نوشته شده توسط : sadis

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری ،دكتر محمود احمدی‌نژاد و دیمیتری مدودوف شامگاه چهارشنبه در مكالمه تلفنی، تحركات بیگانگان برای ایجاد درگیری داخلی در سوریه و تجزیه این كشور را اشتباه و برخلاف صلح و امنیت منطقه دانسته و راهكار بهبود اوضاع سوریه را ایجاد اصلاحات با تفاهم و آرامش، بدون دخالت بیگانگان دانستند.

روسای جمهور دو كشور با تاكید بر اینكه اصلاحات در سوریه باید به دست سوری‌ها و فارغ از دخالت بیگانگان انجام شود ، بر تلاش گسترده‌تر دو كشور برای جلوگیری از دخالت برخی كشورهای فرامنطقه‌ای و همپیمانان منطقه‌ای آنها برای ایجاد جنگ داخلی و تجزیه سوریه تاكید كردند.

دكتر محمود احمدی‌نژاد و دیمیتری مدودوف همچنین لزوم تداوم همكاری‌ها و رایزنی‌های نزدیك تهران – مسكو و تلاش مشترك برای حل و فصل مسایل منطقه‌ای بویژه سوریه را بر مبنای تفاهم و همدلی مورد تاكید قرار دادند.

دكتر محمود احمدی‌نژاد در این گفتگوی تلفنی با اشاره به اهمیت تحولات منطقه‌ای، تمركز همكاری‌های نزدیك تهران – مسكو را به منظور حل و فصل این تحولات به نفع صلح و آرامش مورد تاكید قرار داد و گفت: ایران و روسیه با توجه به برخورداری از مواضع و دیدگاه مشترك، باید تحركات گسترده‌تری را برای كمك به برقراری صلح در منطقه و جلوگیری از دخالت بیگانگان صورت دهند.

دیمیتری مدودوف نیز در این تماس تلفنی با تاكید بر اینكه تحولات سوریه باید توسط سوری‌ها و با حفظ احترام به حاكمیت ملی سوریه سامان یابد، تصریح كرد: برخی قدرت‌های فرامنطقه‌ای و كشورهای هم‌پیمان آنها در خلیج فارس به دنبال تجزیه سوریه هستند و این موضوع، خطری برای امنیت منطقه است و در این زمینه ایران و روسیه می‌توانند با همكاری‌های نزدیك خود گام‌های موثری در حل و فصل مسالمت‌آمیز اوضاع سوریه بردارند.

رییس جمهور روسیه همچنین بر لزوم هماهنگی مواضع تهران - مسكو درباره تحولات منطقه و به ویژه سوریه تاكید كرد.

1592



:: برچسب‌ها: حزب ,
:: بازدید از این مطلب : 443
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش خبرنگار قضایی فارس، مصطفی پورمحمدی عصر امروز در اختتامیه یازدهمین همایش بین‌المللی ترافیک با اعلام این مطلب افزود:‌ اگر بخواهم به عنوان یک طلبه به موضوع ترافیک و حمل‌ونقل نگاه کنم باید بگویم که اصلی‌ترین موضوع انسانها رفت و آمد است به گونه‌ای که در ادبیات دینی در تعریف انسان می‌گویند انسان موجودی مسافر است و این دنیا محل استقرار و ماندن نیست و کل زندگی انسان یک مسافرت است.



:: برچسب‌ها: انگلستان ,
:: بازدید از این مطلب : 506
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش خبرگزاری فارس، آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی در دیدار رئیس و اعضای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات، دغدغه‌ها، نگرانی‌ها و دلسوزی‌‌های دوستداران نظام و انقلاب از جناح‌های گوناگون در مورد آینده نظام اسلامی را به حق دانست.



:: برچسب‌ها: گل , تابستان , نیویورک شهرستان ,
:: بازدید از این مطلب : 564
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، آیت‌الله حبیب‌الله مهمان‌نواز بعد از ظهر امروز در نشست با مسئولان ستاد نهمین دوره انتخابات مجلس در خراسان شمالی اظهار کرد: این لیست‌های متفاوت چی است که داده می‌شود و آن هم بر خلاف هم.



:: برچسب‌ها: رقص , زمستان ,
:: بازدید از این مطلب : 523
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

حسین فدایی‌آشیانی نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در دوره هفتم و هشتم مجلس شورای اسلامی و نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس است.او در شهر ری به دنیا آمده و هم‌اکنون نیز ساکن همان جاست.بعد از انقلاب به عضویت سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی اول در آمد و نقش موثری در جلوگیری از انحرافات این سازمان در آن سال ها داشت.وی مسئول ستاد فوریت‌های جنگ در زمان جنگ تحمیلی شد. فدایی مؤسس و دبیرکل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی از ابتدا تاکنون بوده است.عضویت در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی، جزو اعضای اصلی شورای هماهنگی نیروهای انقلاب، عضویت در شورای پنج نفره شورای هماهنگی نیروهای انقلاب در انتخابات ریاست جمهوری دور نهم، عضویت در شورای ۵+۶ جبهه متحد اصولگرایان در انتخابات مجلس هشتم و حضور در شورای 7+8 جبهه متحد اصولگرایان در انتخابات مجلس نهم، در کارنامه سیاسی فدایی به چشم می‌خورد. حسین فدایی از چهره های شاخص ، جریان ساز و استراتژیست اصولگرا است و نقش تعیین کننده ای در پیروزی اصولگرایان و تدوین ساختارهای انتخاباتی در انتخابات مختلف در جبهه نیروهای انقلاب داشته است. تشخیص و هشدارهای بموقع در شناسایی و تبیین انحراف از اولین روزهای انقلاب و ولایت پذیری از دیگر ویژگی های حسین فدایی است. وی از اولین کسانی است که از واژه های جریان فتنه، جریان انحرافی و باند فساد در تبیین انحراف های چند سال اخیر استفاده کرده و نقش قابل توجهی در روشنگری جریانات داشته است.



:: برچسب‌ها: فرانسه ,
:: بازدید از این مطلب : 464
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش خبرگزاری فرانسه از پكن، بانك جهانی چند روز پیش اعلام كرد كه تا 20 اوریل جانشینی برای رابرت زوئلیك رئیس فعلی بانك جهانی انتخاب خواهد كرد.

رابرت زولیك پیش از این اعلام كرده بود كه در پایان دوره پنج ساله خود ( 30 ژوئن) از این سمت كناره‌گیری خواهد كرد.

خبرگزاری شینهوا در گزارشی عنوان كرد: اگر رئیس بانك جهانی از طریق یك انتخابات آزاد و دموكراتیك انتخاب شود، بانك جهانی از یك سنت هفتادساله كه همواره رئیس این بانك یك شهروند امریكایی بوده رها خواهد شد.

در ادامه این گزارش خبرگزاری شینهوا آمده است: این ذهنیت كه رئیس بانك جهانی باید اصلیتی امریكایی داشته باشد مشروعیت خود را از دست داده است چون تغییراتی در اوضاع سیاسی و اقتصادی جهان رخ داده است و همچنین شاهد تغییر در نقش های بانك جهانی بوده ایم.

چند روز پیش دولت چین ابراز امیدواری كرد كه رئیس بعدی بانك جهانی براساس شایستگی اش انتخاب شود.

'لیو ویمین' سخنگوی وزارت خارجه چین در اظهارنظری گفته بود: پكن امیدوار است كه رئیس بعدی بانك جهانی براساس رقابت و شایستگی و از طریق انتحابات آزاد برگزیده شود.

براساس اعلام بانك جهانی نامزدها برای بدست اوردن این سمت باید تا 23 مارس آمادگی خود را اعلام كنند و كاندیداها باید جزو كشورهای عضو بانك جهانی باشند.

مترجمام**9234**1423



:: برچسب‌ها: پارک , جدید ,
:: بازدید از این مطلب : 538
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، بارش نزولات آسمانی در مازندران و شدت ریزش برف و کولاک در مناطق کوهستانی منجر به قطع خطوط برق، تلفن و در برخی مناطق با قطع آب و کمبود مواد غذایی نیز همراه بود.



:: برچسب‌ها: وابسته به تکزاس ,
:: بازدید از این مطلب : 536
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis
ایران

ایران، کشوری چند زبانه

حقوق برابر همه زبان ها در کشورهای چند زبانه ای چون ایران، حق آموزش به زبان مادری برای همه شهروندان و به رسمیت شناختن همه زبان ها در این گونه کشورها را برخی گامی مهم به سوی تبعیض زدائی، دموکراسی و تحقق حقوق بشر می دانند و برخی گامی مهم به سوی تجزیه طلبی و شکستن هویت و وحدت ملی.

بر بستر همین اختلاف نظرها است که «روز جهانی زبان مادری» از بعد فرهنگی خود فراتر رفته و ابعادی سیاسی واجتماعی می یابد.

سازمان یونسکو در نوامبر ۱۹۹۸ پیشنهاد نماینده بنگلادش را برای تعیین روزی به عنوان «روز زبان مادری» تصویب و این سازمان، و به دنبال آن سازمان ملل، روز ۲۱ فوریه ، دوم اسفندماه، را «روز جهانی زبان مادری» نامگذاری کردند.

«حفظ همه زبان ها چون میراث مشترک بشری»، «حقوق برابر همه زبان ها در یک کشور»، «حق آموزش به زبان مادری»، « تاسیس و گسترش رسانه ها و نظام آموزشی چند زبانه» و «از میان برداشتن تبعیض زبانی» از هدف های این نامگذاری است.

اسناد سازمان ملل «رنگارنگی زبان ها را در کره خاکی نشانه ای از غنای فرهنگی» و «همه زبان ها را میراث مشترک بشری» دانسته و بر «حفظ زبان هائی که با خطر نابودی و فراموشی رو به رو هستند» و «دفاع از حق زبان هائی که متکلمان بدان ها در کشورخود در اقلیت» بوده و زبان مسلط بدان ها تحمیل می شود، تاکید می کنند.

این اسناد از همه دولت ها می خواهند تا تنوع زبانی را در کشورهای خود به رسمیت شناخته و زمینه را برای حق برابر زبان ها در همه زمینه ها، از جمله آموزش به زبان مادری، فراهم کنند.

در بند دوم بیانیه سال ۱۹۹۲ سازمان ملل در باره «حقوق اقلیت های زبانی، ملی، قومی، مذهبی و زبانی» بر «حق برابر همگانی اجرای مراسم مذهبی و آئین های فرهنگی» و «حق همگانی به ‌کار‌بردن زبان مادری در حوزه‌های خصوصی و همگانی» تاکید شده و «کنوانسیون پایه ‌ای حمایت از اقلیت‌های ملی اتحادیه اروپا»، که در نوامبر ۱۹۹۴ تصویب شد، «حق» به کارگیری«زبان‌های اقلیت را در زندگی خصوصی و عمومی» از حقوق «سلب نشدنی بشر» می داند.

تنوع زبانی، ماندگار یا رو به زوال؟

"نیمی از ۶ هزار زبانی که مردم جهان بدان سخن می گویند در حال نابودی است"

یونسکو

کم رنگ شدن مرزهای ملی و گرایش به تاسیس اتحادیه های منطقه ای در عصر جهانی شدن و فرآیندهای حاصل از انقلاب ارتباطات مرزهای زبانی را نیز به تدریج کم رنگ می کنند و برخی زبان های کوچک به سود زبان های بزرگ محو می شوند.

سیاست تحمیل زبان رسمی بر دیگر زبان ها در کشورهای چند زبانه نیز به نابودی یا رشد نایافتگی زبان های غیررسمی منجر می شوند.

بر اساس گزارش های یونسکو «نیمی از ۶ هزار زبانی که مردم جهان بدان سخن می گویند در حال نابودی است» ،« حدود ۳۰۰۰ زبان به طور جدی در معرض نابودی قرار داشته و شمار گویندگان برخی زبان ها به کم تر از ده هزار نفر و در مواردی به کم تر از هزار نفر تقلیل یافته است.»

آموزش به زبان مادری و افت تحصیلی

در حالی که برخی متخصصان عصب شناسی از به کارگیری اصطلاح «زبان مادری» اکراه داشته و اصطلاح «زبان اول» را ترجیح می دهند، اغلب متخصصان آموزش و پرورش معتقدند که آموزش کودکان «دستکم تا ۱۰ سالگی باید به زبان مادری باشد.»

بر اساس پژوهش های کارشناسی، در نظام های آموزشی تک زبانه چون ایران، کودکانی که زبان مادری آنان، چون زبان فارسی، به زبان رسمی و زبان آموزشی بدل شده است، در نخستین سال های مدرسه نه زبانی تازه که خواندن و نوشتن زبان مادری خود را می آموزند اما کودکانی که زبان مادری آنان زبان رسمی و زبان آموزشی نیست، با یکی از بزرگ ترین تبعیض ها و نابرابری های زندگی خود رو به رو شده و باید زبانی نو و تازه را فراگیرند و هم از این روی در همان نخستین سال های تحصیل، در مقایسه با کودکان متکلم به زبان رسمی و زبان آموزشی، به عقب ماندگی تحصیلی محکوم می شوند.

به گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس ایران«اکثریت ۵ میلیون دانش آموزانی «که «در ۸ سال گذشته در امتحانات مردود شده‌اند» کودکانی هستند که« زبان فارسی زبان مادری آن ها نیست».

ایران، زبان فارسی و وحدت ملی

اسناد تاریخی اما نشان می دهند که مجموعه ژئوپولیتیکی که در گذشته و اکنون ایران تلقی می شده است، همواره کشوری چند زبانه بوده است

ایران کشوری چند زبانه است اما مخالفان حقوق برابر زبان ها در ایران، زبان فارسی را زبان «رسمی»، «ملی» و از «مولفه های اصلی هویت ایرانی» و «وحدت ملی» تلقی می کنند.

از این منظر آموزش به زبان های مادری گوناگون، رسانه های چند زبانه و نوشتن اسناد رسمی و اداری به زبان های رایج در هر منطقه زمینه تجزیه طلبی را فراهم می کند.

اسناد تاریخی اما نشان می دهند که مجموعه ژئوپولیتیکی که در گذشته و اکنون ایران تلقی می شده است، همواره کشوری چند زبانه بوده و زبان های پهلوی کهن، پهلوی میانه و فارسی دری، شاخصه تعلق به این مجموعه و مولفه ملیت و هویت ایرانی تلقی نشده و گویندگان به زبان های ترکی، بلوچی، کردی و ترکمنی ساکن در ایران، به رغم تفاوت زبانی، خود را ایرانی تلقی کرده و می کنند.

در بسیاری از کشورهای جهان چون هند، سوئیس، اسپانیا و بلژیک نیز زبان واحد، شاخصه و مولفه هویت و وحدت ملی نیست. کشورهای چند زبانه چون سوئیس نیز، به رغم حق برابر همه زبان ها، هویت و وحدت ملی خود را حفظ کرده اند.

حق برابر همه زبان، در کشورهای چند زبانه ای که از نعمت دموکراسی برخوردارند، نه منشاء اختلاف و سرکوب یا تجزیه و جدائی طلبی که بستری است بارور برای غنا، ارتقاء و تبادل خلاق فرهنگی.

زبان مادری یا زبان رسمی؟

از حدود دو قرن پس از اسلام زبان فارسی دری به زبان اداری و زبان ادبی ایران بدل شد و شکل گیری مدارس نوین در ایران با بدل شدن زبان فارسی دری به زبان آموزشی در سراسر کشور همراه بود.

ایدئولوژی رسمی حکومت به دوران پهلوی اول، که مدارس مدرن را به سراسر کشور گسترش داد، بر «احیاء عظمت شاهنشاهی کهن ایرانی» بنا شده بود و هم از این روی زبان فارسی نه فقط به عنوان زبان رسمی و اداری، که به عنوان تنها زبان مجاز نهادهای آموزشی، رسانه ها و انتشارات تعیین و دیگر زبان های موجود در ایران از حق آموزش و انتشار و در نتیجه از حق رشد و ارتقاء محروم شدند.

آموزش به زبان مادری در کشوری چند زبانه چون ایران چندان آسان نیست و به امکانات آموزشی و مالی، برنامه ریزی علمی و بهره گیری از تجربه های موفق مشابه در کشورهای دیگر جهان نیازمند است

پهلوی دوم نیز سیاست رضا شاه را در این عرصه دنبال کرد هرچند بر اساس آمار رسمی، مجموع غیرفارسی زبان های ایرانی از منظر شمار بر فارسی زبانان بیشی دارند.

به دوران های پهلوی اول و دوم متکلمان به زبان های غیر فارسی، به بهانه حفظ وحدت و یکپارچگی کشور، از حقوق مساوی با فارسی زبانان محروم شدند. این محرومیت به معنای محروم کردن گروهی از شهروندان غیر فارسی زبان از حقوق فرهنگی خود، نابرابری شهروندان و تبعیض بین آنان تلقی و به واکنش های گاه افراطی و منفی در هر دو سو منجر شد..

چند تجربه تاریخی در ایران نشان داد که تبعیض زبانی، فرهنگی، دینی و عقیدتی بین شهروندان یک کشور، وحدت ملی را کاهش داده و اعتراض به آن از حوزه زبان و فرهنگ به حوزه سیاست عبور و در فضای مناسب به بحران های سیاسی کمک می کنند.

زبان مادری و دموکراسی

آموزش به زبان مادری در کشوری چند زبانه چون ایران چندان آسان نیست و به امکانات آموزشی و مالی، برنامه ریزی علمی و بهره گیری از تجربه های موفق مشابه در کشورهای دیگر جهان نیازمند است.

تجربه های موفق آموزش به زبان مادری در کشورهای چند زبانه جهان نشان می دهند که تحقق این طرح در ساختاری که در آن همه قدرت ها در دولت مرکزی متمرکز است، عملی نبوده و گام هائی چون آموزش به زبان مادری، بدل شدن رسانه های تک زبانه به رسانه های چند زبانه و نوشتن مکاتبات و اسناد اداری به زبان رایج هر منطقه و زبان رسمی با دموکراسی و تقسیم و توزیع قدرت سیاسی پیوندی تنگاتنگ دارند.

جمهوری اسلامی و زبان مادری

در اصل ۱۵ قانون اساسی جمهوری اسلامی «زبان و خط رسمی و مشترک مردم ایران فارسی است. اسناد و مکاتبات و متون رسمی و کتب درسی باید با این زبان و خط باشد ولی استفاده از زبان های محلی و قومی در مطبوعات و رسانه‏های گروهی و تدریس ادبیات آن ها در مدارس، در کنار زبان فارسی آزاد است.»

بر اساس اصل ۱۶ همین قانون «زبان عربی» « پس از دوره ابتدایی تا پایان دوره متوسطه باید در همه کلاس ها و در همه رشته‏ها تدریس شود.».

"زبان و خط رسمی و مشترک مردم ایران فارسی است. اسناد و مکاتبات و متون رسمی و کتب درسی باید با این زبان و خط باشد ولی استفاده از زبان های محلی و قومی در مطبوعات و رسانه‏های گروهی و تدریس ادبیات آنها در مدارس، در کنار زبان فارسی آزاد است"

اصل پانزدهم قانون اساسی ایران

اصل ۱۵ قانون اساسی چند زبانه بودن ایران را می پذیرد، اما زبان فارسی را زبان رسمی، اداری و آموزشی سراسر کشور اعلام کرده و «استفاده از زبان های محلی و قومی در مطبوعات و رسانه‏های گروهی و تدریس ادبیات آن ها در مدارس، در کنار زبان فارسی» را « آزاد» می داند.

در ایران کنونی انتشار کتاب و نشریه به زبان های غیر فارسی ممنوع نیست و ساعت هائی از برنامه های رسانه های جمعی دولتی نیز به زبان های غیر فارسی اختصاص یافته است.

اما الزام به فارسی بودن کتاب های آموزشی و بدل شدن فارسی به تنها زبان آموزشی در سراسر کشور حق آموزش به زبان های مادری گوناگون و رایج در ایران را نفی می کند.

الزام به نوشتن «اسناد و مکاتبات و متون رسمی» به زبان فارسی نیز زبان فارسی را، حتی در مناطقی که اکثریت ساکنان آن به زبانی دیگر سخن می گویند، به مقام زبان اداری سراسر کشور برمی کشد.

بخشی از اصل ۱۵ قانون اساسی در باره «تدریس ادبیات زبان های غیر فارسی در مدارس» نیز تا کنون نه در «مدارس» که در برخی دانشگاه ها اجرا شده است هر چند اجرای کامل و سراسری آن نیز به نابرابری بین زبان ها پایان نداده و به تحقق حق آموزش به زبان مادری منجر نمی شود.

مساله زبان مادری در ایران، به دلیل پیوند با مسائل سیاسی و تجربه های تاریخی، مبحثی حساس است اما حساسیت این مبحث از حق برابر همه شهروندان یک کشور، و از جمله از حق برابر شهروندان در آموزش به زبان مادری، نمی کاهد و تحقق اسناد سازمان ملل در این باره می تواند به عاملی موثر در نهادینه شدن دموکراسی در ایران بدل شود.



:: برچسب‌ها: آسیا , سگ , گل ,
:: بازدید از این مطلب : 584
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش ایرنا ، این خبرگزاری در بازتاب سخنان رهبر انقلاب اسلامی نوشت: به گفته رهبر ایران سلاح هسته ای به معنای قدرت نمی باشد و ایران این را به تمامی دنیا اثبات خواهد كرد.

به نوشته آناتولی ،آیت الله خامنه ای فرمودند: مردم ایران به دنبال سلاح هسته ای نبوده و نخواهند بود و ایران این نكته كه سلاح هسته ای مایه قدرت نمی باشد، را به جهانیان اثبات خواهد كرد.

خبرگزاری دولتی تركیه می نویسد: رهبر ایران بر این نكته كه یك ملت با تكیه بر قابلیتها و استعدادهای خود قدرت های متكی به سلاح اتمی را می تواند از پای درآورد، تاكید كردند و افزودند : ملت ایران این امر را به اثبات خواهد رساند.

به نوشته آناتولی ، رهبر ایران با تاكید بر اهمیت علوم و فناوری هسته ای در آینده ایران، اظهار داشتند : چند كشور كه انحصار علم را در دست گرفته و خود را جامعه جهانی و افكار عمومی می خوانند، از شكست انحصار علمی خود وحشت دارند و تبلیغات آنها علیه ملت ایران نیز با این هدف صورت می گیرد.

به نوشته این خبرگزاری، آیت الله خامنه ای استفاده از علم برای توسل به زور و علیه بشریت را بزرگترین جنایت خواندند و بیان داشتند: اگر مردم جهان به طور آزادانه در عرصه های هسته ای، هوا - فضا، فناوری، صنایع و دیگر زمینه ها پیشرفت كنند، دیگر جایی برای زورگویی باقی نخواهد ماند.

آناتولی افزود: رهبر انقلاب اسلامی با تاكید بر اینكه هدف اصلی قدرت های سلطه طلب مانع تراشی برای پیشرفت های علمی ایران است، بر این نكته كه تصمیم گیرندگان نهایی در این كشور این نكته كه ایران خواهان دستیابی به سلاح هسته ای نیست ، می دانند.

به نوشته آناتولی ، رهبر ایران با تاكید بر اینكه مقامات ایران از لحاط فقهی ، اندیشه و دیدگاه سلاحهای هسته ای را گناه می دانند، نگهداری این گونه سلاحها را نیز خطرناك، بیهوده و مضر است.

آناتولی افزود: رهبر ایران در سخنان خود بر این نكته كه فشارها، ترورها و تحریمها بر ایران نتیجه نخواهد داد، تاكید و اعلام كردند كه مردم ایران در زمینه فناوری و علم به پیشرفتهای خود ادامه خواهد داد.

به نوشته این خبرگزاری ، رهبر ایران ادعاهای مرتبط با فعالیت های هسته ای ایران را تنها بهانه خواندند و بیان داشتند : تحریمها علیه ایران از پیروزی انقلاب اسلامی بدین طرف انجام می شود، ولی مساله هسته ای تنها چند سال است كه مطرح می باشد، مساله اصلی آنها استقلال ایران، گردن ننهادن به ظلم و افشای ظالمین است و ملتی كه به خداوند متوكل باشد و بر مردم خود تكیه داشته باشد، هیچ قدرتی با این ملت نمی تواند مقابله كند.

خاورم**2012** 230** 1506



:: برچسب‌ها: آیفون ,
:: بازدید از این مطلب : 481
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

دكتر محمدرضا امیدظهور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: این روزها در فروشگاه ها و حتی داروخانه ها كفش هایی به عنوان كفش یا صندل طبی به فروش می رسد كه اصلا طبی نبوده و تنها كفش های راحتی هستند.

وی ادامه داد: اصطلاحا كفش طبی به كفشی گفته می شود كه در كارگاهی خاص، با تجویز پزشك و زیر نظر مهندسین ارتوپدی فنی ساخته شود.

امید ظهور گفت: كفش را نمی توان برای همه به عنوان كفش طبی به كار برد، همانطور كه عینك افراد مختلف با هم متفاوت است و كسی نمی تواند عینك دیگری را به چشم بزند.

این متخصص طب فیزیكی و توانبخشی گفت: افرادی كه مشكلات اسكلتی دارند، افرادی كه بیماری دیابت دارند و در معرض خطر زخم پا هستند، خانم های باردار و همچنین ورزشكاران باید كفش یا كفی های طبی مخصوص به خود را استفاده كنند.

امید ظهور اضافه كرد: استفاده از كفش های طبی برای این دسته از افراد سبب می شود تا از دردها و مشكلات مزمنی كه ممكن است به آن دچار شوند، جلوگیری شود.

اجتمام**9105**1569**



:: برچسب‌ها: دریا , عکس ها ,
:: بازدید از این مطلب : 455
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 اسفند 1390 | نظرات ()