مصرف مواد روانگردان و محركها چالش بزرگی برای سلامت جامعه است
نوشته شده توسط : sadis

دكتر 'عباسعلی ناصحی' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در اراك افزود: مواد روانگردان و محرك ها با دامنه وسیعی از آسیب های جسمی ، روانی ، خانوادگی و اجتماعی همراه هستند و پیشگیری و فرهنگ سازی در این حوزه با كمك سایر دستگاه های اجرایی و رسانه ها باید جدی تر دنبال شود.

وی توضیح داد: برخی داروهای اعصاب و روان و مسكن ها نظیر ترومادول و ریتالین جزو روانگردان ها محسوب می شوند و با سیاست های كنترلی و محدود كننده، عرضه آنها در داروخانه ها ممنوع شده است.

قائم مقام معاون درمان وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشكی در حوزه سلامت روان و اعتیاد خاطرنشان كرد: پروتكل درمانی و پیشگیرانه روانگردان ها در وزارت بهداشت مراحل آخر بازنگری را سپری می كند و به زودی برای اجرا به استان ها ابلاغ می شود.

دكتر ناصحی اظهار كرد: مقوله نظارت بر مراكز ترك اعتیاد و جلوگیری از فعالیت مراكز فاقد مجوز و تهیه برچسب های ویژه برای تشخیص داروهای اصلی از تقلبی و تولید شربت متادون به جای قرص در مقیاس محدود برای كشور از برنامه های وزارت بهداشت در این حوزه است.

وی بیان كرد: هم اكنون هفت هزار تخت روانپزشكی در كشور فعال است كه این رقم با نیاز واقعی فاصله زیادی داشته و باید در قالب راهبردهای برنامه پنجم توسعه گام های اساسی در این حوزه برداشته شود.

ك/3 560/559/ 1539





:: برچسب‌ها: جزیره ,
:: بازدید از این مطلب : 564
|
امتیاز مطلب : 28
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 بهمن 1390 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: