نوشته شده توسط : sadis

به گزارش ایرنا از بیروت، در این سمینار كه روز دوشنبه با حضور بیش از سیصد نفر از معلمان مدارس استان های جنوبی لبنان در مقاطع مختلف تحصیلی برگزار شد، سفیر جمهوری اسلامی ایران پس از ارائه توضیحاتی در خصوص دستاوردهای كشورمان در طول سه دهه گذشته، به سوالات حاضرین پاسخ گفت.

'غضنفر ركن آبادی' در پاسخ به سووالی در خصوص نشست اخیر شورای امنیت در خصوص سوریه اظهار داشت: یكی از بارزترین نكات این نشست این بود كه نماینده آمریكا در شورای امنیت به دنبال شكست قطعنامه پیشنهادی علیه سوریه، نتوانست عصبانیت خود را از این موضوع پنهان كند و با ناامیدی كامل اظهار داشت، وتوی روسیه مایه تنفر است كه با پاسخ قاطع نماینده سوریه در سازمان ملل مواجه شد.

سفیر ایران همچنین در پاسخ به سووال دیگری در خصوص موضوع هسته ای ایران و مذاكرات با گروه 5+1 اظهار داشت: اكنون ایران با تولید اورانیوم غنی شده 20درصدی، حضور خود را در جمع كشورهای دارای تكنولوژی هسته ای به اثبات رسانده و این امر یكی از دستاوردهای مهم هسته ای ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی به شمار می رود؛ در حالی كه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، ایران تمامی اقلام مورد نیاز خود را از خارج وارد می كرد.

خاور**1030**2047**



:: برچسب‌ها: سفر , اروپا ,
:: بازدید از این مطلب : 474
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش روز دوشنبه خبرنگار ایرنا، این فیلم از ساعت 14:30 امروز در طبقه منفی دوی مركز همایش های برج میلاد برای حدود 25 نفر اكران شد كه بیشتر آنها میهمانان خارجی جشنواره بودند.

افراد حاضر در روابط عمومی جشنواره كه محل آن دقیقا روبروی سالن اكران این فیلم بود از جزئیات پخش فیلم ابراز بی اطلاعی كردند و در پاسخ خبرنگار ایرنا گفتند این موضوع به 'بخش دیگری' مربوط است.

فیلم بی خود و بی جهت آخرین ساخته عبدالرضا كاهانی قرار است ساعت 13:30 روز جمعه 21 بهمن برای اهالی رسانه اكران شود.

سی امین دوره جشنواره بین المللی فیلم فجر تا 22 بهمن ادامه دارد.

2024**1588



:: برچسب‌ها: سرگرمی ,
:: بازدید از این مطلب : 442
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

'محمدحسین جعفریان' روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا بر اهمیت برپایی جشنواره شعر فجر در كشور تاكید كرد و افزود: مسوولان برگزار كننده تمامی تلاش خود را برای هرچه آبرومندانه برگزار شدن این رویداد فرهنگی انجام می دهند.

وی گفت : برای ارتقا این جشنواره نباید آن را محدود به زمان برپایی كرد بلكه این جریان نیازمند استمرار است.

این شاعر حوزه دفاع مقدس با ابراز تاسف از نبود برنامه ریزی بلند مدت در این رویداد هنری یاد آور شد: هر سال در بین مسوولان یكی دو ماه قبل از جشنواره تكاپو و تلاش برای برپایی آن صورت می گیرد اما پس از اتمام آن همه چیز به یكباره فروكش كرده و تا سال بعد رها می شود.

وی ادامه داد: اینكار به ساحت ادبیات لطمه وارد می كند و تنها با برنامه ریزی و مدیریت منسجم می توان تاثیری ماندگار و عمیق بر جریان شعری كشور برجای گذاشت.

این مستند ساز معاصر راه اندازی دبیرخانه دایمی شعر فجر را اقدامی ارزنده توصیف كرد و ادامه داد: این دبیرخانه باید توانایی شناخت نخبگان شعری كشور و كشف استعدادی جوان را داشته باشد و در طول سال نیز محافل و گردهمایی هایی با حضور شاعران جوان و پیشكسوت برگزار كند.

وی در مورد ضرورت بخش بین الملل در این جشنواره گفت: در طول این سالها چندین جشنواره با عناوین همایش شاعران ایران و جهان ، باران غدیر و... برگزار شده و از چهره های تقریبا ثابتی دعوت به عمل آمده است.

خالق اثر 'در حاشیه شط' با ابراز تاسف از این موضوع كه این حضور صرفا نمایشی و تا حدی بی فایده است گفت: در این جشنواره ارتباط زاینده و تعامل تاثیر گذاری میان شاعران كشورها ایجاد نمی شود.

وی افزود: خوب است، همایش شعری با پسوند بین الملل برگزار و از چهره های سرشناس و توانمند دعوت شود.

جعفریان در پایان گفت: صرفا با برپایی جلسات شعر خوانی نمی توان انتظار ارتقا جشنواره آنهم در سطح بین الملل را داشت، به نظر برپایی كارگاههای آموزشی و جلسات نقد و بررسی در ارتقا این رویداد تاثیر گذار باشد.

ششمین جشنواره بین المللی شعر فجر از امروز با برگزاری آیین افتتاحیه در كرمانشاه آغاز شده و اول اسفند ماه با برگزاری مراسم اختتامیه در تهران به پایان می‌رسد.

فراهنگ **1630*1588



:: برچسب‌ها: زرد , ابرها ,
:: بازدید از این مطلب : 486
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

گزارش ها از شدت گرفتن حملات ارتش سوریه و آتشباری به نقاط مسکونی شهر حمص است

براساس گزارش های دریافتی آمریکا سفارتخانه اش را در سوریه تعطیل کرده و تمامی کارکنانش را از دمشق، پایتخت این کشور خارج کرده است.

در همین رابطه وزارت خارجه آمریکا گفته است به دلیل آن که مقامات سوری نتوانستند به نگرانی های امنیتی آمریکا پاسخ مناسبی بدهند، از این رو این کشور تمامی فعالیت های سفارتخانه اش را در سوریه به حال تعلیق در آورده است.

گزارش ها همچنین از خروج جان فورد، سفیر آمریکا از سوریه حکایت دارد.

به گفته خبرنگاران این تصمیم آمریکا که با هدف منزوی کردن بیشتر سوریه انجام شده، در حالی صورت گرفته که چین و روسیه قطعنامه اخیر شورای امنیت سازمان ملل در باره سوریه را وتو کردند.

در همین حال قرار است سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه فردا سه شنبه هیجدهم بهمن ماه (هفتم فوریه) در راس هیاتی برای گفتگو و مذاکره با بشار اسد، رئیس جمهور سوریه به این کشور سفر کند.

آقای لاوروف در حمایت از اقدام روسیه مبنی بر وتوی قطعنامه اخیر شورای امنیت در باره سوریه گفته است که او خواستار به تاخیر افتادن رای گیری در شورای امنیت سازمان ملل متحد تا زمان دیدار او از سوریه و ارزیابی شرایط شده بود.

از سوی دیگر وزارت خارجه چین با اشاره به اختلافات زیاد دربین اعضای شورای امنیت سازمان ملل در مورد اوضاع سوریه گفته است در صورت تصویب قطعنامه اخیر شورای امنیت ، شرایط در سوریه پیچیده تر می شد.

این در حالی است که حملات ارتش سوریه و آتشباری به نقاط مسکونی شهر حمص شدت گرفته است.

روز دوشنبه، ۱۷ بهمن (۶ فوریه)، خبرگزاری های بین المللی گزارش کردند که حملات سنگین واحدهای ارتش سوریه به نقاط مسکونی شهر حمص، از مراکز اصلی مخالفت با حکومت سوریه، به شدت ادامه دارد و به خصوص این نقاط در فواصل زمانی کوتاه هدف اصابت گلوله خمپاره قرار می گیرند.

برخی از ساکنان حمص گفته اند که واحدهای توپخانه ارتش سوریه در حوالی شهر مستقر شده اند که این نگرانی را در پی آورده که ممکن است ارتش این کشور در صدد باشد این شهر را هدف آتشباری سنگین تر قرار دهد.

به گزارش گروه ناظران حقوق بشر سوریه، عملیات ارتش علیه معترضان طی چند روز اخیر چند صد کشته برجای گذاشته و تنها در طول روز یکشنبه، حدود سی نفر جان خود را از دست داده و شمار نامعلومی زخمی شدند.

شرایط در سوریه به خصوص در شهر حمص، که زیر آتش سنگین واحدهای نظامی و تک تیراندازان ارتش قرار دارد، بحرانی توصیف شده و ساکنان شهر گفته اند که از بیم حمله نفرات ارتش، شبانه به دفن اجساد قربانیان این حملات مبادرت می کنند.

کمیساریای حقوق بشر سازمان ملل متحد در ماه ژانویه، شمار کشته شدگان را ۵۴۰۰ نفر گزارش کرد اما از آن زمان به بعد، به دلیل دشواری در تایید شمار تلفات، از انتشار ارقام جدید خودداری ورزیده است.

چین و روسیه از وتو کردن قطعنامه اخیر شورای امنیت سازمان ملل متحد دفاع کردند

در مقابل، دولت سوریه گفته است که در این مدت حدود دو هزار تن از نظامیان و ماموران امنیتی "توسط گروههای مسلح و تروریست ها" کشته شده اند.

مخالفت با قطعنامه شورای امنیت و موقعیت روسیه و چین

روز شنبه ( پنجم فوریه)، پیش نویس قطعنامه مورد نظر اتحادیه عرب برای خاتمه بحران سیاسی سوریه در شورای امنیت سازمان ملل متحد به رای گذاشته شد و از میان پانزده عضو شورا، دو کشور چین و روسیه، که دارای حق وتو هستند، به این قطعنامه رای منفی دادند.

در پیش نویس این قطعنامه، که از حمایت کشورهای غربی و سایر اعضای شورا برخوردار بود، از بشار اسد خواسته شده بود تا اختیارات خود را به معاون رئیس جمهوری تفویض کند تا به این ترتیب، زمینه تشکیل دولت وحدت ملی و برگزاری انتخابات آزاد در سوریه فراهم شود.

روسیه و چین شرط کنار رفتن بشار اسد و برگزاری انتخابات توسط دولت وحدت ملی را به منزله تلاش برای تغییر رژیم در سوریه عنوان کردند و گفتند که این قطعنامه حاوی محکومیت عملیات مخالفان حکومت نیز نبوده است.



:: برچسب‌ها: دختر ,
:: بازدید از این مطلب : 507
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش ایرنا از همایش داستان كوتاه ایران، حسن رحیم پور یكی از دلایل كمبود مخاطبان داستان را نسبت به گذشته افزایش رسانه‌ها دانست و گفت: امروزه با وجود اینترنت،تمامی اطلاعات دریافت می شود و جوانان كمتر به سراغ مطالعه می‌روند.

این نویسنده درباره جایگاه داستان كوتاه و رمان امروز در ادبیات داستانی كشور گفت:به نظر رمان جایگاه خود را دارد و داستان كوتاه هم در جای خودش ایستاده. اگر داستان كوتاه خوبی در اختیار مخاطب قرار گیرد بدون شك از آن استقبال می‌شود.

رحیم‌پور یكی دیگر از دلایل عدم رشد داستان كوتاه را نبود منتقدان حرفه‌ای دانست و گفت: منتقدان ما با افراط و تفریط آثار را نقد می‌كنند و همه چیز را سیاه یا سفید می بینند.

*سمیرا اصلان‌پور:مطبوعات حلقه گم شده مردم و داستان كوتاه است

سمیرا اصلان‌پور نویسنده معاصر گفت: نبودن نشریات تخصصی در حوزه 'داستان كوتاه' مردم را از این قالب ادبی دور كرده، در گذشته مطبوعات حلقه اصلی ارتباط مردم و داستان كوتاه بودند كه متاسفانه امروز از بین رفته است.

وی افزود: داستان كوتاه در كشور نیازمند تحولی اساسی است و این همایش می‌تواند آغازگر آن باشد به شرطی كه به دور از جنجال برگزار شود و هدف نهایی پیشرفت داستان كوتاه باشد. این طور نباشد كه بودجه‌های كلان به آن اختصاص داده شود و در نهایت تاثیری نداشته باشد و كار خاصی انجام نشود.

وی نبود جلسات نقد و بررسی را از دیگر مشكلات امروز داستان كوتاه ایران دانست و گفت: در زمینه داستان كوتاه نیازمند اقدامی اساسی هستیم، این روزها جلسات نقد و بررسی رونق چندانی ندارند، جوانان جایی برای ارائه آثار خود ندارند. این همایش می‌تواند این فرصت را برای نویسندگان مهیا كند، به شرطی كه تداوم داشته باشد و محدود به همین یك سال نشود.

* نویسنده معاصر : نبود بن مایه بومی از علل پیشرفت نكردن داستان كوتاه است

'فرخنده حق‌شناس' نویسنده معاصر گفت: ترجمه نشدن آثار ایرانی در خارج از كشور و نداشتن بن‌مایه‌های بومی دو علت اصلی عدم پیشرفت داستان كوتاه ایران است.

وی تاكید كرد:انتظار می‌رود این همایش با برنامه‌ریزی مدون و دوری از هر نوع دسته‌بندی زمینه‌ای مساعد برای همكاری همه جانبه نویسندگان باشد تا به كمك هم بتوانند در جهت پیشرفت داستان كوتاه ایرانی و شناساندن آن به دنیا قدم مثبتی بردارند.

همایش داستان كوتاه ایران 25 بهمن ماه برگزار می شود.

فراهنگ **1630**



:: برچسب‌ها: کلیسا , خیابان ,
:: بازدید از این مطلب : 446
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

به گزارش روز دوشنبه خبرنگار ایرنا از كمیته ارتباطات و اطلاع رسانی ستاد مركزی دهه فجر انقلاب اسلامی،در این اطلاعیه آمده است :

اینك كه با آغاز دهه‌ی چهارم از حیات پربركت و طیبه‌ی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، 'دهه‌ی پیشرفت و عدالت '، و در سی و سومین سالگرد فجر پیروزی انقلاب اسلامی ، پیام انقلاب اسلامی ایران در گوش میلیون‌ها آزادهِ حقیقت‌جو سرتاسر گیتی طنین‌انداز شده و انعكاس آن در میان ملت‌های مسلمان و كشورهای منطقه خاورمیانه ( مصر ، لبنان ، یمن ، فلسطین و ... ) لرزه‌ای بزرگ بر اندام نحیف استكبارجهانی انداخته است، ملت شریف ایران با حضور در همایشی بزرگ و به یادمانی افتخار دیگری را رقم خواهد زد.

پیروزی انقلاب اسلامی در ایران ، ملت ما را به یك ملت آگاه و سیاسي در سطح جهان بدل ساخت و به عنوان مدل حكومتی برتر و الگویی بی‌بدیل در نظام‌های سیاسی مطرح جهانی معرفی كرد.

در پایان این اطلاعیه آمده است :

ستاد مركزی دهه فجرانقلاب اسلامی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بار دیگر از امت همیشه در صحنه و بیدار ایران اسلامی، همه گروه‌ها، جریان‌ها، احزاب سیاسی و آحاد، اقشار و اصناف مردم شریف، وفادار و انقلابی با تمامی سلایق و گرایش‌‌هایی سیاسی كه در مسیر پیشرفت و عدالت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایرانگام برمی‌دارند، می‌خواهد تا با حضور حماسی، آگاهانه، انقلابی، پرشور و گسترده خود در صفوفی متحد و یكپارچه با بانگ رسای 'الله اكبر'و 'مرگ بر آمریكا' و 'مرگ بر اسرائیل' در راهپیمایی مردمی یوم‌الله 22 بهمن ماه وحدت و اقتدار ملی خود را به منصه‌ی ظهور رسانده و با حضور انبوه و به موقع خود ضمن حمایت از رویش جوانه‌های قیام ملت مسلمانان منطقه ، مشت محكمی بر دهان مستكبرین جهانی و مزدوران داخلی آنها كه با چهره نفاق ، جبهه جدیدی در رویارویی با اسلام و ملت بزرگ ایران گشوده‌اند بكوبند و بار دیگر با نمایش وحدت ملی خود در راهپیمایی عظیم 22 بهمن ، دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی را رسوا و زبون سازند.

اجتمام**9134 **1588



:: برچسب‌ها: ایتالیا , شهری , ژاپن ,
:: بازدید از این مطلب : 492
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

'نسرین ارتجاعی' روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود:جشنواره اینترنتی داستان كوتاه كوتاه دفاع مقدس به منظور بزرگداشت حماسه هشت سال دفاع مقدس، حفظ و انتقال ارزشهای آن و توجه به ادبیات جنگ برگزار می شود.

وی ادامه داد: بر این اساس و به دلیل استقبال ایرانیان خارج از كشور برای نوشتن داستان های كوتاه در این زمینه و شركت در جشنواره چهار دوره پیشین آن با موضوع جنگ و پیامدهای آن بر بازماندگان تنها در بخش داخلی و با حضور نویسندگان ایرانی برگزار می شد.

ارتجاعی توضیح داد:ب ا توجه به وقوع جنگ های مختلف در جهان و افزایش تعداد قربانیان و عواقب آن در بین بازماندگان راه اندازی بخش خارجی پنجمین جشنواره ضروری به نظر می رسید.

مجری و طراح پنجمین جشنواره اینترنتی داستان كوتاه كوتاه دفاع مقدس یادآورشد كه شركت كنندگان می توانند آثار ادبی خود را در قالب داستانك های هفت كلمه ای تنظیم و به وبلاگ جشنواره به آدرس www-j-jang.blogfa.com ارسال كنند.

ارتجاعی ادامه داد:هر شركت كننده تنها می تواند یك اثر به جشنواره ارایه كند.

وی پایان مهلت ارسال آثار ادبی به بخش خارجی جشنواره اینترنتی داستان كوتاه كوتاه دفاع مقدس را تا پانزدهم فروردین ماه سال 91 عنوان كرد.

مجری و طراح پنجمین جشنواره اینترنتی داستان كوتاه كوتاه دفاع مقدس افزود: پس از پایان فراخوان بخش خارجی، فراخوان بخش داخلی این جشنواره منتشر می شود.

فراهنگ** 7429



:: برچسب‌ها: سبز , جزیره ,
:: بازدید از این مطلب : 482
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

'منوچهر اكبرلو' روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا، 'بوسیدن روی ماه' ساخته همایون اسعدیان را از فیلم های خوب جشنواره فیلم فجر امسال دانست و گفت: این فیلم از جنس 'طلا و مس' دیگر اثر این كارگردان سینمایی است كه به سینمای شریف ایران تعلق دارد.

وی افزود: آثاری در زمره سینمای شریف ایران قرار می گیرند كه ضمن احترام به تماشاگر، قصه تعریف می كند اما قصد ندارد به هر تمهید و بهانه ای مخاطب را جذب خود كند.

اكبرلو با تمجید از مضمون این فیلم سینمایی اظهار داشت: در زمان حاضر كمتر فیلمسازی به سراغ مضامینی از جمله انتظار خانواده های مفقودالاثرهای دوران جنگ و مصائب آنان می پردازند و اگر هم اثری در این حوزه تولید شود، بیشتر شعاری، سطحی و سفارشی هستند.

این فعال حوزه تئاتر و سینما تاكید كرد: هرچند 'بوسیدن روی ماه' نیز به سفارش شهرداری ساخته شده است اما به نظر می رسد كه سفارش به معنای خوب كلمه انجام شده و حق مطلب ادا شده است.

اكبرلو با تاكید بر اینكه بسیاری از اینگونه آثار در اكران عمومی با مشكل رو به رو می شوند، گفت: جنس این فیلم ها در اكران عمومی خوب جواب نمی دهد چون ذائقه عمومی همراه با این گونه فیلم ها نیست.

وی افزود: البته این بدان معنی نیست كه مردم فقط فیلم های كمدی یا سطحی را می بینند زیرا امسال فیلم های بسیار خوبی اكران شدند كه فروش خوبی هم داشتند.

وی جذب مخاطب را دغدغه همه كسانی دانست كه در عرصه سینمای شریف ایران فعالیت می كنند و گفت: برخی از مولفه های فیلم برای مخاطب عمومی سینما ضعیف است و به همین خاطر آرزوی بسیاری برای پرفروش شدن اینگونه آثار را برآورده نمی كند.

منتقد سینما و تلویزیون، ریتم كند فیلم را یكی از نقاط ضعف این فیلم برای جذب مخاطب در اكران عمومی دانست و گفت: هرچند فضای عمومی فیلم اجازه ریتم تند را نمی دهد اما تجربه نشان داده است كه وقتی یك مضمون سنگینی را سوژه می كنیم، بغض ها را در گلو نگه می دارد و به شدت از نظر عاطفی به تماشاگر فشار وارد می شود.

اكبرلو تاكید كرد: زیركی فیلمنامه نویس و كارگردان در این است كه گریزهای كُمیك را در فیلم تعبیه كند تا بار سنگین فشار احساسی كمتری به تماشاگر وارد شود و او تحمل سنگینی فضای فیلم را داشته باشد.

وی افزود: هرچند دختر جوان خانواده كه رفتاری امروزی دارد كمی به تلطیف فضا كمك كرده است و یا طنزهای كلامی شخصیت ' فروغ خانم' برای دقایقی بیننده را می خنداند اما به نظر این گریزها برای كاستن از فضای سنگین فیلم كافی نیست.

وی ریتم كند و غمناك فیلم را برای مخاطب آزاردهنده دانست و گفت: ای كاش گریزها و داستانك هایی در فیلم وجود داشت كه به واسطه آنها داستان در پاره ای نقاط اوج می گرفت و حتی شادتر می شد.

عضو انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی درباره سكانس برتر این فیلم نیز گفت: دوست داشتم كه سكانس مربوط به سالن معراج شهدا به نمایش درنیاید كه این موضوع درباره خانم 'فروغ خانم' اتفاق افتاد و همانطور كه انتظار می رفت، فضای این سكانس به شدت عاطفی شد و ضجه زدن های افراطی نیز بر سنگینی هرچه بیشتر فضای فیلم افزود.

اكبرلو ادامه داد: بهترین سكانس فیلم جایی است كه بیننده آن را ندید یعنی جایی كه مادر واقعی شهید یعنی 'احترام السادات' برای دیدن فرزندش اظهار تمایل می كند و كارگردان در اقدامی حساب شده صحنه مربوط به حضور مادر بر سر تابوت فرزند را حذف می كند.

این روزنامه نگار درباره حضور بازیگران كمترشناخته شده به عنوان شخصیت اصلی در این فیلم نیز گفت: اگر چه دو بازیگر مُسن فیلم خوب بازی كرده اند و می توان برای نقش های خاص از نابازیگر استفاده كرد اما یكی از تهمیدات فیلمسازان برای كشاندن مخاطب به سینما این است كه به ناچار قواعد بازار را بپذیریم و از بازیگران شناخته شده استفاده كنیم.

اكبرلو تاكید كرد: استفاده نكردن از بازیگران مطرح كه تماشاگر را به سینما می كشند، در فضای كنونی سینمای ایران به اكران عمومی این آثار ضربه می زند.

وی افزود: كارگردان می توانست برای شخصیت دختر جوان فیلم از بازیگران شناخته شده تر بهره می گرفت.

وی همچنین با بیان اینكه 'صابر ابر' نقش متفاوت و چندانی در این فیلم نداشت، افزود: اگر به جای او یك نابازیگر و كسانی كه در این تیپ نقش ها جا افتاده اند، استفاده می شد، اتفاق خاصی در فیلم نمی افتاد زیرا صابر ابر برای نقشی انتخاب شده است كه هیچ ویژگی خاصی ندارد.

فیلم سینمایی 'بوسیدن روی ماه' در چهارمین روز -یكشنبه- در جشنواره فیلم فجر در سالن اهالی اصحاب این رویداد هنری نمایش داده شد.

جشنواره فیلم فجر تا 23بهمن ماه ادامه دارد.

فراهنگ 2025**1588



:: برچسب‌ها: آبی , مرخصی , به من ,
:: بازدید از این مطلب : 645
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

در ادامه روند تحولات مربوط به تقویت حضور نظامی- امنیتی آمریكا در كشورهای حوزه آسیا- اقیانوس آرام و جدی تر شدن موضوع تقویت بنیه و پایگاه های نظامی آمریكایی به ویژه در فیلیپین، گذشته از موضع گیری های چین در قبال رویكردهایی كه امنیت ملی پكن را به چالش می طلبد، بسیاری از مردم بومی و احزاب سیاسی كشورهای شرق آسیا در روزهای اخیر نارضایتی خود را در این زمینه علنی ساختند.

رویداد دیگری كه در آستانه استقرار یگان ها و تجهیزات نظامی ایالات متحده در خاك فیلیپین بسیار قابل تامل به نظر می رسد دور جدید درگیری هایی است كه نیروهای دولتی برای سركوب معارضان مسلح گروه 'ابوسیاف' كه از گروه های وابسته به القاعده در منطقه شرق آسیا شناخته می شود آغاز كرده اند. در جریان این درگیری ها كه تا 14 بهمن ماه جاری ادامه داشت، 15 تن از اعضای ابوسیاف از جمله یكی از رهبران گروه مذكور كشته شدند.

** تحولات داخلی فیلیپین و تجدید حیات پایگاه های آمریكایی در این كشور

.....................................................................................

به دنبال تظاهرات شماری از فعالان سیاسی و مردم در مقابل سفارت آمریكا در مانیل پایتخت فیلیپین، طیف وسیعی از احزاب و گروه های سیاسی در پارلمان این كشور مخالفت خود را با توافق اخیر مقامات فیلیپین و آمریكا برای آغاز به كار مجدد پایگاه های آمریكایی اعلان داشتند. در این رابطه شماری از اعضای حزب 'بایان مونا' به عنوان بزرگترین تشكل سیاسی پارلمانی، مقامات دولتی را به فروش حاكمیت ملی و بی توجهی به حساسیت های مردم در زمینه حضور و فعالیت نظامیان آمریكا در خاك فیلیپین متهم كردند.

مخالفان حضور نظامی آمریكا در خاك فیلیپین با یادآوری دوران تسلط بی چون و چرای واشنگتن بر كشورشان، اعتقاد دارند مقامات دولتی با به هدر دادن ثمره تلاش های مردمی برای خاتمه كار رسمی پایگاه های نظامی آمریكا، به آلت دست سیاست گذاران كاخ سفید در عرصه هماوردی با دولت قدرتنمد چین تبدیل شده اند.

موقعیت جغرافیایی مجموعه جزایر فیلیپین به شكلی است كه در مسیر ارتباط دریایی بین آمریكا آسیا و اروپا قرار گرفته است و یكی مهمترین نقاط اتكای ترابری دریایی برای دستیابی به كشورهای منطقه آسیا- اقیانوس آرام است. از این رو این فیلیپین همیشه مورد توجه قدرت‌های بزرگ به ویژه قطب های نظامی دریایی در دو سده اخیر بوده است. پس از شكست دریایی ژاپن در تمامی آب های آسیای شرقی در طول جنگ جهانی دوم و با آغاز سیطره دریایی آمریكا بر این منطقه، فیلیپین به یكی از مهمترین قرارگاه های نظامی آمریكا مبدل شد و پایگاه های مهمی ‌‌چون 'كلارك' و 'سوبیك' و چند پایگاه كوچك دیگر در اختیار آمریكایی ها قرار گرفت.

در جهت تلاش واشنگتن برای تثبیت موقعیت فیلیپین در جمع متحدان منطقه ای، دو كشور در سال 1951 میلادی با یكدیگر پیمان دفاعی امضا كردند. برگزاری رزمایش مشترك و قرارداد نظامی-دفاعی جدید در سال 1952، معاهده دفاع دسته جمعی آسیای جنوب شرقی در سال 1954 میلادی، عضویت در پیمان سیتو در سال 1955 و قرارداد مربوط به پایگاهای نظامی آمریكا از جمله تعهدات نظامی دو جانبه و چند جانبه این دو كشور بود كه برای مدت 40 سال ساخت تعاملات سیاسی- نظامی واشنگتن و مانیل را سامان می داد.

در سال 1992 (1371 ه.ش) به دلیل شدت گرفتن مخالفت های مردمی در فیلیپین، پایگاه های نظامی خارجی تعطیل و آمریكا مجبور به ترك فیلیپین شد. این در حالی بود كه در طول این سال ها بر اساس قانون اساسی فیلیپین اعطای پایگاه نظامی به یك كشور خارجی ممنوعیت داشته و حضور نظامیان خارجی در خاك فیلیپین تنها بر اساس مصلحت اندیشی مقامات سیاسی دولت و با فشار واشنگتن صورت می گرفت.

در سال های اخیر با وجود اعلان رسمی مقامات مانیل مبنی بر خاتمه كار پایگاه های آمریكایی، حضور30 تا50 هزار سرباز آمریكایی زیر عناوین مختلف همچون برنامه‌های آموزشی نظامی و تمرین‌های نظامی به مفهوم ادامه حضور نیروهای آمریكایی در فیلیپین است و پایگاه های موقتی موسوم به 'سی.اس.ال.اس' همچنان عهده دار وظایف و ماموریت های یگان های نظامی مستقر در پایگاه های تعطیل شده پیشین هستند.

در سال های اخیر دو رویكرد متفاوت در قبال موضوع حضور نظامیان آمریكایی در فیلیپین دنبال شده است. نخست اینكه بخش عمده ای از مردم و احزاب و گروه های اجتماعی- سیاسی مخالف دولت با علنی كردن اعتراض خود نسبت به ادامه حضور و فعالیت غیر قانونی یگان های نظامی آمریكایی خواهان توجه مقامات دولتی به خواست معترضان هستند.

از سوی دیگر به زعم مقامات كاخ سفید افزایش تهدیدهای امنیتی در منطقه شرق آسیا نسبت به دوران پس از فروپاشی شوروی توجه خاصی می طلبد كه آمریكا بار دیگر به تجدید حضور رسمی و تقویت نیروهای خود پرداخته و از این رو دولت فیلیپین به عنوان یكی از نزدیك ترین دولت های منطقه به واشنگتن به صورت مجدد ترغیب شد تا همكاری های نظامی خود را همچون گذشته با آمریكا توسعه دهد.

** فیلیپین و بستر سازی حضور گسترده تر نیروهای آمریكایی

.......................................................................

پس از رایزنی های ماه های اخیر مقامات آمریكایی با دولت فیلیپین، مقامات مانیل در هشتم بهمن ماه جاری اعلام كردند كه به دنبال افزایش مناقشات سرزمینی با چین، به دنبال افزایش سطح روابط نظامی خود با آمریكا هستند. 'آلبرت دی روساریو' وزیر امور خارجه فیلیپین، در واكنش به احتمال استقرار پایگاه نظامی آمریكا در این كشور اظهار داشت كه فیلیپین برای تامین منافع ملی خود باید مانورهای نظامی بیشتری با آمریكا برگزار كند. همچنین استقرار تجهیزات یگان های نظامی خارجی همچون هواپیماهای جاسوسی آمریكا در خاك این كشور به معنای تاسیس پایگاه نظامی آمریكا در فیلیپین نخواهد بود.

این در حالی است كه با شنیده شدن زمزمه هایی مبنی بر تجدید حیات پایگاه های آمریكایی در خاك فیلیپین در اردیبهشت ماه سال جاری، بسیاری از مطبوعات این كشور از جمله روزنامه 'مانیلا تایمز' با اعلان مخالفت خود با حضور نظامیان خارجی این مساله را برای تمامیت ملی و حیات آزاد سیاسی كشور تهدیدی اساسی قلمداد كردند.

نخبگان سیاسی و اجتماعی غیر دولتی فیلیپین در طول ماه های گذشته با اشاره به نتایج زیانبار حضور نظامیان آمریكایی به ویژه در محدوده هشت هزار مایل مربعی جزیره 'میندانائو' در جنوب كشور مخالفت خود را با شروع به كار پایگاه های دایمی اعلان داشته و حضور پررنگ اعتراض آمیز مردم در روزهای گذشته نیز نمودی از مخالفت عمومی با بازگشت دایم نظامیان خارجی بوده است.

هر چند مقامات دولتی مانیل اختلافات پایان ناپذیر سرزمینی به خصوص در آب های منطقه دریای چین جنوبی با رقیب قدرتمندی همچون پكن و تلاش جهت ایجاد توازن قدرت در برابر چین را دلیل اصلی خود در توسعه همكاری های نظامی با واشنگتن بر می شمرند اما به صورت مشخص راهبرد استقرار نیروهای نظامی و تجهیزات هوایی و دریایی گسترده از سوی هیچ یك از كشورهایی كه بر سر منابع انرژی با چین دچار اختلافات اساسی هستند همانند مالزی، ویتنام و برونئی تایید و پیگیری نمی شود.

مهمترین بهانه آمریكایی ها در سال های اخیر برای توسعه حضور خود در كشورهای آسیای شرقی و تجدید یا تمدید مدت فعالیت پایگاه های نظامی با شعار این كشور برای مبارزه با تروریسم در ارتباط بوده است. پس از حملات تروریستی یازده سپتامبر در سال 1380 تلاش برای یارگیری جهانی به بهانه مبارزه با تروریسم از جمله اركان دیپلماسی نظامی واشنگتن برای تقویت جای پای خود در سراسر جهان از جمله شرق آسیا بوده است.

بنابر گزارش هایی كه در سال های اخیر در زمینه فعالیت های تروریستی در فیلیپین در مطبوعات این كشور انعكاس یافته، آغاز به كار گروه تروریستی ابوسیاف با حمایت اطلاعاتی و نظامی غیر مستقیم دولت آمریكا صورت گرفته تا زمینه ای را برای نمود عملیات تروریستی در جنوب شرق آسیا مهیا سازد.

با بررسی كنش گری های آمریكا در سراسر جهان به ویژه در چارچوب پرونده مبارزه با تروریسم می توان به رابطه معناداری بین سركوب شدید نیروها و عوامل ابوسیاف از سوی نیروهای دولتی از یك سو و موافقت رسمی مقامات دولتی فیلیپین با تجدید حیات پایگاه های آمریكایی از سوی دیگر پی برد كه نشان می دهد تقابل و هماوردی با رقیب بزرگی مانند چین در اولویت راهبردی با تاكتیك های مبارزه با تروریسم قرار می گیرد.

** فیلیپین به عنوان مهره ای منطقه ای برای حصار كشی امنیتی پیرامون چین

.........................................................................................

با توجه به سیاست ها و رویكردهای عمومی واشنگتن در منطقه، گسترش روابط نظامی با فیلیپین تنها جزیی از راهبرد عمومی ایجاد نوار امنیتی برای محصور كردن چین در آب های سرزمینی این قدرت رو به رشد مورد تحلیل قرار گرفته است.

در رابطه با این هدف راهبردی كه در دكترین نظامی جدید نظامی آمریكا به عنوان محور اصلی فعالیت و ماموریت نیروهای مسلح ایالات متحده امریكا مورد تاكید قرار گرفته است در ماه های اخیر كارگزاران اصلی دستگاه دیپلماسی این كشور در حال زمینه سازی برای پیاده كردن و اجرای دكترین مزبور بوده اند.

'هیلاری كلینتون' وزیر امور خارجه آمریكا، ماه گذشته در سفری دو روزه به میانمار رفت كه هدف از این سفر بررسی روند حركت به سمت دمكراسی در این كشور اعلام شد. اما بسیاری از تحلیلگران مسائل منطقه ای این سفر را با هدف پی گیری دكترین نظامی جدید آمریكا مبنی بر افزایش نفوذ واشنگتن در منطقه جنوب شرق آسیا ذكر كردند.

علاوه بر این در آبان ماه سال جاری مقامات آمریكایی و استرالیایی از توافقی سیاسی- نظامی خبر دادند كه بر مبنای آن 2500 نیروی آمریكایی در منطقه ای در شمال استرالیا مستقر شده و تجهیزات و پایگاه های مربوط با فعالیت این نیروها در عرض 6ماه به منطقه موسوم به 'داروین' انتقال می یافت.

طی هفته های اخیر 'ژنرال جاناتان گرینت' فرمانده عملیات دریایی نیروهای مسلح آمریكا، اعلام كرده است كه نیروی دریایی این كشور چندین پایگاه دریایی به منظور استقرار جدیدترین كشتی‌های جنگی ساحلی خود در سنگاپور ایجاد خواهد كرد. بر اساس سخنان این مقام نظامی، این اقدام به حركت جهانی رو به جلوی نیروی دریایی آمریكا كمك خواهد كرد. همچنین حضور در دریای چین جنوبی نیز یكی دیگر از اهداف آمریكا به منظور مقابله با دزدان دریایی و قاچاق كالا است كه هر دو موضوع در منطقه بسیار رایج است. گفتنی است ویتنام نیز در هفته های اخیر در زمره مقاصد سفرهای مقامات دیپلماتیك و نظامی واشنگتن در منطقه شرق آسیا قرار گرفته است.

** چین و موضع گیری در برابر اقدامات اخیر واشنگتن

..................................................................

چین در برابر صف آرایی آمریكا و متحدان منطقه ای این كشور تاكنون اعلان موضع جدی نداشته است. در واقع پكن در سال های اخیر به جای فضا سازی رسانه ای و تبلیغاتی برای متاثر ساختن رقبای امنیتی خود در منطقه بیشتر بر تقویت توانمندی های نظامی خود متمركز بوده و تلاش كرده تا پشتوانه عملی لازم را برای تبدیل شدن به قدرت غیر قابل انكار آسیای شرقی مهیا سازد.

با وجود موضع گیری تند رسانه های غیر رسمی و غیر دولتی چین نسبت به توافقات اخیر مقامات فیلیپینی با آمریكایی ها و پیشنهاد تحریم اقتصادی- تجاری مانیل از سوی پكن برای مجازات این كشور، دولت چین با اعلان مواضع بسیار كلی ابراز امیدواری كرده است كه كشورهای منطقه تلاش بیشتری برای صلح و ثبات داشته باشند و اقداماتشان موجب برهم خوردن ثبات و امنیت منطقه نشود.

به هر ترتیب آمریكا با پیگیری سیاست دوران جنگ سرد قصد دارد چین را در محدوده سرزمینی خود محصور كند اما پكن بتدریج با پی گیری راهبردهای كلان خود می كوشد تا جایگاه اصلی ترین قدرت رقیب را در برابر هژمونی آمریكا نصیب خود سازد. در این میان مهره چینی و یاركشی دو قدرت بزرگ (آمریكا و چین)، در منطقه شرق آسیا به ویژه از سوی آمریكایی ها در حوزه رقابت های راهبردی هزینه های بسیاری را همچون سال های گذشته بر ملت های این منطقه تحمیل خواهد كرد.

تحقیق**م.م.ك**1358



:: برچسب‌ها: واشنگتن , شیکاگو , انگور چینی ,
:: بازدید از این مطلب : 508
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sadis

ماجراجویی ناوهای اكتشافی انگلیس در اقیانوس اطلس ‌جنوبی باعث ایجاد حساسیت زیاد در منطقه شده و واكنش آرژانتین را بدنبال داشته است. در دوره ای كه بحران مالی سراسر دنیا را فراگرفته و منازعه بر سر به دست آوردن انرژی و سوخت فسیلی هر روز بیشتر می شود، ذخایر نفت اقیانوس اطلس جنوبی از اهمیت قابل توجهی برخوردار است. ازسوی دیگر اشتهای سیرنشدنی دستیابی به نفت و گاز و دستیابی هر چه بیشتر به منابع انرژی قابل دسترس، كاوشگران را به سوی جست‌وجو برای اكتشاف در جزایر مالویناس هدایت كرده است.

بنا به گزارش بخش اسپانیایی بی بی سی، سی سال از اختلاف بریتانیا و آرژانتین بر سر جزایر مالویناس می گذرد. جنگ لفظی ناشی از این اختلاف كه از سال 1982 در پی تلاش ناكام بوینس آیرس برای بازپس گیری این جزایر به وجود آمد، در ماههای اخیر افزایش یافت تا آنجا كه سازمان ملل این جزایر مورد مناقشه را در فهرست موارد قضایی خود كه باید از طریق مذاكره حل و فصل شوند، قرار داده است.

حساسیت این جزایر برای دولتمردان و ملت آرژانتین به قدری است كه هر ساله در4 فوریه/15 بهمن/ سالگرد جنگ 74 روزه انگلیس و آرژانتین بر سر تصاحب این جزایر، نصب پوسترهایی از آثار جنگ كه منجر به كشته شدن بیش از 600 سرباز آرژانتینی شد، به امری معمول تبدیل شده است. مراسم بزرگداشت امسال به دلیل افزایش تنش ها بین دو كشور، برجسته تر از همیشه بود.

بحران بین دو كشور زمانی اوج گرفت كه در ماه دسامبر 2011/دی ماه، دولت بوئنوس‌آیرس با تصویب لایحه‌ای فوری به دستور كریستینا فرناندس كرچنر، رییس‌جمهوری آرژانتین، تردد و عبور و مرور كشتی‌ها در این شبه جزیره را محدود كرد و برای تمامی ناوهای در حال حركت به این منطقه، درخواست مجوز عبور كرد كه این اقدام خشم دولتمردان انگلیسی را برانگیخت و در همین راستا دیوید كامرون نخست وزیر انگلیس، آرژانتین را استعمارگر نامید!

استعمارگر خطاب دادن آرژانتین توسط نخست وزیر انگلیس، آغازگر خشم و اعتراض های ضدانگلیسی در بوئنوس آیرس شد، تا آنجا كه با داغ شدن بحث مالویناس، صدها نفر مقابل سفارتخانه انگلیس در بوئنوس آیرس تجمع كرده و پرچم این كشور را در مقابل سفارت این كشور به آتش كشیدند و مجلس سنای آرژانتین نیز این عمل انگلیس را محكوم كرد.

كریستینا فرناندس كرچنر رییس جمهور آرژانتین نیز در موضعگیری خود نسبت به اتهام انگلیس گفت: ما آرژانتینی ها را استعمارگر می خوانند، این درحالی است كه هنوز موضوع استعمار شانزده منطقه در سازمان ملل متحد مطرح است و ده منطقه از این شانزده منطقه تحت استعمار بریتانیاست. بدون تردید جزایر مالویناس هم در همین رده است.

در همین راستا، نیروی دریایی سلطنتی استعمارگر پیر، اعزام ناوشكن 'دانتلس' -بزرگترین ناوگان جنگی و مجهز انگلیس- به اقیانوس اطلس جنوبی كه جزایر مالویناس در آن قرار دارند را اعلام كرد كه روز گذشته این ناو به همراه دوك كمبریج ولیعهد و میراث دار تاج و تخت انگلیس وارد آبهای این جزایر شد كه در همین حال بوینس آیرس ضمن محكوم كردن این اقدام دولت انگلیس، آن را تحریك‌آمیز خواند.

تحلیلگران جنگ افروزی انگلیس در زمان مارگارت تاچر در اوایل دهه 80 را تلاش وی برای امنیتی كردن فضا می دانستند كه برای پیروزی در انتخابات مجلس انگلیس انجام می شد، زیرا وی در آن زمان به دلیل آغاز سیاست های نولیبرال به شدت با بحران محبوبیت مواجه بود. تاچر پیش از آن بارها از هزینه های بالای حفظ جزایر و بی حاصلی آنها گلایه كرده بود. مخالفان وی به تمسخر جنگ با آرژانتین بر سر جزایر مالویناس را جدال دو كچل بر سر یك شانه می دانستند.

**تاریخچه آغاز تنش

----------------------

جزایر مالویناس كه حدود 300 مایلی سواحل آرژانتین قرار دارد، در 180 سال گذشته یعنی از سال 1830 در اشغال انگلیس بوده است. این دو كشور در سال 1982 بر سر این جزایر وارد جنگ 74 روزه‌ شدند، كه با ادعای پیروزی طرف انگلیسی بر آرژانتین پایان یافت، اما تنش بین دو كشور از سال 2010 میلادی زمانی تشدید شد كه لندن مجوز اكتشاف نفت در اطراف این جزایر مورد مناقشه را صادر كرد، زیرا منابع غنی نفت خام در این جزایر یافت شده است.

براساس تحقیقات انجام شده ازسوی زمین‌شناسان، در اعماق آب‌های جزایر مالویناس چیزی حدود 60‌ میلیارد بشكه نفت خام وجود دارد، گنجینه‌ای كه اگرچه به سختی می‌توان آن را از زیر اقیانوس اطلس استخراج كرد ولی با توجه به افزایش روز‌افزون قیمت نفت خام در پی بحران اقتصادی جهان، اشتهای دست یافتن دولت‌ها به این ذخیره گرانبها، هر لحظه بیشتر و بیشتر می‌شود.

به‌دنبال تلاش كمپانی‌های انگلیسی برای دستیابی به نفت این مناطق، زخم دیرینه آرژانتینی‌ها در رابطه با اختلاف نظر آنها با انگلیس بر سر جزایر مالویناس كه در سال ‌1982 منجر به وقوع جنگی خونین میان دو طرف شد، سر باز كرد و با توجه به عدم ‌توافق دو طرف بر سر این مناطق، بوئنوس‌آیرس این اقدام انگلیس را نقض حاكمیت خود تلقی كرده و به انجام هرگونه عملیات حفاری توسط انگلیسی‌ها در این جزایر معترض است.

** موضع گیری كشورهای منطقه آمریكای جنوبی

------------------------------------------------------

تمام كشورهای منطقه آمریكای لاتین با اعلام حمایت از آرژانتین، خواستار احقاق حق این كشور مبنی بر حاكمیت بر جزایر مالویناس شده‌اند.

سایت خبری آرژانتین 'اینفونیوز' در گزارش روز گذشته خود به نقل از وزیر امور خارجه ونزوئلا نوشت: آرژانتین در ادعای مشروع خود مبنی بر دارا بودن حق حاكمیت بر جزایر مالویناس تنها نیست. وی از بریتانیا خواست كه خودخواهی و غرور را كنار بگذارد و دست از اقدامات تحریك آمیز و ارعاب بردارد.

پیشتر نیز هوگو‌چاوز رییس‌جمهوری ونزوئلا اقدام انگلیس را مبنی بر انجام تحقیقات و اكتشافات نفتی در این جزایر غیرعاقلانه توصیف كرده و گفته بود كه انگلیس باید درك كند كه دوران استعمار سپری شده است و اگر به آرژانتین حمله شود، مطمئن باشید كه این كشور مثل سابق تنها نخواهد ماند.

تارنمای خبری آرژانتین 'لیبرتاریو' نیز در دسامبر 2011 /دی ماه، از اعلام حمایت كشورهای شیلی، اروگوئه و بولیوی خبر داده بود. تا آنجا كه رییس جمهور بولیوی 'مورالس' تاكید كرده بود كه این جزایر متعلق به آرژانتین است و رسما حمایت خود را از كرچنر رییس جمهور این كشور اعلام كرده بود.

لویس لولا داسیلوا، رییس‌جمهوری برزیل نیز خواستار بررسی این موضوع در سازمان ملل متحد شد.

همچنین براساس نظرسنجی و مطالعات موسسه آماری آرژانتین 'ایبرومترو' حساسیت مردم این كشور نسبت به اقدام انگلیس افزایش یافته و حمایت و پشتیبانی آنان از دولت نیز پس از سخنان نخست وزیر انگلیس بیشتر شده و از 65 درصد به 75 درصد رسیده است. مدیر این موسسه 'پابلو لوپز' می افزاید كه در سال 2009، حمایت مردم از استراتژی دولت بین 40 تا 67 درصد در نوسان بوده كه در ماههای اخیر به بیش از 75 درصد رسیده است، اما در حال حاضر افزایش تنش‌ها بین دولت انگلیس و آرژانتین بر سر جزایر مالویناس نشان دهنده گذشته تاریك و استعماری دولت انگلیس و سرپیچی آشكار آن از قوانین بین‌المللی است.

پژوهش**ف.د**9123



:: برچسب‌ها: شب ,
:: بازدید از این مطلب : 466
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 بهمن 1390 | نظرات ()