نوشته شده توسط : sadis

به گزارش روز شنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا ،این كنسرت در دوبخش اجرا خواهد شد كه بخش اول آن در فضای دستگاه شور، آوازهای ابوعطا و دشتی و بخش دوم در آواز اصفهان اجرا می‌شود.

در این اجرا 9 تصنیف از آثار بنان، مرتضی خان محجوبی، سالك اصفهانی، پرویز اصفهانی، نصرالله زرین پنجه و خالقی كه پیشتر در آلبوم موسیقی 'مایه ناز' منتشر شده بود اجرا خواهد شد.

'حریر شریعت زاده' نوازنده پیانو و 'بهنام معصومی' به عنوان نوازنده تنبك سالار عقیلی را در این كنسرت همراهی خواهند كرد.

موسیقی اجرایی در این فرم شباهت بسیاری به آثار موسیقایی 'مرتضی محجوبی' آهنگساز معاصر ایران دارد، وی با استفاده ربع پردهای موسیقی ردیف دستگاهی ایرانی در پیانو توانست به عنوان بنیانگذار این جریان از قابیلتهای پیانو برای اجرای موسیقی ایرانی بهره ببرد.

فراهنگ ** 9252**1588



:: برچسب‌ها: نیویورک ,
:: بازدید از این مطلب : 434
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش ایرنا و به نقل از خبرگزاری 'اوستا'، در این دیدار مناسبات 20 ساله تاجیكستان و سازمان ملل و دورنمای توسعه مناسبات میان دو طرف بررسی شد.

'رحمان' امروز (شنبه) دراین ملاقات ،از كمك های سازمان ملل متحد برای تحقق رشد در بخش های اجتماعی و اقتصادی تاجیكستان قدردانی كرد و گفت: حمایت ها و پشتیبانی های این نهاد بین المللی می تواند نقش موثری در پیشبرد اهداف توسعه ای این كشور داشته باشد.

هماهنگ كننده سازمان ملل متحد گفت: نهادهای مختلف این سازمان در 10 سال اخیر 600 میلیون دلار در قالب كمك های مختلف به این كشور پرداخت كردند.

'زویف' نقش این سازمان را در دستیابی تاجیكستان به صلح و ثبات، توسعه زیرساخت های اقتصادی و تلاش برای كاهش میزان فقر مهم و سازنده ارزیابی كرد.

مسوول برنامه توسعه سازمان ملل متحد در تاجیكستان از ادامه روند ارائه كمك های بشردوستانه به اقشار آسیب پذیر جامعه تاجیك خبر داد.

هم اكنون 22 نماینده از موسسه های وابسته به سازمان ملل متحد در مناطق مختلف تاجیكستان با بیش از 700 كارمند فعالیت می كنند كه این میزان بالاترین تعداد در قلمرو سابق اتحاد شوروی و اروپای شرقی است.

میزان كمك های مالی و فنی سازمان ملل به تاجیكستان در سال 2011 ، به 70 میلیون دلار رسید.

گفتنی است موسسه ها و نهادهای مختلف سازمان ملل در حال حاضر در بخش های كشاورزی، توسعه روستاها، صنایع دستی، آبرسانی، انرژی كوچك و غیره تاجیكستان فعالیت می كنند.

آساق**ه.ص**1558**5981



:: برچسب‌ها: مردم , نشان ,
:: بازدید از این مطلب : 440
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

.,.,

فردی که هفته گذشته دو آمریکایی را در افغانستان کشت نمی بایست مجوز تایید صلاحیت مقامات امنیتی را دریافت می کرد.

بی بی سی دریافته که مجموعه ای از اشتباهات امنیتی به تیراندازی در وزارت کشور و فرار ضارب منجر شده است. آنگونه که بلال سروری از کابل گزارش می دهد نگرانی زیادی درباره آینده همکاری های امنیتی ناتو وافغانستان وجود دارد.

تیراندازی در وزارت کشور افغانستان تازه ترین مورد در فهرستی بلند از حوادثی است که در آن نیروهای امنیتی افغانستان سر اسلحه خود را به روی نیروهای ائتلاف برگردانده اند. علیرغم تدابیر امنیتی پیچیده به نظر می رسد مقامات افغانستان برای متوقف کردن این افراد قدرتی ندارند.

نگرانی از این موضوع در میان مقامات آمریکایی و ناتو در حال حاضر چنان زیاد شده که حس اعتماد بین آنها و مقامات امنیتی نظامی افغانستان را به پایین ترین حد خود رسانده است. بسیاری نگرانند که رابطه بلندمدت استراتژیک دو طرف از این موضوع تاثیر بپذیرد.

اسناد وزارت کشور افغانستان نشان می دهد که عبدالصبور پیشتر دوبار توسط پلیس این کشور اخراج شده بود. یک بار به دلیل درگیری با همکارانش و بار دیگر به دلیل رفتار خشونت آمیز.

علیرغم این موضوع این فرد نهایتا توانسته برای بار سوم به استخدام نیروی پلیس دربیاید و در وزارت کشور مشغول به کار شود.

یکی از مقامات ارتش آمریکا در افغانستان که بسیار از این موضوع ناراحت است می گوید: "این فرد اصلا نباید افسر نیروی امنیتی می شد و نباید تاییدیه امنیتی می گرفت"

تقریبا هر هفته در یک حادثه سربازان افغان اسلحه خود را به سوی همتایان غربی خود می گیرند.

پیش از حادثه وزارت کشور،دو سرباز آمریکایی به ضرب گلوله یک افسر ارتش ملی افغانستان در تظاهراتی در پایگاه ناتو در ننگرهار کشته شدند.

روز پنجشنبه نیز دو سرباز آمریکایی دیگر در جنوب این کشور به ضرب گلوله کسانی کشته شدند که به گفته ناتو لباس متحدالشکل ارتش افغانستان را به تن داشتند.

درحقیقت در سال های اخیر بیش از ۷۰ نیروی ناتو به دست همتایان افغان خود کشته شده اند. اتفاقی که به عقیده برخی دیپلمات ها نهایتا به بی اعتمادی جبران ناپذیری بین دوطرف منجر شده است.

اگرچه جان آلن فرمانده آمریکایی ناتو می گوید هنوز هم حاضر است پای پیاده و بدون اسلحه وارد وزارت کشور افغانستان شود، کمتر سرباز ناتویی در این منطقه یافت می شود که چنین اعتمادی به همتایان افغان خود داشته باشد. برخی سربازان افغان هنوز هم پیام های تبلیغاتی طالبان را روی گوشی های موبایل خود دریافت می کنند.

حقیقت آن است که درحال حاضر هرگاه نیروهای ناتو با همتایان افغان خود جایی حاضرند احساس ناراحتی و ناامنی می کنند و تحقیقی که بی بی سی درباره تیراندازی در وزارت کشور انجام داده دلیل این امر را مشخص می کند.

مدارک وزارت کشوری که بی بی سی به آن دست یافته نشان می دهد که مراحل گزینش و استخدام نیروهای ارتش و امنیت افغانستان بسیار معیوب است و هر تلاشی برای بهبود این پروسه به شدت زمانبر و دشوار است.

به گفته یک مقام ارشد اداره امنیت ملی چند ایراد امنیتی جدی در این روند وجود دارد: " اولین اقدامی که در چنین شرایطی انجام می شود قرق کردن ساختمان و نگه داشتن تمام افراد از جمله شاهدین عینی است. اما در حادثه اخیر چنین کاری انجام نشد."

همین مسئله باعث شده که قاتل بتواند از سه حایل امنیتی وزارت کشور بگذرد و فرار کند.

روند استخدام نیروهای امنیتی نیز به شدت مشکل دارد. بسیاری از داوطلبان کار، هویت های جعلی، امضاهای جعلی و رابطهای جعلی دارند.

پرسش اینجاست که چند عبدالصبور دیگر ممکن است در میان سربازهای افغان باشد؟

رفتار خشونت آمیز

مدارکی که بی بی سی به دست آورده چندان اطمینان بخش نیست. این اسناد نشان می دهند که عبدالصبور دوبار به دلیل بدرفتاری توسط پلیس ملی افغانستان اخراج شده است.

یک افسر تحقیق می پرسد: "با این وضع چطور حاضر شدند برای کار در وزارت کشور تاییدیه امنیتی به او بدهند؟ چه کسی این تاییدیه را به او داده و اجازه داده در این پست حساس مشغول به کار شود؟"

این پرسشی است که احتمالا بی جواب می ماند. در حال حاضر وزارتخانه های مختلف افغانستان تلاش می کنند تقصیر را گردن یکدیگر بیاندازند.

برخی از اقوام عبدالصبور معتقدند او که بعد از بازگشت از مدرسه ای مذهبی در پاکستان آبدارچی وزارتخانه بوده و از حمایت حنیف اتمر وزیر کشور سابق برخوردار بوده است.

به گفته منابعی در وزارت کشور وقتی عبدالصبور در سال ۲۰۰۷ برای پیوستن به نیروی پلیس ابراز علاقه کرد دستیاران ارشد آقای اتمر ضامن های اصلی او بوده اند.

آقای اتمر هرگونه رابطه با عبدالصبور را انکار می کند و می گوید او بعد از چهار ماه کار در وزارتخانه او اخراج شده است. به گفته آقای اتمر اولویت اصلی باید یافتن کسی باشد که او را دوباره استخدام کرده و بر سر چنین کار حساسی گمارده است.

چنین روابط و شرایطی که در آن سوابق افراد جویای کار درست بررسی نمی شود در وزارتخانه های دولت افغانستان معمول است.

دیپلمات های غربی می گویند این مشکل تنها زمانی حل می شود که پارتی بازی فساد و روابط شخصی در افغانستان از میان برود.

به گفته این مقامات در عین حال جنگ پنهان بین اداره امنیت ملی، که سازمان جاسوسی کشور است و وزارت دفاع افغانستان نیز باید حل شود.

مقامات افغان و غربی می گویند"شیرین آقا" فرمانده نیروهای امنیتی وزارت کشور مسئول استخدام عبدالصبور بوده است. به گفته این مقامات شیرآقا از بستگان سببی بسم الله خان وزیر کشور است.

اما صدیق صدیقی می گوید این فرد هیچ ارتباط سببی با وزیر کشور ندارد.

اگرچه عبدالصبور تنها محافظ و راننده شیرآقا بوده، اجازه داشته به اغلب بخش های حساس وزارتخانه رفت و آمد کند. جایی که حملات شبانه، عملیات ضد تروریستی و مبارزه با قاچاق برنامه ریزی و کنترل می شده است.

یک مقام غربی می گوید: "دردناک است اما مجموعه ای از مشکلات دیرینه و اشتباهات جدی امنیتی به ورود عبدالصبور به وزارت کشور منجر شده است. این شیوه ای است که با کمال تاسف در سراسر کشور تکرار می شود."

."



:: برچسب‌ها: مربع , دختر , مکزیک ,
:: بازدید از این مطلب : 444
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش ایرنا 'امریش سینگ گاوتام' روز شنبه درگفت وگو با ایرنا افزود: هند اعمال تحریمهای اروپا و آمریكا علیه ایران را غیرقانونی دانسته و از آن تبعیت نمی كند.

وی ضمن بی اهمیت خواندن صحبتهای 'هیلاری كلینتون 'مبنی بر اینكه آمریكا با هند گفت و گوهای جدی و صریحی در باره نفت ایران انجام داده، افزود: هند كشور مقتدری است و برای تامین منافع خود اقدام می كند.

این مقام هندی تاكید كرد: تحریمهای تحمیل شده بر ایران از سوی كشورهایی خاص را رد می كنیم و به واردات نفت از این كشور ادامه می دهیم.

گاوتام ادامه داد: البته ما با آمریكا هم روابط خوبی داریم اما این روابط خوب به بهای كاهش رابطه با ایران تمام نمی شود.

وی با اشاره به اینكه روابط نزدیك میان هند و ایران نه تنها برای دو كشور سودآور، بلكه برای منطقه مفید است، گفت: هیچ فشار سیاسی ما را وادار نمی كند كه این روابط را كاهش دهیم.

این مقام هندی با اشاره به برنامه هسته ای ایران گفت: ایران معاهده ان.پی.تی را به امضا رسانده و حق انجام فعالیتهای صلح آمیز هسته ای را دارد.

معاون پارلمان دهلی ضمن بیان مخالفت خود با استفاده از نیروی نظامی علیه ایران، از جامعه بین المللی خواست تا این موضوع را از طریق گفت و گو و روندی كه به حق حاكمیت ایران احترام بگذارد حل كند.

آساق ** 589**1577



:: برچسب‌ها: دوچرخه , دریا , خام ,
:: بازدید از این مطلب : 451
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

'رستم شاہ مھمند' امروز شنبه در گفت وگو با ایرنا گفت: گروہ ھای وابسته به ایالات متحدہ آمریكا در پاكستان با ایجاد حملات تروریستی درپی بی ثبات كردن اوضاع امنیتی این كشور ھستند.

وی تاكید كرد: این اقدامات تروریستی و كشتن مردم بیگناه نابخشودنی و از سوی مراجع امنیتی و قضایی قابل پیگیری است.

حمله تروریستی اعضای گروہ غیر قانونی جندا... به سه دستگاہ اتوبوس مسافربری در منطقه 'كوھستان' در ایالت 'خیبر پختونخوا'ی پاكستان به كشته شدن 18 نفر و زخمی شدن 9 نفر از شیعیان منجر شد.

اكثر قربانیان این حادثه از سفر زیارتی به ایران به شھرھای خود از جمله ھنزہ، نگر و اسكردو باز می گشتند.

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، حادثه تروریستی حمله به مسافران ایالت گلگیت و بلتستان پاكستان را كه به شهادت و مجروح شدن تعدادی از شیعیان این ایالت منجر شد، محكوم كرد.

رستم شاہ مھمند در ادامه گفت و گو با ایرنا تصریح كرد: بیانیه دستگاہ دیپلماسی جمھوری اسلامی درست و بر اساس منطق است.

وی افزود: سخنان سخنگوی وزارت خارجه ایران در واقع برای آگاہ كردن مسلمانان و مردم جهان از توطئه دشمنان اسلام در ایجاد تفرقه و اختلاف بین فرق مسلمان و اشارہ به ھوشیار بودن برابر اقدامات و طرح ھای شیطانی آمریكا و رژیم اسراییل است.

این كارشناس مسائل بین المللی در پاكستان معتقد است: سازمان ھای وابسته به ایالات متحدہ آمریكا از اھمیت و موقعیت استراتژیك شھر گلگیت پاكستان مطلعند، به ھمین دلیل به اتوبوسی كه به طرف این شھر در حركت بود، حمله كرده اند.

وی تصریح كرد: گلگیت مسیر پیونددهنده چین و پاكستان است و قطعا بی ثباتی در این شھر بر امور تجاری چین و پاكستان تاثیرگذار خواھد بود.

رستم شاہ مھمند با اشاره به اینكه مسوولان این حمله بطور كامل از عواقب مخرب و كلی این حادثه با خبر بوده اند، گفت: ھر یك از گروہ ھای تروریستی حاضر در پشت صحنه این حمله یقینا از گروہ بلك واتر آمریكا و دیگر گروہ ھای وابسته به این كشور پشتیبانی و حمایت می شوند.

آصف علی زرداری رییس جمهوری پاكستان در پیامی ضمن محكومیت شدید این حمله تروریستی، خواستار شناسایی و بازداشت عوامل این جنایت شد و 'رحمان ملك' وزیر كشور پاكستان نیز با توجه به این دستور، با ابلاغ دستور العملی به سازمان ھای امنیتی و اطلاعاتی این كشور، خواستار تھیه و ارائه گزارشی كامل از این حادثه در روزھای آینده شد.

حمله تروریستی به شیعیان پاكستان، خشم تمامی شیعیان در این كشور را بر انگیخت بطوریكه گروه های شیعیان در پاكستان در اطلاعیه هایی ضمن محكوم كردن آن، سه روز عزای عمومی اعلام و دیروز جمعه، پس از نماز جمعه در سراسر پاكستان راهپیمایی هایی اعتراضی علیه كشتار شیعیان برپا كرده و شعارهای ضد آمریكایی سر دادند.

آساق ** 1095**1479



:: برچسب‌ها: سفر , سان ,
:: بازدید از این مطلب : 434
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

مسعود داوودی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: البته برخی از افراد به دلیل داشتن ابروهای بسیار كم پشت، تمایل به كاشت ابرو دارند تا از نظر روحی و روانی اعتماد به نفس لازم را در ارتباطات اجتماعی به دست آورند.

داوودی اضافه كرد: یكی از مشكلاتی كه در كاشت ابرو وجود دارد این است كه رشد طولی ابروهای كاشته شده از آن جهت كه از خط رویش موی سر گرفته شده است، بیشتر از موهای ابرو است.

این متخصص پوست و مو اضافه كرد: افرادی كه اقدام به كاشت ابرو می كنند باید مدام ابروهای خود را قیچی كنند.

داوودی با بیان اینكه به دلیل حساسیت در كاشت موهای ابرو هر فردی كاندید مناسبی برای این نوع جراحی نیست، گفت: انجام كاشت ابرو در افراد باید با نظر پزشكان متخصص صورت گیرد.

داوودی اضافه كرد: از نظر ظاهری تفاوت هایی بین ابروی فرد و ابروهای كاشته شده دیده می شود چرا كه در هیچ كجای بدن مویی وجود نداردكه كاملا شبیه موی ابرو باشد بنابراین موهای كاشته شده از لحاظ مشخصات ظاهری مانند رنگ، ضخامت، میزان رشد و غیره با موهای قبلی ابرو فرق می كند.

وی با بیان اینكه موهای كاشته شده بیشتر از موهای طبیعی ابرو رشدكرده و باید بطور مرتب كوتاه شود، گفت: با وجود استفاده از لوازم بسیار ظریف و میكروسكوپیك برای كاشت ابرو، فاصله موهای كاشته شده بیشتر از موهای طبیعی ابرو خواهد بود.

اجتمام**9105**1569**



:: برچسب‌ها: نشان , د ,
:: بازدید از این مطلب : 449
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش خبرگزاری ها، 'جروم والكه' دبیر كل فیفا در این باره گفت: 200 باشگاه اروپایی خواستار سهم بیشتری از مسابقات 2014 هستند اما توافق ما بر سر 70 میلیون دلار است و آن را افزایش نخواهیم داد.

این باشگاه ها می خواهند فیفا نیز همانند اتحادیه باشگاه های اروپا (یوفا) سهم آنها را از برگزاری مسابقات بیشتر كند.

یوفا به آنها وعده داده است در ازای ترخیص بازیكنان برای شركت در مسابقات یورو 2012 به هر كدام 73 میلیون دلار بدهد.

9126**1553



:: برچسب‌ها: آسیا , سیاتل , دره عمیق و باریک ,
:: بازدید از این مطلب : 402
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش ایرنا، حضور یك وزیر ارشد دولت جمهوری خلق چین در مراسم روز ملی جمهوری اسلامی ایران در پكن و اظهارات وی نشان از اوج همدلی و همراهی دو كشور در عرصه های مختلف در روابط دو جانبه ، چند جانبه و بین المللی در شرایط خاص جهانی دارد.

آقای ' ین وی مین' وزیر منابع انسانی چین و میهمان ویژه در مراسم باشكوه سی وسومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران گفت:' ما بر این باوریم، ایران در سایه رهبری حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی به دستاورهای بیشتری در عرصه های مختلف دست خواهد یافت '.

وی كه به همراه 'جایجون '، معاون وزیر خارجه چین در جمع كثیری از سفیران ، دیپلمات ها و شخصیت ها برجسته چینی و خارجی در محل سفارت ایران حضور یافته بود، دستاوردهای عظیم ملت و دولت ایران در عرصه های مختلف علمی ، صنعتی ، دفاعی و فن آوری را ستود.

وی جمهوری اسلامی ایران را یك كشور با ثبات طی بیش از سه دهه پس از پیروزی انقلاب اسلامی دانست و اظهار داشت: ثبات ایران باعث شكوفایی در زمینه های گوناگون از جمله اقتصادی ، دفاعی و فن آوری شده است .

این مقام ارشد چینی ضمن تبریك فرا رسیدن سی و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران به ملت و دولت كشورمان گفت: روابط چین و ایران به خصوص در سال های اخیر از رشد سریعی برخورار بوده به طوری كه امسال حجم مبادلات تجاری دو كشور به بیش از 45 میلیارد دلار رسید.

از دیدگاه ' مهدی صفری ' ، چشم انداز مناسبات دوكشور در همه زمینه ها ' امیدواركننده و روشن ' است.

وی در مقاله ای به مناسبت چهلمین سالگرد برقراری روابط رسمی ایران و چین كه در سال 1390 گرامی داشته شد، نوشت: دو كشور باید در كنار یكدیگر جبهه واحدی را در جامعه بین المللی برای جلوگیری از انحصارگرایی برخی قدرت های متكبر و خودخواه ایجاد كنند.

صفری با تاكید بر اینكه ایران می تواند 'متحد قابل اتكایی' برای چین باشد، اظهارداشت: این دو كشور مستقل در جامعه بین الملل، با اعتقاد به اصول سازنده ای كه بر حفظ و پاسداری از صلح دارند، می توانند به عنوان منادیان احترام به عزت و كرامت انسانی در كنار هم باشند.

از دیدگاه سفیر ایران در چین وجود منافع، برخورداری طرفین از منافع مشترك، اعتماد به مشاركت دوجانبه، اراده مشترك برای توسعه روابط و ایجاد ساز و كار كارآمد و موثر برای پیشبرد روابط پنج عامل مهم در رشد و توسعه همكاریهای فیمابین است.

این در حالی است كه از دیدگاه ' یو هانگ یانگ' سفیر چین در ایران نیز روابط تهران - پكن مبتنی بر اعتماد متقابل است.

وی در اواخر آذر ماه 90 هنگامی كه به اهواز سفر كرده بود در جمع خبرنگاران گفت: چین و ایران از دیدگاه های مشترك و روابط دوستانه ای برخوردار هستند كه در حال گسترش است.

یانگ تاكید كرد: این اعتماد متقابل و دیدگاههای مشترك و دوستانه موضوعی بسیار مهم در تعاملات دو طرف محسوب می شود كه در سایه حمایت رهبران ایران و چین به دست آمده است.

ایران و چین در شانزدهم اوت سال 1971 میلادی به طور رسمی روابط دوجانبه خود را برقرار كردند و اكنون بعد از گذشت 40 سال دوكشور گام های محكمی را در راستای تحقق روابط استراتژیك برداشته اند.

حجم مبادلات تجاری ایران و چین در سال 1389 شمسی به حدود 30 میلیارد دلار رسید اما این رقم در سال 1390 به 45 میلیارد دلار افزایش یافته است.

بر اساس یادداشتهای تاریخی، مناسبات ایران و چین به سال 200 قبل از میلاد باز می گردد. دورانی كه دو كشور مراودات فرهنگی و همكاریهای تجاری با یكدیگر داشته اند.

این مناسبات در دوران معاصر نیز به فراموشی سپرده نشده و همواره روند توسعه فزاینده را تجربه كرده است.

برای نمونه اكنون چین از ایران روزانه بیش از 500 هزار بشكه نفت وارد می كند و روزنامه ' چاینا دیلی' بتازگی نوشت كه این رقم می تواند بیشتر شود.

ایران از اصلی ترین تامین كنندگان نفت و گاز چین بوده و بر اساس آمار ،ایران سومین صادر كننده بزرگ نفت به چین است و در مقاطعی چین 80 درصد از نفت، مواد شیمیایی و پتروشیمی و معدنی را از ایران وارد كرده است.

ایران اكنون 11 تا 14 درصد از نفت مورد نیاز سالانه چین را تامین می كند، شركتهای چینی نیز در بخش انرژی ایران بسیار فعال هستند و به عنوان نمونه شركت ملی نفت چین در میادین نفت و گاز طبیعی ایران، حضور جدی دارد.

در سال 2004 میلادی توافقنامه ای را دو كشور امضا كردند كه بر اساس آن چین به مدت 30 سال 270 میلیون تن گاز طبیعی از ایران وارد می كند. ارزش این قرارداد 70 میلیارد دلار اعلام شد.

شركت ملی نفت چین در سال 2007 نیز دو قرارداد نفت و گاز به ارزش پنج میلیارد و 600 میلیون دلار با ایران امضا كرد.

چین ایران را یك شریك دایم برای مبادلات و منبع مهم تامین كننده انرژی می داند.

در عرصه سیاسی نیز چین و ایران در سازمانهای بین المللی از جمله سازمان ملل، سازمان همكاری شانگهای و مجمع عمومی همكاری نزدیك دارند.

چین در سال 1390 بارها در عرصه های بین المللی از جمله سازمان ملل و آژانس انرژی اتمی از حق ایران برای پیشبرد فعالیتهای صلح آمیز هسته ای حمایت و برگفت و گوها، رایزنی و دیپلماسی برای حل مشكلات تاكید كرده است.

مخالفت های جدی چین با تحریم های یك جانبه آمریكا در سال 1390 یكی از تصمیمهای مهم این كشور بود كه نشان داد دولتمردان آن كه بر محور 'بی طرفی' و 'رعایت عدالت' در صحنه بین الملل تاكید دارند؛ خود نیز به آن عمل می كنند.

از نظر كارشناسان سیاسی، دولت و ملت چین در سال 1390 زمانی كه بحث تحریم و فشار غرب به خصوص آمریكا به ایران بالا گرفت و صحبت از تحریم نفت شد، پیام مهمی برای جهانیان ارسال كردند.

چین به طور رسمی اعلام كرد به ائتلاف ضد ایرانی نمی پیوندد.

'هونگ لی' سخنگوی وزارت خارجه چین در این رابطه در جمع خبرنگاران داخلی و خارجی در پكن بارها تاكید كرد: قراردادهای ما با ایران قانونی است و تحریم را قبول نداریم.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین با تاكید بر مخالفت پكن با تحریم نفتی ایران خاطر نشان كرد: چین به ائتلاف آمریكا و متحدانش علیه ایران نمی‌پیوندد.

وی تاكید كرد: چین مانند خیلی از كشورهای دیگر است. پیمانهای ما با ایران كاملا صادقانه و قانونی است.

در روزهای اوایل دی ماه امسال نیز معاون وزیر امور خارجه چین در سفر دو روزه ای كه به تهران داشت با مقام های ایرانی درباره مسایل مهم منطقه ای و جهانی ازجمله تنش آفرینی های آمریكا بحث و تبادل نظر كرد.

'جایجون' به دعوت ' عباس عراقچی' معاون آسیا و اقیانوسیه وزارت امور خارجه كشورمان و به منظور برگزاری كمیته مشورتی دو كشور به تهران سفر كرد.

وزیر امور خارجه ایران در دیدار مقام چینی، با اظهار خرسندی از روند رو به رشد روابط دو كشور در زمینه های مختلف ابراز امیدواری كرد كه مناسبات تهران - پكن بیش از پیش گسترش یافته و دو كشور شركای قابل اعتمادی برای یكدیگر باشند.

معاون وزیر امورخارجه چین نیز ضمن ارزیابی مثبت از روابط دو كشور بخصوص در زمینه های اقتصادی و لزوم بهره گیری از همه ظرفیتها برای توسعه این روابط،‌‌‌‌ اظهار امیدواری كرد كه با استمرار رایزنی میان مقامات دو كشور مناسبات بیش از پیش گسترش یابد.

طرف چینی همچنین با اشاره به فعالیت هسته ای ایران، ضمن رد هرگونه فشار و تحریم علیه جمهوری اسلامی ، گفت وگو را تنها راه حل این موضوع ذكر كرد.

كارشناسان معتقدند، اولین اصل برای تعمیق روابط، داشتن اراده است و این اصل را مقامهای عالی ایران و چین در سال 1390 بیش از گذشته مورد توجه قرار داده و به نمایش گذاشتند.

دو كشور رسیدن به مبادلات تجاری تا 100 میلیارد دلار در سال را هدف گذاری كرده اند و كارشناسان ،‌ سرمایه گذاری را یكی از فرصت های مناسب برای توسعه همه جانبه روابط می دانند.

ایران در آبان ماه امسال با حضور در نمایشگاه سرمایه گذاریهای پكن، زمینه های سرمایه گذاری و فرصتهای زیادی را در مقابل سرمایه گذاران چینی باز كرد.

فرصت هایی در زمینه معادن، صنایع سبك و سنگین و صنایع فلزی و غیرفلزی، فولاد سازی، حمل و نقل جاده ای و ایجاد نیروگاههای تولید برق و انواع انرژی های سنتی و نو و تجدید پذیر ازجمله مواردی بود كه در غرفه های ایران برای طرفهای چینی ارائه شد.

دو كشور در سال 1390 همچنین در حوزه فرهنگی نیز برنامه هایی را طراحی كردند كه از آن جمله می توان به شركت در جشنواره موسیقی 'شن جن ' و جشنواره های فیلم و هفته فرهنگی در پكن و تهران اشاره كرد.

اعزام یك هیات رسانه ای ویژه برای برنامه های گردشگری ، امضای توافقنامه چاپ و نشر آثار نفیس دو كشور و حضور فعال چین در نمایشكاه كتاب تهران و استقبال از غرفه های ایران در نمایشكاه كتاب پكن در شهریور سال 1390 از جمله رویدادهای فرهنگی بین دو كشور بود.

امضای توافقنامه گردشگری و قرار گرفتن نام ایران در مقاصد گردشگری چین نیز از جمله دستاوردهای مهم بین دو كشور در سال 1390 محسوب می شود.

از 15 ماه اگوست ( 24 مرداد ماه ) ایران به طور رسمی در فهرست مقاصد گردشگری چین قرار گرفت و در دیدار ' روح الله احمد زاده ' معاون رییس جمهوری و رییس وقت سازمان گردشگری ایران با وزیر گردشگری چین در مهرماه امسال طرفین بر اجرای آن تاكید كردند.

'شائو چیوی'وزیر گرشگری چین در این دیدار، ایران را كشوری جذاب و باثبات خواند و گفت: ما سفر گردشگران چینی به ایران را تشویق می كنیم.

اما تشكیل نخستین كمیسیون فرهنگی بین ایران و چین در آخرین روزهای بهمن ماه امسال از نگاه بسیاری از كارشناسان و ناظران ، مهمترین رویداد فرهنگی در واپسین روزهای سال 1390 بود.

رایزن فرهنگی ایران ضمن تقدیر از عزم دولتمردان چین برای توسعه روابط فرهنگی با جمهوری اسلامی ایران در این زمینه می گوید: دو تمدن كهن آسیا بیش از هر زمانی نیازمند گسترش مناسبات فرهنگی هستند.

'حسین جلیلوند' در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا، تشكیل نخستین كمیسیون مشترك فرهنگی بین ایران و چین را نقطه عطفی در روابط دو كشور دانست.

وی با مطلوب توصیف كردن دستاوردهای سفر یك هیات فرهنگی ایران به چین در اواخر بهمن ماه امسال، گفت: دعوت دولت چین از هیات ایرانی و برنامه ریزی مناسبی كه برای این دیدار انجام شده بود، نشان از اهمیت توسعه روابط دو كشور در زمینه های فرهنگی و رساندن آن به سطح عرصه های سیاسی و اقتصادی دارد.

یك هیات فرهنگی ایران متشكل از مقام ها و كارشناسان وزارتخانه های ارشاد و فرهنگ اسلامی، امور خارجه و علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی همزمان با تشكیل نخستین كمیسیون مشترك ایران و چین ضمن سفر به پكن، با مقام های این كشور دیدار و گفت وگو كردند.

جلیلوند امضای تفاهم نامه فرهنگی بین ایران و چین را مهم خواند و تاكید كرد: طرف چینی از جمله 'چای وو' وزیر فرهنگ چین اهتمام ویژه ای به توسعه روابط با ایران دارد و وقت زیادی نیز به دیدار با هیات ایرانی اختصاص داد.

وی با اشاره به تصمیم مقام های دو كشور برای ایجاد مراكز فرهنگی در تهران و پكن گفت: مراكز فرهنگی با مسوولیت دولتی می توانند با برنامه ریزی های دقیق، گام موثری در توسعه روابط دوجانبه براساس تاریخ و فرهنگ مشترك و شناسایی علایق و سلیقه های دو ملت بردارند.

رایزن فرهنگی ایران در چین پیش بینی كرد ایران و چین در نیمه دوم سال 1391 قرارداد ایجاد مراكز فرهنگی را با یكدیگر امضا كنند.

جلیلوند در ادامه این مصاحبه با اشاره به اینكه روابط تهران - پكن در عرصه های سیاسی و اقتصادی در سال های اخیر رشد قابل ملاحظه ای داشته است، تصریح كرد: دولتمردان دو كشور اكنون بیش از پیش دریافته اند كه تحكیم این روابط نیاز به تعمیق مناسبات فرهنگی نیز دارد.

وی افزود: تفاهم نامه فرهنگی كه بین ایران و چین امضا شد، زمینه های گسترش همكاری های دو كشور را در خود گنجانده و اجرای آن در گسترش مبادلات فرهنگی و شناخت ملت ها از یكدیگر تاثیر خوبی خواهد داشت.

دیدگاه معاون وزیر فرهنگ چین نیز بر توسعه روابط كشورش با جمهوری اسلامی ایران در همه زمینه ها است.

' یانگ جی جین' (Yang Zhi Jin) در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا ، برگزاری نخستین كمیسیون مشترك فرهنگی ایران و چین در شهر پكن را یك رویداد تاریخی و مهم خواند.

وی نتایج این نشست و گفت و گو با مسوولان فرهنگی ایران را در راستای توسعه روابط فرهنگی دو كشور موفقیت آمیز توصیف كرد.

یانگ با تاكید بر اینكه ملت های ایران و چین در تاریخ و تمدن كهن ریشه دارند، گفت : مردم دو كشور از مسوولان انتظار دارند زمینه های بیشتری را برای شناخت از یكدیگر فراهم كنند.

وی مبادلات فرهنگی را پلی برای دوستی بیشتر بین ملت های ایران و چین دانست و تصریح كرد: من یقین دارم با دعوتی كه دولت چین از مسوولان فرهنگی ایران داشته و نشستی كه طی دور روز اخیر در پكن برگزار شد، آینده همكاری ها در زمینه فرهنگی بسیار روشن و پر ثمر خواهد بود.

اما پرونده سال 1390 روابط ایران و چین با ' خبر خوش' برنامه سفر 'محمود احمدی نژاد ' رییس جمهور اسلامی ایران به پكن بسته شد كه با استقبال رسانه های این كشور و انعكاس گسترده آن روبرو شد.

روزنامه های مهم پكن مانند ' مردم ' و ' گلوبال تایمز ' در گزارش های خود به نقل از مقام های ایرانی نوشتند: رییس جمهور ایران در راس یك هیات عالی رتبه در آینده نزدیك راهی چین خواهد شد.

رسانه های چین دیدار آقای احمدی نژاد را باعث تعمیق روابط راهبردی و همكاری های دو كشور در صحنه های جهانی دانستند.

آساق ** 275 **



:: برچسب‌ها: گربه , توکیو ,
:: بازدید از این مطلب : 439
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

هرچند در نظام‌های مردم سالار تقلب در انتخابات به ندرت اتفاق می‌افتد، اما امروزه در تمامی این نظام ها، مرجعی برای رسیدگی به شكایات داوطلبان انتخاباتی پیش بینی شده و نامزدهایی كه نسبت به نتایج آرای اعلام شده، معترض باشند و یا مدعی دخل و تصرف یا تقلب در انتخابات باشند، شكایات و مستندات خود را به مرجع صلاحیت دار كه در قانون این كشورها پیش بینی شده، ارایه می‌كنند و مرجع رسیدگی‌كننده نیز پس از بررسی دلائل و مستندات در نهایت نتیجه انتخابات را تایید یا ابطال می‌كند.

به گزارش ایرنا، مرجع رسیدگی به شكایت‌های داوطلبان انتخاباتی در نظام‌های مختلف، متفاوت است، در برخی كشورها، پارلمان،در برخی كشورها، مرجع قضایی، در برخی دیگر از كشورها نهادهای خاص و در بعضی كشورها نیز هم پارلمان و هم دستگاه قضایی به شكایات داوطلبان رسیدگی می‌كنند.

در برخی كشورها با تكیه بر حاكمیت نهایی پارلمان و در جهت جلوگیری از مداخله مقام‌های دیگر در قوه مقننه، حق رسیدگی نهایی در مورد كم و كیف انتخابات یا شكایات و اعترض‌ها بر عهده مجلس مربوطه گذاشته شده است ( دانمارك، هلند، سوییس).

در تعدادی از كشورها مرجع قضایی به شكایات و دعاوی انتخاباتی رسیدگی می كند، این شیوه از روند حقوقی در انگلستان سرچشمه گرفته است.

در برخی كشورها، دادگاه‌های عالی،نظیر دیوان كشور و یا دادگاه ویژه بر نحوه برگزاری انتخابات نظارت می كنند، مثلا در كشور تركیه دیوان عالی انتخابات به دعاوی انتخاباتی رسیدگی می كند.

در برخی كشورها دعاوی انتخاباتی توسط یك نهاد و یا سازمان بی طرف در مقام قوه ناظر بر انتخابات صورت می‌گیرد و در صورت تخلف، انتخابات را ابطال می كند، در اتریش كار رسیدگی انتخاباتی بر عهده دیوان قانون اساسی است.

در كشور فرانسه، شورای قانون اساسی بر انتخابات نظارت می كند، نظارت این شورا، شامل تمام مسائل انتخابات است، مرحله نامزد شدن در انتخابات و رای گیری زیر نظر شورای قانون اساسی فرانسه صورت می گیرد. این شورا بر نحوه تبلیغات كاندیداها، حسابها و منابع تبلیغاتی، نظارت می كند و به شكایت‌های انتخاباتی رسیدگی می‌كند.

برخی كشورها در زمینه بررسی دعاوی انتخاباتی از شیوه‌های مختلط استفاده می كنند، به نحوی كه پارلمان و دستگاه قضایی توامان در این مورد مسوولیت رسیدگی به دعاوی انتخاباتی را به عهده دارند.

در آلمان هر یك از دو مجلس به عنوان دادگاه بدوی در مورد انتخابات تصمیم گیری می‌كند اما رای پارلمان در برابر دیوان قانون اساسی قابل بررسی است.

* مرجع رسیدگی به شكایت‌های داوطلبان انتخاباتی در ایران

در نظام حقوقی ایران، نظارت مضاعف بر انتخابات پذیرفته شده است. از یك طرف شورای نگهبان بر انتخابات مجلس شورای اسلامی نظارت می كند و از طرف دیگر پس از تشكیل و افتتاح مجلس، اعتبارنامه نمایندگان منتخب در مجلس بررسی و تصویب می شود.

بر این اساس، برگزاری انتخابات در ایران به عهده وزارت كشور است، اما نهاد ناظر بر انتخابات، شورای نگهبان است.

در اصل ‎99قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران آمده است: شورای نگهبان نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان رهبری، ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی و مراجعه به آرای عمومی و همه پرسی را بر عهده دارد.

بنابراین به جز انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، كه هیات مركزی نظارت بر آن توسط مجلس شورای اسلامی تعیین می شود، بقیه انتخابات ها با نظارت شورای نگهبان برگزار می شود.

نظارت شورای نگهبان در برگزاری انتخابات، در واقع با هدف تضمین سلامت انتخابات و اطمینان به نتایج آن و نیز اعمال صحیح مشاركت مردم در امور سیاسی مقرر شده است.

بنابراین مطابق قانون، شورای نگهبان قانون اساسی مرجع نهایی برای رسیدگی به دعاوی انتخاباتی است، هر چند مجلس شورای اسلامی نیز برای تصویب اعتبارنامه نمایندگان به نحوه برگزاری انتخابات و چگونگی انتخاب نماینده توجه خواهد كرد و بر این اساس اعتبارنامه نماینده مورد نظر از طرف مجلس تایید یا رد خواهد شد.

* نحوه رسیدگی به شكایات انتخاباتی

به اعتراضات و شكایات انتخاباتی نامزدهای مجلس شورای اسلامی براساس مواد فصل هشتم قانون انتخابات رسیدگی می شود. مطابق ماده ‎ 68قانون یاد شده، هیات های اجرایی مراكز حوزه‌های انتخابیه موظف هستند از تاریخ تشكیل هیات اجرایی تا دو روز پس از اعلام نتیجه اخذ رای انتخابات، شكایات واصله را بپذیرند و حداكثر ظرف هفت روز از تاریخ دریافت شكایات در جلسه مشترك هیات های اجرایی و نظارت حوزه انتخابیه به آنها رسیدگی نمایند.

تبصره ‎ ،1كسانی كه از نحوه برگزاری انتخابات شكایت داشته باشند، می توانند ظرف هفت روز از تاریخ اخذ رای،شكایت مستند خود را به دبیرخانه شورای نگهبان نیز تسلیم دارند.

تبصره‎ ،2شكایاتی قابل رسیدگی خواهند بود كه مشخصات شاكی یا شاكیان شامل نام ، نام خانوادگی، نام پدر، شغل، نشانی كامل، شماره تلفن ( در صورت داشتن تلفن ) و اصل امضای شاكی را داشته باشد.

تبصره ‎ ،3در صورتی كه شاكی بدون دلیل و مدرك كسی را متهم نماید و عمل شاكی عنوان افترا داشته باشد، قابل تعقیب و پی‌گیری است.

تبصره ‎ ،4طرح و بررسی شكایات در مورد افراد محرمانه بوده و افشای آن ممنوع است.

براین اساس اعتراضات نامزدها قابل رسیدگی است،در عین حال در صورتی كه نامزدها بدون ارایه مستندات و مدارك لازم دیگران را متهم كنند، عمل آنان جنبه كیفری داشته و قابل پی گیری است. بنابراین نامزدها نمی توانند از حق اعتراض خود سوء استفاده نمایند و بی جهت اشخاص و نهادها را متهم نمایند.

در ماده ‎ 69قانون انتخابات نیز آمده است: 'شكایاتی كه در جریان انتخابات به هیات اجرایی تسلیم می‌شود، مانع ادامه كار انتخابات نمی‌باشد.'

هیات های اجرایی نیز زیر نظر هیات های نظارت به اعتراضات رسیدگی می نمایند،مطابق ماده ‎ 70 این قانون: هیات اجرایی پس از بررسی شكایات و گزارش ها چنانچه تشخیص دهد كه امور انتخابات در یك یا چند شعبه از جریان عادی خارج شده و صحیح انجام نگرفته است ، با تایید هیات نظارت انتخابات یك یا چند شعبه مزبور را در صورتی كه در سرنوشت انتخابات موثر نباشد،باطل اعلام می‌نماید.

تبصره، چنانچه ابطال همه و یا قسمتی از آرای یك یا چند صندوق اخذ رای در تغییر سرنوشت انتخابات موثر باشد، تصمیم با شورای نگهبان است.

ماده ‎ 71كلیه شكایات مربوط به انتخابات،قبل از ارسال پرونده انتخاباتی به مجلس توسط وزارت كشور به هیات مركزی نظارت ارسال و پس از آن، پرونده عینا به مجلس فرستاده خواهد شد.

تبصره، شورای نگهبان موظف است كلیه شكایات مربوط به انتخابات را پس از صدور اعتبار نامه‌ها به مجلس ارسال دارد.

براساس ماده ‎ 72قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی: در صورتی كه رسیدگی به شكایات هر یك از حوزه‌های انتخابیه منجر به توقف یا ابطال انتخابات گردد، اعلام آن از رسانه‌های گروهی از اختیارات شورای نگهبان است.

تبصره،توقف یا ابطال انتخابات در هر حوزه انتخابیه باید مستند به قانون و همراه با اسناد و مدارك معتبر و با رای اكثریت مطلق اعضای شورای نگهبان باشد.

ماده ‎ 73صدور اعتبارنامه منتخبین موكول به عدم ابطال انتخابات از طرف شورای نگهبان می‌باشد و شورای نگهبان در اسرع وقت نظر خود را در باره انتخابات اعلام می‌نماید و وزارت كشور موظف است بلافاصله دستور صدور اعتبارنامه را بدهد.

ماده ‎ 74اعتبارنامه منتخبین به دستور وزارت كشور و با مهر و امضای اعضای هیات اجرائی و هیات نظارت در پنج نسخه ( یك نسخه برای شورای نگهبان ) ظرف مدت چهل و هشت ساعت تنظیم و صادر می‌گردد.

تبصره، در صورتی كه هریك از اعضای هیات‌های اجرایی و نظارت پس از اعلام نظر شورای نگهبان از امضای اعتبارنامه خودداری كنند،متخلف از قانون محسوب و تا ده سال از عضویت در هیات‌های اجرائی و نظارت محروم خواهند شد و اعتبارنامه با امضای وزیر كشور و رئیس هیات مركزی نظارت بر انتخابات كشور معتبر خواهد بود.

تا این مرحله رسیدگی به اعتراضات در صلاحیت هیات های اجرایی، هیات های نظارت و شورای نگهبان می باشد و پس از صدور اعتبارنامه منتخبین،مجلس شورای اسلامی نیز صلاحیت و نحوه انتخاب هر یك از آنان را بررسی كرده و می تواند اعتبارنامه منتخب را تایید یا رد نماید.

در صورتی كه اعتبارنامه فرد منتخب نمایندگی مجلس توسط اكثریت منتخبان مجلس تایید شود، فرد رسما سمت نمایندگی مجلس شورای اسلامی را به دست می آورد و در صورت رد اعتبارنامه فرد منتخب، وی با وجود كسب آرای لازم، تایید شورای نگهبان و همچنین صدور اعتبارنامه نمایندگی توسط وزارت كشور ، سمت نمایندگی مجلس شورای اسلامی را نخواهد داشت.

گزارمیز**1912**1542



:: برچسب‌ها: سفید ,
:: بازدید از این مطلب : 389
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گارش ایرنا ، دفتر مطبوعاتی هیات اتحادیه اروپا در قرقیزستان اعلام كرد: اتحادیه اروپا قصد دارد به تعیین حدود مرزی مورد اختلاف در دره 'فرغانه' ، به كشورهای قرقیزستان، ازبكستان و تاجیكستان كمك كند.

روزنامه 'ویچرنی بیشكك' می نویسد: دره 'فرغانه' بویژه در نواحی پرجمعیت خود كه رقابت بر سر منابع را افزایش می دهد،مملو از اختلافات مرزی است و این تنش ها ، هر از گاهی در بین قرقیزها، تاجیك ها و ازبك ها به خشونت می گرایید.

تحلیلگران می گویند كه اغلب مناطق درگیر در نواحی مرزی منطقه 'باتكن 'قرقیزستان؛ منطقه 'فرغانه 'ازبكستان و منطقه 'سغد ' تاجیكستان واقع هستند.

این منبع نوشت: نگاهی به وضع كنونی منطقه حاكی از آن است كه همه استان های 'دره فرغانه' برای جمهوری های خود از همیت ویژه ای برخوردارند و در حیات اقتصادی و اجتماعی آنها نقش مهمی ایفا می كنند.

در استان های'نمنگان، اندیجان و فرغانه' 2.27 درصد از اهالی ازبك، در استان'اوش'و بخش هایی از'دره فرغانه'، استان های 'جلال آباد و باتكن' 51 درصد از اهالی قرقیز و در استان'سغد' 7.17 درصد از جمعیت تاجیك زندگی می كنند.

از سوی دیگر در دره فرغانه وضعیت جالب توجه ژئوپلیتیك شكل گرفته است. ازبكستان بخش عمده جلگه، قرقیزستان كوه ها و منابع آبی و تاجیكستان تنها راه خطوط ریلی كه 'دره فرغانه'را به جهان خارج متصل می كند، در اختیار دارند.

این منبع اضافه كرد، گزارش های نهادهای بین المللی حاكی از آن است كه در مناطق روستایی'دره فرغانه' فقر روبه گسترش است و تلاش های مقامهای محلی در مهار این پدیده نامطلوب ناموفق بوده است.

به نوشته این منبع ، اتحادیه اروپا برای تعیین حدود مرزی كشورهای ذینفع درقالب یك پروژه 18 ماهه، مبلغ 1.3 میلیون یورو برای تهیه عكس های ماهواره ای از مناطق مرزی، تجهیزات كامپیوتری و نرم افزارهای مناسب، آموزش كاركنان برای استفاده از این تجهیزات و دستگاه های'جی.پی. اس' برای اندازه گیری مختصات و ارزیابی ها در مناطق مرزی اختصاص خواهد داد.

گفتنی است كارشناسان دفتر اتحادیه اروپا ،بتازگی با مقامهای قرقیز و تاجیك دیدار و درباره چگونگی اجرای این پروژه گفت و گو كردند.

آساق**ه.ص**1558**5981



:: برچسب‌ها: غذا , سفر , بریتانیا ,
:: بازدید از این مطلب : 418
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 اسفند 1390 | نظرات ()