نوشته شده توسط : sadis
سر الکس فرگوسن

سر الکس فرگوسن در بازی مقابل آژاکس ترکیب بسیار جوانی را به زمین فرستاده بود

منچستر یونایتد با وجود شکست خانگی ۲-۱ مقابل آژاکس آمستردام به جمع ۱۶ تیم پایانی لیگ اروپا راه یافت.

شیاطین سرخ در ابتدای این بازی با گل دقیقه ۶ خاویر هرناندز، مهاجم مکزیکی خود، جلو افتادند. اما مهمان هلندی در دقیقه ۳۷ روی شوت آراس اوزبیلیز کار را به تساوی کشاند. آژاکس که بازی رفت را ۲-۰ باخته بود برای جبران نتیجه بازی رفت به حمله روی آورد و چندین بار داوید دخه‌آ، دروازه بان منچستر یونایتد را به زحمت انداخت.

آژاکس بالاخره در فاصله سه دقیقه به پایان بازی روی ضربه توبی آلدرویرلد گل دوم را هم زد. اما این گل هم برای صعود قهرمان چهار دوره باشگاه های اروپا کافی نبود و بازیکنان سر الکس فرگوسن با وجود باخت ۲-۱، در مجموع دو بازی ۳-۲ پیروز شدند و به یک هشتم نهایی لیگ اروپا رسیدند.آنها در این مرحله با اتلتیک بیلبائو روبرو خواهند شد.

سر الکس فرگوسن در بازی دیشب (۲۳ فوریه) مقابل آژاکس ترکیب بسیار جوانی را به زمین فرستاده بود و میانگین سنی خط دفاع و دروازه بان تیمش تنها ۲۱ سال بود. سرمربی منچستر یونایتد بعد از بازی، مسوولیت باخت دیشب را پذیرفت و گفت که تصمیمش برای بکار گرفتن این همه بازیکن جوان در خط دفاعی ریسک بزرگی بوده، و در بازی دور بعد با اتلتیک بیلبائو از بازیکنان با تجربه تری استفاده خواهد کرد.

تام کلورلی، هافبک ۲۲ ساله منچستری ها، که به تازگی سلامتی خود را بازیافته در این بازی از ابتدا به میدان رفت. البته او در نیم ساعت آخر بازی جای خود را به پل اسکولز کهنه کار داد.

برایان گیگز

در صورتی که گیگز در این بازی به زمین می رفت، تعداد بازی هایش برای منچستر یونایتد به ۹۰۰ می رسید

رایان گیگز، همبازی قدیمی اسکولز، این بازی را از روی نیمکت تماشا کرد. در صورتی که گیگز در این بازی به زمین می رفت، تعداد بازی هایش برای منچستر یونایتد به ۹۰۰ می رسید. در میان فوتبالیست های اروپایی عده معدودی به چنین رکوردی دست یافته اند. یکی از آنها پائولو مالدینی، مدافع چپ افسانه ای آث میلان است که جمعا ۹۰۲ بار برای این باشگاه به میدان رفت. اما سر الکس فرگوسن در مقایسه رکورد کم نظیر این دو بازیکن می گوید: "مالدینی بازیکن فوق العاده ای بود. اما فرق قضیه در این است که مالدینی مدافع بود. البته به عنوان مدافع کناری دوندگی زیادی داشت، اما کار بازیکنان کناری خط میانی سخت تر است."

استوارت پیرس، سرمربی تیم ملی انگلستان، از میان بازیکنانی که دیشب برای منچستر یونایتد به زمین رفتند، فیل جونز، کریس اسمالینگ، تام کلورلی، اشلی یانگ و دنی ولبک را برای بازی دوستانه هفته آینده انگلستان مقابل هلند به اردوی تیم ملی دعوت کرده است. با حضور این پنج بازیکن و وین رونی (که در بازی دیشب به دلیل بیماری غایب بود) منچستر یونایتد بیش از هر باشگاه دیگری در تیم ملی انگلستان نماینده دارد.

استوارت پیرس که سرمربی تیم المپیک بریتانیا هم هست، بعد از کناره گیری فابیو کاپلو از سرمربی گری تیم ملی انگلستان، به طور موقت این سمت را عهده دار شده است.



:: برچسب‌ها: آسیا , فلوریدا ,
:: بازدید از این مطلب : 476
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

سرهنگ صمد اسفندیاری در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی فارس با بیان اینکه وضعیت تردد در جاده‌های کشور عادی است گفت: هم اکنون در محور لردگان - ناودان در استان چهارمحال و بختیاری، محور شیراز - سپیدان در استان فارس، گردنه آوج در استان قزوین، محور سمیرم در استان اصفهان و نهایتا اکثر محورهای استان ایلام  بارش برف گزارش شده است.



:: برچسب‌ها: آسمان , دوچرخه , قدیمی ,
:: بازدید از این مطلب : 555
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis


:: برچسب‌ها: غذا , قدیمی , به من ,
:: بازدید از این مطلب : 485
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش روز شنبه ایرنا از روابط عمومی فدراسیون هاكی، در این رقابت ها تیم نفت و گاز گچساران با نتیجه 4 بر 1مقابل میهمان خود تیم مسكن و شهرسازی گلستان پیروز شد و تیم هیات هاكی آذربایجان غربی نیز با حساب 3 بر 2 از سد میهمان خود تیم شهرداری اراك گذشت.

دور برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ برتر هاكی، روز چهارشنبه (10 اسفند ماه) با انجام دو دیدار پیگیری خواهد شد كه بر این اساس تیم هیات هاكی آذربایجان غربی در اراك به مصاف تیم شهرداری اراك می رود و نفت و گاز گچساران در گلستان رو رد روی تیم مسكن و شهرسازی گلستان قرار می گیرد.

در ششمین دوره مسابقه های لیگ برتر هاكی باشگاه های ایران 16 تیم در چهار گروه چهار تیمی رقابت كردند كه دو تیم برتر هر گروه به مرحله دوم راه یافتند و بر اساس قرعه كشی انجام شده در دو گروه چهار تیمی قرار گرفتند.

رقابت های گروه نخست مرحله دوم لیگ برتر هاكی باشگاه های ایران در شهر گرگان و رقابت های گروه دوم نیز در شهرستان گچساران برگزار شد و دو تیم هر گروه به مرحله نیمه نهایی صعود كردند.

7537**1440



:: برچسب‌ها: سفر ,
:: بازدید از این مطلب : 460
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

درباره اطلاعات ارائه شده: این نمودار درصد نامزدهای بهترین فیلم را بر حسب ژانر سینمایی و در هر دهه نشان می دهد. در این نمودار تغییرات از یک دهه به دهه بعد، تا سال ۲۰۰۹ نشان داده شده است. طبقه بندی فیلم ها بر اساس ژانری که بیشتر توسط موسسه فیلم آمریکا (ای اف آی)، پایگاه اطلاعات اینترنتی فیلم (آی ام دی بی)‌ و سایت Rotten Tomatoes در نظر گرفته شده، انجام شده است. برای سهولت تحلیل اطلاعات، هر گاه فیلمی در چند ژانر می گنجید، ژانری که بیشتر نمایانگر نوع آن فیلم بوده، برای آن در نظر گرفته شده است. مثلا اگر فیلمی به عنوان درام جنایی گروه بندی شده است، در اینجا آن فیلم در گروه جنایی آمده است. بیشتر فیلم های حماسی در ژانر تاریخی قرار گرفته اند. فیلم های گانگستری و کارآگاهی در بخش "جنایی" گنجانده شده و فیلم های معمایی هم در ژانر تریلر جای گرفته اند. کمدی درام و کمدی رمانتیک هم در ژانر کمدی آورده شده اند. لازم به ذکر است که این طبقه بندی ها قطعی و نهایی نیست و منظور از آن، تنها نشان دادن نمایی از افت و خیز ژانرهای مختلف در تاریخ اسکار بوده است.

تریلر

جایی برای پیرمردان نیست (۲۰۰۷)

جایی برای پیرمردان نیست (۲۰۰۷)

این ژانر در دهه هفتاد بیشتر از هر زمانی در تاریخ سینما نامزد دریافت جایزه اسکار شده است. دهه ای که برای فیلم هایی با مضمون تئوری توطئه مثل همه مردان رئیس جمهور (۱۹۷۶) به یاد مانده است. این دهه همچنین شاهد نامزد شدن اولین فیلم آرواره ها (۱۹۷۵) و تریلر روانشناختی٬ راننده تاکسی (۱۹۷۶) بود.

اما با وجود نامزد شدن ۱۵ فیلم تریلر٬ تنها دو فیلم موفق به کسب جایزه اسکار برای بهترین فیلم شدند. یکی سکوت بره ها (۱۹۹۱) و دیگری جایی برای پیرمردان نیست (۲۰۰۷).

ترسناک

جن‌گیر (۱۹۷۳)

جن‌گیر (۱۹۷۳)

جن‌گیر (۱۹۷۳)٬ تنها فیلم ترسناکی است که تاکنون نامزد دریافت جایزه اسکار بهترین فیلم سال شده است.

داستان این فیلم تلاش مادری برای رها کردن دخترش از شر شیاطینی است که در روحش رخنه کرده اند. فیلم جن‌گیر در آن سال نامزد ۱۰ جایزه اسکار شد که موفق به دریافت دو جایزه شد، اما هیچکدام از این جوایز برای بهترین فیلم نبود. البته بسیاری سکوت بره ها را نیز در زمره فیلم های ترسناک می شمارند که در آن صورت تنها فیلم این ژانر است که برنده بهترین فیلم شده است.

جنگی

مهلکه (۲۰۰۹)

مهلکه (۲۰۰۹)

تعریف فیلم های جنگی معمولا با ژانرهای دیگر مخلوط می شود.

تحقیقات نشان می دهد فیلم هایی که به طور خالص جنگی تعریف می شوند٬ با الهام گرفتن از وقایع جنگ جهانی دوم٬ در سال های ۱۹۴۰ به اوج خود رسیدند و از آن پس تولید آن ثابت بوده است.

در جبهه غرب خبری نیست (۳۰-۱۹۲۹) اولین فیلم جنگی بود که برنده اسکار شد. از دیگر برندگان می توان پل رودخانه کوای (۱۹۵۷) و اخیرا مهلکه (۲۰۰۹) را نام برد.

علمی و تخیلی

جنگ ستارگان (۱۹۷۷)

جنگ ستارگان (۱۹۷۷)

فیلم های علمی و تخیلی به غیر از بخش های تکنیکی در بخش های دیگر موفقیت چندانی در دریافت جوایز اسکار نداشته است.

جنگ ستارگان (۱۹۷۷) نامزد دریافت اسکار بهترین فیلم شد، اما آنی هال آن را از آن خود کرد و ای تی (۱۹۸۲) نیز رقابت را به گاندی باخت. با آنکه تا به حال ۱۵ فیلم در این ژانر نامزد دریافت جایزه اسکار شده اند فقط ارباب حلقه ها: بازگشت پادشاه (۲۰۰۳) این جایزه را دریافت کرده است.

تاریخی

کلئوپاترا (۱۹۶۳)

کلئوپاترا (۱۹۶۳)

بیشترین تعداد نامزدهای دریافت بهترین فیلم در این ژانر در دهه های ۵۰ و ۶۰ میلادی اعلام شد٬ یعنی زمانی که فیلم های تاریخی دارای بیشترین میزان محبوبیت بودند.

ژولیوس سزار (۱۹۵۳)٬ خرقه (۱۹۵۳)٬ ده فرمان (۱۹۵۶) و کلئوپاترا (۱۹۶۳) همه نامزد دریافت جایزه اسکار شدند اما این بن هور (۱۹۶۰) بود که توانست با یازده جایزه اسکار از میان دوازده بخشی که نامزد شده بود٬ رکورد شکنی کند. چهار فیلم در این ژانر برنده اسکار بهترین فیلم شده اند.

زندگینامه

ارین براکوویچ (۲۰۰۰)

ارین براکوویچ (۲۰۰۰)

زندگینامه ها موفقیت زیادی در اسکار داشته اند. بیشترین جوایز در دهه ۸۰ و ۹۰ برای این ژانر به دست آمده است.

از میان برنده ها می توان به دانیل دی لوئیس در نقش کریستی براون هنرمند معلول در فیلم پای چپ من (۱۹۸۹)٬ بن کینگزلی در نقش گاندی (۱۹۸۲) و جولیا رابرتز در نقش ارین براکوویچ (۲۰۰۰) اشاره کرد. در مجموع تا سال ۲۰۰۹ هفت فیلم در این ژانر موفق به کسب جایزه اسکار برای بهترین فیلم شده اند.

سخنرانی پادشاه (۲۰۱۰) نیز اولین برنده دهه بعدی بوده است.

عاشقانه

کازابلانکا (۱۹۴۳)

کازابلانکا (۱۹۴۳)

دهه های ۱۹۳۰، ۴۰ و ۵۰ سال های اوج فیلم های عاشقانه بود که در دهه های بعد محبوبیت شان را برای اسکار از دست دادند.

سال های موفق این ژانر برابر بود با یکی از دوره های سیاه تاریخ آمریکا؛ سالهای رکود بزرگ، جنگ جهانی دوم و پیامدهای آن. کازابلانکا (۱۹۴۳) برنده اسکار بهترین فیلم، بارها در رای گیری ها به عنوان بهترین فیلم عاشقانه تاریخ سینما انتخاب شده است.

اکشن و ماجراجویانه

ایندنیا جونز: مهاجمان صندوق گمشده (۱۹۸۱)

ایندنیا جونز: مهاجمان صندوق گمشده (۱۹۸۱)

تعداد کمی از فیلم های اکشن نامزد دریافت اسکار برای بهترین فیلم شده اند. بیشتر این تعداد در سال های ٬۱۹۳۰ عصر قهرمانان شمشیر باز بود. شورش روی کشتی باونتی در سال ۱۹۳۵ جایزه بهترین فیلم را به دست آورد.

راکی (۱۹۷۶)، تایتانیک (۱۹۹۷) و گلادیاتور (۲۰۰۰) برندگان سالهای اخیر بوده اند.

ایندنیا جونز: مهاجمان صندوق گمشده در سال ۱۹۸۱ در رقابت با ارابه‌های آتش جا ماند.

خانوادگی

بالا (۲۰۰۹)

بالا (۲۰۰۹)

فیلم های این ژانر چندان در اسکار موفق نبوده اند. اسکیپی (۳۱-۱۹۳۰) و یکساله (۱۹۴۶) از نخستین فیلم های این ژانر بودند که نامزد شدند.

در سال های اخیر فیلم های دیو و دلبر (۱۹۹۱)، بیب (۱۹۹۵) و بالا (۲۰۰۹) و اگر جادوگر شهر آز (۱۹۳۹)، آوای موسیقی (۱۹۶۵) و مری پاپینز (۱۹۶۴) را هم فیلم خانوادگی بدانیم، وضع این ژانر کمی بهتر می شود.

کمدی

شکسپیر عاشق (۱۹۹۹)

شکسپیر عاشق (۱۹۹۹)

بسیاری بر این عقیده اند که حق فیلم های کمدی در شب اسکار خورده می شود. این ژانر در سالهای ۱۹۳۰ اوج گرفت اما بعدها افول کرد.

هرچند دوباره احیا شد و ثبات پیدا کرد. با اینکه بیش از ۶۰ فیلم از این ژانر نامزد شده اند، اما فقط ۹ فیلم موفق به دریافت اسکار شده اند. کمدی سیاه دکتر استرنجلاو (۱۹۶۴) از جمله ناکام‌های این ژانر بوده است.

آخرین فیلم کمدی که جایزه بهترین فیلم را گرفت، کمدی رمانتیک شکسپیر عاشق (۱۹۹۹) بود.

وسترن

کوهستان بروکبک (۲۰۰۵)

کوهستان بروکبک (۲۰۰۵)

بسیاری می گویند که فیلم های وسترن به آن چیزی که لیاقتش را داشته در اسکار نرسیده اند.

با آنکه سالهای ۱۹۳۰، ۴۰ و ۵۰ عصر طلایی وسترن ها از نظر تجاری بود، اما دو فیلم از سه فیلم اسکاری این ژانر، در سالهای اخیر به اسکار بهترین فیلم دست یافته اند؛ با گرگها می رقصند (۱۹۹۰) و نابخشوده (۱۹۹۲). در دهه گذشته کوهستان بروکبک در مقابل تصادف شکست خورد (۲۰۰۵).

موزیکال

زیگفلد بزرگ (۱۹۳۶)

زیگفلد بزرگ (۱۹۳۶)

دهه ها ۱۹۳۰، ۴۰ و ۵۰ اوج محبوبیت موزیکال ها بود؛ بیش از ۴۰ نامزدی و ۱۰ جایزه دستاورد این ژانر در این سالها بود که از آن میان می توان به فیلم های زیگفلد بزرگ (۱۹۳۶). در سال های بعد داستان وست ساید (۱۹۶۱) آوای موسیقی (۱۹۶۱).

از دهه ۱۹۸۰ به بعد دیگر خبری از موزیکال ها در شب اسکار نبود. اما در آغاز قرن بیست و یکم نامزدی مولن روژ (۲۰۰۱) و جایزه شیکاگو (۲۰۰۲) وضع را برای این ژانر بهتر کردند.

درام

دختر میلیون دلاری (۲۰۰۴)

دختر میلیون دلاری (۲۰۰۴)

درام موفق‌ترین ژانر در اسکار بوده، هرچند دایره فیلم هایی که در آن می گنجد بزرگترین است.

بجز در سال‌های ۱۹۵۰، در دیگر دهه‌ها همیشه بیش از دیگر ژانرها نامزد دریافت اسکار بهترین فیلم شده است.

تحقیق ما نشان می دهد که فیلم‌های درام با ۲۰ اسکار در صدر جدول قرار دارند. دیوانه‌ای از قفس پرید (۱۹۷۵)، کریمر علیه کریمر (۱۹۷۹) و دختر میلیون دلاری (۲۰۰۴) از جمله اسکاری‌های این ژانر هستند.

جنایی

پدرخوانده

پدرخوانده

تاریخ ساخت فیلم های گانگستری و جنایی به دوران سینمای صامت باز می گردد. اما اوج نامزدی فیلم های این ژانر دهه های ۱۹۷۰ و ۱۹۹۰ بود. در دهه ۷۰ قسمت اول و دوم پدرخوانده برنده اسکار شدند، قسمت سوم این فیلم نیز در دهه ۹۰ نامزد شد.

با احتساب رفقای خوب (۱۹۹۰) و پالپ فیکشن (۱۹۹۴) این ژانر در مجموع شش اسکار برده است.



:: برچسب‌ها: مرخصی , عشق ,
:: بازدید از این مطلب : 677
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش روز شنبه ایرنا، آئین قرعه كشی رقابتهای جام جهانی جودو شب گذشته در پراگ برگزارشد و ملی پوشان كشورمان رقبای خود را شناختند.

بر این اساس تیم ایران امروز و در آغاز این پیكارها دو نماینده دارد كه وحید بنا در وزن منهای 66 كیلوگرم در میان 74 جودوكار دور نخست استراحت دارد و سپس به دیدار برنده مبارزه جودوكاران استونی و بلاروس خواهد رفت.

علی معلومات هم در وزن منهای 73 كیلوگرم در اولین مبارزه با نماینده تركیه پیكار می كند. در این وزن 63 جودوكار به روی تاتامی خواهند رفت.

فردا یكشنبه در دومین روز این مسابقات چهار جودوكار دیگر كشورمان به مصاف حریفان خود می روند.

امیرقاسمی نژاد در وزن منهای 81 كیلوگرم در اولین دیدار جودوكاری از فیجی را پیش رو خواهد داشت.

در وزن منهای 100 كیلوگرم كه 50 جودوكارشركت دارند، جواد محجوب نماینده كشورمان است كه در اولین دیدار با جودوكاری از گرجستان مبارزه می كند.

دو نماینده كشورمان در وزن به اضافه 100 كیلوگرم كار دشواری پیش رو خواهند داشت كه امیر ملكی پور در اولین دیدار با 'اصلان' از روسیه مبارزه می كند و محمد رضا رودكی به دیدار نماینده قزاقستان می رود.

3783**1440



:: برچسب‌ها: قدیمی , آبی ,
:: بازدید از این مطلب : 492
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری الجزیره، کنفرانس بین‌المللی دفاع از قدس فردا و با مشارکت 350 نفر از حامیان قدس در جهان اسلام و غرب، به مدت سه روز در دوحه پایتخت قطر آغاز می‌شود.



:: برچسب‌ها: قرمز ,
:: بازدید از این مطلب : 472
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

دفتر پژوهش و بررسی های خبری خبرگزاری جمهوری اسلامی علاوه بر انتشار روز شمار تاریخ معاصر ایران، گزارشی را با عنوان 'جهان در هفت روز پیش رو' با هدف ارایه گزیده ای از اهم رویدادهای مهم جهانی منتشر می سازد. گزارش حاضر بیست و ششمین شماره از این مجموعه است.

علاقمندان می توانند گزارشهای مشابه را در روزهای جمعه هر هفته بر صفحه پژوهش وبسایت ایرنا، پیگیری كنند.

**بیست و پنجم فوریه

- رییس جمهوری قانونی جمهوری چك و اسلواكی'ادوارد بنش' پس از دو هفته فشار بی امان اتحاد جماهیر شوروی، قدرت را به حزب كمونیست و رهبر آن 'گوتوالد' تسلیم كرد. چك و اسلواكی در جریان جنگ جهانی دوم، توسط ارتش سرخ شوروی از تصرف آلمان آزاد شد و در حوزه نفوذ این كشور قرار گرفت.(1948)

- در پی وقوع كودتا توسط مردم و ارتش در سوریه سرهنگ 'ادیب شیشكلی' حاكم مستبد این كشورپس از پنج سال سقوط كرد و 'هاشم اتاسی' رهبر حزب خلق سوریه به ریاست جمهوری این كشور برگزیده شد.(1954)

- 'خروشچف'دبیر كل حزب كمونیست شوروی و نخست وزیر آن كشور، در كنگره بیستم حزب كمونیست شوروی، به 'استالین' رهبر فقید روسیه حمله كرد و او را دیكتاتوری خشن، بیرحم، بدون تاكتیك و سودجو نامید.(1956)

- در پی فرار ژنرال 'فردیناند ماركوس'دهمین رئیس جمهور فیلیپین به هاوایی، خانم 'كورازون اكینو' 53 ساله رییس جمهوری آن كشور شد. ماركوس از ۳۰ دسامبر ۱۹۶۵ به عنوان رییس جمهوری دیكتاتور، در این كشور حكومت كرده بود. (1986)

- پیمان 'ورشو' كه به منظور دفاع از كشورهای سوسیالیست اروپای شرقی در برابر تهاجم احتمالی غرب و با اقتباس از پیمان دفاعی ناتو در اروپای غربی و آمریكا بین كشورهای بلوك شرق، در شهر 'ورشو' پایتخت لهستان منعقد شده بود،توسط كشورهای عضو(لهستان، مجارستان، رومانی، بلغارستان، چك و اسلواكی و شوروی) پس از 36 سال فعالیت منحل شد.(1991)

- در جریان جنگ خلیج فارس، ارتش عراق، آسایشگاه سربازان آمریكایی را واقع در 'ظهران' كشور سعودی، هدف موشك اسكاد قرارداد كه براثر اصابت این موشك، 28 آمریكایی كشته و حدود 100 نفر مجروح شدند.(1991)

- مسلمانان روزه ‏دار فلسطینی در حرم حضرت ابراهیم (ع) در شهر'الخلیل' واقع در كرانه غربی رود اردن توسط رژیم صهیونیستی قتل عام شدند. در این واقعه 29 تن شهید و تعداد زیادی از مردم فلسطین مجروح شدند.(1994)

- شبه نظامیان بنگلادشی معروف به نیروی مرزبان كه وظیفه مبارزه با قاچاق را برعهده داشتند، در اعتراض به كمی دستمزد به یك قرارگاه نظامی در شهر 'داكا' در بنگلادش حمله بردند كه در این حمله، 50 نظامی و 24 غیرنظامی كشته شدند. در پی این رویداد در داكا حالت فوق العاده اعلام شد.(2009)

- پس از روی كار آمدن شیخ عبدالله سالم، الصباح در كویت و آغاز اصلاحات اداری در این كشور، این روز به عنوان روز ملی 'كویت' اعلام شد.(1950)

**بیست و ششم فوریه

- عثمانی با هدف تصرف هنگری (مجارستان فعلی) با یكصد هزار جنگجو به این كشور حمله كرد.این نبرد در منطقه 'ماهوك' به وقوع پیوست كه با تصرف منطقه بوداپست و تمامی مجارستان پایان یافت. این كشور به مدت 140 سال تحت تسلط عثمانی بود.(1525)

- اتحاد بزرگ لاهه با عضویت فرمانروای هلند، آلمان و اسپانیا برای مبارزه با فرانسه، كه قصد تسخیر هلند را داشت، ایجاد شد. این اتحادیه پس از شكست اسپانیا از فرانسه منحل شد.(1673)

- كنفرانس انجمن 'برلین' كه برای تعیین سرنوشت قاره آفریقا در 15 نوامبر 1884 میلادی در آلمان آغاز شده بود، پس از توافق پیرامون آگاه سازی دولت ها در جهت جلوگیری از نزاع و مشاجره فیمابین در تصرف سرزمین های تحت تملك آنها توسط كشورهای دیگر، لغو مسئله بردگی و آزادی تجارت در كشور آزاد كنگو(كشوری در مركز آفریقا) پایان یافت.(1885)

- 'عهدنامه دوستی'، چهار سال پس از انقلاب شوروی بین ایران و شوروی امضا شد. این عهدنامه بدنبال اعلام مواضع مسكو پیرامون عدم پیروی این كشور از سیاست‏های استعماری روسیه تزاری درباره ایران و بی اعتبار دانستن قراردادهایي را كه روسیه با دولت ثالثی علیه ایران امضا كرده بود، منعقد شد. البته شوروی، اراضی قفقاز و تركستان در شمال غربی و شرقی ایران را به ایران پس نداد و ایران نیز متعهد شد كه به دیگر كشورها اجازه ندهد ازخاك ایران علیه شوروی استفاده كنند.(1921)

- در جریان جنگ جهانی دوم، ارتش سرخ شوروی، 70 هزار رومانیایی آلمانی تبار را كه نیاكانشان هشت قرن پیش به رومانی مهاجرت كرده بودند از این كشور به اوكراین تبعید كرد تا مبادا به عنوان نیروی جنگی به ارتش هیتلر بپیوندند.( 1944)

- سلطنت سلطان 'حسن دوم'، پادشاه كشور مراكش(كشوری در شمال غربی آفریقا) پس از مرگ پدرش سلطان 'محمد پنجم'، آغاز شد.(1961)

**بیست و هفتم فوریه

- سلطه استعماری پرتغال بر برزیل آغاز شد. این سلطه تا زمان استقلال برزیل در سال 1822 ادامه داشت.(1509)

- جنگ‏های شش ساله لهستان و سوئد با حمله سپاهیان سوئدی به قلمرو لهستان، آغاز شد. این حمله بدنبال اتحاد پادشاه لهستان با روسیه و دانمارك، معروف به اتحاد مثلث، علیه این كشور صورت پذیرفت. این جنگ در سال 1706میلادی با پیروزی سوئدی‏ها پایان یافت.(1701)

- 'فردریك گیوم' سومین پادشاه كشور پروس در سن 25 سالگی بعد از مرگ 'فردریك اول' بر تخت سلطنت نشست، دوران سلطنت او، سراسر با جنگ و ستیزهمراه بود.(1713)

- روز ملی و استقلال دومینیكن(كشوری در آمریكای مركزی) از هاییتی (كشوری است در جزیره هیسپانیولا در دریای كاراییب)اعلام شد.(1844)

- در پایان چهارمین هفته زمامداری 'هیتلر'، ساختمان عظیم مجلس آلمان موسوم به 'رایشتاك' دچار آتش‏سوزی شد و هیتلر كه كمونیست‏ها را متهم به مشاركت در این توطئه كرده بود با اعلام وضع فوق‏العاده به سركوبی كمونیست‏ها و دستگیری سران و فعالان این حزب پرداخت. این امر موقعیت نازی‏ها و هیتلر را مستحكم‏ كرد به گونه ای كه هیتلرپس از مرگ رییس جمهوری وقت آلمان، حاكم مطلق آلمان شد.(1933)

- هواپیماهای ژاپنی، در جریان جنگ جهانی دوم، به واحدهای دریایي متفقین در دریای جاوه(بخشی از آب های غرب اقیانوس آرام) حمله كردند. این نبرد با غرق شدن تعداد زیادی از كشتی‏های متفقین و با پیروزی ناوگان جنگی ژاپن خاتمه یافت.(1942)

- روز ملی و استقلال 'صحرا'(كشوری در شمال غربی آفریقا) از استعمار اسپانیا اعلام شد.(1976)

**بیست و هشتم فوریه

- قیام 'گوستاو وازا' یكی از شاهزادگان سوئد با كمك دهقانان و مردم پروتستان مذهب سوئد به منظور استقلال این كشور علیه سلطه و نفوذ پادشاه دانمارك، به وقوع پیوست. این قیام، منجر به خلع پادشاه دانمارك، پادشاهی گوستاو وازا و پایه گذاری سلسله وازا در سوئد شد.(1522)

- پیمان اتحاد سیاسی و نظامی میان دو كشور روسیه و پروس، به منظور مقابله با قدرت‏طلبی‏های 'ناپلئون بناپارت' امپراتور فرانسه منعقد شد. بعدها با الحاق كشورهای انگلیس، اتریش و سوئد به این پیمان، اتحادیه هفتم دول اروپایی علیه ناپلئون بناپارت ایجاد و به شكست ناپلئون منجر شد.(1813)

- مجلس ایالتی'آركانزاس'، از ایالت‌های جنوبی آمریكا، قانونی تصویب كرد كه به موجب آن، سیاهپوستان این ایالت در آمریكا بایستی، میان تبعید به آفریقا و بردگی در آن ایالت یكی را انتخاب می كردند.(1859)

- روز استقلال كشور 'مصر' از تحت‏الحمایگی استعمار انگلیس اعلام شد. اما این كشور دارای دو روز ملی است، یكی 23 ژوئیه1952 سالروز انقلاب (كودتا) و دیگری 6 اكتبر1973، سالروز آغاز جنگ چهارم اعراب و اسرائیل است.(1922)

- جنگ 'بین- هوآ' برای تصرف شهر كوچكی به همین نام در شمال شهر 'سایگون' پایتخت ویتنام جنوبی میان تفنگداران نیروی دریایی ایالات متحده آمریكا و ویت كنگ های ویتنام جنوبی در گرفت. در این جنگ ویت كنگ ها تلفات زیادی را متحمل شدند و سرانجام با كمك و دخالت نیروهای دولتی ویتنام جنوبی 'بین هوا' تسخیر نشد.(1964)

- 'اولاف یوكاچیم پالمه' نخست وزیر سوئد و یكی از چهره‏های برجسته میانه‏رو و مخالف سیاست‏های خارجی آمریكا در سراسر خاك اروپا به هنگام خروج از سینما در یكی از خیابان‏ های استكهلم مورد سوء قصد قرار گرفت و به قتل رسید. وی از سال 1969 تا 1976 و بار دیگر از سال 1982 نخست‏وزیر سوئد بود.(1986)

- در جنگ خلیج فارس، نیروهای متحد به رهبری آمریكا، پس از بیرون راندن نیروهای عراقی از كویت و تسلیم عراق در برابر شرایط آمریكا و متحدینش، آتش بس اعلام و به تدریج خاك عراق را ترك كردند اما تعداد قابل توجهی از آنان كه عمدتا آمریكایی بودند در پایگاه‏هایی واقع در عربستان سعودی، كویت، بحرین و در آب‏های خلیج فارس مستقر شدند.(1991)

**بیست و نهم فوریه

- بیش از 200 هزار نفر از كارگران معدن فرانسه دست به اعتصابی گسترده و بی سابقه در این كشور زدند.(1963)

- نخستین پارك جهان تاسیس شد. این پارك با نام پارك 'یلو استون' در ایالت وایومینگ و در ایالات متحده آمریكا واقع شده است و یكی از قدیمی ترین پارك های جهان محسوب می شود.(1872)

- جنبش های استقلال طلبانه مردم كره، برای رهایی از سلطه ژاپن، آغاز شد.(1919)

اول مارس

- در جریان عبور رهبر كاتولیك ‏ها از منطقه 'واسی' در فرانسه، بین طرفداران دو مذهب كاتولیك و پروتستان درگیری رخ داد كه سبب كشته شدن 23 نفر از پروتستان‏ها و آغاز یك جنگ‏ 36 ساله مذهبی در منطقه شد. سرانجام در سال 1598 با فرمان 'هانری چهارم' معروف به فرمان نانت، این جنگ خاتمه یافت. (1562)

- سلطنت صد روزه 'ناپلئون بناپارت' پس از فرار او از تبعید در جزیره اِلب و بعد از ورود به فرانسه آغاز شد و سرانجام پس از شكست در جنگی دیگر در مقابل نیروهای انگلیس و پروس به جزیره دور دست سنت هلن در جنوب اقیانوس اطلس تبعید شد. (1815)

- پس از سقوط 'ناپلئون سوم'؛ حكومت سلطنتی در فرانسه پایان یافت و جمهوری سوم در این كشور آغاز شد. (1871)

- جزیره 'پورتوریكو' واقع در اقیانوس اطلس توسط مهاجمان امریكایی تصرف و در جریان كنفرانس پاریس مالكیت آمریكا بر این منطقه تثبیت و به عنوان جزئی از خاك امریكا معرفی شد.(1898)

- استقلال كامل 'بوسنی و هرزگوین'(كشوری در جنوب شرقی اروپا) از یوگسلاوی توسط مجلس ملی بوسنی اعلام شد.(1992)

**دوم مارس

- تحت الحمایگی كوبا در كنگره امریكا به موجب لایحه‏ای موسوم به پلات، تحت فشار تئودور روزولت رئیس جمهوری وقت امریكا، اعلام شد.(1901)

- دو ناوشكن آمریكایی 'مادوكس' و 'ترنر جوی'به منظور حمله هوایی به ویتنام شمالی وارد آب های مرزی این كشور شدند.(1964)

اطلاع**2059**9128**2002



:: برچسب‌ها: سگ , هندوستان ,
:: بازدید از این مطلب : 515
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش فارس به نقل از روزنامه آمریکایی "وال استریت ژورنال"، در ادامه توجیه عمومی دولت "باراک اوباما" رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر اینکه کشتارهای هدفمند و استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین یکی از ابزارهای اولیه دولت واشنگتن در مبارزه با تروریسم است، "جه جانسون" وکیل ارشد وزارت دفاع آمریکا نیز با دفاع از کشتارهای هدفمند برای کاهش تروریست ها و شبه نظامیان مظنون به عنوان یک سلاح جنگی مشروع و قانونی مدعی شد که آمریکا حتی زمانی که از سیستم های تسلیحاتی پیشرفته ای به لحاظ فناوری استفاده می کند، به قوانین و کنوانسیون های بین المللی متعهد و وفادار است.



:: برچسب‌ها: خیابان ,
:: بازدید از این مطلب : 480
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

یوسف‌رضا گیلانی: پاکستان از ابتدا باور داشت که مساله افغانستان از راه نظامی قابل حل نیست

دولت پاکستان برای نخستین‌بار از رهبران طالبان، حزب اسلامی و دیگر گروه‌های شورشی افغان خواسته است تا از جنگ دست بکشند.

یوسف‌رضا گیلانی، نخست‌وزیر پاکستان، در بیانیه‌ای که روز جمعه، ۲۴ فوریه (۵ اسفند)، منتشر کرد، از رهبران طالبان و حزب اسلامی به‌طور مشخص نام ‌برد و از همه شورشیان مسلح افغان خواست تا به برنامه آشتی ملی بپیوندند.

او خواهان گفت‌وگوی مستقیم این گروه‌ها با دولت افغانستان شده و ابراز امیدواری کرده است که طالبان و دیگر گروه‌های شورشی به این درخواست او پاسخ دهند.

این اولین باری است که پاکستان از طالبان و دیگر مخالفان مسلح دولت افغانستان به طور علنی می‌خواهد که راه صلح‌آمیز پیش بگیرند.

یوسف‌رضا گیلانی، نخست وزیر پاکستان، می‌گوید که دولت این کشور از ابتدا باور داشت که مساله افغانستان از راه نظامی قابل حل نیست.

حامد کرزی، رئیس جمهور افغانستان، که هفته پیش به اسلام‌آباد رفته بود، اعتقاد دارد کسانی که آقای گیلانی به مذاکره فراخوانده‌است، در پاکستان پناه گرفته‌اند.

بر اساس گزارش‌ها، آقای کرزی در سفرش به اسلام‌آباد، ملاقات پرتنشی با مقام‌های پاکستان داشته و از آنها خواسته است که زمینه گفت‌وگویش را با رهبران طالبان فراهم کنند.

پاکستان این ادعا را که ملاعمر، رهبر طالبان در آن کشور است، مسخره خوانده است.

رهبر طالبان و دیگر شورشیان هرجا که باشند، اکنون نخست‌وزیر پاکستان می‌گوید که زمان گشودن فصلی جدید در تاریخ افغانستان رسیده است و تمام افغان‌ها باید برای پاسبانی از دین اسلام و سنت‌های خود گرد‌هم آیند.

هارون نجفی‌زاده، خبرنگار فارسی بی‌بی‌سی در پاکستان می‌گوید که درخواست آقای گیلانی از شورشیان اسلامگرا پرسش‌های بسیاری را برانگیخته است: این که آیا می‌توان این درخواست را جدی گرفت؟ چرا آقای گیلانی این خواست را بعد از ۱۰ سال جنگ، اکنون مطرح کرده است؟ جواب طالبان، حزب اسلامی و شبکه حقانی به این تقاضا چه خواهد بود؟ دولت غیرنظامی پاکستان چقدر بر شورشیان افغان نفوذ دارد؟ آیا این خواست با خواسته ارتش پاکستان همسو است؟ و مهم‌تر اینکه آیا بهترین راه تشویق طالبان به گفت‌وگو، تقاضای علنی است یا تلاش پشت پرده؟

بر اساس گزارش‌ها، طالبان هنوز به این درخواست دولت پاکستان واکنشی نشان نداده‌اند.



:: برچسب‌ها: زن , دریاچه , د ,
:: بازدید از این مطلب : 490
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 اسفند 1390 | نظرات ()