نوشته شده توسط : sadis

'سید صولت مرتضوی' روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا افزود: به فضل الهی با رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی و هوشیاری مردم عزیز و شریف ایران اسلامی، هیچ گونه چالشی فراروی انتخابات به وجود نیامده است.

معاون سیاسی وزیر كشور اظهارداشت: پیش بینی می شود كه با هوشیاری خوب مردم، نامزدها و هواداران آنها، این روند در چند روز باقی مانده به انتخابات نیز ادامه یابد.

رییس ستاد انتخابات كشور در ادامه تاكید كرد كه این ستاد آماده برگزاری انتخابات قانونمند با حضور پرشور و گسترده مردم در 12 اسفندماه است.

مهلت قانونی تبلیغات نامزدهای نهمین دوره مجلس شورای اسلامی كه از 4 اسفند آغاز شده، تا ساعت 8 صبح روز پنج شنبه 11 اسفندماه سال جاری ادامه خواهد داشت.

انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی 12 اسفندماه در سراسر كشور برگزار می شود.

سیام**7378**2026



:: برچسب‌ها: چشم انداز , معماری , عشق ,
:: بازدید از این مطلب : 475
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 7 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس،‌ شب گذشته، یازدهمین جلسه «دیدار با اهل قلم» در شهر کتاب مرکزی تهران واقع در خیابان شریعتی برگزار شد. مهمان این جلسه جلال الدین کزازی، نویسنده، پژوهشگر و مترجم مشهور ایرانی بودند که از کرمانشاه به این جلسه آمده بودند. حضور کزاری در این جلسه همزمان بود با انتشار آخرین کتاب وی با نام «سخنی از سیمرغ» که در این مراسم معرفی شد.

«سخنی از سیمرغ» گفتگویی است با دکتر جلال‌الدین کزازی پیرامون شاهنامه فردوسی که به کوشش سامان ح اصفهانی تدوین و گردآوری شده و از سوی انتشارات شور آفرین منتشر شده است.

مجری برنامه در ابتدای جلسه به معرفی استاد پرداخت و از کزازی به عنوان یکی از اساتید دانشگاه علامه طباطبایی یاد کرد و در ادامه از او خواست قسمتی از آثار خود را که خود برگزیده است برای حاضرین بخواند.

کزازی در ابتدای کلام خود عنوان کرد: نخستین باری است که در بزمی از این گونه با دوستداران زبان و فرهنگ فارسی ایران گفتگو می‌کنم. مدت 4 سال است که از دانشگاه علامه طباطبایی بازنشسته شده‌‌ام، اما همان گونه که نازک و شوخی می‌گفت «با زن نشسته» نشده‌ام. چون مرا نمی‌برازد و همچنان در دانشگاه‌های دیگر به تدریس می‌پردازم و پیوند خود را با دانشجویان نگسیخته‌ام.

او ادامه داد: مسئولین این مراسم از من خواستند چکامه‌ای را برای حاضرین بخوانم. من سخنوری پیشه‌ور نیستم. گاهی سخنی از من می‌جوشد بی آنکه من خود بخواهم. بهترین سروده‌ای که در این زمان می‌توانم خواند، سروده‌ای است که سال پیش در پیوسته آمده و در چند بزم ادبی خوانده و در این پایگاه‌‌های تور اندرین (اینترنتی) هم بازتاب یافته است.

مترجم کتاب «ایلیاد» عنوان کرد: روز گذشته پنجمین روز از ماه سپندارمَذ (اسفند) بود و روز سپندارمذگان. یکی از جشن‌های بزرگ و باستانی ایرانی که جشن بزرگداشت زنان است. سپندارمَذ یکی از شش فرشته مهین در اوستاست. کلمه اسفند نیز که از این ریشه گرفته شده است به معنای پاک، پیراسته و مقدس است. در گذشته هنجارها و آیین‌هایی در این جشن روایی داشته‌اند. در روزگاران گذشته مردان در این روز به شیوه‌ای نمادین زنان خود را گرامی می‌داشته‌اند؛ مردان به کارهای خانه می‌پرداخته‌اند و زنان می‌آسوده‌اند. در میان فرهنگ‌هایی که می‌شناسم هیچ یک به اندازه فرهنگ ایران، زنان را گرامی نمی‌دارد. اگر سراسر فرهنگ ایران را بنگریم و هنجارها و آیین‌های ایرانی را بررسی کنیم، می‌بینیم که جایگاه و پایگاه زنان در ایران زمین بسیار بالا بوده است. نمونه آن هم جشن سپندارمَذگان است.

او خطاب به خانم‌های حاضر در این جلسه گفت: در دو کلام این نکته را هم برای بانوان این بزم بگویم. گرامیداشت زن نمودهای گوناگون دارد در فرهنگ ایرانی و من تنها به یکی بسنده می‌کنم. در زبان فارسی مردان ایرانی همسر خود را «بانو» می‌نامند. کلمه بانو از «بانوک» پهلوی به یادگار مانده است. «بان» ریختی دیگر از بام است به معنای روشنایی. ما این واژه را هنوز در کلمه «بامداد» به کار می‌بریم. هنوز به بالای خانه بام می‌گوییم زیرا نخستین جایی است که در زمانی که خورشید سر بر می‌زند، روشن می‌شود. پس معنای ریشه شناختی «بانو» کسی است که خانه را می‌افروزد و مردان ایرانی زنان را چراغ خانه خود می‌دانسته و می‌دانند.

پس از ارائه این توضیحات کزازی به خواندن چکامه خود با موضوع سپندارمَذ مشغول شد که در ادامه می‌آید:

سپندارمذ بر تو فرخنده باد

ز شادی، دل و جانت آکنده باد

ز بغدخت همواره مهر آفرین

به رامش، دل و جان تو زنده باد

در این روز، ای بانوی پارسی!

تو را بخت سالار و بد بنده باد

تو را زیست، با شوی فرخنده خوی

بر اندازه باد و برازنده باد

سپندار مذگان که جشن زن است

لب مرد و زن، هر دو، پر خنده باد

در این جشن فرخنده، بیخ غمان

ز جان و دل هر دوان کنده باد

چو کنده‌ست مرد و ستاکش زن است

خجسته (ستاک) و نکو کنده باد

هر آن کس که نشناخت ارج زنان

روانش نژند و تنش ژنده باد

هلا! ای گرامی، گرانمایه زن

که مغز بد اندیش تو گنده باد

در این جشن، (زروان) که نزد خدای

ز هر لغزشش پاک پرونده باد

بگوید، بدین  آریایی سرود:

سپندار مذ بر تو فرخنده باد

* خواندن چامه‌ای از هوراس شاعر رومی

در ادامه یازدهمین جلسه «دیدار با اهل قلم» جلال‌الدین کزازی به معرفی تازه‌ترین ترجمه خود که چند روزی است آن را به پایان آورده، پرداخت. او در این خصوص عنوان کرد: هوراس سخنور بزرگ رومی است که در واپسین سده از تاریخ بَغانی می‌زیسته است. تاریخ بغانی تاریخ پیش از زادن عیسی مسیح است. تاریخ بغانی پس از زادن عیسی به تاریخ میلادی دگرگون می‌شود. این نام را من برای این تاریخ نهادم. چون باورم این است که واژه به این معنی است. فرنگیان آن را تاریخ پگن می‌گویند که پگنیسم از آن نمونه است.

کزازی در خصوص این شاعر رومی عنوان کرد: در واپسین سده از روزگاران بغانی هوراس می‌زیسته است. این سده در فرهنگ و ادب رومیان، سده‌ای است بسیار درخشان و کما بیش می‌توان گفت که همه شاهکارهای ادب رومی و لاتینی در این سده پدید آمده است. سخنوران و نویسندگان نامداری چون ویرژیل، لوکرس،سِنِکا و هوراس. شاهکار هوراس کتابی است که سروده‌های گسسته از یکدیگر او را در بر دارد و من نام دیوان بر آن می‌نهم. نام این کتاب «اود» است و من در برگردان فارسی آن را به «چامه» ترجمه کرده‌ام و این کتاب چامه هایی از هوراس را در بر دارد.

استاد کزازی در ادامه یکی از چامه های کوتاه هوراس را برای اولین بار در این جلسه خواندند که در زیر می‌آید:

«ای لوکونوئه، بدین کارِ ناساز با باور و دین دست میاز که در پی آن باشی که بدانی خدایان کدامین فرجام را برای من و تو برنهاده‌اند. نیز شمار سالیان را از دانای بابِلی مپرس. زیرا خوشتر آن است که هر چه را پیش خواهدمان آمد پذیرا باشیم. چه ژوپیتر بیش از زمستانی را به تو ارزانی بدارد، چه این زمستان واپسین زمستان تو باشد. زمستانی که امروز دریای تیرِنی را بر تخته سنگ‌های سوده و خاییده(جویده) در هم می‌شکند. دانا باش. باده‌هایت را بپالای و از آن روی که ما اندک در جهان می‌پاییم، بال امید دور و دراز را بچین. در این هنگام که ما سخن می‌گوییم زمانِ رشک بَر تنگ چشم فرا گریخته است. گل روز را بچین بی آنکه به هیچ روی دل بر فردا استوار بداری.»

*‌از نظر ساختار غنایی زبان فرانسوی در برابر زبان فارسی وامانده است

در ادامه این جلسه، مجری برنامه از دکتر کزازی خواستند تا در خصوص این جمله که «اگر زبان بومی و نیاکانی از بین برود، مردم فرهنگ و هستی تاریخ خود را از دست خواهند داد» توضیحاتی ارائه کند.

کزازی عنوان کردند: زبان خاستگاه و پایه فرهنگ است و نه تنها فرهنگ که منش. به فراخ می‌توان در این باره سخن گفت. آنچه ما هستیم بازمی‌گردد به زبانی که به کار می‌بریم. زبان است که فرهنگ و منش را بوجود می‌آورد. مردمی که زبان آشفته دارند، فرهنگ و منشی همسوی با آن خواهند داشت. اگر مردمی زبان خود را از دست بدهند، فرهنگ و منش خود را از دست داده اند. آن سرزمنی که زبانشان از میان رفته است، دیری است که فرهنگ خود را از دست داده‌اند. نمونه‌های تاریخی فراوانی در این زمینه داریم و برای مثال مصر سرزمنی است باستانی و فرهنگی گران سنگ و دیرینه داشته است. اما مصری امروز از آن فرهنگ باستانی چندان آشنایی دارد که من ایرانی. چون زبان خود را از دست داده است.

او ادامه داد: اگر ما ایرانیان هنوز با تاریخ و فرهنگ خود می‌زییم و در هر روز آن را می‌آزماییم و باز می یابیم، از آنجاست که زبان خود را از دست نداده ایم. حسنین هیکل، روزنامه نگار و منتقد معروف مصری، در این مورد جمله جالبی دارد که در گفتگو با یکی از ایرانیان بلند پایه در مصر بر زبان رانده است. او در پاسخ به این سوال که چرا فرهنگ مصری از میان رفت و فرهنگ ایرانی هنوز به حیات خود ادامه می‌دهد گفته بود: شما بخت آن را داشته‌اید که فردوسی شاهنامه را بسراید و ما از این بخت بی‌بهره بوده‌ایم.» اگر فردوسی شاهنامه را نمی‌سرود شاید ما نیز امروز به زبان فارسی سخن نمی‌گفتیم و زبان فارسی را در دیرین کده‌ها (موزه‌ها) می‌جستیم. کارکرد زبان ژرفتر، نغزتر و بنیادی‌تر از آن است که ابزار پیوند میان انسان‌ها باشد.

کزازی همچنین در خصوص برتری زبان فارسی افزود: من از سر شناخت زبان‌هایی که می‌شناسم، دانشورانه می‌گویم نه از سر شیفتگی که زبان فارسی یکی از ناب‌ترین زبان‌هاست از دیدگاه زبان‌شناختی. پویاترین و پیشرفته‌ترین زبان است. بسیاری از زبان‌های زنده جهان در روزگاری به سر می‌برند که از دید زبان شناختی، زبان فارسی هزاران سال از آن گذشته است. برای مثال به تفاوت زبان فارسی با آلمانی، فرانسوی و اسپانیایی می‌پردازم. در بسیاری از زبان‌های دنیا مانند واژه سه گونه دارد: مذکر، مونث و خنثی. این تقسیم بندی چه سودی برای زبان دارد و این چه فرقی دارد که برای مثال این میز مذکر، مونث یا خنثی باشد و کدامین کارکرد زبان شناختی را در بر خواهد داشت. اینکه خورشید در برخی زبان‌ها مذکر یا مونث دانسته می‌شود، چه کمکی به زبان می‌کند؟ شما زمانی که در آلمانی جمله‌ای را می‌نویسد دارید همسازه (معادله)ای را حل می‌کنید زیرا که باید به بخش‌های مختلف آن توجه داشته باشید.

او در ادامه عنوان کرد: این موارد در زبان فارسی حتی در دوره پهلوی هم نبوده است زیرا نیازی نداشته است که این گونه باشد. نکته دیگر در مورد زبان فارؽB�، ساختار گوش نواز، خنیایی و آهنگین آن بود که من از مدت‌ها پیش به آن باور داشتم و در همایشی بر من ثابت شد. زبان فارسی به راستی گنجینه است. گفته می‌شود که زبان فرانسوی زبانی خنیایی است اما در برابر زبان فارسی درمانده و وامانده است. و تلفظ «ق» فرانسوی واقعا درشتناک است.

انتهای پیام/و



:: برچسب‌ها: پارک , عروسی ,
:: بازدید از این مطلب : 543
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 7 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis


:: برچسب‌ها: اروپا , دره عمیق و باریک ,
:: بازدید از این مطلب : 465
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 7 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش ایرنا، خبرگزاری آسوشیتدپرس روز یكشنبه بااعلام این خبر افزود: آتش سوزی از محل موتورخانه ایستگاه 'كامندانته فرئاز' آغاز شد و با تشدید آتش تمامی ایستگاه را سوزاند.

بنابراین گزارش، در زمان وقوع حادثه 44 نفر دراین ایستگاه به سر می بردند.

بازماندگان ایستگاه تحقیقات نیروی دریایی برزیل پس از این حادثه توسط یك فروند بالگرد به پایگاه 'ادواردو فریئی' واقع در شیلی انتقال یافتند.

'آندرس آلاماند' وزیر دفاع شیلی دراین ارتباط به خبرنگاران گفت :این پایگاه بر اثر حریق بطور كامل از بین رفته است.

برپایه این گزارش افراد ساكن دراین ایستگاه به دلیل نامساعد بودن هوا قادر به اطفای آتش سوزی نشدند.

دفتر'دیلما رووسف' رییس جمهوری برزیل نیزبا صدور بیانیه ای ضمن اعلام این خبر به خانواده قربانیان این حادثه تسلیت گفت.

صویر **1302**1590**



:: برچسب‌ها: سیاتل , نیویورک , دختر ,
:: بازدید از این مطلب : 573
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 7 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

آقای برلوسکونی می‌گوید پرونده‌های قضایی علیه او با انگیزه‌های سیاسی تشکیل شده‌اند

دادگاهی در ایتالیا پرونده‌ای را که درباره پرداخت رشوه توسط سیلویو برلوسکونی، نخست وزیر سابق این کشور تشکیل شده بود، از روند رسیدگی قضایی خارج کرده است.

گفته شده است که این پرونده مشمول مرور زمان شده است و به همین دلیل به آن رسیدگی نمی‌شود.

آقای برلوسکونی متهم بود که به دیوید میلز، از وکلای سابق خود که بریتانیایی است، پول داده است تا در دادگاه از منافعش محافظت کند.

این پرونده در دهه ۱۹۹۰ میلادی تشکیل شده بود.

آقای برلوسکونی ارتکاب هر گونه تخلفی در این زمینه را رد می‌کند.

او گفته است که این پرونده و دیگر پرونده‌های قضایی که علیه او تشکیل شده‌اند، بخشی از اقداماتی است که با انگیزه‌های سیاسی و برای بدنام کردنش انجام می‌شود.

پرونده‌های قضایی جداگانه‌ای درباره اتهامات سیلویو برلوسکونی در ارتباط با تخلفات مالیاتی و ارتباط جنسی او با یک روسپی زیر سن قانونی در جریان است.

در پرونده‌ای که از روند رسیدگی قضایی خارج شده است، گفته شده بود که دیوید میلز ۶۰۰ هزار دلار دریافت کرده تا درباره منافع تجاری آقای برلوسکونی دروغ بگوید.

آقای میلز دریافت چنین مبلغی را رد می‌کند.

در ماه دسامبر، او در یک دادگاه گفت از این که به دروغ مدعی شده است آقای برلوسکونی به او ۶۰۰ هزار دلار داده است، "عمیقا شرمسار" است.



:: برچسب‌ها: جغرافیایی برچسب ,
:: بازدید از این مطلب : 439
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 7 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis
آندری آرشاوین

آندری آرشاوین در این فصل نمایش خوبی نداشت و مورد انتقاد هوادارن آرسنال قرار گرفت

آندری آرشاوین، هافبک تهاجمی آرسنال، به صورت قرضی تا ژوئیه آینده (پایان فصل فوتبال اروپا) به باشگاه پیشین خود، زنیت سن پترزبورگ پیوسته است.

بازیکن ۳۰ ساله و ملی‌پوش روسیه در ۱۹ بازی این فصل لیگ برتر برای آرسنال به زمین رفته، که از این تعداد در ۸ دیدار از ابتدا در ترکیب قرار گرفته و فقط یک گل زده است.

آرشاوین که پس از درخشش با روسیه در جام ملت‌های اروپای ۲۰۰۸ مورد توجه بسیاری از باشگاه‌های صاحب نام قرار گرفته بود، در ژانویه ۲۰۰۹ با قراردادی چهار ساله به آرسنال پیوست.

او که با ۶۷ بازی ملی، کاپیتان روسیه است، در فصل جاری مورد انتقاد تعدادی از هواداران آرسنال قرار گرفت.

وقتی آرسن ونگر در بازی خانگی مقابل منچستریونایتد در ژانویه گذشته که به شکست ۱-۲ میزبان منجر شد، آرشوین را به جای چمبرلین وارد زمین کرد، تعدادی از تماشاگران علاوه بر آرشاوین ونگر را نیز مورد انتقاد شدید قرار دادند.

آرشاوین در ۹۸ بازی در لیگ برتر، ۲۳ گل برای آرسنال زده است و اوج درخشش او به ثمر رساند هر چهار گل آرسنال در خانه لیورپول در آوریل ۲۰۰۹ بود که بازی با نتیجه ۴-۴ خاتمه یافت.

او همچنین زننده گل پیروزی خانگی آرسنال مقابل بارسلونا در بازی رفت لیگ قهرمانان اروپای سال گذشته بود.

آرشاوین در وب‌سایت شخصی خود، خبر پیوستن قرضی به زنیت را تایید کرده و گفته پیراهن شماره ۲۹ را به تن خواهد کرد.



:: برچسب‌ها: استرالیا , هاوایی ,
:: بازدید از این مطلب : 476
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 7 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

كمیسیون ملی انتخابات در یمن، شامگاه جمعه نتایج انتخابات ریاست جمهوری در این كشور را كه سه شنبه گذشته برگزار شد، اعلام كرد كه بر این اساس 'عبد ربه منصور هادی'كه تنها كاندیدای این انتخابات بود با كسب بیش از 99 درصد از آرا به عنوان رییس جمهوری جدید این كشور معرفی شد.

در این انتخابات بیش از شش میلیون و 600 هزار نفر از مردم یمن كه حدود 66 درصد از واجدان شرایط را شامل می شوند، شركت كردند.

انتخابات اخیر در یمن، بخشی از طرح شورای همكاری خلیج فارس برای پایان دادن به بحران یكساله اخیر در این كشور بود. حدود سه ماه پیش علی عبدالله صالح پس از مدت ها حاضر به پذیرش طرح شورای همكاری خلیج فارس شد و به موجب آن قبول كرد كه در مقابل اعطای مصونیت قضایی به وی و اعضای خانواده اش، قدرت را به معاونش-عبد ربه منصور هادی- واگذار كند و تنها تا زمان انتخاب رییس جمهوری جدید یمن، عنوان رییس جمهوری را حفظ كند.

به موجب طرح شورای همكاری، عبد ربه منصور هادی پس از كسب موافقت اكثریت مردم، به عنوان رییس جمهوری دوران انتقالی در یمن، دو سال در قدرت خواهد ماند.

گرچه انتخابات اخیر در یمن كه به نوعی بر خروج علی عبدالله صالح از قدرت رسمیت داد یك تحول مهم سیاسی در این كشور است اما كمتر كسی تصور می كند كه بحران سیاسی و امنیتی در یمن، با این انتخابات پایان یابد.

آنچه امروز در یمن شاهد آن هستیم نوعی از تغییر محدود و كنترل شده در این كشور است كه بی تردید معمار اصلی آن را باید عربستان سعودی دانست كه البته در این عرصه چراغ سبز آمریكا را همراه خود داشته است. گرچه برخی احزاب و جریانات سیاسی مخالف، با ورود به این فرایند سیاسی حاضر به تقسیم قدرت با حزب حاكم در این كشور شده اند اما گروه ها و فعالان انقلابی شدیدا مخالف این روند هستند و همچنان اعتراض خود را نسبت به آن نشان می دهند. به طور كلی نیروهای انقلابی تغییرات سیاسی كنونی در یمن را محدود و مدیریت شده از سوی عربستان سعودی و آمریكا می دانند و خواهان اعمال تغییراتی فراگیر و ریشه ای در نظام سیاسی در این كشور هستند.

حلقه مفقوده در طرح شورای همكاری، توجه به معترضانی است كه خواستار تغییراتی وسیعتر و بنیادی تر در نظام سیاسی یمن هستند. همین مساله باعث ایجاد نوعی شكاف سیاسی در این كشور شده كه پر كردن آن به آسانی امكان پذیر نیست.

بسیاری معتقدند گرچه علی عبدالله صالح از قدرت خارج شده اما همچنان تسلط حزب حاكم كنگره ملی بر فضای یمن ادامه دارد كه این می تواند مانعی جدی در ایجاد رقابت فراگیر در فضای سیاسی این كشور باشد. به طور كلی حكومت یمن در زمره رژیم های اقتدارگرای مبتنی بر هژمونی حزب حاكم همراه با سطح پایینی از رقابت سیاسی و انتخاباتی، طبقه بندی می شود. در این نظام سیاسی اگرچه میزانی از رقابت انتخاباتی تحمل می شود، اما عملا حزب حاكم با بهره گیری از مجموعه ای از ابزارها موقعیت مسلط را به دست می آورد. به عنوان مثال، رسانه های دولتی یمن به نفع این حزب فعالیت می كردند و تاثیر این پدیده، به ویژه بر رای دهندگان بی سواد چشمگیر بوده است. همچنین گفته می شود حزب كنگره از تمهیدات دولتی به ویژه تاثیرگذاری دولت و منافع و رانت های حكومتی استفاده می كند.

در این میان آنچه بحران سیاسی در یمن را پیچیده تر می كند، وجود بحران های امنیتی متعدد در این كشور است كه طی سال های اخیر بر شدت آن افزوده شده است. تحركات القاعده، جدایی طلبان جنوب و جنبش شیعیان الحوثی در شمال از جمله چالش های بزرگ امنیتی در یمن است كه گره خوردن آن با مسائل سیاسی می تواند، تثبیت اوضاع در این كشور را در هاله ای از ابهام قرار دهد.

به طور كلی اصلی ترین دلیلی كه بحران سیاسی در یمن را پیچیده می كند، وجود بازیگران متعدد در عرصه سیاسی و امنیتی این كشور است. حضور جریانات مختلف، اعم از جنبش شیعیان الحوثی در شمال، جدایی طلبان جنوب، القاعده و نیز جوانان و دانشجویان كه دغدغه ها و مطالبات مختلفی دارند، چشم انداز پیچیده ای را در خصوص آینده سیاسی یمن به تصویر می كشد.

با توجه به بی سوادی گسترده، مناسبات قبیله ای و شكاف پیچیده مذهبی و فرقه ای در یمن، تفاوت های شگرفی بین تجربه این كشور و كشورهای دیگری چون تونس و مصر كه طبقه متوسط قدرتمندی در آن حضور دارند، به چشم می خورد. با توجه به موارد فوق، با اطمینان می توان گفت كه نه تنها دموكراسی، آرامش و ثبات به سرعت در این كشور برقرار نمی شود بلكه امكان گسترش هرج و مرج و جنگ داخلی نیز وجود دارد.

تحقیق**9930**1358



:: برچسب‌ها: قدیمی , قرمز , شب ,
:: بازدید از این مطلب : 479
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 7 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در پیشاور، عملیات تخریب کامل پناهگاه اسامه بن‌لادن که در منطقه "بلال تاون" شهر ابیت‌آباد قرار دارد امروز به پایان می‌رسد.



:: برچسب‌ها: دختر , زن , عروسی ,
:: بازدید از این مطلب : 473
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 7 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

كارلوس كی روش روز گذشته در بازدید از این بیمارستان گفت: شب اوّل ژانویه به علت گوش درد به صورت اتفاقی با یك تاكسی از محل اقامت برای درمان راهی بیمارستان شدم.

كی روش افزود: در بین راه از راننده تاكسی خواستم كه من را به یك بیمارستان نزدیك منتقل كند.

وی ادامه داد: راننده تاكسی كه ملیت آسیایی داشت، گفت شما را به بهترین بیمارستان این شهر خواهم برد، اما من دوباره تكرار كردم كه من می خواهم به نزدیكترین و سریعترین مركز درمانی بروم.

سرمربی تیم ملی گفت: راننده تاكسی به من گفت كه شما را به بیمارستان ایرانی كه بهترین مركز درمانی است، می برم.

كی روش اضافه كرد: من از وجود بیمارستان ویژه ایرانیان در دبی متعجب شده بودم و با وجود ترافیك بسیار زیاد شب اوّل ژانویه، مدت زیادی در مسیر بودیم تا به بیمارستان رسیدیم.

به گزارش روز شنبه روابط عمومی و امور بین الملل بیمارستان ایرانی شهردبی، وی ادامه داد: وقتی به بخش اورژانس بیمارستان مراجعه كردم كادر پرستاری بدون اینكه مرا بشناسند با برخوردی انسانی و مؤدبانه من را پذیرفتند و معاینات اولیه را در كمال دقت انجام دادند.

سرمربی پرتغالی تیم ملی در ادامه خاطره خود از این بیمارستان گفت: پس از اینكه به مطب پزشك راهنمایی شدم و او نام من را خواست، به او گفتم كارلوس كی روش هستم، كه با تعجب سر خود را بلند كرده و گفت شما سرمربی تیم ملی ایران نیستید؟ و من گفتم بله خودم هستم و او با تعجب پرسید ؟ چطور تنها آمدید؟

كی روش در دیدار با رییس بیمارستان ایرانیان دبی افزود: با توجه به ارائه خدمات درمانی خوب، سریع، دقیق و در كمال ادب و رفتار انساندوستانه این مجموعه، تصمیم گرفتم در جریان این اردو به این بیمارستان سر بزنم و با رئیس بیمارستان ملاقاتی داشته باشم.

وی ضمن تشكر از دكتر پرویز افشار یكی از پیراهن های تیم ملی را كه به امضاء بازیكنان و مربیان تیم ملی فوتبال رسیده بود، به عنوان تقدیر از پرسنل و كادر پرستاری و درمانی به این مركز هدیه كرد.

دكتر ' پرویز افشار' نیز در این دیدار از حضور سرمربی تیم ملی فوتبال كشورمان در این بیمارستان قدردانی و گزارشی از خدمات این مركز درمانی را ارایه كرد.

در پایان كارلوس كی روش از نحوه خدمت رسانی و بخش های مختلف بیمارستان ایرانی شهر دبی بازدید كرد.

پیراهن امضاء شده تیم ملی به عنوان نشان خدمت صادقانه در محل بیمارستان نصب گردید.

خاورم 2624



:: برچسب‌ها: نیویورک , نیویورک شهرستان ,
:: بازدید از این مطلب : 550
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 7 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) حجت الاسلام 'ناصر رفیعی' افزود: اینكه ثواب زیارت حضرت عبدالعظیم (ع)، ثواب زیارت حضرت سیدالشهداء (ع) است و اینكه ایشان از سوی امام هادی (ع) بارها مورد تكریم قرار گرفته است، بدلیل ولایتمداری ایشان است.

وی بارزترین ویژگی آن حضرت را ولایتمداری خواند و گفت: ایشان در مراحل مختلف زندگانی نشان داد كه به معنای واقعی ولایت پذیر است و منش خود را براثر منش امام خود برگزیده است.

استاد حوزه و دانشگاه همچنین در بیان روایتی از امام باقر (ع)گفت: دوست داشتن اهل بیت (ع) صرفا برای شیعه اهل بیت بودن كفایت نمی كند.

وی با تشریح برخی از لوازم ولایتمداری، ورع و سخاوت را از لوازم یك پیرو واقعی اهل بیت برشمرد.

حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) فرزند عبدالله بن علی از نوادگان حضرت امام حسن مجتبی (ع) نسبش با چهار واسطه به آن حضرت می رسد و از این رو به 'حسنی' شهرت یافته است.

میلاد آن حضرت در سال 173 ه.ق در مدینه منوره نقل شده است و 79 سال عمر با بركت ایشان، با دوران امامت چهار امام معصوم یعنی امام موسی كاظم (ع)، امام رضا (ع)، امام محمدتقی (ع) و امام علی النقی (ع) مقارن است.

مراسم جشن شب میلاد حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع)، شامگاه شنبه بعد از نماز مغرب و عشا، با حضور پرشور زائران و مجاوران درمصلای بزرگ ری برگزار شد.

699/



:: برچسب‌ها: گل , ایالات متحده ,
:: بازدید از این مطلب : 524
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 7 اسفند 1390 | نظرات ()