارش نمود'.

باوجود این واقعیت كه آژانس بین المللی انرژی اتمی تعهدات خود از جمله تحویل اسناد مربوط به «مطالعات ادعایی» را به ایران انجام نداده است، تهران ارزیابی خود را در یك سند 117 صفحه ای به آژانس ارائه داد. بنابراین برنامه كار خاتمه یافت ولی آژانس بر خلاف برنامه كار آن را اعلام نكرد.

در هر حال ایران یك بار دیگر با دعوت از تیم آژانس در تاریخ 30 اكتبر 2011 برای دیدار از ایران به منظور حل مسایل و خاتمه دادن به فرآیندی كه به نظر می رسد بی پایان است یك 'امتیاز تاریخی' را در اختیار گذاشت.

در بیانیه مطبوعاتی نمایندگی ایران آنگاه به دور نخست مذاكرات تهران و آژانس اشاره شده است.

در این مذاكرات كه در بهمن ماه در تهران برگزار شد، 'هرمان ناكارتس' معاون مدیركل ریاست هیات عالیرتبه آژانس را بر عهده داشت.

بر اساس بیانیه مطبوعاتی نمایندگی ایران در آژانس در نخستین دور مذاكرات كه در تاریخ (29ـ31 ژانویه 2012) برگزار شد، 'ایران و تیم آژانس متشكل از مقامات ارشد مذاكرات فشرده ای درباره چگونگی حل و فصل مسایل و اركان اصلی تعیین شده داشتند و آژانس و ایران پیش نویسهای متن خود را درباره رویكرد تدوین شده و مدالیتی برای جزئیات بعدی تبادل كردند'.

ناكارتس معاون مدیر كل بعد از بازگشت از سفر سه روزه اول خود به ایران گفت كه تهران و آژانس درباره حل مسایل باقی مانده درباره موضوع هسته ای توافق كردند.

وی همچنین با بیان اینكه سفر خوبی به تهران داشته است، تصریح كرد: طرفین متعهدند مسایل باقی مانده را حل كنند.

اما بیانیه مطبوعاتی نمایندگی ایران در آژانس بخش مهمی دارد كه به توافقات ایران و آژانس در وین اشاره كرده و در گزارش آمانو مغفول مانده است.

در حقیقت می توان گفت مذاكرات ایران و آژانس در یك ماه گذشته ، سه دور و نه دو دور برگزار شده است. دو دور در تهران و یك دور هم در وین.

در گزارش نمایندگی ایران در آژانس آمده است كه 'به منظور تسهیل دو دور مذاكره در تهران، سه ملاقات در وین در تاریخ (15 ـ 17 فوریه 2012) انجام شد و تفاهمات زیر بدست آمد:

ـ رویكردی كه در این فرآیند وجود دارد موضوع به موضوع خواهد بود و مسایل فنی مرتبط با هم در یك موضوع طبقه بندی خواهد شد تا برای تسهیل كار رویكرد فشرده، موثر و نتیجه بخشی بدست آید.

ـ آژانس اعلام كرد كه همه مسایل باقیمانده منحصراً در سند GOV/2011/65 می باشد كه در فهرست اولویت بندی موضوعات/دسته ها در دومین پیش نویس مدالیتی ارائه خواهد شد.

ـ در این زمینه مواردی از قبیل توسعه چاشنی انفجاری، ابتكار انفجار در سطح بالا و آزمایش هیدرودینامیك كه در اصل آژانس پیشنهاد داده بود كه جزو موضوع شماره 2 قرار بگیرد توافق شد كه در موضوع اول جای بگیرد. بنابراین موضوع شماره 1 شامل 5 مسأله می شد.

ـ توافق شد كه آژانس اسنادی را كه نشان می دهد ایران فعالیتهای ادعا شده در مورد هر یك از موضوعات را انجام داده است تحویل دهد.

ـ توافق شد كه اول متن مدالیته مورد توافق قرار گیرد و منعقد گردد و سپس بر اساس همین مدالیتی مورد توافق رویكرد موضوع به موضوع اجرا شود.

ـ توافق شد كه آژانس سوالات خود را درباره موضوع شماره 1 (5 مسأله) آماده نماید و آنها را در ملاقات بعدی (در تاریخ 20ـ21 فوریه) به ایران ارائه دهد تا راه را برای اجرای موثر كار هموار نماید.

ـ ایران با درخواست آژانس برای تهیه اظهار نامه ابتدایی درباره ضمیمه گزارش مدیر كل (GOV/2011/65) در ملاقات بعدی (20ـ21 فویه) موافقت كرد.

ـ همچنین توافق شد كه اگر چه آژانس سوالات خود را درباره موضوع شماره 1 ارائه خواهد داد اما تقاضای دسترسی به پارچین طبق رویكرد موضوع به موضوع تا بعد از نشست شورای حكام در ماه مارس به تعویق بیافتد.

ـ ایران آمادگی خود را در راستای اثبات حسن نیت مبتنی بر همكاری فعال برای برداشتن گامهای عملی از جمله ارائه دسترسی در مورد دو مسأله موضوع شماره 1 یعنی توسعه چاشنی انفجاری و ابتكار انفجار در سطح بالا اعلان كرد.

در ادامه گزارش نمایندگی ایران در آژانس به توافقات دور بعدی مذاكرات در تهران اشاره شده است.

گفتنی است ریاست هیات عالیرتبه آژانس در این مذاكرات را نیز ناكارتس معاون مدیركل برعهده داشت.

بر اساس گزارش نمایندگی ایران در این مذاكرات كه در تاریخ (20ـ21 فوریه) برگزار شد ، بر اساس متن مدالیتی كه آژانس پیشنهاد داده بود گامهای زیر به ترتیب پیش بینی شد:

1ـ توافق بر سر مدالیتی

2ـ ایران اظهار نامه ابتدایی خود را در مورد ضمیمه گزارش GOV/2011/65 ارائه نماید.

3ـ آژانس همه سوالات مربوط به موضوع شماره 1 (5 مسأله) را ارائه كنــد و اسنادی را كه نشان می دهند فعالیتهای ادعایی را ایران اجرا كرده است تحویل دهد.

4ـ ایران به سوالات آژانس پاسخ خواهد داد.

5ـ آژانس پاسخها را مرور و تحلیل خواهد كرد و درباره همه اقدامات كه در مورد موضوع شماره 1 (5 مسأله) باید انجام شود با ایران به مذاكره خواه پرداخت.

6ـ آژانس اجرای اقدام (یا اقدامات) مربوط به یكی از مسایل موضوع شماره 1 را طبق رویكرد موضوع به موضوع درخواست خواهد نمود.

در گزارش نمایندگی ایران در آژانس كه برای آگاهی افكار عمومی منتشر شده آمده است: 'علی رغم توافقی كه در وین شد و حتی بر خلاف متن آژانس ، تیم آژانس بر اساس دستور مدیر كل خواستار دسترسی به پارچین شد'.

در این گزارش یادآوری شده كه پارچین در سال 2005 دوبار توسط آژانس بازدید شده است و متعاقب آن، معاون سابق مدیركل اعلام داشت كه موضوع خاتمه یافت و بخشی از تاریخ خواهد شد و مدیركل سابق آن را به شورای حكام گزارش نمود.

نمایندگی ایران در آژانس خاطرنشان كرده است: 'با توجه به این واقعیت كه پارچین یك سایت نظامی است دسترسی به سایت یك فرآیند زمان بر می باشد و بطور مكرر نمی توان اجازه داد. در پرتو این سابقه و بر اساس اینكه از آژانس خواسته شده است همه مسائل مربوطه را همچون آزمایشات هیدرو دینامیك را با هم یكی نماید، متعاقبا یكبار دیگر اجازه دسترسی داده خواهد شد. این فرآیند می تواند بطور واضح زمانی كه توافق بر روی مدالیته حاصل شود، شروع گردد'.

در ادامه گزارش نمایندگی ایران در آژانس آمده است: 'علی رغم این واقعیت كه مدالیته نهایی نشده بود اما ایران در راستای نشان دادن حسن نیت مبتنی بر همكاری فعال، تصمیم گرفت اظهار نامه اولیه خود را در خصوص ضمیمه گزارش مدیركل ارائه نماید. این یكی از اقدامات مورد انتظار در پیش نویس مدالیته ارائه شده توسط آژانس بود'.

در این گزارش تصریح شده است: 'آژانس برای ارائه كلیه سوالات در خصوص موضوع شماره 1 ( 5 مسأله مربوطه) آماده نبود و تنها در خصوص پارچین و كارشناس خارجی سوال نمود. آژانس هیچ سند یا توضیحی در خصوص این سوالات ارائه نكرد'.

نكته مهمی كه در بیانیه مطبوعاتی نمایندگی ایران در آژانس به آن اشاره شده این است كه 'ایران مجددا آمادگی خود را برای اتخاذ اقدامات عملی شامل اجازه دسترسی در خصوص دو مسأله در موضوع شماره 1 یعنی توسعه چاشنی و ابتكار انفجار در سطح بالا برای حل وفصل این دو موضوع اعلام نمود اما تیم آژانس آن را به دلیل دستور مدیركل برای بازگشت به وین، نپذیرفت.

با این حال هر دو طرف بحث فشرده ای در خصوص مدالیته برای كار در خصوص ادعاها داشتند، توافقات در بخشهای زیادی حاصل شد اما به دلیل بازگشت برنامه ریزی شده تیم به وین و ضیق وقت، متن نهایی نشد'.

در پایان بیانیه مطبوعاتی نمایندگی ایران در آژانس توصیه ای هم به اعضای شورای حكام شده و آمده است: 'جمهوری اسلامی ایران قبلا تصمیم خود را برای كار با آژانس به طریقی حرفه ای برای حل و فصل ادعاهای باقیمانده با هدف اینكه به افكار عمومی جهان ثابت شود كه فعالیتهای هسته اش صرفا برای اهداف صلح آمیز است، اتخاذ نموده است.

بنابر این از كلیه كشورهای عضو انتظار می رود كه از این فرآیند حمایت نمایند و از هرگونه اقدامی كه باعث تضعیف فضایی كه برای پیگیری یك نتیجه موفقیت آمیز مورد نیاز است اجتناب نمایند'.

1592

اروپام**1344



:: برچسب‌ها: سان فرانسیسکو , سیاه و سفید , پاریس ,
:: بازدید از این مطلب : 405
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش ایرنا به نقل از خبر روز دوشنبه منابع محلی، مقامات امنیتی در شھر گلگیت در پی حادثه دیشب كه به زخمی شدن سه نفر از جمله یك سرباز منجر شد، مقررات منع رفت و آمد برقرار كرده از مردم خواستند تا در خانه ھای خود باقی بمانند.

تجمع معترضان در شھر گلگیت به دنبال حلمه تروریستی هفته گذشته به یك اتوبوس حامل شیعیان در منطقه كوهستان كه به كشته شدن 18تن و مجروح شدن شمار دیگری از مسافران انجامید، در مقابل منزل یكی از قربانیان این حادثه صورت گرفت.

اكثر قربانیان این حادثه از سفر زیارتی در ایران به شھرھای خود از جمله ھنزہ، نگر و اسكردو باز می گشتند.

آخرین گزارش ها حاكیست اوضاع امنیتی در شھر گلگیت پس از كسب اطلاعات توسط نیروهای امنیتی دربارہ افراد مهاجم و برقراری قانون منع رفت و آمد، به حالت اولیه و آرام بازگشته است.

افراد مسلح ناشناس دیروز نیز به سوی معترضانی كه برای نشان دادن ھمبستگی خود با خانواده قربانیان حادثه حمله تروریستی در بخش 'بسین' شھر گلگیت تجمع كردہ بودند، آتش گشودند.

هم اكنون نیروھای امنیتی، پلیس و یگان ھای ضد تروریستی پاكستان برای مقابله با ھر گونه اقدام تروریستی، تدابیر شدید امنیتی را در شهر گلگیت برقرار كرده اند.

حمله تروریستی به شیعیان پاكستان خشم تمام شیعیان در این كشور را بر انگیخته است، بطوریكه گروه های شیعیان با محكوم كردن شدید آن، سه روز عزای عمومی در سراسر پاكستان اعلام و جمعه گذشته تحصن ها و راهپیمایی های اعتراض آمیز و گسترده ای در جای جای این كشور برپا كردند.

آساق ** 1095**1789**1479



:: برچسب‌ها: تصویر , واشنگتن , ابرها ,
:: بازدید از این مطلب : 517
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()